in

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΟΣ-ΔΙΑΤΗΡΗΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ «ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ» ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Ο κ. Dennis Kowalski, πρόεδρος του Ινστιτούτου Cryonics στις ΗΠΑ, δημοσιοποίησε την απίστευτη ανακοίνωση ότι η κατάψυξη προχωρά τόσο γρήγορα ώστε να μην μπορεί να συμβαδίσει με συζήτηση. Το ινστιτούτο ελέγχει τη διαδικασία κατάψυξης των ανθρώπων μέσω της κρυοτεχνολογίας.

Ο πρώτος κατεψυγμένος διατηρημένος άνθρωπος άνθρωπος θα μπορούσε να επανέλθει στη ζωή μετά από 10 χρόνια.

Μεγάλη τεχνολογική πρόοδος έχουν αυξήσει το ενδιαφέρον για την κρυογονική κατάψυξη.

Ο Ντένις μίλησε αποκλειστικά, λέγοντας ότι η τεχνολογία κάνει τεράστια πρόοδο και συνεχίζει να μιλά για CPR. Είπε ότι θα ήταν αδύνατο να το σκεφτείς πριν από 100 χρόνια. Είπε ότι οι άνθρωποι σήμερα θεωρούν την τεχνολογία δεδομένη. Ο Ντένις εργάστηκε ως παραϊατρικός και είπε ότι ο λόγος για την είσοδό του στην κρυογονική ήταν σε ένα βιβλίο με τίτλο «Κινητήρες της Δημιουργίας» του Robert Freitas με επίκεντρο τη νανοτεχνολογία.

Το βιβλίο δημοσιεύθηκε το 1986 και ο συντάκτης προέβλεψε ότι από το 2040 έως το 2050 θα αναβιώσει ο πρώτος κρυογονικά παγωμένος άνθρωπος. Ωστόσο, ο Dennis πιστεύει ότι αυτό θα συμβεί πολύ νωρίτερα. Είπε ότι η πρόβλεψη του Robert Freitas στο βιβλίο του εξαρτάται από την πρόοδο της τεχνολογίας, όπως τα βλαστοκύτταρα. Κάποιος δεν θα είχε σκεφτεί ποτέ να φτάσει στο σημείο όπου είμαστε σήμερα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Ο Dennis αποκάλυψε ότι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα είναι πώς αποθηκεύεται ο ιστός του σώματος όταν παγώσει. Πιστεύει ότι θα μπορούσε να είναι δυνατό να επαναφέρεται κάποιος σε ζωή σε περίπου 100 χρόνια, αλλά θα μπορούσε να συμβεί πολύ νωρίτερα, δεδομένου ότι έχουν ληφθεί τεράστια βήματα και λέει ότι αυτό θα μπορούσε να συμβεί σε περίπου δέκα χρόνια.

Περίπου 2.000 άτομα έχουν εγγραφεί για κατάψυξη, 160 έχουν ήδη καταψυχθεί.

Το Ινστιτούτο Cryonics βρίσκεται στο Μίσιγκαν και έχει καταγράψει περίπου 2.000 άτομα που θέλουν να καταψυχτούν όταν πεθάνουν και 160 ασθενείς που έχουν ήδη καταψυχθεί σε δεξαμενές υγρού αζώτου. Πριν να μπορέσει να επαναφέρει σε λειτουργία ένα κατεψυγμένο σώμα, πρέπει να ξεπεραστούν τρία βασικά προβλήματα.

Για παράδειγμα, τα κύτταρα που προκάλεσαν τον θάνατο του ατόμου θα πρέπει να αντιμετωπίζονται αν ο άνθρωπος είχε το καρκίνο και αυτό προκάλεσε το θάνατό του. Όλα τα κύτταρα που έχουν υποστεί βλάβη κατά τη διάρκεια της κατάψυξης πρέπει να θεραπευτούν και τα κύτταρα να υποστούν βλάβη από την αποκατάσταση της γήρανσης.

Το κόστος της κατάψυξης μιας οικογένειας είναι περίπου 100.000 δολάρια

Το πρώτο άτομο που έπρεπε να παγώσει χρησιμοποιώντας κρυονομίες ήταν James Bedford. Πέθανε το 1967. Ο Bedford είχε προγραμματίσει να παγώσει πριν αρρωστήσει. Οι ειδικοί είπαν ότι θα μπορούσε ουσιαστικά να είναι ένας υποψήφιος που πρώτα ξεπαγώθηκε και ήρθε πίσω στη ζωή.

Ο Ντένις είπε ότι οι άνθρωποι πιστεύουν ότι παίζει τον Θεό. Υπήρξε επίσης διαμάχη σχετικά με το αν έχει ασφαλιστήριο συμβόλαιο ζωής για να παγώσει τα τρία του παιδιά και τη σύζυγό του μετά το θάνατό τους. Το κόστος της κατάψυξης της οικογένειάς του ήταν περίπου 100.000 δολάρια, και επέμεινε ότι αυτό που κάνει δεν είναι επιστημονική φαντασία, μόνο η δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου. Ολοκλήρωσε λέγοντας ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι δεν πρέπει να ζουν για πάντα εάν είχαν το σώμα ενός εικοσάχρονου. Θα μπορούσαν να ζήσουν άλλα 100 χρόνια.

Θεωρήθηκε ακόμη ότι η κρυογονική δέσμευση θα μπορούσε να αντικαταστήσει τις παραδοσιακές ταφές σε λίγα χρόνια.

3 Menschen, die für die Zukunft eingefroren wurden!

Ewiges Leben: Das Geschäft mit der Kryo-Konservierung | Galileo | ProSieben

Das Versprechen vom ewigen Leben: Wenn Tote tiefgefroren werden

Η ωραία κοιμωμένη της Σικελίας. Μούμια δίχρονου κοριτσιού από το 1920, ανοιγοκλείνει τα μάτια της!…

Διαβάστε όλο το άρθρο: http://www.mixanitouxronou.gr/moumia-2chronou-koritsiou-apo-1920-anigoklini-ta-matia-tis/

Χουανίτα, το παγωμένο κορίτσι των Ίνκας που βρέθηκε στις Άνδεις 500 χρόνια μετά τον θάνατό του. Η μούμια που συγκλόνισε τους επιστήμονες όταν βρήκαν αίμα στις φλέβες της (βίντεο)…

Διαβάστε όλο το άρθρο: http://www.mixanitouxronou.gr/choyanita-to-pagomeno-koritsi-ton-inkas-poy-vrethike-stis-andeis-500-chronia-meta-ton-thanato-toy-i-moymia-poy-sygklonise-toys-epistimones-otan-vrikan-aima-stis-fleves-tis/

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
nikosxeiladakis.gr

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

4 Comments

Leave a Reply
  1. Ελεγαν ότι και ο Walt Disney είχε ζητήσει να καταψυχθεί και να επανέλθει κάπου περίπου στις δεκαετίες που ζούμε. Δε γνωρίζω αν είναι 100% αλήθεια, όμως αναρωτιέμαι τι απέγινε;

  2. Κι ο δημιουργός του Μίκη Μάους θα ξυπνήσει τότε, o Γουώλτ Ντίσνεϋ όταν πέθανε μπήκε στην κρυογονική. Θα γίνει το ένα να δεις με τόσους επώνυμους που θα επανέλθουν στην κοινωνία. Το πεθαμένο σώμα είναι σαν ένα χαλασμένο αμάξι. Αν το φτιάξεις το αμάξι, λειτουργεί ξανά. Όσοι δεν πάγωσαν δεν πέθαναν πραγματικά, όπως γίνεται ανάσταση αν πεθάνεις για λίγα λεπτά και με απινιδωτή και αδρεναλίνη σε επαναφέρουν, έτσι θα γίνεται στο μέλλον η κανονική ανάσταση! Με νανοχειρουργική και άλλες επεμβάσεις θα φτιάχνουν τους ιστούς του παγωμένου και μετά θα ξυπνάει.

  3. Κι ο δημιουργός του Μίκη Μάους θα ξυπνήσει τότε, o Γουώλτ Ντίσνεϋ όταν πέθανε μπήκε στην κρυογονική. Θα γίνει το ένα να δεις με τόσους επώνυμους που θα επανέλθουν στην κοινωνία. Το πεθαμένο σώμα είναι σαν ένα χαλασμένο αμάξι. Αν το φτιάξεις το αμάξι, λειτουργεί ξανά. Όσοι πάγωσαν δεν πέθαναν πραγματικά, όπως γίνεται ανάσταση αν πεθάνεις για λίγα λεπτά και με απινιδωτή και αδρεναλίνη σε επαναφέρουν, έτσι θα γίνεται στο μέλλον η κανονική ανάσταση! Με νανοχειρουργική και άλλες επεμβάσεις θα φτιάχνουν τους ιστούς του παγωμένου και μετά θα ξυπνάει.

  4. ΠΡΩΤΟΝ Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΛΑΔΑΚΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΑΡΑΞΕΙ ΣΤΑ HOAXES. ΔΕΥΤΕΡΟΝ, ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΙΜΑ Ο ΚΑΤΑΨΥΓΜΕΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΕ ΟΛΑ, ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΠΩς ΤΟΥ ΤΗΝ ΞΑΝΑΔΙΝΕΙΣ; ΞΑΝΑΓΥΡΙΖΕΙ Η ΨΥΧΗ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ο ρωσικός στρατός ανακοίνωσε εκεχειρία στην Ιντλίμπ από αύριο

Ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη Σάμο