Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

18:06 - 28/04/2023

Ο Τζορτζ Όργουελ μας προειδοποίησε για αυτές τις στιγμές. «Θα μας πείσουν ότι ο πόλεμος είναι ειρήνη». Πόσο δίκιο είχε.

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Εδώ και χρόνια η ελίτ της παγκοσμιοποίησης μας λέει για τα σχέδιά της για μείωση πληθυσμού στη Γη από 8 δισεκατομμύρια ανθρώπους σε μόλις 500 εκατομμύρια, αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι προτιμούν να καλύπτουν τα αυτιά τους και να προσποιούνται ότι δεν συμβαίνει τίποτα. Δυστυχώς όμως γιαυτούς, οι μέρες που μπορούν να προσποιούνται ότι όλα είναι ωραία πλησιάζουν στο τέλος τους.

Δεν θα ακούσετε για αυτό ποτέ στα κύρια μέσα ενημέρωσης. Στην πραγματικότητα, τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης έχουν επιστρατευτεί για να κάνουν ό,τι μπορούν για να συγκαλύψουν, να καταστείλουν και να θάψουν τις πραγματικές ειδήσεις.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΦΡΙΚΗ!!! Ο ΙΔΙΟΣ Ο Ο.Η.Ε ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΤΗΝ «ΑΤΖΕΝΤΑ 21», ΠΟΥ ΑΠΟΒΛΕΠΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ!!!

Πώς ξέρουμε ότι η ερήμωση είναι ο πρωταρχικός τους στόχος; Επειδή τα τελευταία χρόνια το Νταβός έχει γίνει τόσο αλαζονικό που δεν μπορεί να σταματήσει να μας λέει για τα σχέδια ερήμωσης του πληθυσμού του.

Έχουν καταλάβει τον έλεγχο του πολιτικού συστήματος, δημιουργώντας ένα ενιαίο κόμμα και νοθεύουν τις εκλογές ενάντια σε όποιον τολμήσει να σταθεί απέναντι στα σχεδιά τους.

Έχουν καταλάβει τον έλεγχο της παγκόσμιας υγείας και εξαπέλυσαν μια πλανδημία με καταστροφικές συνέπειες. Τώρα παίρνουν τον έλεγχο της προσφοράς τροφίμων ως την επόμενη φάση της παγκόσμιας κυριαρχίας τους.

Ο Μπιλ Γκέιτς έγινε ο κορυφαίος ιδιοκτήτης φάρμας της Αμερικής από τη μια μέρα στην άλλη και προωθεί το καρκινογόνο ψεύτικο κρέας και τα εμβόλια mRNA σε ζώα φάρμας και λαχανικά που προορίζονται για το πιάτο σου.

Σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά στοιχεία, τον Ιανουάριο του 2020 υπήρχαν 7,84 δισεκατομμύρια άνθρωποι στη Γη . Τα Ηνωμένα Έθνη ανέφεραν ότι ο παγκόσμιος πληθυσμός ξεπέρασε το όριο των 8 δισεκατομμυρίων τον Νοέμβριο του 2022 . Τη στιγμή που μιλάμε, το Worldometer έχει τον σημερινό παγκόσμιο πληθυσμό στα 8,028 δισεκατομμύρια .

Υπήρξαν 40 εκατομμύρια γεννήσεις και 20 εκατομμύρια θάνατοι, με καθαρή αύξηση πληθυσμού 20 εκατομμυρίων μέχρι στιγμής το 2023, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Οι μόνοι άνθρωποι που πιστεύουν οποιαδήποτε από αυτές τις επίσημες στατιστικές είναι και αυτοί που πιστεύουν ότι οι άνδρες είναι γυναίκες, η παιδεραστία είναι αγάπη και τα εμβόλια είναι ασφαλή και αποτελεσματικά.

1. Οι περισσότερες χώρες ανέφεραν υπερβολικούς θανάτους και υπογεννητικότητα ρεκόρ το 2021 και το 2022

Οι κυβερνήσεις λένε ψέματα, ιδιαίτερα σχετικά με τις στατιστικές πληθυσμού για να ταιριάζουν στις ατζέντες. Αλλά περιμένουν πραγματικά να πιστέψουμε ότι ο παγκόσμιος πληθυσμός εξακολουθεί να αυξάνεται, σημειώνοντας υψηλά ρεκόρ, παρά το γεγονός ότι κάθε χώρα στη γη αναφέρει θανάτους-ρεκόρ και υπογεννητικότητα ρεκόρ;

Δεν θα μάθουμε ποτέ τους πραγματικούς αριθμούς ως προς τους υπερβολικούς θανάτους σε ολόκληρο τον κόσμο λόγω των ενέσεων (μέχρι να αρχίσουν να μιλούν από μόνες τους οι παρατηρήσεις με γυμνό μάτι). Αλλά εδώ είναι μια λίστα με τις χώρες που ανέφεραν υπερβολικούς θανάτους και υπογεννητικότητα ρεκόρ το 2021 και το 2022:

Ιαπωνία: 1,58 εκατομμύρια θάνατοι το 2022 – οι περισσότεροι από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Νέα Ζηλανδία: 38.574 θάνατοι το 2022 – οι περισσότεροι από το 1918

Αυστραλία: Ρεκόρ γεννήσεων και ρεκόρ θανάτων το 2021

ΗΒ: χρήση προσωρινών νεκροτομείων σε όλη τη χώρα λόγω της «απότομης αύξησης των υπερβολικών θανάτων»

Ολλανδία: περισσότεροι θάνατοι παρά γεννήσεις το 2022 – πρώτη φορά που συνέβη από το έτος 1900

Γερμανία: σχεδόν μηδενικοί υπερβολικοί θάνατοι το 2020, μετά οι αριθμοί εκτοξεύτηκαν στα ύψη το 2021

Νέα Σκωτία (Καναδάς): «Απροσδόκητα μεγάλος αριθμός ανθρώπων πεθαίνει»

Φιλιππίνες: 768.504 θάνατοι το 2021 – ο υψηλότερος σε ένα χρόνο από το 1945.

Αυτό είναι μόνο ένα μικρό δείγμα. Επιπλέον, η Νορβηγία , η Ιταλία και η Ιαπωνία βίωσαν όλες τις λιγότερες γεννήσεις ρεκόρ το 2022. Με άλλα λόγια, πολλοί άνθρωποι πεθαίνουν και λίγοι γεννιούνται.

Δεν πρόκειται να ασχοληθούμε με τις Ηνωμένες Πολιτείες επειδή η κυβέρνηση Μπάιντεν λέει κραυγαλέα ψέματα για τα πάντα. Αλλά αν ακολουθήσουμε το πρότυπο του Harvard Pilgrim για τον πολλαπλασιασμό των θανάτων από το εμβόλιο VAERS επί 100 για μια πιο ακριβή συνολική εικόνα, τότε τουλάχιστον 3,5 εκατομμύρια Αμερικανοί έχουν πεθάνει από τις ενέσεις από το 2021. Αυτό είναι 125.000 υπερβολικοί θάνατοι το μήνα.

2. Δεν υπάρχει τρόπος να γνωρίζουμε τι πραγματικά συμβαίνει στην Κίνα και την Ινδία

Ο ιδρυτής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, Klaus Schwab, χαρακτήρισε την Κίνα «πρότυπο» για άλλες χώρες.

Πολλοί άλλοι σε υψηλές θέσεις έχουν επαναλάβει αυτά τα συναισθήματα. Η Κίνα είναι μια πραγματική δυστοπία . Δεν μπορείς κυριολεκτικά να λειτουργήσεις σε αυτή τη χώρα ως άνθρωπος χωρίς κωδικό QR και εμβόλια. Το πρόσωπό σας σαρώνεται συνεχώς και κάθε σας κίνηση παρακολουθείται από διάφορες εφαρμογές WeChat.

Πλέον ότι αγοράζετε στην Κίνα γίνεται μέσω ενός ψηφιακού νομίσματος της κεντρικής τράπεζας (CBDC) και ενός κωδικού QR που συνδέεται με τον πιστωτικό λογαριασμό κοινωνικής δικτύωσης. Σημειώστε ότι οι ΗΠΑ απέχουν μόλις μήνες από τη δοκιμή του δικού τους πιλοτικού CBDC.

Η χώρα «πρότυπο» έχει δημόσιες οθόνες Jumbotron που ντροπιάζουν αμέσως όποιον καταγραφεί να διαπράττει ασήμαντες παραβάσεις, συμπεριλαμβανομένου του περάσματος διάβασης με κόκκινο φανάρι. Ως αποτέλεσμα, η κοινωνική σας πίστωση υποβαθμίζεται και τα λεφτά σας αφαιρούνται.

Η κινεζική αστυνομία σταματάει τους ανθρώπους τακτικά στο δρόμο, τους παίρνει τα τηλέφωνά τους και τους ψάχνει για «παράνομα» VPN, Facebook και άλλες απαγορευμένες εφαρμογές. Θα συλληφθείτε στη χειρότερη περίπτωση, εάν σας πιάσουν με οτιδήποτε απο αυτά.

Η ελίτ είναι αποφασισμένη να αναπτύξει αυτές τις αυταρχικές τακτικές στην δύση τα επόμενα χρόνια. Γνωρίζουμε ότι η Κίνα είναι μια δυστοπική κόλαση. Γνωρίζουμε ότι η κυβέρνηση ανάγκασε το πλυθησμό των Κινέζων πολιτών να πάρουν τα τρυπήματα πολλές φορές. Αυτό που δεν ξέρουμε είναι πόσοι άνθρωποι σκοτώνονται από την κυβέρνηση και πεθαίνουν από τις ενέσεις.

Το ίδιο ισχύει και για την Ινδία. Η Ινδία και η Κίνα αντιπροσωπεύουν πάνω από το 35% του συνόλου της ανθρωπότητας. Η Ινδία άρχισε να κάνει ενέσεις στον πληθυσμό της τον Ιανουάριο του 2021, κυρίως με τις ενέσεις DNA ιικού φορέα Covishield/AstraZeneca. Από τον Μάρτιο του 2023, το 95% των Ινδών ηλικίας άνω των 12 ετών έχουν λάβει τουλάχιστον μία βολή.

Άραγε αν ποτέ επικρατήσει η αλήθεια και η λογική και μάθουμε πόσοι πραγματικά έχουν πεθάνει, ίσως θα είναι καλό μάθημα για όλους μας. Και ίσως, να θυμηθούμε τα λόγια του Όργουελ: «θα μας πείσουν τελικά πως ο πόλεμος είναι ειρήνη»!

Με πληροφορίς People voice

anazitiseis.grΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

 • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (7)

 1. AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 04/28/2023 @ 8:13 ΜΜ

  1984 – Μυθιστόρημα του Τζορτζ Όργουελ

  https://www.openbook.gr/1984-george-orwell/

  Μη “χαλιέστε”😁…
  ΑΣ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ KAI ΛΙΓΟ

 2. “Ο ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥΜ,KLAUS SCHWAB,ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑ “ΠΡΟΤΥΠΟ” ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ.ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΕ ΥΨΗΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ.Η ΚΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΥΣΤΟΠΙΑ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΩΡΙΣ ΚΩΔΙΚΟ QR ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑ.ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΣ ΣΑΡΩΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΑΣ ΚΙΝΗΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ WECHAT.ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΕΝΟΣ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

 3. ΣΥΝΕΧΕΙΑ (CBDC) ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΚΩΔΙΚΟΥ QR ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΕΩΣ.ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΟΤΙ ΟΙ Η.Π.Α. ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΑΠΕΧΟΥΝ ΜΟΛΙΣ ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΚΙΜΗ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΠΙΛΟΤΙΚΟΥ CBDC.Η ΧΩΡΑ “ΠΡΟΤΥΠΟ” ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΟΘΟΝΕΣ JUMBOTRON ΠΟΥ ΝΤΡΟΠΙΑΖΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΙ ΑΣΗΜΑΝΤΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ,ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΜΑΤΟΣ ΔΙΑΒΑΣΕΩΣ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΑΝΑΡΙ.ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ,Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΠΙΣΤΩΣΗ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΑΦΑΙΡΟΥΝΤΑΙ.Η ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ

 4. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΑΚΤΙΚΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ,ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ “ΠΑΡΑΝΟΜΑ” VPN,FACEBOOK ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ.ΘΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙΤΕ ΣΤΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ,ΕΑΝ ΣΑΣ ΠΙΑΣΟΥΝ ΜΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ.Η ΕΛΙΤ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΑΥΤΕΣ ΑΥΤΑΡΧΙΚΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΔΥΣΗ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΚΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΥΣΤΟΠΙΚΗ ΚΟΛΑΣΗ.ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΤΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΤΡΥΠΗΜΑΤΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟΙ

 5. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΕΣΕΙΣ.” Η ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.

 6. ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ……………….

  Βάσω Πανταζή – δικηγόρος Ηλία Κασιδιάρη – Καλημέρα Ελλάδα – 28/04/2023


  ====
  ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ – ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΖΑΦΕΙΡΙΟΥ (28/04/23)

  TA KΟΛΠΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ

 7. *ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΥΤΑΡΧΙΚΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΔΥΣΗ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*