Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

10:06 - 06/02/2023

Νέα Τάξη Πραγμάτων: Συνθετικό κρέας και άλευρα από έντομα – Η διατροφική παράνοια που μας σερβίρεται ως «βιώσιμη επανάσταση»

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Συντάκτης: Ελευθέριος Ανδρώνης

Νέα Τάξη Πραγμάτων: Όσο οι μάζες των λαών κρατούν την προσοχή τους στραμμένη σε θέματα βιοπορισμού ή υπνωτίζονται από ανούσια θεάματα, κάποιοι προχωρούν με γοργά βήματα το σχέδιο επαναπροσδιορισμού των διατροφικών μας συνηθειών.

Η εργαλειοποίηση της υγείας είναι ένα πανίσχυρο όπλο στα χέρια της δυναστικής «ελίτ», άλλα εξίσου αποτελεσματικό όπλο (αν όχι και πιο ισχυρό ακόμα) είναι ο έλεγχος της τροφής, δηλαδή των αγαθών που συνδέονται άμεσα με την επιβίωση κάθε ανθρώπου.

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων προμοτάρει όλο και πιο έντονα το θέμα της «βιώσιμης διατροφής». Επιχειρούν να πείσουν τον κόσμο να κάνει στροφή σε μια «εναλλακτική» διατροφή που δήθεν βασίζεται στην προσπάθεια διάσωσης του πλανήτη, η οποία αρχικά θα προωθηθεί με την μορφή φιλοπεριβαλλοντικής «πρότασης» (με την ανάλογη αβάντα από τους «celebrities») και σταδιακά θα πάρει την μορφή αυστηρών νόμων, φόρων και κυρώσεων.

Όσο επιμηκύνεται η γεωπολιτική αστάθεια σε διεθνές επίπεδο, οι αγρότες, οι κτηνοτρόφοι και οι αλιείς καταστρέφονται οικονομικά – μέρα με τη μέρα – από την εκτίναξη του κόστους ενέργειας, λιπασμάτων και ζωοτροφών. Αυτό αποτελεί μια ιδανική ευκαιρία για τις πολυεθνικές τροφίμων ώστε να επωφεληθούν από την οικονομική εξόντωση των τελευταίων ανεξάρτητων επιχειρήσεων που έχουν απομείνει στον πρωτογενή τομέα.

Και όσο μας εγκαταλείπουν οι επαγγελματίες που ασχολούνται με την πρωτογενή παραγωγή, τόσο κάνουν δυναμικά την εμφάνιση τους στην αγορά οι εταιρείες που παράγουν εργαστηριακά υποκατάστατα ή απομιμήσεις κρέατος που επιχειρούν να ωθήσουν τον κόσμο σε ένα παντελώς αφύσικο και βιομηχανοποιημένο διατροφικό μονοπάτι.

Εταιρείες που φέρνουν την τροφή του «μετα – ανθρώπου»

Η Αμερικάνικη Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) έδωσε έγκριση για την κυκλοφορία προϊόντων κρέατος πουλερικών, που αναπτύσσονται εξολοκλήρου στο εργαστήριο. Χρησιμοποιώντας ως πρώτη ύλη κύτταρα από ζωντανά κοτόπουλα προκύπτει μια μάζα κρέατος, ως αποτέλεσμα εργαστηριακής καλλιέργειας.

Η εταιρεία «Upside Foods» με έδρα το Μπέρκλεϊ της Καλιφόρνιας έχει ήδη κάνει επενδύσεις εκατοντάδων εκατομμυρίων δολαρίων στο κρέας κυτταροκαλλιέργειας και αρκεί μια μόνο επίσκεψη στο site για να διαπιστώσει κανείς πως στην λίστα των επενδυτών φιγουράρει το όνομα του νεοταξίτη «γκουρού» Bill Gates.

Ο Bill Gates μέσω του ιδρύματος του «Bill and Melinda Gates» χρηματοδοτεί αδρά την εταιρία υποκατάστατων κρέατος, Beyond Meat (BYND.O) με έδρα τις ΗΠΑ, και ουκ ολίγες φορές έχει δηλώσει πως οι πλούσιες χώρες πρέπει να στραφούν εξολοκλήρου στο συνθετικό κρέας για να αντιμετωπιστεί η κλιματική κρίση και να μειωθούν οι εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου.

H ισραηλινή εταιρεία Redefine Meat (δηλαδή… επαναπροσδιορισμός του κρέατος) κατασκευάζει μια απομίμηση κρέατος σε εκτυπωτές 3D και ήδη προωθεί τα προϊόντα της σε πολλά εστιατόρια του Ισραήλ, της Γερμανίας, της Ολλανδίας και της Βρετανίας. Η εταιρεία δηλώνει πως εντός του 2023 πρόκειται να κυκλοφορήσει το εκτυπωμένο «κρέας» και στην ελληνική αγορά, όπως επίσης στην Ιταλία, την Γαλλία, την Σουηδία και δεκάδες άλλες χώρες.

Παράλληλα με την προώθηση του «πλαστικού» κρέατος, έχουμε και την επιβολή της εντομοφαγίας, αφού η Ευρωπαϊκή Ένωση επέτρεψε και αποφάσισε την προσθήκη επεξεργασμένων εντόμων σε αρτοσκευάσματα, ζυμαρικά , μπάρες δημητριακών, μπισκότα, σνακ με βάση το αλεύρι, είδη ζαχαροπλαστικής, σάλτσες, πίτσες, παρασκευάσματα κρέατος και άλλα ημικατεργασμένα προϊόντα από το 2023.

Τρόφιμα με… πλεονεκτήματα

Το γεγονός ότι οι δυτικές κυβερνήσεις έχουν εξωθηθεί να υιοθετήσουν καθεστώς «πολεμικής οικονομίας» άλλα και η βίαιη φτωχοποίηση που επιβάλλεται στους λαούς των δυτικών κρατών, δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες ώστε να φαντάζει όλο και πιο θελκτική η «λύση» των εργαστηριακών υποκατάστατων, που ασφαλώς θα ελέγχονται πλήρως από τις πολυεθνικές τροφίμων.

Βέβαια, για να κυριαρχήσουν αυτά τα προϊόντα στην αγορά, απαιτείται μια οργανωμένη καμπάνια πλύσης εγκεφάλου, όπως ακριβώς έγινε και στην περίοδο της πανδημίας. Το εργαστηριακό κρέας θα προωθηθεί στηριζόμενο σε μια σειρά εφευρημάτων του νεοταξικού marketing. Θα παρουσιάζεται ως προϊόν που διαθέτει «ηθικό» πλεονέκτημα (βλέπε vegan ιδεολογία και την προώθηση που απολαμβάνει), φιλοπεριβαλλοντικό πλεονέκτημα, άλλα και οικονομικό πλεονέκτημα, αφού το αληθινό κρέας θα παρουσιάζεται ως προϊόν «μη – βιώσιμης» κατανάλωσης, θα φορολογείται ως ασύμφορο για το περιβάλλον και σταδιακά θα καταστεί πανάκριβο.

Στον αντίποδα το εργαστηριακό κρέας θα προωθείται ως φθηνότερο και φιλικό για το περιβάλλον.

Η «Νέα Εποχή» απαιτεί και νέα καταναλωτικά ήθη

Σε μια ακόμα βαθύτερη ματιά στο ζήτημα, ο σταδιακός περιορισμός της κατανάλωσης κρέατος είναι μια επιδίωξη της εξουσιαστικής «ελίτ» που ταυτίζεται απόλυτα με το ανιμιστικό πνεύμα της Νέας Εποχής και της Πανθρησκείας που σκοπεύει να καθυποτάξει όλες τις θρησκείες. Ο Ανιμισμός είναι μια πανάρχαια δοξασία που θεωρεί πως ό,τι μας περιβάλλει διαθέτει πνεύμα και είναι άξιο να θεοποιηθεί.

Πρόκειται για μια παγανιστική θεώρηση που ορίζει πως τα ζώα, τα φυτά, τα ουράνια σώματα, όλα είναι πλάσματα που χρήζουν λατρείας και «θεοί» που εμψυχώνουν τον φυσικό κόσμο και αποτελούν μέρη της ζωτικής ενέργειας της Γαίας, του πλανήτη Γη δηλαδή που λατρεύεται ως υπερ – θεότητα.

Στις μέρες μας, η ζωοφιλία που τείνει να γίνει υστερία και ζωολατρεία, η μαζική προώθηση της αστρολογίας που διατείνεται πως οι πλανήτες και τα άστρα ορίζουν την ζωή μας, άλλα και η προώθηση της φιλοσοφίας των ανατολικών θρησκειών, είναι μέρος αυτού του νεοπαγανιστικού ρεύματος που προετοιμάζει την επικράτηση της Πανθρησκείας.

Επιπλέον, η αποκήρυξη της κατανάλωσης κρέατος στοχεύει και σε κάτι ακόμα. Το να εγκαταλείψουν σταδιακά οι λαοί τα διατροφικά τους ήθη, που οπωσδήποτε είναι στενά συνδεδεμένα με την κουλτούρα, την παράδοση και την ιστορία τους. Η αποσύνδεση των λαών από τα παραδοσιακά διαιτολόγια τους είναι μέρος ενός ευρύτερου σχεδίου που επιδιώκει να ομογενοποιηθούν οι λαοί και να ενσωματωθούν ευκολότερα στην παγκόσμια δικτατορία που θα καταλύσει όλα τα σύνορα.

Όπως καταλαβαίνει κανείς, το θέμα του διατροφικού «reset» που υποστηρίζει και επισπεύδει η Νέα Τάξη Πραγμάτων, κρύβει πολλά περισσότερα από όσα δείχνει μια επιπόλαιη ματιά πάνω στο ζήτημα…

sportime.grΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

 1. …γιατι τωρα που τρως κρεας το οποιο ειναι επιβαρυμενο και το εχεις συνηθισει με ορμονες και μηνιαια εμβολια κλπ. κλπ. αυτο λεγεται διατροφικη συνηθεια του λαου? εαν δεν ξερεις τι τρως μεχρι τωρα και το τρως ανετα γιατι να μην φας και το εκτυπωμενο κλπ? αφου παλι θα τη φας τη σαβουρα γιατι σ αρεσει, εδω τρως σουβλακι αυτο σε πειραξε?

  • Φατο εσύ πρώτα το κρέας εργαστηρίου,για να δούμε σε σένα τις επιπτώσεις σε καμία 10-ρια χρονια και μετά βλέπουμε και εμείς οι πρωτόγονοι. Έτσι την πάτησαν και οι εμβολιασμενοι και τώρα τρέμει το φυλλοκαρδι τους

 2. AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 02/07/2023 @ 6:22 ΠΜ

  Εμείς θα τρώμε μοσχαράκι αρνάκι κατσικάκι και πολλά ψαράκια …
  τι θα κάνουν οι ευρω(πεοι) στον Λούτσο μας 😎

  @jesustherock7

  η καλύτερη λύση να βγούμε από την ευρωπαϊκή ένωση …

  ♬ πρωτότυπος ήχος – 🇬🇷☦️ Petros ☦️🇬🇷

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*