Ο περίεργος θάνατος της Μέριλιν Μονρόε …

merlinmonroe

Ο περίεργος θάνατος της Μέριλιν Μονρόε …

Μέριλιν Μονρόε, ένα από τα πιο εμβληματικά και επιτυχημένα αστέρια του 20ου αιώνα, βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Λος Άντζελες στη νεαρή ηλικία των 36 ετών…. μετά από προφανή αυτοκτονία…Τουλάχιστον έτσι ανακοίνωσαν οι αρχές !

Ωστόσο, οι ενδείξεις δείχνουν ακόμα πολλά πράγματα!!. Θα μπορούσε αίτια θανάτου της Μέριλιν Μονρόε να αποδοθεί σε κάτι άλλο εκτός από αυτοπροκαλούμενη υπερβολική δόση ναρκωτικών;

Loading...

2 thoughts on “Ο περίεργος θάνατος της Μέριλιν Μονρόε …

 1. ΑφύπνΙΣΙΣ says:

  Οι Ιλλουμινάτι και ο αριθμός 11

  netnews.eu/οι-ιλλουμινάτι-και-ο-αριθμός-11/

  Πολλές φορές έχουμε ακούσει ή διαβάσει για τους Ιλλουμινάτι. Η λέξη αυτή προέρχεται από τη λατινική λέξη Illuminati και μεταφράζετε Πεφωτισμένοι. Οι Ιλλουμινάτι ήταν μέλη μυστικών εταιρειών, τα οποία ισχυρίζονταν ότι φωτίζονταν άμεσα από το Θεό, χωρίς τα μυστήρια. Τέτοιες αιρέσεις παρουσιάστηκαν στην Ισπανία, στη Βαυαρία και στην Πικαρδία. Κατά τα τέλη του 18ου αιώνα οι Ιλλουμινάτι προσέγγισαν τον Ελευθεροτεκτονισμό. Το 1907 μετέφεραν την έδρα τους στο Βερολίνο, όπου διατηρήθηκε η μυστική αυτή εταιρεία, μέχρι και την εποχή που επικράτησε στη Γερμανία ο χιτλερισμός.

  Οι Πεφωτισμένοι ήταν μια μυστική οργάνωση που ιδρύθηκε το 1776 από τον Άνταμ Βάισχαουπτ στη Βαυαρία. Στόχος της οργάνωσης ήταν η ανακάλυψη μυστικών για να τα αποκαλύψει σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Πάμπολλοι μύθοι και θεωρίες συνωμοσίας έχουν επίκεντρο την εικαζόμενη επιβίωση της οργάνωσης μέχρι σήμερα και τις υποτιθέμενες δραστηριότητές της, στις οποίες περιλαμβάνονται η Γαλλική Επανάσταση, ο αγώνας εναντίον της Καθολικής Εκκλησίας καθώς και βλέψεις παγκόσμιας κυριαρχίας.

  Ο καθηγητής εκκλησιαστικού δικαίου και πρακτικής φιλοσοφίας του πανεπιστημίου της Ίνγκολστατ στη Βαυαρία, Άνταμ Βάισχαουπτ (1748-1830), ίδρυσε την 1η Μαΐου του 1776 με δύο μαθητές του την Ένωση, η οποία αρχικώς έφερε το όνομα «Perfectibilists». Σαν σύμβολο της οργάνωσης επέλεξε την κουκουβάγια, σύμβολο της Μινέρβα, της θεάς της γνώσης των Ρωμαίων, αντίστοιχη της θεάς Αθηνάς των αρχαίων Ελλήνων).

  Ρίχνοντας μια ματιά στο παρελθόν θα δούμε αμέτρητες καταστροφές στις οποίες συμπεριλαμβάνεται ο αριθμός 11. Αυτός ο αριθμός είναι άμεσα συνδεδεμένος με τους Ιλλουμινάτι, είναι ο αγαπημένος τους αριθμός. Ας ξεκινήσουμε μια αναδρομή στο παρελθόν για να καταλάβουμε καλύτερα με δύο σημαντικά γεγονότα.

  Ο Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος έχει ημερομηνία λήξης 11/11/1918, και η ειρήνη τέθηκε σε ισχύ στις 11:00 π.μ.

  Δίδυμοι Πύργοι, η πτώση τους είναι το γεγονός όπου αλλάζει η ιστορία και όλος ο κόσμος. Σε αυτή την περίπτωση υπάρχουν πολλά παράξενα με τον αριθμό 11.

  Η 11η Σεπτεμβρίου είναι η 254η μέρα του χρόνου. 2+5+4=11
  Η πολιτεία της Νέα Υόρκης είναι η 11 πολιτεία πο προστέθηκε στην ένωση των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.
  Η πτήση του πρώτου χτυπήματος είχε τον αριθμό 11. Επίσης το πλήρωμα της πτήσης ήταν 11 μέλη.

  Ας πάμε να δούμε τί συμβολίζει ο αριθμός 11. Όλα έχουν να κάνουν με την ίδρυση του τάγματος των Ναϊτών ιπποτών στις 11/11/1100. Οι Ναΐτες θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι οι πρόγονοι των σημερινών μασόνων διότι είχαν τις ίδιες λατρευτικές συνήθειες.

  Μία δεύτερη εξήγηση είναι η ακόλουθη. Σύμφωνα με αυτή την τελειότητα του Θεού και της θείας τάξης εξού και οι 10 εντολές, οι 10 παρθένες, οι 10 πληγές κ.α. Το 12 πάλι συμβολίζει την “κυβερνητική τελειότητα” όπως οι 12 Απόστολοι, οι 12 φυλές του Ισραήλ κ.α.

  Εάν το 10 είναι ο αριθμός που σηματοδοτεί την τελειότητα της θείας τάξης, τότε το 11 είναι μια προσθήκη σε αυτό, ανατρεπτική και αναιρετική. Εάν το 12 είναι ο αριθμός που σηματοδοτεί την κυβερνητική τελειότητα, τότε το 11 υπολείπεται από αυτό. Είτε ως 10+1, είτε ως 12-1, το 11 είναι ο αριθμός που σηματοδοτεί διαταραχή, αποδιοργάνωση, ατέλεια, και διάλυση.

 2. filarianna says:

  Ο Σέρλοκ Χόλµς αδιαμφισβήτητα ήταν ο συνωμοσιολόγος της εποχής τους.
  …………..«το πλεονέκτηµά µας Γουάτσον, σε σχέση µε τον Επιθεωρητή, είναι ότι έχουµε τη φαντασία να κάνουµε υποθέσεις και έπειτα να δοκιµάσουµε την ισχύ τους σε σχέση µε τα στοιχεία».
  «όταν αποκλείσεις το αδύνατο, αυτό που μένει, όσο απίθανο και αν φαίνεται, πρέπει να είναι η αλήθεια»…………….
  Η λογική του Χολµς κάθε άλλο παρά άκαµπτη είναι και θα δεχτεί ακόµα και την πιο τρελή διαισθητική αλήθεια, ακόµα και αν η µόνη της πραγµατική βάση είναι ότι κάθε άλλο ενδεχόμενο έχει καταλήξει σε άτοπο.
  Ο Γουάτσον όμως (ο πιστός του φίλος και συνεργάτης), ουδέποτε το πράττει, µένοντας σχεδόν πάντοτε στο «κραυγαλέα προφανές» και τελικά, δίνοντας λαβή στον Χολµς να εκθέσει τα λάθη ή το ελλιπές του συλλογισµού και να δώσει τη σωστή λύση.
  Πηγή thalesandfriends.org/wp-content/uploads/2012/03/logic1.pdf
  Κατά τη Βικιπαίδεια
  Με τον όρο θεωρία συνωμοσίας χαρακτηρίζεται κάθε θεωρία σύμφωνα με την οποία, κάποιο γεγονός, ή μια σειρά από γεγονότα ερμηνεύονται ως αποτέλεσμα συνωμοτικής, μυστικής, οργανωμένης και υπόγειας δράσης ατόμου, ή ομάδας ανθρώπων, ή υπηρεσιών, ή πολιτικής παράταξης, ή κυβερνήσεων ή συνασπισμών.
  Οι θεωρίες συνωμοσίας αποτελούν εναλλακτικές απαντήσεις, αντί των επίσημων ερμηνειών γύρω από κάποιο θέμα, οι οποίες ερμηνείες εκλαμβάνονται ως προσπάθεια συγκάλυψης των πραγματικών γεγονότων. Ο όρος χρησιμοποιείται επίσης για να χαρακτηρίσει γενικά κάθε αναπόδεικτη και συχνά ίσως παράλογη ερμηνεία γύρω από κάποιο γεγονός.
  Δυστυχώς όμως στον ρεαλιστικό κόσμο μας, σε πολλές περιπτώσεις εγκλημάτων (κάθε είδους), ενώ πολλοί καταλήγουν στα σωστά συμπεράσματα, παρ’όλα αυτά λόγω εξαφάνισης/συγκάλυψης των αποδεικτικών στοιχείων/γεγονότων, η αλήθεια παραμένει θεωρία και οι εναλλακτικές ορθές απαντήσεις συνωμοσιολογικές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *