Ακολουθηστε το Κατοχικα Νεα στο Τελεγκραμ καναλι του για να κερδισουμε μαζι το δικαιωμα στην Ελευθερια του λογου! https://t.me/+NoMgL8s9g7g1Y2Zk
11:14 - 09/05/2022

Ο ΙΌΣ MΆΡΜΠΟΥΡΓΚ, Η ΕΠΌΜΕΝΗ ΚΡΊΣΗ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΉΔΗ ΈΤΟΙΜΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΊΤΑΙ ΜΕ ΤΟ 5G

Ο ΙΌΣ MΆΡΜΠΟΥΡΓΚ, Η ΕΠΌΜΕΝΗ ΚΡΊΣΗ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΉΔΗ ΈΤΟΙΜΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΊΤΑΙ ΜΕ ΤΟ 5G

Προς όφελος όλων, κάντε την ευρύτερη διάδοση αυτών των βίντεο, με συγγενείς και γνωστούς, καθώς κινδυνεύουμε να υποβληθούμε σε ιατρική-κοινωνική τυραννία που επιδιώκει τον τερματισμό της ανθρωπότητας.

Ο δικηγόρος και ακτιβιστής Toντ Κάλεντερ αναφέρει ότι με τα εμβόλια έχουν εμβολιάσει με χιμαιρικά παθογόνα που δεν έχουν ακόμη ανοιχτεί και θα απελευθερωθούν με το 5G. Ο Δρ. Τσέιμπερς έχει επίσης εμβολιαστεί και υποφέρει από ανεπιθύμητες ενέργειες. Αναφέρει για το 5G και πώς μπορεί να ελέγχει το μυαλό των ανθρώπων και να ενεργοποιεί ιούς όπως ο Μάρμπουργκ και άλλους.

Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (5)

  1. Υπάρχει μια ελληνική σειρά ” Ο όρκος” αν θυμάμαι καλά, στην οποία αναφέρεται ο ιός Μάρμπουργκ σε ένα επεισόδιο της.Μας τα δείχνουν μπροστά στα μάτια μας, όπως και όλα όσα έχουν συμβεί. Υπομονή και κουράγιο εύχομαι.

  2. Δε χαμπαριαζουν τίποτα. Ο σκοπός είναι να γίνει πραγματικότητα οι πέτρες της Georgia. 500εκ άνθρωποι. Το 5g,ενας πόλεμος, το νερό, ε δεν άρχισαν κ κρέατα εκτύπωσης 3d;μπολικα τα σχέδια τους. Σατανικά θα έλεγε κανείς.

  3. Θυμάμαι τα πρώτα “συνομωσιολογικα” άρθρα που μιλούσαν για τη σχέση Covid και 5G από τη πρώτη στιγμή! Πλέον είναι κι αυτό δεδομένο. Ειλικρινά μόνο στην επίπεδη γη δε πιστεύω πλέον και σε ένα δύο ακόμα τρανταχτες μλκιες. Για όλα τα υπόλοιπα όπου υπάρχει καπνος, υπάρχει και φωτιά…

  4. ΠάνοςΓέριμου 05/09/2022 @ 9:41 ΜΜ

    Φίλε μού όταν τα λέγαμε λόγω εμπειρίας και σωστής κρίσης οί φθονεροι τού σατανά μας βλασφημούσαν, πρίν αρκετούς μήνες δηλαδή.

  5. ΠάνοςΓέριμου 05/09/2022 @ 9:43 ΜΜ

    βρυκόλαξες εν οψει

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*