Ο Μιχάλης και εγώ ή η Μισέλ και εγώ;

ompama

Ο Μιχάλης και εγώ ή η Μισέλ και εγώ;

Είναι γνωστό το ταλέντο του αμερικανού μαύρου προέδρου να μπορει να διαβάλει και να διαστρέφει τα πάντα με το χιούμορ του ,πάνω στην διαστροφή της πληροφορίας του να μπορει να στηρίζει κρυμμένες αλήθειες .

Αν τον παρατηρήσειςσε όλες τις δηλώσεις του θα δεις ότι για οποιοδήποτε θέμα κατηγορήθηκε κατάφερε μέσω του χιούμορ που έχει να το περάσει διαφορετικά αλλά ταυτόχρονα να αφήσει και τα κατάλληλα υπονοούμενα για τον εαυτό του .

Υπονοούμενα που τον βολεύουν για να δημιουργήσει έναν μύθο το ποιος είναι και τι ήρθε να κάνει και έναν κώδικα γλώσσας που μερικοί μόνο μπορουν να καταλάβουν .


Προτάσεις προϊόντων χρήσιμων για το άμεσο μέλλον σου

Combat Fighter

Μάθε πώς να αμύνεσαι σε καταστάσεις ωμής βίας στο δρόμο

Πολλοί πιστεύουν ότι επειδή είναι γυμνασμένοι η επειδή έχουν κάποια μυική δύναμη ότι μπορεί να αντιμετωπίσουν μία ξαφνική επίθεση η οποία δεν θα έχει κανόνες και θα είναι βάναυση όσο ποτέ. Η εμπλοκή σε μάχη του δρόμου είναι το πιο δύσκολο πράγμα και δεν έχει να κάνει τίποτα με οποιεσδήποτε τέχνες μπορεί να νομίζουμε ότι γνωρίζουμε. Η ωμή βία είναι τελείως διαφορετική από μία κατάσταση κινήσεων σε μία προπόνηση. Μπορεί σύντομα να χρειαστεί να αμυνθούμε για τη ζωή μας, μπορεί σύντομα να βρεθούμε σε περιβάλλον όπου Η ωμή βία θα είναι ικανή να σοκάρει και τον πιο εκπαιδευμένο. Μάθε σήμερα πως μπορείς να αμυνθείς σε όλες τις συνθήκες, με ανορθόδοξους τρόπους, σε μία μάχη άνευ κανόνων που ο μόνος στόχος ειναι η νίκη και η επιβίωσή σου..

ΤΙΜΗ 32€ Ηλεκτρονικο προιον για κατεβασμα
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Και εδώ ξεκάθαρα δηλώνει την Μισέλ ως Μιχάλη με την έννοια βέβαια και την θεωρία την ισοδύναμη δίπλα του…. την έχει ονομάσει και παλιά Μισέλ μπάτμαν… αλλά πόσο αστεία είναι όλα αυτά ή πόσο ξεκάθαρη πεφωτισμένη αλήθεια… με τον τρόπο της διαστρέβλωσης μας δίνει ο μαυρούκος;

https://www.youtube.com/watch?v=3qc09jRK1cM

Loading...

3 thoughts on “Ο Μιχάλης και εγώ ή η Μισέλ και εγώ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading...