ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ ΑΝΕΥ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Β Τιμ. 3,1    Μαθε δε τούτο· ότι κατά τας τελευταίας ημέρας που θα επακολουθήσουν, θα παρουσιασθούν στον δρόμον της Εκκλησίας καιροί δύσκολοι, περιστάσεις επικίνδυνοι

Μεγάλες αντιδράσεις προκαλεί το περιοδικό Teen Vogue ένα τελευταίο δημοσίευμα του που απευθύνεται σε νεαρές ηλικίες  και  δίνει συγκεκριμένες οδηγίες  πώς να κάνεις πρωκτικό σεξ .

Το δημοσίευμα αυτό για να προσελκύσει την νεολαία  σε αυτήν  την διαστροφή που διαδίδεται όλο και περισσότερο, επισημάνει πώς αυτό το είδος σεξουαλικής επαφής είναι μια αξέχαστη εμπειρία  που θα πρέπει να την δοκιμάσουν όλοι.

Το δημοσίευμα προκάλεσε αντιδράσεις  από γονείς  οι οποίοι καλούν  να υπάρξει μια γενικότερη αντίδραση  για αυτή  την διαστροφή που προσπαθούν κάποιοι  να την διδάξουν και να την διαδώσουν στις νεαρές ηλικίες.

Συγκεκριμένα καταγγέλλουν πώς ότι κάποτε ήταν αποκλειστικό υλικό  στο Penthouse που απευθύνονταν σε μια ειδική μερίδα αναγνωστών, σήμερα κυκλοφορεί  σε  περιοδικά  μεγάλης κυκλοφορίας που απευθύνονται σε νεαρά άτομα όπως το  Teen Vogue’s .

Το ζήτημα, όπως επισημαίνουν,  άφορα  το σημαντικό θέμα  της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης που σήμερα μετατρέπεται σε διαπαιδαγώγηση στην διαστροφή και στην ανωμαλία.

Από την διαπαιδαγώγηση στην φυσική επαφή , προχωρήσαμε στην διαπαιδαγώγηση στον αυνανισμό  και σήμερα φτάσαμε στην διαπαιδαγώγηση στο πρωκτικό και στοματικό σεξ και στην  διεμφυλική ανωμαλία. Μεγάλη πρόοδος.

Ο οδηγός του περιοδικού παραλαμβάνει επίσης  και προτροπές σε όσους πάσχουν από προστάτη  να μην διστάσουν  να έρχονται σε επαφή  με πρωκτικό σεξ και αυτό θα ωφελήσει την υγεία τους, για να γευτούν την …..απόλαυση του.

Αν δεν ξεσηκωθούν οι γονείς  και αν δεν υπάρξει μια σημαντική αντίδραση  από την εκκλησία, (αλλά αλήθεια πια εκκλησία όταν ξεσπάνε σκάνδαλα με τους ίδιους τους ιερείς όπως πρόσφατα , στο Βατικανό,  με σεξ όργια και πάρτι με ναρκωτικά) τότε σύντομα  θα δούμε σε λίγα χρονιά την ανωμαλία να κυριαρχεί παντού  σε σημείο που τα Σόδομα και Γόμορρα  θα μοιάζουν με …. κατηχητικό σχολείο.  Αν ήδη δεν έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο.

Αλλά η επιχείρηση  ψυχολογικής και σωματικής εξόντωσης της νεολαίας έχει βρει και άλλα πεδία δράσης . Είναι γνωστό πώς στο διαδίκτυο υπάρχουν διάφορα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης και ένα από τα αγαπημένα της νεολαίας είναι  το  Snapchat  με 250 εκατομμύρια χρήστες  παγκοσμίως  και το Instagram με 700 εκατομμύρια χρήστες μηνιαία.

Σε αυτό το δίκτυο γίνεται όργιο διακίνησης ναρκωτικών όπως  τα  χάπια έκστασης (ecstasy) και  τα χάπια MDMA καθώς και άλλων βλαβερών ουσιών  μέσω ενός συστήματος  κρυπτογραφικής επικοινωνίας  και μέσω συμβόλων με ειδικό νόημα. Χαρακτηριστικά ονομάζεται ο παράδεισος των εμπόρων ναρκωτικών (drug dealers’ paradise).

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ ΑΝΕΥ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ(Βίντεο) - Εικόνα1

Το πιο επικίνδυνο σε όλα αυτά  είναι ότι σήμερα  ένας γονιός που ενδιαφέρεται για το παιδί του  δεν μπορεί να το ελέγξει. Ελέγχοντας τις παρέες  του μήπως παρασυρθεί σε βλαβερά μονοπάτια  γιατί όλα πλέον μπορούν να γίνουν  από μια οθόνη  μέσα στο ίδιο το δωμάτιο του χωρίς να καταλάβει κανείς τίποτα.

Για να καταλάβουμε ως που έχει φτάσει αυτή η κατάσταση,  σήμερα έχει γίνει της μόδας  να βιάζουν μια κοπέλα και να τραβούν τις σκηνές με ένα κινητό η με κάτι άλλο  και ύστερα να τις ανεβάζουν στο διαδίκτυο  για να έχουν  πολλά κλικ . Ακόμα και η αυτοκτονία  έγινε της μόδας  να προβάλετε από το διαδίκτυο, όπως για παράδειγμα στο επικίνδυνο ρώσικο παιχνίδι αυτοκτονίας «Μπλε Φάλαινα».

Είναι απίστευτος ο  αριθμός  προβολών και κοινοποιήσεων αυτού του βάναυσου και αξιοκαταφρόνητου γεγονότος. «Βιντεοσκοπούμε τον πόνο και τη βία , μετά το μοιραζόμαστε και στη συνέχεια το βλέπουμε ξανά και ξανά», λένε διάφοροι χρήστες.

Ένας βιασμός  που έλαβε μέρος πριν λίγους μήνες στην Σουηδία, τον ανέβασαν μετά στο διαδίκτυο και όπως ήταν αναμενόμενο, έγινε viral.

Μια άλλη πρόσφατη ιστορία βιασμού έγινε στην πόλη Gulfport  στον Μισισιπή. Όπως αναφέρεται στο παρακάτω βίντεο, βίαζαν μια 23χρονη κοπέλα και την τραβούσαν  με κάμερα. Στην συνέχεια το ανέβασαν στο Facebook  για επιβράβευση.

Φυσικά ο δράστης συνελλήφθη με την φίλη του η οποία συνεργάστηκε μαζί του, για να παρασύρουν την κοπέλα  σε διαμέρισμα ώστε να την βιάσουν και να το τραβήξουν σε βίντεο.

Όπως φαίνεται στα κοινωνικά δίκτυα καθώς κυριαρχεί ένας απρόσωπος κόσμος, αυτό ενισχύει περισσότερο ανθρώπους ιδιαιτέρως νεανικών ηλικιών να στρέφονται προς τη βία και να διαπράττουν ακόμη και φρικτά εγκλήματα καθώς από τη δική τους οπτική γωνία πρόκειται απλώς για ένα παιχνίδι προβολής και διασκέδασης και τίποτε περισσότερο.

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ ΑΝΕΥ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ(Βίντεο) - Εικόνα2

ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ www.nikosxeiladakis.gr

Loading...

6 thoughts on “ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ ΑΝΕΥ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ

 1. ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΨΥΧΗ. says:

  Η ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΟΠΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΚΤΟΥ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑ ΝΑ ΕΞΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΤΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΕΡΙΑ ΜΟΝΟ, Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΔΙΕΙΣΔΗΣΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ Η ΑΝΔΡΙΚΟΥ ΜΟΡΙΟΥ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΟΠΗ, ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ ΚΑΙ ΣΙΧΑΜΕΡΗ ΠΡΑΞΗ. ΒΕΒΑΙΩΣ ΔΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΚΤΟΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΝΕΤΕ, ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΙΧΑΜΕΝΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ Η ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΟΠΗ ΣΥΝΟΥΣΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΘΕΙΑ ΦΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΙΔΟΙΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΙΕΡΟ.

 2. ΓΙΩΡΓΟΣ says:

  ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΡΑ …ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.

 3. δημητρης says:

  Ο Αίσωπος έγραψε μυθο σχετικα με την αιδώ (ντροπή) κσι την «πισω» οπή. Αναζητηστε , Αισώπου μύθος αιδως Δίας. Έτσι, για να καταλάβουμε ποσο «πίσω» ειμαστε..
  Δημητρης

 4. η πραγματικοτητα says:

  που ειααι ακομα…ΠΕΡΙΜΕΝΡ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2025..ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΟΛΑ… ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ

 5. Ανώνυμος says:

  ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΜΑΘΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΠΑΘΗΤΙΚΟΣ ΕΙΣΑΙ ΓΙΝΕΣΑΙ ΑΠΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ.ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΠΛΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ

 6. croif101 says:

  Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΜΗΔΕΝ,ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ!!!
  ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ,ΟΤΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΞΑΝΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ.
  ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΑΠΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΟΡΙΣΤΙΚΑ,ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ,ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΜΗΔΕΝΟΣ,ΑΦΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΣΟ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΑΙ ΑΠ ΤΟΝ ΧΡΕΙΣΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΞΕΣΑΛΩΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ!!!
  ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Η ΑΓΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΛΕΓΕΙ ΜΟΝΟΝ 144000 ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΦΡΑΓΙΣΘΟΥΝ?
  ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΜΗΔΕΝΟΣ.
  ΛΗΥΠΑΜΑΙ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *