18:47 - 12/04/2024

Οι συνωμοσίες Chemtrail έχουν γίνει πραγματικότητα, καθώς τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης πωλούν τη γεωμηχανική ως λύση για την κλιματική αλλαγή

Διαφημίσεις

Κάποτε θεωρούνταν “θεωρία συνωμοσίας” από το σύνολο των εταιρικών μέσων ενημέρωσης, η γεωμηχανική τώρα υμνείται ως η λύση για την κλιματική αλλαγή. Για χρόνια, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης χρησιμοποιούνταν για να εκφοβίσουν το κοινό σχετικά με αυτή την πραγματικότητα και να συγκαλύψουν αυτό το μαζικό πείραμα στον ουρανό. Αυτά τα πειράματα γεωμηχανικής διεξάγονται χωρίς τη συγκατάθεση του ανθρώπου και επηρεάζουν αρνητικά το περιβάλλον, τον καιρό και την ανθρώπινη υγεία.

Τα εταιρικά μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι προγραμματισμένα να εξαπατούν το κοινό σχετικά με τη γεωμηχανική και τα chemtrails.

Μια από τις πιο σημαντικές εξελίξεις τον τελευταίο καιρό, σε αυτόν τον αγώνα για το μέλλον της ανθρωπότητας, είναι ένας νέος νόμος στο Τενεσί που εμποδίζει τη γεωμηχανική σε όλη την πολιτεία. Αν μαθευτεί ότι οι άνθρωποι προστατεύονται από αυτά τα chemtrails, τότε ολόκληρες οι ΗΠΑ μπορεί να γίνουν μια ζώνη απαγόρευσης πτήσεων για τα σχέδια τροποποίησης του καιρού και τον σκόπιμο ψεκασμό και την απόρριψη τοξινών και χημικών ουσιών πάνω στους ανθρώπους, τις πόλεις και την ύπαιθρο. Η κυβέρνηση του Μεξικού έλαβε γνώση αυτών των σχεδίων και απαγόρευσε αμέσως τα πειράματα μεγάλης κλίμακας.

Τώρα που το κοινό συνειδητοποιεί όλο και περισσότερο την ύπαρξη αυτών των ανήθικων πειραμάτων, τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης χρησιμοποιούνται για να προωθήσουν αυτά τα σχέδια γεωμηχανικής σαν να είναι κάτι καινούργιο που θα σώσει τον πλανήτη από την υπερθέρμανση του πλανήτη.

Μια νέα έκθεση από το Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνια ισχυρίζεται ότι οι ΗΠΑ διεξάγουν την “πρώτη υπαίθρια δοκιμή για τον περιορισμό της υπερθέρμανσης του πλανήτη”. Το σχέδιο προέρχεται από ένα αμφιλεγόμενο πεδίο έρευνας γνωστό ως τροποποίηση της ηλιακής ακτινοβολίας. Τα σχέδια αυτά, που χρηματοδοτούνται από το Ίδρυμα Bill και Melinda Gates, απαιτούν τη διοχέτευση αερολυμάτων στη στρατόσφαιρα, όπου τα σωματίδια υποτίθεται ότι αντανακλούν το ηλιακό φως μακριά από τη Γη. Πώς όμως αυτά τα μικροσκοπικά σωματίδια αλατιού επηρεάζουν το οικοσύστημα;

Το πείραμα Chemtrail ξεκίνησε από τον κόλπο του Σαν Φρανσίσκο και θα διαρκέσει δύο μήνες

Ένα παροπλισμένο αεροπλανοφόρο, εξοπλισμένο με τις ενέσεις αερολυμάτων, εκτοξεύτηκε από τον κόλπο του Σαν Φρανσίσκο στα τέλη Μαρτίου 2024. Το αεροσκάφος είναι εξοπλισμένο με ειδικά σχεδιασμένους ψεκαστήρες που μπορούν να εκτοξεύσουν στον ουρανό τρισεκατομμύρια σωματίδια θαλασσινού αλατιού. Το πείραμα φέρεται να αποσκοπεί στην αύξηση της πυκνότητας και της ικανότητας των θαλάσσιων νεφών να μειώνουν την ηλιακή ακτινοβολία στην περιοχή. Η επιχείρηση αυξάνει τη νεφοκάλυψη πάνω από την περιοχή, αποκλείοντας τεχνητά τον ήλιο και καθιστώντας τον πληθυσμό ευάλωτο σε άγνωστα πειραματικά σωματίδια που αναπόφευκτα θα πέσουν βροχή πάνω από την ξηρά.

Όλα αυτά αποτελούν μέρος ενός ανήθικου προγράμματος με επικεφαλής ερευνητές του Πανεπιστημίου της Ουάσινγκτον. Το έργο ονομάζεται CAARE, που σημαίνει The Coastal Atmospheric Aerosol Research and Engagement. Τα πειράματα έχουν προγραμματιστεί να διαρκέσουν μέχρι τον Απρίλιο και τον Μάιο. Η περιοχή που επηρεάζεται περιλαμβάνει τον ουρανό γύρω από το USS Hornet Sea, Air and Space Museum στην Αλαμέδα της Καλιφόρνια.

Η μυστικότητα που περιβάλλει αυτά τα έργα αρχίζει να ξετυλίγεται, καθώς οι εγκληματικές συνωμοσίες γίνονται πιο διαφανείς. Στο μέλλον, αυτές οι συνωμοσίες θα πωλούνται στο κοινό με το πρόσχημα της καλοσύνης και των επιστημονικών επιτευγμάτων.
“Δεδομένου ότι αυτό το πείραμα κρατήθηκε μυστικό μέχρι την έναρξη της δοκιμής, ανυπομονούμε να δούμε πώς σχεδιάζεται η συμμετοχή του κοινού και ποιοι θα συμμετέχουν”, δήλωσε ο Shuchi Talati, εκτελεστικός διευθυντής της Alliance for Just Deliberation on Solar Geoengineering, μιας μη κερδοσκοπικής οργάνωσης που επιδιώκει να συμπεριλάβει τις αναπτυσσόμενες χώρες στις αποφάσεις σχετικά με τη γεωμηχανική.

“Ενώ συμμορφώνεται με όλες τις τρέχουσες κανονιστικές απαιτήσεις, υπάρχει σαφής ανάγκη να επανεξεταστεί το πώς πρέπει να μοιάζει ένα ισχυρό κανονιστικό πλαίσιο σε έναν κόσμο όπου γίνονται πειράματα [τροποποίησης της ηλιακής ακτινοβολίας]”, πρόσθεσε η ίδια.

Ένα παρόμοιο πρόγραμμα που συντάχθηκε από το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ επεδίωκε να χρησιμοποιήσει τον ουρανό πάνω από τη Σουηδία ως πεδίο δοκιμών για ανακλαστικά αερολύματα. Το έργο σταμάτησε μετά την αντίδραση ομάδων αυτοχθόνων. Με το μπλοκάρισμα του ήλιου, οι καιρικές συνθήκες μπορούν να τροποποιηθούν για εκατομμύρια ανθρώπους με άγνωστους τρόπους. Η τεχνητή σπορά σύννεφων μπορεί να έχει επιπτώσεις σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η ανθρωπογενής κλιματική αλλαγή δεν είναι το πιο πιεστικό πρόβλημα. Τα χρηματοδοτούμενα από τους παγκοσμιοποιητές σχέδια γεωμηχανικής και η επέμβαση μεγάλης κλίμακας στον ουρανό θα μπορούσαν να επηρεάσουν σημαντικά τον καιρό και το κλίμα μας, προκαλώντας απρόβλεπτα προβλήματα για τους αγρότες, την αλιεία και τα οικοσυστήματα, μεταξύ πολλών άλλων περιβαλλοντικών επιπτώσεων και επιπτώσεων στην ανθρώπινη υγεία.Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. ο ΠΟΥΤΙΝ.. θα πρέπει να εχει τον έλεγχο των δήθεν ψεκασμων για το κλιμα… οι ψεκασμοι αποτελουν “μυστικο οπλο” …. οταν η Ρωσία νικησει το Νατο και ξεχυθει στην Ευρώπη με τα αρματα ακομη εν κινήσει… οι Ρωσοι στρατιωτες θα ειναι νεκροί εντος αυτων λογω της “κιτρινης σκονης” τυπου “σαχαρας” οταν εκαναν χημικη αναλυση δεν ηταν απο την ερημο αλλα αυτα που ψεκαζουν ολοι εχουμε “αλεργιες απο τη γυρη”… Πολεμος Χημικος μεσω” κιτρινης σκονης” το ειπαν οι γεροντες.. πισω απο επιστήμη επιθεση

  2. εδω ακομα σημερα υπαρχουν αδαεις -για να μην τους πω αλλιώς-που πιστευουν οτι ειναι καυσαερια οι ασπρες ουρες…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*