in ,

Πολυ-πολιτισμικότητα στην Ευρώπη

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

5NZWQu8

…Ευτυχώς που υπάρχουν και οι Εβραίοι, χάρη του περιούσιου αυτού λαού, θα γίνουμε μια τέλεια κοινωνία…Pfffffffffff!!!!! Χαρ Χαρ Χαρ !!! Ωχ παναια μουουου!

Πολυ-πολιτισμικότητα στην Ευρώπη

Υπάρχουν άνθρωποι στη Σουηδία που υποστηρίζουν το Ισραήλ και έχουν βαθιά “επίγνωση” της άδικης σημερινής κατάστασης.

Είναι οι άνθρωποι αυτοί που δίνουν ελπίδα σε κείνους που πιστεύουν ότι τα πράγματα θα καλυτερέψουν εδώ.

Ένας απ’ αυτούς είναι η Βαρβάρα Σπέκτρε, μια πρώην Αμερικανίδα που δημιούργησε την “Aliyah” και πριν δέκα χρόνια, με τη υποστήριξη της σουηδικής κυβέρνησης δημιούργησε ένα μη θρησκευτικό ινστιτούτο εβραϊκών μελετών με την ελληνική λέξη “ΠΑΙΔΕΙΑ” εδώ στη Στοκχόλμη.

Πιστεύει ότι η παρούσα αντισημιτική κατάσταση στη Σουηδία θα περάσει και ότι οι Εβραίοι θα έχουν σημαντικό ρόλο σε μια χώρα που βρίσκεται υπό την εξέλιξη βαθιάς μεταρρύθμισης.

«Πιστεύω ότι μελετάται ο αντισημιτισμός στη παρούσα φάση, γιατί η Ευρώπη δεν έχει μάθει ακόμη πώς να είναι πολυπολιτισμική. Και νομίζω ότι θα είμαστε μέρος των δινών αυτής της μεταμόρφωσης, η οποία πρέπει να πραγματοποιηθεί.

Στην Ευρώπη δεν πρόκειται να παραμείνουν οι μονολιθικές κοινωνίες του περασμένου αιώνα.

Οι Εβραίοι θα είναι στο κέντρο αυτών των αλλαγών. Γίνεται μια τεράστια προσπάθεια μεταμόρφωσης της Ευρώπης, ήδη τώρα μεταμορφώνεται σε μια πολυπολιτισμική κατάσταση, και οι Εβραίοι θα στοχοποιηθούν, λόγω του ηγετικού τους ρόλου. Αλλά χωρίς αυτό τον ηγετικό ρόλο (των Εβραίων), και χωρίς αυτή τη μεταμόρφωση, η Ευρώπη δεν θα επιβιώσει.»

Barbara Lerner Spectre

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Leave a Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ στο Χαλέπι – Οι τίγρεις παίρνουν το πάνω χέρι – Αρχίζει το ράλυ για τη Ράκκα!

Τουρκικά ΜΜΕ: « Η Τουρκία ετοιμάζεται να κλείσει τα Στενά » – Ο τουρκικός Στρατός σφυροκόπησε θέσεις του συριακού Στρατού