Οι επιστήμονες προειδοποιούν για «Τρομακτική επίθεση σε Ιδρύματα ανθρώπινου πολιτισμού» – έρχεται η 6η μαζική εξαφάνιση.

Οι επιστήμονες προειδοποιούν για «Τρομακτική επίθεση σε Ιδρύματα ανθρώπινου πολιτισμού» – έρχεται η 6η μαζική εξαφάνιση.

Σύμφωνα με τους επιστήμονες και τους ερευνητές της άγριας ζωής, είναι από κοινού σε αυτή τη νέα ιστορία, από την εφημερίδα The Guardian, μια νέα μελέτη υποστηρίζει τη «βιολογική εξόντωση» της άγριας ζωής τις τελευταίες δεκαετίες,που σημαίνει την έκτη μαζική εξαφάνιση των ειδών στην ιστορία της Γης,που βρίσκεται σε εξέλιξη.

«έχουμε τα δισεκατομμύρια από τον πληθυσμό των ζώων που έχουν χαθεί τις τελευταίες δεκαετίες» δεν θα μπορούσε να είναι μια τεράστια έκπληξη για όσους έχουν δώσει προσοχή στις χιλιάδες των «μαζικών εκδηλώσεων θάνατων των ζώων που έχουμε αναφέρει στην ιστοσελίδα μας.

Οι επιστήμονες ανέλυσαν τόσο τα κοινά όσο και τα σπάνια είδη και διαπίστωσαν ότι τα δισεκατομμύρια των περιφερειακών ή τοπικών πληθυσμών έχουν χαθεί. Κατηγορούν τον ανθρώπινο υπερπληθυσμό και τνς υπερκατανάλωση για την κρίση και προειδοποιοούν ότι απειλεί την επιβίωση του ανθρώπινου πολιτισμού,

Η μελέτη, δημοσιεύθηκε στο περιοδικό της Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών,και περιγράφει τον «βιολογικό αφανισμό» που αντιπροσωπεύει μια «τρομακτική επίθεση στα θεμέλια του ανθρώπινου πολιτισμού ».


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο καθηγητής Gerardo Ceballos, στο Universidad Nacional Autónoma de México, ο οποίος ηγήθηκε της εργασίας, δήλωσε: «Η κατάσταση έχει γίνει τόσο κακή δεν θα ήταν ηθικό να μην χρησιμοποιούμε σκληρή γλώσσα.»

http://allnewspipeline.com/Demonic_Animal_Behavior_And_The_Coming_6th_Extinction.php
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ANP : Corfiatiko

Loading...

3 thoughts on “Οι επιστήμονες προειδοποιούν για «Τρομακτική επίθεση σε Ιδρύματα ανθρώπινου πολιτισμού» – έρχεται η 6η μαζική εξαφάνιση.

  1. pananas says:

    διαβαζω ενα βιβλιο «ΑΝΤΕΧΕΙς ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ?ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗς ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑς»της Αγγελικης Αναγνωστου – Καλογερα..(δεν ειναι διαφημιση..και εαν υπαρχει καποιο νομικο προβλημα με το μνμ αυτο ..παρακαλω ενημερστε με ως προβαλω το εμαιλ μου .)πραγματικα εχω περιεργια και
    θα ηθελα αποψεις πανω στο βιβλιο εαν υπαρχουν ..παρακαλω..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *