ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ στο Χαλέπι – Οι τίγρεις παίρνουν το πάνω χέρι – Αρχίζει το ράλυ για τη Ράκκα!

siria

Στρατής Μαζίδης

Ραγδαίες πλέον οι εξελίξεις στο συριακό μέτωπο. Την ώρα που όλοι τσακώνονται μεταξύ τους, ο συριακός αραβικός στρατός απελευθερώνει το ένα μέρος μετά το άλλο. Οι κυβερνητικές δυνάμεις της Συρίας έχουν αποκτήσει το πάνω χέρι στον αγώνα στο ανατολικό τμήμα της επαρχίας Χαλέπι και έχουν προχωρήσει κοντά στο Deir Hafer σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Fars.

Στην περιοχή επιχειρεί η επίλεκτη μονάδα «Δυνάμεις του Τίγρη» που αν απελευθερώσουν το Deir Hafer τότε θα βρεθούμε μπροστά στην ιστορική εξέλιξη τα συριακά στρατεύματα να είναι σε θέση να εισέλθουν εκ νέου στην επαρχία της Raqqa μετά τον Αύγουστο του 2014.

Επί του παρόντος, οι Tiger Δυνάμεις είναι σε απόσταση 5 χιλιομέτρων από τη δυτική περιοχή της Ντέιρ Hafer, έχοντας αφήσει τους μαχητές σε ευάλωτη θέση, με πολύ λίγους πόρους για να αντιμετωπίσει την επίθεση, μια στρατιωτική πηγή δήλωσε FARS News.


Προτάσεις προϊόντων χρήσιμων για το άμεσο μέλλον σου

Combat Fighter

Μάθε πώς να αμύνεσαι σε καταστάσεις ωμής βίας στο δρόμο

Πολλοί πιστεύουν ότι επειδή είναι γυμνασμένοι η επειδή έχουν κάποια μυική δύναμη ότι μπορεί να αντιμετωπίσουν μία ξαφνική επίθεση η οποία δεν θα έχει κανόνες και θα είναι βάναυση όσο ποτέ. Η εμπλοκή σε μάχη του δρόμου είναι το πιο δύσκολο πράγμα και δεν έχει να κάνει τίποτα με οποιεσδήποτε τέχνες μπορεί να νομίζουμε ότι γνωρίζουμε. Η ωμή βία είναι τελείως διαφορετική από μία κατάσταση κινήσεων σε μία προπόνηση. Μπορεί σύντομα να χρειαστεί να αμυνθούμε για τη ζωή μας, μπορεί σύντομα να βρεθούμε σε περιβάλλον όπου Η ωμή βία θα είναι ικανή να σοκάρει και τον πιο εκπαιδευμένο. Μάθε σήμερα πως μπορείς να αμυνθείς σε όλες τις συνθήκες, με ανορθόδοξους τρόπους, σε μία μάχη άνευ κανόνων που ο μόνος στόχος ειναι η νίκη και η επιβίωσή σου..

ΤΙΜΗ 32€ Ηλεκτρονικο προιον για κατεβασμα
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Νωρίτερα αυτό το μήνα κατέπεσε η πολιορκία του Kuweires σκι έκτοτε οι άμυνες των τρομοκρατών έχουν καταρρεύσει σε όλο το ανατολικό τμήμα του Χαλεπίου. Αυτό άνοιξε το δρόμο για τους τίγρεις και τους συμμάχους τους να προχωρήσουν σε περιοχές που προηγουμένως θεωρούνταν απρόσιτες.

Οι συριακές δυνάμεις βρίσκονται μια ανάσα από την απελευθέρωση του στρατηγικής σημασίας ορεινού χωριού Tal al-Ahmar, που αποτελεί πύλη εισόδου στο Deir Hafer.

Νωρίτερα σήμερα, πηγές ανέφεραν ότι οι συριακές δυνάμεις και η τοπική πολιτοφυλακή απελευθέρωσαν περισσότερα εδάφη στην επαρχία του Χαλεπίου και ξαναπήραν τον έλεγχο του χωριού Aqulah και τα περίχωρά της

freepen

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading...