Οι κακοδοξίες της Αίρεσης του Παπισμού,και η σχεδιαζόμενη παγκόσμια ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ του Αντιχρίστου

ΟΙ ΚΑΚΟΔΟΞΙΕΣ ΤΗΣ ΑΙΡΕΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΠΙΣΜΟΥ ΚΑΙ Η ΣΧΕΔΙΑΖΟΜΕΝΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ

Κατά Ματθαίον Ευαγγέλιον (Κεφάλαιο 5, στίχος 18): «…ἀμὴν γὰρ λέγω ὑμῖν, ἕως ἂν παρέλθῃ ὁ οὐρανὸς καὶ ἡ γῆ, ἰῶτα ἓν ἢ μία κεραία οὐ μὴ παρέλθῃ ἀπὸ τοῦ νόμου ἕως ἂν πάντα γένηται.» δηλαδή: «…σας διαβεβαιώνω ότι όσο υπάρχει ο ουρανός και η γη, έως τη συντέλειά του, ούτε ένα γιώτα η ένα κόμμα, ούτε δηλαδή η πιο μικρή από τις Εντολές, δεν θα πάψει να ισχύει από το Νόμο του Θεού και δε θα χάσει το κύρος της…»

Ο Ίδιος λοιπόν, ο Κύριός μας Ιησούς Χριστός, μας τόνισε οτι δεν μπορεί να αλλάξει το παραμικρό από το Νόμο Του, από το Λόγο Του, από τις Εντολές Του, επομένως όποιος τολμήσει να αλλάξει το παραμικρό, αυτός είναι και ονομάζεται ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ και κατά συνέπεια δεν έχει καμία θέση στην ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, όπως ομολογούμε στο ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΜΑΣ.

ΟΙ ΚΑΚΟΔΟΞΙΕΣ ΤΗΣ ΑΙΡΕΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΠΙΣΜΟΥ: 1. Θεωρεί κτιστή και όχι άκτιστη τη Θεία Χάρη και την ενέργεια του Θεού (Η μεγαλύτερη βλασφημία στην Αγία Τριάδα).

2. Το φιλιόκβε (filioque), η αντίληψη δηλαδή οτι το Άγιο Πνεύμα εκπορεύεται «και εκ του Υιού» (filioque) και όχι μόνο εκ του Πατρός (αντίθετα με το Σύμβολο της Ορθοδόξου Πίστεώς μας).

3. Το πρωτείο του πάπα (είναι ο μοναδικός αντιπρόσωπος του Χριστού πάνω στη γη).

4. Το αλάθητο του πάπα (και όποιος φέρει αντίρρηση αναθεματίζεται).

5. Η κατάργηση των πλείστων Ιερών Κανόνων της Εκκλησίας μας.

6. Η άσπιλη σύλληψη της Θεοτόκου (προσβολή στη μοναδικότητα της γεννήσεως του Κυρίου μας, διότι μόνο ο Χριστός γεννήθηκε ασπίλως).

7. Το παπικό κράτος (το Βατικανό είναι κοσμικό κράτος με στρατό, και οικονομία, συγχέοντας την πνευματική και την κοσμική βασιλεία).

8. Το καθαρτήριο και οι αξιομισθίες των Αγίων (οι αμαρτίες των ψυχών εξαλείφονται με τις περισσεύουσες αξιομισθίες των Αγίων, κατά τη βούληση του πάπα).

9. Το Βάπτισμα (γίνεται με ράντισμα και όχι με τριπλή κατάδυση)

10. Το Χρίσμα (γίνεται αργότερα από το Βάπτισμα, ενώ στους Ορθοδόξους γίνεται αμέσως μετά το Βάπτισμα. Το χρίσμα στους παπικούς γίνεται μετά το 7ο έτος ηλικίας, οπότε τα παιδιά δεν μπορούν να κοινωνούν σε μικρές ηλικίες).

11. ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ: (Μόνο οι ιερουργούντες κληρικοί κοινωνούν και το Αίμα. Οι υπόλοιποι κοινωνούν, ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΩΜΑ, ενώ ο Χριστός μας είπε: «πίετε εξ αυτού ΠΑΝΤΕΣ». Τα νήπια επίσης δεν κοινωνούν. Ο καθαγιασμός ΔΕΝ γίνεται με την επίκληση του Αγίου Πνεύματος. Ο Άρτος ΔΕΝ είναι ένζυμος, αλλά άζυμος.

12. Το σημείο του Σταυρού το κάνουν με την παλάμη ανοικτή και ανάποδα, από αριστερά προς δεξιά. ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ…

Και μόνο η βλασφημία στην Αγία Τριάδα είναι αρκετή για να καταλάβει κάποιος οτι πίσω από τον παπισμό κρύβεται ο διάβολος…!!!

Λόγοι στο βίντεο:

Γέροντας Γαβριήλ ο Αγιορείτης
Γέροντας Εφραίμ ο Φιλοθεϊτης (Αριζόνας)
Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός (†1779)
Άγιος Μάρκος ο Ευγενικός (†1444)
Άγιος Θεόδωρος ο Στουδίτης (†826)

Επιτρέπεται να ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ με τους ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ; (π. Αναστάσιου Γκοτσόπουλου – Θεολόγου): http://oodegr.com/oode/papismos/synef…
http://oodegr.com/oode/papismos/synef…

Στις 12 Δεκεμβρίου 1452 έγινε ΣΥΛΛΕΙΤΟΥΡΓΟ στην Αγία Σοφία στην Κωνσταντινούπολη, ΜΕ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΠΙΚΟΥΣ και λίγους μήνες μετά, στις 29 Μαίου 1453 ο Θεός επιτρέπει την παράδοση της Κωνσταντινούπολης στους Τούρκους…!!! ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ; Όταν αρνούμαστε την Ορθόδοξη Πίστη μας, εισπράττουμε την εγκατάλειψη του Θεού.

Αποκορύφωμα της προδοσίας των Οικουμενιστών ήταν η ΨΕΥΔΟΣΥΝΟΔΟΣ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΠΑΡΙ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ τον Ιούνιο του 2016, η οποία αναγνώρισε τους ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΩΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ σε αντίθεση με ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΜΑΣ, το οποίο αναφέρεται στην ΜΙΑ Αγία Καθολική και Αποστολική Εκκλησία, δηλαδή την ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.

Η προδοτική απόφαση της ψευδοσυνόδου της Κρήτης http://churchofcyprus.org.cy/23206 (παράγραφος 6): «…ἡ Ὀρθόδοξος Ἐκκλησία ἀποδέχεται τήν ἱστορικήν ὀνομασίαν τῶν μή εὑρισκομένων ἐν κοινωνίᾳ μετ’ αὐτῆς ἄλλων ἑτεροδόξων χριστιανικῶν Ἐκκλησιῶν καί Ὁμολογιῶν…»

ΔΕΝ ΕΝΔΙΔΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ, ΣΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΤΗΣ ΗΘΙΚΗΣ, ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ, ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ, ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΑΣ, ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΜΑΣ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΦΑΚΕΛΩΜΑΤΟΣ, ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΣΚΛΑΒΩΣΕΙ ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ, ΜΕ ΤΟ ΑΝΕΞΙΤΗΛΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΣΤΟ DNA TOY ΣΩΜΑTOΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ, Ή ΣΤΟ ΧΕΡΙ.

Αποσπάσματα ήχου ή βίντεο από τα εξής:

Αποσπάσματα μουσικής βίντεο: CEPHEI Epic music empire For The Win – Two Steps From Hell Στο βίντεο ακούγεται επίσης απόσπασμα από το τραγούδι του αείμνηστου Νίκου Ξυλούρη «Οι πόνοι της Παναγιάς».

ΠΗΓΗ ΒΙΝΤΕΟ
https://www.youtube.com/channel/UCtT-…

TO BLOG MOY elladapoyantisteketai

thesecretrealtruth

Loading...

2 thoughts on “Οι κακοδοξίες της Αίρεσης του Παπισμού,και η σχεδιαζόμενη παγκόσμια ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ του Αντιχρίστου

  1. ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ says:

    ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ LAMBORGHINI ΠΟΥ ΕΥΛΟΓΗΣΕ Ο ΠΑΠΑΣ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΨΥΧΗ…ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ… ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΟΝΤΡΕΣ …ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *