19:14 - 02/01/2021

Ποια Πανδημία; Είναι Εμβόλια για ιό που δεν απομονώθηκε ποτέ σε εργαστήριο

Ποια Πανδημία; Είναι Εμβόλια για ιό που δεν απομονώθηκε ποτέ σε εργαστήριο

Βρήκαμε κάποια επιχειρήματα κατά της κρατικής εγκληματικότητας και θέλουμε να σας ζητήσουμε να τα μοιραστείτε με τους φίλους σας και συγγενείς. Κινδυνεύει η ζωή τους από τους εγκληματίες πολιτικούς που στηρίζουν τις δολοφονικές Φαρμακι-βιομηχανίες…
Ο Δόκτορας Andrew Kaufman, υποστηρίζει ότι οι εμβολιασμοί δεν λειτουργούν, απλώς και μόνο επειδή ο ιός εναντίον του οποίου πρέπει να προστατεύσουν τα εμβόλια, δεν απομονώθηκε ποτέ και ως εκ τούτου δεν μπορεί να είναι παθογόνος και δεν μπορούν με κανένα τρόπο να μιλήσουν για πανδημία.

H Βελγίδα γιατρός Hilde de Smet δήλωσε ότι η φαρμακευτική βιομηχανία εργάζεται χωρίς επιτυχία εδώ και 20 χρόνια για να αναπτύξει εμβόλια κατά των κοροναϊών και στην πραγματικότητα το μόνο πράγμα που επιτυγχάνουν είναι ότι οι άνθρωποι που λαμβάνουν αυτούς τους τύπους εμβολιασμών θα αναπτύξουν ασθένειες αυτοανοσίας.

Το βίντεο με δηλώσεις σοβαρών γιατρών και όχι λαδωμένων: https://www.bitchute.com/video/Gi9Y3q1qR9F2/

Μετά από αυτό, διάφοροι γιατροί από διαφορετικές χώρες συμφωνούν μεταξύ τους ότι αυτά τα νέα εμβόλια δεν μπορούν να είναι ασφαλή, απλώς και μόνο επειδή δεν έχουν πραγματοποιηθεί δοκιμές. Οι δοκιμές σε ζώα έχουν παραλειφθεί εντελώς για λόγους ευκολίας και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι δεν είναι παγκόσμια πανδημία επειδή οι άνθρωποι που πεθαίνουν πεθαίνουν κάθε χρόνο από τις επιπτώσεις της εποχιακής γρίπης.

Με κανένα επιχειρημα δεν μπορεί να δηλωθεί ότι υπάρχει υπερβολική θνησιμότητα για να δικαιολογηθεί το μέγεθος μιας πανδημίας. Έχουμε γράψει πολλά άρθρα και επιχειρήματα για την απάτη της έννοιας Πανδημία!!!

Δεδομένου ότι δεν υπάρχουν αρκετές δοκιμές για την εγγύηση της ασφάλειας των εμβολίων, είμαστε βασικά πειραματόζωα, τα ινδικά χοιρίδια ή αρουραίοι. Και αν τα πράγματα πάνε πολύ στραβά, η φαρμακευτική βιομηχανία προστατεύεται με τους νόμους που έχει πάρει η Πολισμανία.

Κάντε εμβόλια και θα μας θυμηθείτε, μόνο που θα είναι αργά…

KORAKAS NEWS

Loading...
Σχετικά με KORAKAS NEWS
Ελλήνας πατέρας, αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...Ο ιστορικός κώδικας των προγόνων μου με οδηγει στην πνευματική ελευθερία του λαού μου! Ανθέλληνες δεν θα βρείτε τρύπα να τρυπώσετε! Το χόμπι μου είναι το καθημερινό ξεβράκωμα των συνομωτών εναντίον της χώρας μου και του λαού μου...

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh