18:55 - 28/10/2016

Michio Kaku – Μυστικά Πειράματα HAARP και Τροποποίηση Καιρού

Σε μια συνέντευξη με το CBS, ο κορυφαίος φυσικός Michio Kaku μιλά για τα μυστικά πειράματα στην τροποποίηση του καιρού. Περιέγραψε τα πειράματα με μεγάλη λεπτομέρεια, και πολλοί έχουν σημειώσει ότι ακούγονται εντυπωσιακά παρόμοια με τα πειράματα που έχουν διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις HAARP στην Αλάσκα. Και στις δύο περιπτώσεις, η τροποποίηση του καιρού έχει επιτευχθεί από νανοσωματίδια στον ουρανό.

Ο Δρ Kaku δεν είναι ο μόνος επιστήμονας που έχουν πιστοποιήσει την προηγμένη τεχνολογία τροποποίησης του καιρού. Σε ένα έγγραφο που δημοσιεύθηκε στα «Πρακτικά της Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών», ο καθηγητής Wolf Kasparian έχει περιγράψει τη διαδικασία με αρκετές λεπτομέρειες. Ισχυρίζεται ότι ακτίνες λέιζερ μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να δημιουργήσουν μια ισχυρή επίδραση του πολλαπλασιασμού του πάγου σε λεπτά σύννεφα, με συνέπεια αυτό να αυξάνει την οπτική πάχους του νέφους και να προκαλεί μια αντίστοιχη αλλαγή του καιρού στην ατμόσφαιρα.

Σύμφωνα με τον Δρ Kaku, η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών δεν είναι η μόνη στον πειραματισμό με αυτήν την εξαιρετική τεχνολογία, και ισχυρίζεται ότι η τροποποίηση του καιρού έχει επιχειρηθεί σε όλο τον κόσμο.

Οι μαρτυρίες αυτών των δύο επιστημόνων μπορεί να προστεθεί στη μάζα μαρτυριών που δίνεται από πληροφοριοδότες και ανεξάρτητους ερευνητές κατά τη διάρκεια ετών. Η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών έχει σιωπηρά παραδεχτεί ότι έχει εμπλακεί σε αυτό το είδος πειραμάτων στο παρελθόν, αλλά ποτέ δεν παραδέχτηκε την πλήρη έκταση αυτών των μυστικών προγραμμάτων.

Εκφράζεται η ελπίδα ότι καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν να μιλήσουν για τις τεχνολογίες τροποποίησης του καιρού το πέπλο της μυστικότητας τελικά θα αρθεί.

diadrastika.com

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Ο καιρος σημερα 10/28/2016 @ 10:30 ΜΜ

    Αν θυμαστε,στους Ολυμπιακους αγωνες του 2004,ακουσαμε οτι θα βομβαρδισουν τα συννεφα για να μην εχουμε βροχη στην τελετη εναρξης.Ο ελεγχος του καιρου δεν ειναι κατι καινουργιο.Σημερα το εχουν τελειοποιήσει.
    Πιστευω οτι κανουν οτι ακριβως θελουν με τον καιρο πλέον!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh