in

LikeLike θυμοςθυμος ΤέλειοΤέλειο

ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΧΡΗΣΗΣ ΜΑΣΚΑΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ SUPER MARKET…!

Νέα “βόμβα”: Οι μάσκες δεν είναι αρκετές για προστασία από τον κορονοϊό

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

π.Δ.. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ…. ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ…..!!!

ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ, ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ «ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΟΥ» ΣΕ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ, ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ, ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ !

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ,

Μετά από ερώτημα / διαμαρτυρία που έθεσα» σε επίσημες Ευρωπαϊκές Υπηρεσίες το Σάββατο το απόγευμα -μετά το συμβάν στο S/M Σκλαβενίτης στο Πασαλιμάνι» για το:

«ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΟΔΗΓΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ, η αναγκαστική χρήση μάσκας στα Super Market της Χώρας.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ -που κυκλοφορεί ήδη ευρέως σε Ελληνικά και Ευρωπαϊκά Sites και Μ.Μ.Ε.-,

ΠΩΣ:

Η ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ SUPER MARKET, EINAI ΑΠΟΦΑΣΗ / ΕΝΤΟΛΗ, ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ.

Μέχρι σήμερα. Ε?

Άρα, τα όποια πρόστιμα τα οποία έχουν επιβληθεί, είναι και καταχρηστικά και πρέπει να επιστραφούν στους πολίτες και τα καταστήματα.

ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ, ΑΝΑΚΥΠΤΕΙ, πως:

προκύπτουν και κυρώσεις προς το Κράτος και τις Υπηρεσίες, που τα επέβαλαν. από μέρους των Πολιτών.

Έχω ήδη μαγνητοφωνήσει τις ανακοινώσεις του S/M, για την ¨οδηγία», προς πάσα αποφυγή .. παρεξηγήσεων.

Καλώ, πρώτ’ απ’ όλους,

1. τους Έλληνες Αστυνομικούς, να αναζητήσουν την σχετική ανύπαρκτη απόφαση του Υ/Υ και να μην … τρέχουν -τυφλά- να συλλαμβάνουν και να επιβάλουν πρόστιμα σε αντίστοιχες περιπτώσεις, διότι, διαπράττουν και οικονομικό παράπτωμα και αντιποίηση -οικονομικής- αρχής.

(θα μου πείτε τώρα, πως Βουλευτές … κάποτε, συνυπόγραφαν πολυσέλιδα κείμενα των μνημονίων, δίχως να τα διαβάζουν και είχαν το θράσος, να το ομολογήσουν και δημόσια, λες και θα χάναμε την ευκαιρία των μνημονίων !!!),

2. τον Υπουργό να αναστείλει σήμερα κιόλας το παράνομο και καταχρηστικό αυτό μέτρο και την επιβολή προστίμων.

3. τα Ελληνικά S/M, να πάψουν να εκτελούν εντολές-ανύπαρκτες, συμπαρασύροντας τους πολίτες, σε ενέργειεες -και βλαπτικές για την υγεία τους,

με το δεδόμενο, της ίδιας της ομολογίας-ανακοίνωσης του Κου Τσόδρα, πως η χρήση μάσκας, είναι «βλαπτική για την υγεία των πολιτών».

Το σχετικό video, παραμένει ακόμα στο διαδίκτυο.

4. τους Έλληνες Πολίτες, να ενημερώνονται καλύτερα και πιό υπεύθυνα, παύοντας να υπακούουν, σε εντολές από στόμα σε στόμα.

ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ, ΠΑΡΘΗΚΕ ΗΔΗ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ.

STOP ΣΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ ΣΤΑ S/M

«Όταν αγωνίζεσαι και διεκδικείς το δίκιο σου, ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΣΑΙ»

Με Σεβασμό προς τον Έλληνα Συμπολίτη μου

Τζώρτζ Τσαγγαρίδης
Συγγραφέας

Τό είδα ΕΔΩ

ΥΠΟΥΡΓΕ ΥΓΕΙΑΣ, Υπόγραψε τη βεβαίωση – δήλωση ότι οι μάσκες είναι ακίνδυνες(περίμεναν τον μήνα της Παναγιάς για να επιβάλλουν τα αντίχριστα μέτρα τους πάλι – τυχαίο;)

«Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα»

Νέα “βόμβα”: Οι μάσκες δεν είναι αρκετές για προστασία από τον κορονοϊό

Ο Δρ. Fauci λέει ότι οι άνθρωποι πρέπει “πιθανώς να χρησιμοποιούν ασπίδες ματιών” για προστασία από το COVID-19

Οι Αμερικανοί δεν φαίνεται να χειρίζονται καλά τις μάσκες για να σταματήσουν τον κορονοϊό. Τώρα, φανταστείτε εάν άλλαζαν και οι οδηγίες προς το αυστηρότερο και οι αρχές ζητουάν επίσης “προστασία των ματιών” όπως ιατρικά γυαλιά για να σταματήσει η εξάπλωση του ιού…

Κατά τα φαινόμενος, ο Δρ Fauci προφανώς ετοιμάζεται να κάνει ακριβώς αυτό. Ο Άντονι Στίβεν Φάουτσι είναι Αμερικανός ιατρός που υπηρετεί ως διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργίας και Λοιμωδών Νοσημάτων από το 1984. Κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο ABC News, ο Δρ Fauci δήλωσε την Τετάρτη ότι σύντομα μπορεί να συμβουλεύει τους Αμερικανούς να φορούν «προστασία των ματιών» για να αποφύγουν τη μόλυνση από το COVID-19 καθώς οι θάνατοι ανεβαίνουν πάλι σε επίπεδα ρεκόρ.

“Εάν έχετε γυαλιά ή ασπίδα για τα μάτια, θα πρέπει να το χρησιμοποιήσετε”, είπε ο γιατρός, προτού προσθέσει ότι δεν συνιστάται καθολικά, “αλλά αν θέλετε πραγματικά να είστε πλήρεις, πιθανότατα θα πρέπει να το χρησιμοποιήσετε αν μπορείτε”, είπε .
Σημείωσε δε ότι οι Αμερικανοί πρέπει να στοχεύουν στην «προστασία όσο το δυνατόν περισσότερων βλεννογόνων επιφανειών». Προχωρώντας, ο Δρ Fauci είπε ότι η προ-εγγραφή στην τελική κλινική δοκιμή της Moderna για πιθανό εμβόλιο του COVID-19 περιλαμβάνει 19% μαύρους και 19% ισπανόφωνους συμμετέχοντες.

«Τώρα θέλουμε να το πετύχουμε αυτό και ακόμη περισσότερο» λόγω του ότι ο ιός έχει επηρεάσει δυσανάλογα τις μειονοτικές κοινότητες με χειρότερα αποτελέσματα και υψηλότερα ποσοστά θανάτου, δήλωσε ο Δρ Fauci. Τώρα, λοιπόν, οι κλινικές δοκιμές πιθανώς καθυστερούν, ώστε οι επιστήμονες να μπορούν να αντιμετωπίσουν την κατάσταση.

ckastamonitis.com

ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΗΚΑΝ: To 96.3% δεν πεθαναν απο Κορωνοιό!!!

Αρθρο του Δημοσιογράφου Χρόνη Προσαλέντη

Απο παντού αναδύει η Συνωμοσία κατα των πολιτών για πλήρη ελεγχο με οπλο τον Κορωνοιό και το τσιπάρισμα για μείωση πληθυσμού..

Οι Παρανοικοί τύποι της μείωσης πληθυσμού ελέγχουν τις κυβερνήσεις και αυτοί ΕΚΤΕΛΟΥΝ τις εντολές τους .. Γιατροί που κόβονται απο τα πληρωμένα Μεσα Εξαπάτησης και δεν ακούγονται οι φωνές τους λένε την αλήθεια για το σχεδιο ΟΛΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ της ανθρωπότητας απο Σορος,Μπαφετ,Bill Gates και ολα αυτα τα Παρανοικα Ναζίδια που θελουν να επιβαλουν ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ …με αφαίρεση Θεμελιωδών Δικαιωμάτων και κατάργηση του Συνταγματος…

Ηδη η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ με τους ελέγχους για μάσκες και τα πρόστιμα λειτουργεί κατα του Ελληνικού λαού εντελώς ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ και παράνομα…Οι διοικητές υπακούν στους ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ του Εθνους και τρομοκρατούν μετα τα ΜΜΕ τους πολίτες…

Κανένας απο την δηθεν Κυβέρνηση δεν υπογράφει οτι δεν θα πάθει κανεις τίποτα απο τη υποχρεωτική Μασκοφορία..Το ζητησαν βουλευτές Δικηγόροι και απλοι πολίτες…

ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΤΟΣΟ ΣΚΛΗΡΑ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΠΟΥ ΣΤΗΣΑΝΕ ΠΟΥ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ O VITTORIO SGARBI ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΣΟΥΤΡΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΒΙΤΕΡΜΠΟ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΠΩΣ ΤΟ 96,3% ΤΩΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΑΝ ΑΠΟ ΚΟΡΟΝΟΪΟ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΧΑΜΟΣ.

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ amazonios.net

nikosxeiladakis.gr

Report

What do you think?

15 points
Upvote Downvote

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Leave a Reply
 1. Για να μην ξεχνιόμαστε εσείς οι ακατάσχετα ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΟΙ-δημοσιοκάφροι που κουνάτε το δάχτυλο σε όλους εμάς από εχτές κιόλας πρέπει να φοράτε μάσκα γιατί είσαστε και εσείς μέσα σε κλειστούς χώρους και φυσικά δεν τίθεται θέμα αποστάσεων διότι το μέτρο αφορά όλους του κλειστούς εργασιακούς χώρους άρα και τσοντοκάναλα και πορνοφυλλάδες γιατί αν δεν το κάνετε τότε απλά αποδεικνύετε περίτρανα για ακόμα μία φορά πως είσαστε ψεύτες- υποκριτές και δούλοι ενός αρρωστημένου συστήματος.

  Να δω την κυράτσα που το παίζει δημοσιοκάφρα με το μοντελάκι ντιορ και μασκούλα να μου λέει τις ειδήσεις για τον ΚΟΡΟΙΔΟΙΟ και τι στον κόσμο…

  Άντε να σας δω κωθώνια που θα πάει θα πείτε και αλήθεια θέλοντας και μη…

 2. Πρόκειται για οδηγία που παραπέμπει σε κοινή υπουργική απόφαση ( Κ.Υ.Α.) . Για αυτό η οδηγία έρχεται από το αρμόδιο υπουργείο , που στην περίπτωση των SM , είναι το υπουργείο εμπορίας .

  Η ΚΥΑ , όμως δεν είναι τυπικά νόμος , είναι απλά μια ενδιάμεση κατάσταση με διάρκεια ζωής τους 3 μήνες και χρειάζεται την υπογραφή τριών υπουργών για να ισχύει .. Μετά τους 3 μήνες θα πρέπει να κατακυρωθεί από το νομοθετικό σώμα ή να εκπέσει .. Τα πρόστιμα φυσικά και είναι άκυρα , αλλά αν σε χρεώσουν έστω και παράνομα , άντε μετά να ξεχρεωθείς από τον κρατικό δεινόσαυρο και να βρεις το δίκιο σου στην σάπια κρατική μηχανή .. Για αυτό αν θέλετε να μην σας χρεώσουν , μην τους δίνεται τα στοιχεία σας , όπως τον ΑΦΜ και να τους ζητάτε να σας πάνε σε αυτόφορη ή κανονική δικαστική πράξη ..

  Το δικαστήριο θα σας αφήσει ελεύθερο , αφού δεν έχετε παραβεί κανέναν νόμο και απλά θα έχετε ταλαιπωρηθεί και θα έχετε χάσει τον χρόνο σας ., αλλά αν έχετε σκοπό να τους τρελάνετε και να κάνετε ντόρο , αξίζει τον κόπο .. -)

  Το ότι κυβερνούν με “ΚΥΑ” και όχι με πραγματικά νομοθετήματα , το κάνουν για να αποφεύγουν πολλά εμπόδια , όπως πχ τα συνταγματικά κωλύματα που έχουν τα όσα προσπαθούν να επιβάλλουν στην κοινωνία μας αυτοί οι αλήτες ..

  Και να μην ξεχνάτε να επικαλείστε το άρθρο 7 , παράγραφος 2 του συντάγματος , απειλώντας τους με μηνύσεις που προσπαθούν να σας επιβάλλουν να φορέσετε επικίνδυνα για την υγεία σας σκευάσματα , που σας εμποδίζουν να αναπνεύσετε οξυγόνο , απαραίτητο για την υγεία σας και την ζωή σας .. Όταν φοράς μάσκα είσαι αναγκασμένος να αναπνέεις ξανά το διοξείδιο του άνθρακα που αποβάλει ο οργανισμός σου κατά την εκπνοή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Άθεος υψηλόβαθμος καί τό ψυχολογικό «πολεοδομικό» σχέδιον –Τετράγωνο γι’ αυτούς…. Μέρος 3

Κοροναϊός: Κρουαζιερόπλοιο «υγειονομική βόμβα» – Θετικοί στον ιό 33 ναυτικοί