11:13 - 20/04/2016

Ποιος ελέγχει πραγματικά τον κόσμο;

23. Ολοκαύτωμα/’Holocaust’. Αυτό δημιουργήθηκε μετά τον Β! Π.Π από τους Εβραίους που διέφυγαν από τη Ναζιστική Γερμανία. Το χρησιμοποιούν σαν «εργαλείο» πίεσης της διεθνούς κοινής γνώμης για να:

α. Εκβιάσουν την ίδρυση του Κράτος του Ισραήλ στην Παλαιστίνη.

β. Απομυζήσουν χρήματα από τη Γερμανία-και όχι μόνον- ως αποζημιώσεις για τα 6 εκατ. Εβραίους’, που ποτέ δεν πιστοποιήθηκε ο αριθμός τους. Ακόμη και Εβραίοι σιωνιστές ομιλούν για μερικές δεκάδες ή εκατοντάδες χιλιάδες που πέθαναν εξ αιτίας της πείνας, ασθώνιών, στερήσεις ή σκοτώθηκαν συνεπεία των βομβαρδισμών.

24. Ιερατεία-Μονοθειστικές Θρησκείες. ‘Forces of Darkness’. Είναι οι τρεις μονοθεϊστικές εβραιογενείς (Αβρααμικές) θρησκείες (Ιουδαϊσμός, Χριστιανισμός, Ισλαμισμός και οι αιρέσεις αυτών) που ευθύνονται για τους πολέμους, τη διχόνοια και το σκοτάδι στον κόσμο εδώ και 1700 περίπου χρόνια. Οι κοσμοπολιτικές θρησκείες είναι υλιστικές και δογματικές. Ένεκα τούτου δεν αρκούνται στους πνευματικούς κανόνες, αλλά θέτουν και κοινωνικούς κανόνες συμπεριφοράς στα άτομα και αναμειγνύονται στην πολιτική και στην οικονομία. Ο ακρογωνιαίος λίθος τους είναι η Ιουδαϊκή Βίβλος. Επομένως αν καταρρεύσει η ψυχοφθόρος Βίβλος, θα παρασύρει μαζί της και όλο το Κατεστημένο.

25. Τρομοκρατία/ Αλ-Κάιντα/’Al Qaeda’ Είναι εξτρεμιστική ισλαμική οργάνωση που εδρεύει στο Αφγανιστάν, πλην όμως έχει πλοκάμια σε όλες τις Ισλαμικές και στις Δυτικές χώρες. Αποτελεί συνέχεια των Αφγανών Μουζαχεντίν που διεξήγαγαν το Τζιχάντ (θρησκευτικό πόλεμο) για την εκδίωξη των Σοβιετικών κατοχικών στρατευμάτων, πράγμα που επέτυχαν. Αυτοί οργανώθηκαν στο τέλος της δεκαετίας του 70′ από τη CIA, αλλά σήμερον έχουν στραφεί ως τιμωροί της Αμερικής, του Ισραήλ και των χωρών που τις υποστηρίζουν, διότι θεωρούν μεγίστη αδικία τη γενοκτονία των Παλαιστινίων και την ρατσιστική μεταχείριση του Ισλάμ.

26. Υποτακτικές Κυβερνήσεις. Stooges Governments Αυτές παρότι εκλέγονται με δημοκρατικές διαδικασίες δεν είναι γνήσια δημοκρατικές διότι πειθαναγκάζονται να υπακούουν στη διεθνή εξουσία και να εκτελούν εντολές για τα σοβαρά θέματα γενικής στρατηγικής, της Ουάσιγκτον, των Βρυξελλών, του ΝΑΤΟ, του ΟΗΕ, του ΔΝΤ, της Διεθνούς Τράπεζας κ.α

27. Κοινοβούλια/Parliaments. Αυτά συνιστούν την αντιπροσωπευτική δημοκρατία η οποία πόρρω απέχει από την Άμεση Αθηναϊκή Δημοκρατία. Οι αντιπρόσωποι του Κοινοβουλίου υποκλέπτουν την ψήφο του λαού και την καταχρώνται υπέρ της πλουτοκρατίας επί 4ετίαν και αυτό το θεωρούν δημοκρατία. Στις μέρες μας τα Κοινοβούλια βρίσκονται σε παρακμή ένεκα της διαπλοκής τους με τους οικονομικούς παράγοντες και την διαφθορά.

28. Μέσα Μαζικής Ενημερώσεως/ Media. Αυτά ελέγχονται ασφυκτικότατα από μεγάλα συγκροτήματα και αποκρύπτουν την αλήθεια και διασπείρουν το ΨΕΜΜΑ. Έτσι οι πληροφορίες και γνώμες εμποδίζονται να φθάσουν στην κοινή γνώμη και η αλήθεια είτε αποσιωπάται είτε διαστρέφεται, είτε δίδεται η μισή. Η παραπληροφόρηση, ο στραγγαλισμός της διαφορετικότητος, της αμφισβήτησης και η τηλεθέαση των σκουπιδιών προς χάριν του κέρδους έχουν καταστεί ο κανόνας στις σύγχρονες κοινωνίες μας. Είναι ο θάνατος της δημοκρατίας.

29. Ανάκτορα Μπάκινχαμ / Buckingham Palace. Είναι το κέντρο της διεθνούς Μασονίας-Ιλλουμινάτων και της Ιουδαϊκής θεοκρατίας. Από εκεί εκπηγάζει η διεθνής εξουσία, διότι είναι ο αρχαιότερος εξουσιαστικός θεσμός. Εκεί εξυφαίνονται οι μεγαλύτερες συνωμοσίες, ραδιουργίες, ίντριγκες, διαφθορά, λαϊκή καταπίεση και εκμετάλλευση, αλλά και οι κρίσεις και οι πόλεμοι. Ο θεσμός αυτός θεωρείται ότι έλκει την αρχή του από τον πανάρχαιο βασιλιά- θεό, Ανού. [Σύμφωνα με την νεοεποχίτικη Σουμεριακή Μυθολογία οι Ανουνάκι ήλθαν από τον πλανήτη Νιπούρου, δημιούργησαν τους ανθρώπους , φτιάξανε την Εδέμ και μετά αποσύρθησαν στον πλανήτη τους, όπου από εκεί μας επισκέπτονται από καιρού εις καιρόν Οι εστεμμένοι του Μπάκινχαμ διατηρούν την παράδοση, ότι κατάγονται από τους Ανουνάκι και εκείθεν αντλούν την ελέω θεού κληρονομική μοναρχία τους]

30. Εγκέφαλος του Ουροβόρου Όφεως/Brain of the taileating Snake Πολλά θρυλούνται περί του εγκεφάλου της Συνωμοσίας(R &R ή Χ. K Κανείς δεν γνωρίζει το νέο παγκόσμιο Fόhrer.
Συμπέρασμα

Τώρα γνωρίζεις όλους τους κρίκους του Κατεστημένου. Άλλοι μεγάλοι και άλλοι μικρότεροι, συμπλέκονται και διαπλέκονται και μέσα από τις αντιφάσεις και συγκρούσεις τους κατορθώνουν να κυβερνούν εδώ και 2.000 χρόνια. Έχουν ανακαλύψει το μυστικό της αθανασίας με την αέναη αλλαγή, την συνεχή προσαρμογή-σαν τους χαμαιλέοντες- το ψέμα, τον δόλο, την πανουργία, τη ραδιουργία, την καταπίεση και την διαβολή, παρμένα από την Ιουδαϊκή Βίβλο. Και πάντα ο λαός είναι ο ευκολόπιστος και χιλιοπροδομένος, ο καταπιεζόμενος και ο επαναστατημένος.

Ο εχθρός έχει όνομα. Είναι ο Εβραϊκός Σιωνισμός και οι παγκόσμιοι τοκογλύφοι. Είναι το Παγκόσμιο Κατεστημένο: Ψεύτικο, δόλιο, άδικο, αντι-ζωικό, ραδιούργο, ανάλγητο, αλαζονικό, αχόρταγο, αρπακτικό, γραφειοκρατικό, ηδονιστικό, εξουσιαστικό, δογματικό, θεοκρατικό, υλιστικό, συνωμοτικό, πολεμοκάπηλο, ιμπεριαλιστικό και εγκληματικό (Ορα Γάζα, Αφγανιστάν, Ιράκ, Κύπρος κ.α. Τώρα είναι παρηκμασμένο, σάπιο και ετοιμόρροπο. Ο πλανήτης μας ασθενεί βαριά εξ αιτίας της κακοήθους βουλιμίας τους.

Το Κατεστημένο πνέει τα λοίσθια. Οι κυβερνήσεις, κατ’ εντολή των διεθνών τοκογλύφων, έγιναν οι μεγαλύτερες ληστρικές εταιρείες συγκεντρώσεως χρήματος. Έχουν επιπέσει στους λαούς να τους πιούν το αίμα . Αυτή είναι η εντολή των Κεντρικών Τραπεζών. Η Αντίσταση των λαών γρήγορα θα τους ανατρέψει. Υπάρχει όμως εναλλακτική λύση; Σίγουρα Ναι. Ο Ελληνικός Λόγος (το Ελληνικό δημοκρατικό πρότυπο και ο Ελληνικός τρόπος σκέψεως) που δοκιμάσθηκε πριν 2.500 χρόνια με απόλυτη επιτυχία σ’ αυτόν εδώ τον τόπο.

Αναδημοσίευση 2013

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (10)

 1. Αγαπημενη εναλακτικη μας σελιδα ΚΑΤΟΧΙΚΑ, πολυ καλο κειμενο αλλα δεν γραφετε σε πολλα ωραια τελευταια, ποιος τα υπογραφει.
  Για οσους ειμαστε ψαγμενοι και συνεχιζουμε και παλευουμε με το θηριο του ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ θα ηταν καλο να μας λεγατε την πηγη.

 2. (..) Ποιος ελέγχει πραγματικά τον κόσμο;(..)

  ΕΓΩ

 3. Ανώνυμος 04/20/2016 @ 4:37 ΜΜ

  Η Ο.Ε.Α….ΧΑ ΧΑ ΧΑ

  ΥΓ.-1 ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ
  ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΣΕΨΕ
  ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΕΡΟΠΛΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α..

  Α…ΣΤΟΛΗ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗ…
  Β…ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟ ΚΑΤΟΠΤΡΟ [ ΠΙΑΤΟ ]…
  Γ…ΑΝΤΑΥΓΕΙΣ ΣΤΟ ΜΑΛΛΙ…

  ΤΟ ΕΙΧΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟ …

  ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

 4. Τα 17 ρυπαρά γένη των Νεφελίμ, ελενχουν τον κοσμο!!! lol

 5. ΜΟΛΟΣΣΟΣ 04/20/2016 @ 7:33 ΜΜ

  ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΗ ΓΛΙΤΩΣΕΙ;

 6. Αθανασιος 04/20/2016 @ 7:54 ΜΜ

  Να συμπληρωσω καποια στοιχεια για την επαρατη εποχη της διακυβερνησης Γουντροου Γουιλσον.Κατ’αρχην ηταν η πρωτη φορα που εξελεγη προεδρος απο τους δημοκρατικους!Αυτο ηταν απολυτου αρεσκειας αλλα και μεθοδευσης των Ro(th)chlld!Την εμφυτευση αυτου του πειθηνιου οργανου στην προεδρια,δυο κυριως παραγοντες επεφεραν.Οι εκατονταδες χιλιαδες ψηφοφοροι εβραικης καταγωγης που ειχαν βρεθει στη χωρα ως προσφυγες διωγμων (τεχνιτων ως συνηθως) απο περιοχες της ανατολικης Ευρωπης και ο Σιφ Τζεικομπ (τσιρακι των Ροτσιλντ) που οργανωσε τα πραγματα.Στην πραγματικοτητα ο Γουιλσον,αμεσως μετα την εκλογη του,νυχτα,παρουσια μονο 5 γερουσιαστων(εβραικης καταγωγης),διελυσε την κρατικη ομοσπονδιακη,αποθεματικη τραπεζα και στη θεση της ιδρυσε την,ιδιωτικη πλεον,ιδιοκτησιας Ροτσιλντ,Federal,Reserve,Act.,την γνωστη δηλαδη FED.Την ωρα δηλαδη που οι Αμερικανοι πολιτες κοιμονταν,τους αφαιρεσαν ολη την περιουσια!Απο τοτε ο κοπος και ο ιδρωτας τους ζωγραφιζεται πανω σε χαρτια,τα δολαρια,τα οποια δανειζονται,με τοκογλυφικους ορους!ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΕΜΕ ΑΥΤΟ!!Ειναι σαν να σας λεω,εχω μια πολυ σπουδαια ιδεα!Τι;μου λετε.Να μου χαρισετε το σπιτι σας!Εσεις παραδοξως συμφωνειτε!Τοτε σας το νοικιαζω και οταν μια φορα καθυστερησετε το νοικι,σας πεταω με τις κλωτσιες!Τρελα πραγματα!Ολα αυτα εγιναν γνωστα οταν ο Γουιλσον εισηχθει ετοιμοθανατος σε νοσοκομειο της Νεας Υορκης.Οπως ειναι φυσικο το διακατειχε διαθεση μετανοιας και εξομολογησης.Ζητουσε λοιπον να δει καποιον ιερεα.Ιερεας δεν βρεθηκε.Βρεθηκε ομως καποιος δημοσιογραφος της New York Times και……….

 7. ο Τριαδικός θεός είναι ένα τίποτα μπροστά στο μεγαλείο του Μέγα Αρχιτέκτονα που είναι ο αληθινός πρίγκιπας του σύμπαντος μας. Η ώρα της απόλυτης ταπείνωσής σας πλησιάζει: Το ρολόι μετράει αντίστροφα τικ τοκ τικ τοκ, μέχρι τις 30 / 4 / 2016

  http://news.churchofsatan.com/post/142850346792/april-20th-deadline-for-registration-to-attend

  Και μετά ακολουθεί η λαμπερή μέρα της πρωτομαγιάς. Η εποχή του φωτός έφτασε!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh