Η ΝΕΑ ΓΙΑΛΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ….ΠΡΩΤΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΑΧΤΗ

ΠΡΙΝ Ή ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΕΜΟ;;;

Ναι, το παγκόσμιο σενάριο πολέμου ξαφνικά άλλαξε!!! Τέλος στον πόλεμο μεταξύ Ρωσίας και ΗΠΑ, και τα ΜΜΕ να λένε ότι οι παγκόσμιοι ηγέτες είναι εξίσου μετριοπαθείς και για αυτό δεν θα υπάρχει καμία σύγκρουση μεταξύ τους. Στην περίπτωση εκλογής της Κλίντον είχαμε τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο…ήδη στο διεθνές μενού. Οι διεθνείς «εφημερίδες υψίστου ποιότητας» φαίνεται να αλλάζουν σενάριο και από εκεί που θα είχαμε μια τρομερή πολεμική αντιπαράθεση αναφέροντας πριν ένα μήνα πανικόβλητοι ότι η ρωσική πλευρά προετοιμαζόταν για έναν πυρηνικό πόλεμο. Με πολεμικές ασκήσεις στις ρωσικές πόλεις σε περίπτωση πυρηνικού πολέμου με την δύση και την μεταφορά των Ισκαντέρ πυραύλων στις Βαλτικές χώρες.

Μετά την εκλογή του Τραμπ άλλαξε η κατήχηση και τα τροπάρια μας το γύρισαν στην μετριοπάθεια …Είναι όμως αλλαγή του τροπαίου;;; Αλλα λένε και στην πραγματικότητα άλλα κάνουν. Στέλνουν αεροπλανοφόρα στην Μεσόγειο και έχουν γεμίσει την Συρία με μισθοφόρους …έστειλαν εδώ και χρόνια δικούς τους εκπαιδευμένους φονιάδες για να ρίξουν τον Ασάντ και να δημιουργήσουν το Κουρδιστάν….

Εντωμεταξυ οι Τούρκοι αναφέρουν ότι σκοτώνουν Αμερικανούς αλλά και άλλους δυτικούς πολεμιστές στις πολεμικές τους βαρβαρότητες στην βόρεια Συρία….Δηλαδή σκοτώνουν τους δικούς τους συμμάχους σε ένα πόλεμο μεταξύ υαινων για το καλύτερο κομμάτι κρέατος…

Για αυτό ο μεγάλος πόλεμος δεν αναβλήθηκε ποτέ και θα είναι αρκετά κερδοφόρος για την νέα Γιάλτα που είναι κοντά…ο πόλεμος είναι προγραμματισμένος εδώ και αιώνες να γίνει και για αυτό δεν αναβλήθηκε ποτέ….!!!

Ο νέος κύκλος εχθροπραξιών θα οδηγήσει στην ολοκληρωτική καταστροφή των χωρών στην περιοχή της Συρίας-Τουρκίας- και Ιράκ… θα έχουμε την ανακήρυξη του ελεύθερου Κουρδιστάν… εκεί που πολεμούν τα Αμερικανάκια στα μυστικά για να τοποθετήσουν μια δική τους φιλοαμερικανικη κυβέρνηση που σε συνεργασία με το Ισραήλ θα καταστρέψουν την Συρία και θα μοιραστούν τα εύπορα εδάφη της… και το πετρέλαιο….ο σουλτάνος είναι πανέτοιμος και σε θέση μάχης να αρπάξει τα κομμάτια της βόρειας Συρίας και ίσως και το πετρελαιο που έχουν.

Τελικά με την διαλυση της Συρίας θα δούμε την δημιουργία του Μεγάλου Ισραήλ και τα 25 εκατομμύρια Σύριοι να τα σκορπίζουν στην Ελλάδα και την Ευρώπη!!!

Koraks

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

3 thoughts on “Η ΝΕΑ ΓΙΑΛΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ….ΠΡΩΤΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΑΧΤΗ

  1. κραυγη πολεμου ερχεται απο τη βουλγαριααααααααααααααα !!! says:

    ΜΕΜΙΑΣ ΘΑΝΑΨΕΙ Η ΦΩΤΙΑ, ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ ΑΙΤΙΑ, κραυγη πολεμου ερχεται απο τη βουλγαριααααααααααααααα !!!

  2. billy papa says:

    Δεν νομίζω αγαπητέ Κόραξ ότι ο Πούτιν θα κάτσει να κυτάει… Ίσως να είναι ο σκόπός ΚΑΙ αυτός, αλλά φυσικά παίζουν πολλοί… Η Ρωσία δεν φεύγει από εκεί. Κουρδιστάν μάλλον θα γίνει. Από εκεί και πέρα άγνωστο το μέλλον Τουρκίας, Ισραήλ, υπόλοιπης Συρίας και Ιράκ…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *