Ακολουθηστε το Κατοχικα Νεα στο Τελεγκραμ καναλι του για να κερδισουμε μαζι το δικαιωμα στην Ελευθερια του λογου! https://t.me/+NoMgL8s9g7g1Y2Zk
11:13 - 20/04/2016

Ποιος ελέγχει πραγματικά τον κόσμο;

Ποιος ελέγχει πραγματικά τον κόσμο;

Συνηθίζουμε να λέμε ότι για όλα φταίει το κακό «Κεφάλαιο» ωσάν αυτό να είναι η αιτία της κακοδαιμονίας και όχι το Σύστημα και τα άτομα που το συναποτελούν, αλλά και ο τρόπος που χρησιμοποιούν το κεφάλαιο και τις παραγωγικές δυνάμεις.

Το Κατεστημένο, παρά την αλλαγή προσώπων, επιβιώνει και αναπαράγεται χειρότερο και απειλητικότερο. Με την σκόπιμη αυτή απόκρυψη το Σύστημα μένει στο απυρόβλητο, ενώ τα πυρά κατευθύνονται σε λάθος στόχο, δηλαδή στο… αόρατο κεφάλαιο που μπορεί σε αρκετές περιπτώσεις να είναι ευεργετικό στις κοινωνίες, όπως είναι στις οικογένειες και στα άτομα. Αρκεί αυτό να το χρησιμοποιούν για το καλό του συνόλου.

Σύμφωνα με το aporrito.blogspot.gr, αν το χρησιμοποιήσεις-όπως οι εθνικοί ευεργέτες-για το καλό της κοινωνίας (έργα εποποιίας, πολιτισμού, αγαθοεργίες κλπ ), τότε είναι ευεργετικό. Αντίθετα, αν το χρησιμοποιείς για πολέμους, επίδειξη, εκμετάλλευση της κοινωνίας τότε είναι κακό και ολέθριο. Τώρα οι κεντρικοί τραπεζίτες συγκεντρώνουν με απληστία το χρήμα- πριν καταρρεύσει το νομισματοπιστωτικό σύστημα- ώστε να βρεθούν ισχυροί με την έλευση της Παγκοσμιοποίησης. [Ο νέος Πρόεδρος της Ε. E κ. Herman van Rompuy που είναι τακτικό μέλος της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ δήλωσε ξεκάθαρα: «Η κατεύθυνση της Ευρωπαϊκής Ένωσης από δω και στο εξής είναι η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. Είπε ακόμη ότι η συνάντηση των Ηνωμένων Εθνών στην Κοπεγχάγη σε δύο εβδομάδες από σήμερα είναι ένα ακόμη βήμα για την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ του πλανήτη»].

Οι “30″ Κρίκοι της Παγκόσμιας Εξουσίας:

1. Ο Λευκός Οίκος -Πρόεδρος και το Κογκρέσο ΗΠΑ/The US Presidency-Congress. Ανεξαρτήτως ποιος εκλέγεται πρόεδρος η πολιτική των ΗΠΑ παραμένει αναλλοίωτη και σταθερή. Ο εκάστοτε πρόεδρος και το Κογκρέσο είναι όμηροι στα χέρια των Εβραίων μεγαλοτραπεζιτών, της ‘Wall Street’ και του ‘AIPAC’ (Ισραηλινό Λόμπι=παρακράτος). Αν ο πρόεδρος αρνηθεί μια μείζονα επιλογή τους (πόλεμο στο Ιράν, ή εχθρότητα στο Ισραήλ κλπ), τότε είτε θα τον καθαιρέσουν είτε θα τον δολοφονήσουν και οι γερουσιαστές δεν θα επανεκλεγούν.

2. Ομοσπονδιακή Τράπεζα Αποθεμάτων/Federal Reserve Bank. Η μεγάλη εξαπάτηση της κοινής γνώμης γίνεται με την ονομασία της Τράπεζας, ως Ομοσπονδιακής. H Fed είναι Εβραϊκή υπέρ-τράπεζα. Ιδρύθηκε το 1910 στη νήσο Τζέκιλ της Βιρτζίνια, ολίγο πριν ξεσπάσει ο Α! Π.Π . Αυτή ευθύνεται για την εισδοχή της Αμερικής στον πόλεμο αυτό, τον οποίο χρηματοδότησε, όπως επίσης χρηματοδότησε και την προεκλογική εκστρατεία του προέδρου Ουίλσον. Η Fed έχει το προνόμιο της εκδόσεως του Αμερικανικού νομίσματος και της ασκήσεως της Νομισματικής πολιτικής των ΗΠΑ. Η άγρια τοκογλυφία που ασκεί η Fed και οι λοιπές Εβραϊκές τράπεζες χρεοκόπησαν την πλουσιοτάτη Αμερική και τον κόσμο. [Ιδρυτές της είναι επτά(7) κορυφαίοι Εβραίοι:

α. Γερουσιαστής Aldridge μεγαλομέτοχος της J.P Morgan και πεθερός του Nelson Rockefeller

β. Abraham Andrew, τότε υφυπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ

γ. Frank Vanderlip, της National City Bank, που αντιπροσώπευε τα συμφέροντα των William Rockefeller, Kuhn Loeb & Co

δ. Henry Davidson κύριος μέτοχος της J.P Morgan

ε. Charles Norton, της μεγάλης τράπεζας First National Bank της N.Y

στ. Benjamin Strong της J.P Morgan και της Banker’s Trust Co. Αυτός έγινε και ο πρώτος διοικητής της F.E.D

ζ. Paul Warburg, Γερμανό-Εβραίος, συμμέτοχος της Kuhn Loeb & Co σαν εκπρόσωπος των δυναστειών Rockefeller και Rothschild.

Οι κληρονόμοι των ως άνω οικογενειών είναι τα σημερινά αφεντικά της Fed. Ο εκάστοτε διοικητής της Fed είναι Εβραίος και μάλιστα Ασκενάζι
(τον Greenspan αντικατέστησε ο Bernanke) Η Fed ευθύνεται για τους πολέμους, τις οικονομικές κρίσεις, καθώς και για την διαρπαγή του πλούτου και την χρεωκοπία της Αμερικής και ολοκλήρου του κόσμου.

3. Τράπεζες-Μεγαλοτραπεζίτες- Καρτέλ/’Banks-Bankers’-Cartel. Αυτοί χρηματοδοτούν τις προεκλογικές εκστρατείες των προέδρων και επομένως αυτοί ουσιαστικά ανεβάζουν και κατεβάζουν τον Πρόεδρο. Είναι οι απόλυτοι άρχοντες της Αμερικής και σκοπός τους είναι η αύξηση του πλούτου τους με κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο(τοκογλυφία, πόλεμοι, εξοπλισμοί, κρίσεις, εκβιασμοί, ναρκωτικά, πορνεία, τζόγος, δουλεμπόριο, παιδεραστία, απάτες, έγκλημα, βία, συνωμοσίες κλπ) Οι πλείστοι εξ αυτών είναι Εβραίοι και μάλιστα Σιωνιστές και Μασόνοι-Ιλλουμινάτοι

4. Ολιγάρχες/Oligarchs’. Αυτοί είναι οι διευθύνοντες σύμβουλοι(CEO) και μεγαλομέτοχοι των πολυεθνικών. Είναι τα μεγάλα αφεντικά των μεγαθηρίων των οποίων ο Π/Υ υπερβαίνει κατά πολύ τους Π/Υ πολλών κρατών. Ο πλούτος 250 των πλουσιοτέρων ανθρώπων του κόσμου υπερβαίνει το 50% του παγκόσμιου πλούτου.

5. Νέα Τάξη Πραγμάτων/’New World Order’. Είναι η μεταναζιστική κοινωνία που θέλουν να χτίσουν οι Σιωνιστές και οι άνθρωποι της διεθνούς πλουτοκρατίας, με την εγκαθίδρυση της Παγκόσμιας Δικτατορίας. Η Ν.Τ.Π ολίγο θα διαφέρει στα κοινωνικά και τα ανθρώπινα δικαιώματα της δουλοπαροικίας.

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (10)

 1. Αγαπημενη εναλακτικη μας σελιδα ΚΑΤΟΧΙΚΑ, πολυ καλο κειμενο αλλα δεν γραφετε σε πολλα ωραια τελευταια, ποιος τα υπογραφει.
  Για οσους ειμαστε ψαγμενοι και συνεχιζουμε και παλευουμε με το θηριο του ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ θα ηταν καλο να μας λεγατε την πηγη.

 2. (..) Ποιος ελέγχει πραγματικά τον κόσμο;(..)

  ΕΓΩ

 3. Ανώνυμος 04/20/2016 @ 4:37 ΜΜ

  Η Ο.Ε.Α….ΧΑ ΧΑ ΧΑ

  ΥΓ.-1 ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ
  ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΣΕΨΕ
  ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΕΡΟΠΛΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α..

  Α…ΣΤΟΛΗ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗ…
  Β…ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟ ΚΑΤΟΠΤΡΟ [ ΠΙΑΤΟ ]…
  Γ…ΑΝΤΑΥΓΕΙΣ ΣΤΟ ΜΑΛΛΙ…

  ΤΟ ΕΙΧΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟ …

  ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

 4. Τα 17 ρυπαρά γένη των Νεφελίμ, ελενχουν τον κοσμο!!! lol

 5. ΜΟΛΟΣΣΟΣ 04/20/2016 @ 7:33 ΜΜ

  ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΗ ΓΛΙΤΩΣΕΙ;

 6. Αθανασιος 04/20/2016 @ 7:54 ΜΜ

  Να συμπληρωσω καποια στοιχεια για την επαρατη εποχη της διακυβερνησης Γουντροου Γουιλσον.Κατ’αρχην ηταν η πρωτη φορα που εξελεγη προεδρος απο τους δημοκρατικους!Αυτο ηταν απολυτου αρεσκειας αλλα και μεθοδευσης των Ro(th)chlld!Την εμφυτευση αυτου του πειθηνιου οργανου στην προεδρια,δυο κυριως παραγοντες επεφεραν.Οι εκατονταδες χιλιαδες ψηφοφοροι εβραικης καταγωγης που ειχαν βρεθει στη χωρα ως προσφυγες διωγμων (τεχνιτων ως συνηθως) απο περιοχες της ανατολικης Ευρωπης και ο Σιφ Τζεικομπ (τσιρακι των Ροτσιλντ) που οργανωσε τα πραγματα.Στην πραγματικοτητα ο Γουιλσον,αμεσως μετα την εκλογη του,νυχτα,παρουσια μονο 5 γερουσιαστων(εβραικης καταγωγης),διελυσε την κρατικη ομοσπονδιακη,αποθεματικη τραπεζα και στη θεση της ιδρυσε την,ιδιωτικη πλεον,ιδιοκτησιας Ροτσιλντ,Federal,Reserve,Act.,την γνωστη δηλαδη FED.Την ωρα δηλαδη που οι Αμερικανοι πολιτες κοιμονταν,τους αφαιρεσαν ολη την περιουσια!Απο τοτε ο κοπος και ο ιδρωτας τους ζωγραφιζεται πανω σε χαρτια,τα δολαρια,τα οποια δανειζονται,με τοκογλυφικους ορους!ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΕΜΕ ΑΥΤΟ!!Ειναι σαν να σας λεω,εχω μια πολυ σπουδαια ιδεα!Τι;μου λετε.Να μου χαρισετε το σπιτι σας!Εσεις παραδοξως συμφωνειτε!Τοτε σας το νοικιαζω και οταν μια φορα καθυστερησετε το νοικι,σας πεταω με τις κλωτσιες!Τρελα πραγματα!Ολα αυτα εγιναν γνωστα οταν ο Γουιλσον εισηχθει ετοιμοθανατος σε νοσοκομειο της Νεας Υορκης.Οπως ειναι φυσικο το διακατειχε διαθεση μετανοιας και εξομολογησης.Ζητουσε λοιπον να δει καποιον ιερεα.Ιερεας δεν βρεθηκε.Βρεθηκε ομως καποιος δημοσιογραφος της New York Times και……….

 7. ο Τριαδικός θεός είναι ένα τίποτα μπροστά στο μεγαλείο του Μέγα Αρχιτέκτονα που είναι ο αληθινός πρίγκιπας του σύμπαντος μας. Η ώρα της απόλυτης ταπείνωσής σας πλησιάζει: Το ρολόι μετράει αντίστροφα τικ τοκ τικ τοκ, μέχρι τις 30 / 4 / 2016

  http://news.churchofsatan.com/post/142850346792/april-20th-deadline-for-registration-to-attend

  Και μετά ακολουθεί η λαμπερή μέρα της πρωτομαγιάς. Η εποχή του φωτός έφτασε!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*