ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Το είδαμε κι αυτό! Ο μεγαλύτερος κερδοσκόπος του κόσμου Τζωρτζ Σόρος… αρθρογραφεί στην κομματική εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ, την «Αυγή» – Δείτε τι λέει

· Κατοχικά Νέα

Ο μεγαλύτερος κερδοσκόπος του κόσμου Τζωρτζ Σόρος… αρθρογραφεί στην «Αυγή», την κομματική εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ!

Η «Αυγή» φιλοξενεί στο σημερινό της φύλλο κείμενο του Αμερικανού μεγαλοεπιχειρηματία που κέρδισε τη φήμη ως «ο άνθρωπος που κατέστρεψε την Τράπεζα της Αγγλίας» καταφέρνοντας να αποκομίσει κέρδος ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων κατά την κρίση του βρετανικού νομίσματος το 1992, το οποίο αναφέρεται στο Brexit και το επακόλουθο μέλλον της Ευρώπης.

Διαβάστε τι λέει για το Brexit.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το είδαμε κι αυτό! Ο μεγαλύτερος κερδοσκόπος του κόσμου Τζωρτζ Σόρος… αρθρογραφεί στην κομματική εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ, την «Αυγή» – Δείτε τι λέει - Εικόνα0

pentapostagma

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις στην Ακρόπολη - Ασπίδα του ΑχιλλέαΕΛΛΑΔΑ

Ο Στόλος του 2030 αλλάζει το Αιγαίο: Νέα φρεγάτα, υποβρύχια και αντιαεροπορική ομπρέλα — Τι χτίζει η Ελλάδα

13η σύνταξη και 13ος μισθός στην ΕλλάδαBusiness

13η σύνταξη και 13ος μισθός: Η κυβέρνηση λέει «δεν βγαίνει» — Νέα σύγκρουση πριν τη ΔΕΘ

ΕΛΛΑΔΑ

Ρήγμα στη ΝΔ: «Ο Σαμαράς με έφερε στο κόμμα» απαντά ο Γεωργιάδης — Νέα εσωκομματική σύγκρουση

3 απαντήσεις στο “Το είδαμε κι αυτό! Ο μεγαλύτερος κερδοσκόπος του κόσμου Τζωρτζ Σόρος… αρθρογραφεί στην κομματική εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ, την «Αυγή» – Δείτε τι λέει”

  1. Η Ε.Ε ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΝΑ ΑΦΥΣΙΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ, ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΗΤΑΝ ΒΕΒΑΙΟ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ. ΑΡΓΗΣΕ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΤ’ ΕΜΕ. ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΥΠΟΥ ΣΟΡΟΣ, Κ.Λ.Π. ΕΧΟΥΝ, ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΜΕΝΟ, ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΗΔΙΕΣ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΚΟΙΜΩΜΕΝΟΙ ΛΑΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ, ΟΤΑΝ Ο ΚΑΘΕ ΦΤΩΧΟΔΙΑΒΟΛΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΔΙΣΤΑΖΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΜΗ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΞΕΡΟΚΟΜΜΑΤΟ Ή ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΕΤΑΝΕ.

  2. Τι εννοεις με το ειδαμε και αυτο ? ειχες καμμια αμφιβολια για το τι ειναι ο συριζα? ..διεθνισμος,λαθρολαγνεια,παγκοσμιοποιηση,ατιμωρησια της εγκληματικοτητας,υπερφορολογηση,κυνηγι των εθνικιστικων κομματων κλπ…ειναι ταυτοσημα στην νεα ταξη και το τσιρακι της τον συριζα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά