Πολυ-πολιτισμικότητα στην Ευρώπη

5NZWQu8

…Ευτυχώς που υπάρχουν και οι Εβραίοι, χάρη του περιούσιου αυτού λαού, θα γίνουμε μια τέλεια κοινωνία…Pfffffffffff!!!!! Χαρ Χαρ Χαρ !!! Ωχ παναια μουουου!

Πολυ-πολιτισμικότητα στην Ευρώπη

Υπάρχουν άνθρωποι στη Σουηδία που υποστηρίζουν το Ισραήλ και έχουν βαθιά «επίγνωση» της άδικης σημερινής κατάστασης.

Είναι οι άνθρωποι αυτοί που δίνουν ελπίδα σε κείνους που πιστεύουν ότι τα πράγματα θα καλυτερέψουν εδώ.

Ένας απ’ αυτούς είναι η Βαρβάρα Σπέκτρε, μια πρώην Αμερικανίδα που δημιούργησε την «Aliyah» και πριν δέκα χρόνια, με τη υποστήριξη της σουηδικής κυβέρνησης δημιούργησε ένα μη θρησκευτικό ινστιτούτο εβραϊκών μελετών με την ελληνική λέξη «ΠΑΙΔΕΙΑ» εδώ στη Στοκχόλμη.

Πιστεύει ότι η παρούσα αντισημιτική κατάσταση στη Σουηδία θα περάσει και ότι οι Εβραίοι θα έχουν σημαντικό ρόλο σε μια χώρα που βρίσκεται υπό την εξέλιξη βαθιάς μεταρρύθμισης.

«Πιστεύω ότι μελετάται ο αντισημιτισμός στη παρούσα φάση, γιατί η Ευρώπη δεν έχει μάθει ακόμη πώς να είναι πολυπολιτισμική. Και νομίζω ότι θα είμαστε μέρος των δινών αυτής της μεταμόρφωσης, η οποία πρέπει να πραγματοποιηθεί.

Στην Ευρώπη δεν πρόκειται να παραμείνουν οι μονολιθικές κοινωνίες του περασμένου αιώνα.

Οι Εβραίοι θα είναι στο κέντρο αυτών των αλλαγών. Γίνεται μια τεράστια προσπάθεια μεταμόρφωσης της Ευρώπης, ήδη τώρα μεταμορφώνεται σε μια πολυπολιτισμική κατάσταση, και οι Εβραίοι θα στοχοποιηθούν, λόγω του ηγετικού τους ρόλου. Αλλά χωρίς αυτό τον ηγετικό ρόλο (των Εβραίων), και χωρίς αυτή τη μεταμόρφωση, η Ευρώπη δεν θα επιβιώσει.»

Barbara Lerner Spectre

Loading...

4 thoughts on “Πολυ-πολιτισμικότητα στην Ευρώπη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *