Το πρώτο αποτεφρωτήριο νεκρών της Αθήνας στα Β.Προάστια

apotefrotirio

Το πρώτο αποτεφρωτήριο νεκρών της Αθήνας στα Β.Προάστια

Τι δηλώνει σχετικά ο αντιπεριφερειάρχης Καραμέρος

Το πρώτο αποτεφρωτήριο νεκρών της Αθήνας στα Β.Προάστια 1120 LIFO NEWSROOM Με τον Πρόεδρο της Επιτροπής για το δικαίωμα της αποτέφρωσης νεκρών στην Ελλάδα, Αντώνη Αλακιώτη συναντήθηκε σήμερα το πρωί ο αντιπεριφερειάρχης βορείου τομέα Αττικής, Γιώργος .

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Αλακιώτης έθεσε στον Αντιπεριφερειάρχη την ανάγκη δημιουργίας χώρου καύσης νεκρών, μια πρακτική που τυγχάνει μεγάλης προτίμησης σε παγκόσμια κλίμακα. Από την πλευρά του ο κ. Καραμέρος άκουσε με προσοχή όλο το χρονικό των προσπαθειών της Επιτροπής, συναινώντας στην ανάγκη δημιουργίας των προϋποθέσεων εκείνων που προστατεύουν το δικαίωμα της ελεύθερης επιλογής όλων.Gemoderm

Ξεχάστε τις αιμορροΐδες για πάντα!

Το σπρέι Gemoderm βοηθά να απαλλαχθεί κανείς από αιμορροΐδες και ραγάδες του πρωκτού. Χρησιμοποιείται για εξωτερικές και εσωτερικές αιμορροΐδες, την θρόμβωση και τη φλεγμονή, φαγούρα και έκζεμα πρωκτού, κατά αιμορροΐδες μετά τον τοκετό. Σπρέι έχει αντισηπτική, αντι, τοπική αναισθητική, αιμοστατική και στυπτική δράση, προωθεί την απορρόφηση των αιμορροΐδων και την αποκατάσταση του ορθού, θεραπεύει γρήγορα τις ραγάδες του πρωκτού και εξαλείφει την αιμορραγία.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Αξίζει να σημειωθεί ότι αρκετοί από τους Δήμους του Βόρειου Τομέα έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για τη δημιουργία σχετικής εγκατάστασης, δεδομένου μάλιστα ότι αφενός το νομικό πλαίσιο έχει ξεκαθαριστεί πλήρως και αφετέρου η Ιερά Σύνοδος της ελληνικής εκκλησίας έχει αποσαφηνίσει τις διαδικασίες με σχετική εγκύκλιo Στο μεταξύ, σύμφωνα με τον κ. Καραμέρο, αρκετοί από τους δήμους του βόρειου τομέα έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για τη δημιουργία σχετικής εγκατάστασης, δεδομένου μάλιστα ότι αφενός το νομικό πλαίσιο έχει ξεκαθαριστεί πλήρως και αφετέρου η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας έχει αποσαφηνίσει τις διαδικασίες με σχετική εγκύκλιό της.

Σε επικοινωνία μας με τον κο Καραμέρο, μας ανέφερε πως πρόκειται για μια πραγματική ανάγκη στην οποία προσαρμοζόμαστε γιατί οι κοινωνίες εξελίσσονται και αυτό είναι κάτι που οφείλουμε να αφουγκραστούμε. Η αποτέφρωση είναι αναφαίρετο δικαίωμα όποιου το επιθυμεί και αποτελεί σεβασμό στην προσωπική του βούληση.

“Με το νομικό πλαίσιο-που αποσυνδέει την κατασκευή αποτεφρωτηρίων από τα κοιμητήρια- ολοκληρωμένο- και την ελληνική εκκλησία να αντιμετωπίζει το θέμα χωρίς την αίσθηση απειλής, οι συνθήκες έχουν πλέον ωριμάσει.” Κληθείς να απαντήσει αν έχουν γίνει τα πρώτα βήματα για τη δημιουργία του αποτεφρωτηρίου μας ανέφερε πως σε συνεννόηση με την περιφερειάρχη Ρένα Δούρου έχουν καταλήξει στη περιοχή, οι πόροι έχουν βρεθεί και πως πλέον το μόνο με το οποίο έχουν να αναμετρηθούν είναι ο χρόνος.

lifo.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *