Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

16:31 - 15/03/2022

Μείνετε Συντονισμένοι με το Φως που Ενυπάρχει Μέσα σας Ο,τι κι αν Συμβεί!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Μετά απ’ όλα αυτά που ζούμε, που είμαστε λίγο πριν το παγκόσμιο ολοκαύτωμα*1, ακόμα πιστεύετε ότι ζούμε σε μια ορθολογική και πολιτικά ορθώς εξηγήσιμη κοινωνία; Όντως τώρα; Πότε έχετε σκοπό να ξυπνήσετε φίλοι μου; Πριν ή μετά τον όλεθρο;

Προσέξτε όμως, διότι από την δική σας Αφύπνιση εξαρτώνται πολλά. Αν ξυπνήσεις και εσύ, και εσύ, και εσύ, και όσο περισσότεροι άνθρωποι έχουμε ακόμα τους ζωντανούς και τους εν ενεργεία νευρώνες (και όσων τα μυαλά δεν έγιναν ακόμα κιμάς σόγιας με την απίστευτη πλύση εγκεφαλου απο το Κατεστημένο, τα μπόλια και την πρόστυχη Πολιτική Ορθότητα*2) για να ξυπνήσουμε και να κάνουμε τις κατάλληλες εγκεφαλικές συνάψεις, φτιάχνουμε έτσι σιγά σιγά την Κρίσιμη Μάζα που θα εκπέμψει προς εξωδιαστατικές κατευθύνσεις το μήνυμα ότι “ναι, επιτέλους θέλουμε να σωθούμε”!

Θέλουμε μια Κοινωνία Αγάπης, Δημοκρατίας, Ελευθερίας, Ειρήνης, εσωτερικού, αισθητικού και κοινωνικού Κάλλους, Θεραπείας, Υγείας και Αειζωΐας! ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!! Ας το ζητάμε αυτό σαν προσευχή και σαν διαλογισμό κάθε μέρα. Να στέλνουμε προς στο Σύμπαν ξεκάθαρη την πρόθεσή μας και το όραμά μας για μία άκρως καλύτερη και ολοκληρωτικά διαφορετική κοινωνία από αυτή που βλέπουμε και ζούμε κάθε μέρα εδώ και πολλά χρόνια!

Μην κάθεστε αποσβολωμένοι στην πάντα Σατανική και καθοδηγούμενη TV! Δείτε τι θα κάνετε στο εδώ και τώρα για τη σωτηρία της ψυχής σας πρώτα απ’ όλα -γιατι μας αρέσει δεν μας αρέσει αυτή είναι η σειρά των πραγμάτων σε αυτή τη διάσταση, όλα από μέσα μας ξεκινάνε, και πρέπει πρώτα απ’ όλα να τα βρούμε με το μέσα μας για να κάνουμε το οτιδήποτε στη συνέχεια- και αμέσως μετά (δηλαδή σχεδόν ταυτόχρονα) συλλογιστείτε τι μπορείτε να κάνετε για το κοινό καλό και για το κοινωνικό σύνολο.
Εάν αυτή τη στιγμή ο περισσότερος κόσμος έρχεται σε αμηχανία πια με όλα αυτά που συμβαίνουν (θυμάμαι*3 συζητήσεις με φίλους προ πενταετίας που μου έλεγαν “έλα ρε συ Βασίλη, δεν θα γίνει σε καμία περίπτωση παγκόσμιος πόλεμος, αφού δεν συμφέρει κανέναν”. Το ήξερα τότε πόσο έξω πέφτουν στις εκτιμήσεις τους, αφού λησμονούσαν παντελώς τον παράγοντα της Cabal και της Παγκόσμιας Συνωμοσίας. Νόμιζαν και μάλλν Νομίζουν ότι όλα εξηγούνται είτε Μαρξιστικά είτε ωφελιμιστικά-Καπιταλιστικά) που να δείτε τι μας έρχεται μετά. Δεν θα πιστεύουμε σε όσα γίνονται όχι γύρω μας, αλλά πάνω μας.

Πάντως το πλέον αφελές των ημερών μας που ακούω καθημερινά είναι η απίστευτα ανόητη και θρασύτατη φράση “μα είναι δυνατόν να γίνεται πόλεμος το 2022”; Και εντάξει να το λένε τα κανάλια που πληρώθηκαν αδρά και κατ ευθείαν από την Εγκληματική Οργάνωση της ΝΔ και του ψυχανώμαλου Κούλη και της παρακρατικής Μαφίας που τον γυροφέρνει*4, αλλά να το πιστεύουν και απλοί πολίτες; Εν Ελλάδι; Με τα 12 χρόνια επίσημης και κυνικής Κατοχής που ζει η χώρα και όλοι μας στο πετσί μάς;

Δηλαδή αυτό που ζούμε ακατάπαυστα από το 2010 μέχρι σήμερα, με χιλιάδες αυτοκτονίες και θανάτους ανθρώπων από 1000 αιτίες, που δεν θα πέθαιναν πρόωρα εάν δεν επέρχετο Πολιτειακή ανωμαλία με την προδοσία εκ των έσω, την εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας στην Cabal και την ξεκάθαρα εσκεμμένη, φτιαχτή, μαγειρεμένη και ομολογουμένη από τους ίδιους που την έστησαν, Οικονομική Κρίση, αυτό δεν είναι πόλεμος; Δεν είναι Γενοκτονία; Τώρα το θυμηθήκατε ότι γίνεται πόλεμος; Μα δεν σταμάτησε ούτε λεπτό να γίνεται πόλεμος πάνω στον αιματοβαμμένο πλανήτη μας!

Λίγη ειλικρίνεια φίλοι και φίλες και λίγη ολιστική σκέψη δεν θα μας βλάψει. Καλό θα μας κάνει. Όσο κι αν πονάει. Η αλήθεια πονάει, κι είναι δύσκολο που έλεγαν πριν 30 χρόνια οι Πυξ Λαξ*5! Όμως εμείς ας ακολουθήσουμε ακόμα καλύτερα τα Ιερά λόγια του Κυρίου ημών αλλά σίγουρα Άθρησκου Ιησού Χριστού (ο Θεός και ο Λόγος του Θεού δεν χωράνε σε Θρησκείες και σε Δόγματα) που λέει “Γνώσεσθε τήν ἀλήθειαν καί ἡ ἀλήθεια ἐλευθερώσει ὑμᾶς”*6!

Συχνά μου κάνουν την ερώτηση: “Και γιατί Βασίλη να ξέρουμε τι μας έχουν κάνει εδώ και τόσα χρόνια όλοι αυτοί που μας κυβερνάνε;”

Η απάντηση είναι πολύ απλή και ειπώθηκε ήδη: Η Αλήθεια μας απελευθερώνει. Μάθε εσύ την Αλήθεια, όσο μεγαλύτερα τμήματα αυτής μπορείς και αντέχεις να χωρέσεις στην ψυχή, την καρδιά, τον νου και τη συνείδησή σου, και κάνε μετά και μια δυνατή και ειλικρινή και οργανωμένη προσευχή, και ζήτα από το Ιερό στο οποίο μπαίνεις όποτε νιώθεις την ανάγκη να αντλήσεις δύναμη και να επικοινωνήσεις με το Υπερπέραν, και να συνδεθείς με ανώτερες αρχές και ουσίες από τη δική σου φθαρτή και ανασφαλή φύση, απηύθυνε στον Λόγο Χριστό τον λόγο της ψυχής σου και πες Του:

Άπειρε Λόγε Χριστέ, Άπειρε Εαυτέ μου, Άπειρη ουσία του Είναι μου, ευλόγησε και ενέργησε όπως το Θείο Θέλημά σου γνωρίζει τέλεια, ίνα ταξινομηθούν στη σωστή σειρά τους όλες οι γνώσεις και οι αλήθειες που λαμβάνω γύρω μου και μου αποκαλύπτονται ως άϋλα νοήματα και ορθές ιδέες μέσα στην υπό κάθαρση Συνείδησή μου, να μπουν όλα τα γεγονότα, όλη η ιστορία του ανθρώπου, όλα όσα πρέπει να γνωρίζω, στη σωστή τους θέση, να μην τεθεί σε κίνδυνο η ισορροπία της προσωπικότητάς μου ο,τι κι αν μάθω, ο,τι κι αν πληροφορηθώ, όσο σκληρό κι αν είναι, γιατί έχει γραφτεί ότι “τίποτα δεν σου στέλνει ο Θεός παραπάνω απ’ όσα αντέχεις”.

Ταξινόμησε Χριστέ μου όλη μου τη ζωή, όλα μου τα βιώματα, όλα μου τα συναισθήματα, όλες μου τις ιδέες. Βάλε εσύ Δημιουργέ της Αγάπης και του Ελέους τη ζωή μου σε μια Ένθεη και Φωτεινή τάξη πραγμάτων! Γίνε για μένα και για όλους μου τους αδελφούς εδώ και τώρα φάρος Φωτός, Χαράς, Αγάπης, Ελπίδας, Ειρήνευσης, Σοφίας, Γνώσης και Θεραπείας! Αμήν!

ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ
*1 ΠΗΓΕΣ: https://www.moneyreview.gr/business-and-finance/international/69430/vriskomaste-ston-g-pagkosmio-polemo-leei-disekatommyrioychos-etsi-tha-teleiosei/

Πόλεμος στην Ουκρανία: Εχει ήδη ξεκινήσει ο Τρίτος Παγκόσμιος; – Τι εκτιμούν αναλυτές


*2 Καταπληκτικό άρθρο του Χαράλαμπου Κατσιβαρδά για την εξήγηση της Πολιτικής Ορθότητας με update 15/03/2022 https://www.pronews.gr/opinion-makers/epikindynos-fenaki/
*3 Ο Βασίλης Ρωμανός είναι θεολόγος, τελειόφοιτος ΠΜΣ Συγκριτικής Φιλοσοφίας της Θρησκείας στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, υπεύθυνος των Εκδόσεων Εισέλιξη και του www.eiselixibooks.gr και της σελίδας στο fb “Πνευματική Ψυχολογία”. Email Επικοινωνίας info@eiselixibooks.gr
*4 και που πολλοί εξ αυτών δεν είναι καν εκλεγμένοι από τον ελληνικό λαό, αλλά διορισμένοι από το Σύστημα. Δημοκρατία σου λέει μετά.
*5 Για να μαθαίνουν οι νεότερες γενιές που ακούν αμφιβόλου ποιότητας μουσική, τον θησαυρό της ελληνικής έντεχνης μουσικής. https://www.youtube.com/watch?v=v5RZHjNzzcc
*6 ΠΗΓΗ: Κατά Ιωάννην, 8:32Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*