Ξεσάλωσε η Νέα Τάξη. Η Celine Dion πρωταγωνιστεί σε διαφήμιση εταιρίας παιδικών ρούχων που «ελευθερώνει» τα παιδιά από τους παραδοσιακούς ρόλους αγoριού/κοριτσιού

Η διάσημη τραγουδίστρια Celine Dion αποτελεί την τελευταία μεγάλη celebrity που επιτίθεται στα πρότυπα άνδρα / γυναίκας. Παρουσιάζεται σε μια νέα διαφήμιση που ρωτά σε ποιον πραγματικά ανήκουν τα παιδιά (sic).

«Τα παιδιά μας. Δεν είναι πραγματικά τα παιδιά μας, καθώς είμαστε όλοι οι σύνδεσμοι σε μια ατελείωτη αλυσίδα που είναι ζωή», εξηγεί η Καναδέζα τραγουδίστρια σε μια διαφήμιση που κυκλοφόρησε αυτή την εβδομάδα. «Για μας, είναι όλα. Αλλά στην πραγματικότητα, είμαστε μόνο ένα κλάσμα του σύμπαντός τους».

Η διαφήμιση την δείχνει να μπαίνει ντυμένη στα μαύρα μια νύχτα σε ένα νοσοκομείο και να πηγαίνει στην πτέρυγα με τα νεογέννητα, όπου νεογέννητα αγοράκια και κοριτσάκια κατανέμονται ομοιόμορφα σε γαλάζιες και ροζ πλευρές της αίθουσας φορώντας γαλάζια και ροζ φορμάκια.

«Εμείς νοσταλγούμε το παρελθόν. Αυτά ονειρεύονται το μέλλον», συνεχίζει η Dion. «Μπορούμε να τα ωθήσουμε προς τα εμπρός στο μέλλον, αλλά η πορεία θα είναι πάντοτε δική τους επιλογή.» Στη συνέχεια φυσά μαύρη και ασημένια αστραφτερή σκόνη (glitter) που βγάζει μέσα από μία τσάντα (θυμίζει μάγισσα παραμυθιού) στο δωμάτιο, σβήνοντας τα χρώματα στους τοίχους και τα ρούχα των μωρών και μετατρέποντας τα σε ένα νέο μαύρο- και – λευκό ένδυμα.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι ενώ βλέπουμε παντού κάτι μαύρους και λευκούς σταυρούς στα ρουχαλάκια των μωρών, σε ένα διαβάζουμε καθαρά “New Order”!

Στην συνέχεια η διαφήμιση για να γίνει πιο… εύπεπτη παίρνει μια «κωμική» μορφή, με την Dion να ανακαλύπτεται από τους φύλακες ασφαλείας (μία μαύρη γυναίκα και έναν λευκό άνδρα) και να συλλαμβάνεται κάπως βίαια, (καθόλου τυχαία από τον λευκό άνδρα), αν και δηλώνει ότι είναι η Celine Dion…

Δες το video:

Η διαφήμιση αφορά μια νέα εταιρία ρούχων από την Dion και την μάρκα Nununu, που σχεδιάζει ρούχα για παιδιά και που είναι αφιερωμένη στο να «εισάγει τα παιδιά στο υπέροχο μυστήριο του μινιμαλισμού»…

Στα περισσότερα ρούχα της «Celinununu» βλέπουμε συνδυασμούς μαύρου, λευκού, γκρι και κίτρινου χρώματος, ενώ κάποια σχέδια εμφανίζουν εκτός από σταυρούς, κρανία, πυραμίδες, μάτια και την φράση “New Order” / «Νέα Τάξη».

Ο ιστότοπος καθιστά επίσης σαφή την ιδεολογική αποστολή του project να προσφέρει μια «πλατφόρμα για μια νέα ανθρωπιστική εκπαίδευση». Η σειρά των προϊόντων «απελευθερώνει τα παιδιά από τους παραδοσιακούς ρόλους του αγοριού / και του κοριτσιού και δίνει τη δυνατότητα στα νεότερα άτομα να μεγαλώσουν στις αξίες της ισότητας με την ελευθερία να ενισχύουν την δύναμη της προσωπικότητάς τους με βάση τον αμοιβαίο σεβασμό», ισχυρίζεται η ιστοσελίδα.

Η Dion έχοντας προφανώς δεχθεί κάποια αρνητικά σχόλια για την διαφήμιση, επιδίωξε να κατευνάσει τα πνεύματα σε μια συνέντευξή της στο CNN. «Το μήνυμα που προσπαθώ να μεταδώσω είναι μεγαλώστε τα παιδιά σας με τον τρόπο που θέλετε να μεγαλώσετε τα παιδιά σας», είπε. «Πρέπει να αποφασίσετε τι είναι σωστό γι’ αυτά. Εμείς προτείνουμε απλώς έναν άλλο τρόπο για να αφαιρεθούν τα στερεότυπα».

Η προπαγάνδα της Celinununu αντανακλά την ρητορική διαφόρων ανάλογων projects που έχουν ενταθεί τα τελευταία χρόνια, τα οποία ζητούν να καταργηθούν οι φυσικές διαφορές μεταξύ αγοριών και κοριτσιών στις πρώιμες ηλικίες.

Αυτό το καλοκαίρι, το BBC προωθούσε το hashtag #NoMoreBoysAndGirls στο οποίο έδειχνε ένα «πείραμα» με ανθρώπους που προσέχουν μωρά να δίνουν σε ένα μωρό ντυμένο με ρούχα του αντίθετου φύλου να παίξει με παιχνίδια του αντίθετου φύλου!

Το «πείραμα» (το video) υποτίθεται ότι αποδεικνύει ότι τα παιδιά υφίστανται «βλάβη» όταν οι ενήλικες υποθέτουν ότι τα παιδιά θέλουν να παίζουν με παραδοσιακά προς το φύλο τους παιχνίδια.

Σε αντίθεση με το αφήγημα του BBC και την θεωρία περί “gender fluidity” / «ρευστότητας του φύλου», οι μελέτες προτείνουν ότι υπάρχει μια βιολογική βάση για τις προτιμήσεις παιδικών παιχνιδιών.

ΚΟ / πηγή

Loading...

7 thoughts on “Ξεσάλωσε η Νέα Τάξη. Η Celine Dion πρωταγωνιστεί σε διαφήμιση εταιρίας παιδικών ρούχων που «ελευθερώνει» τα παιδιά από τους παραδοσιακούς ρόλους αγoριού/κοριτσιού

 1. ανωνυμος says:

  Αυτό που έχω να πω, ότι ένας θάνατος μια αγάπης , μπορεί τον άνθρωπο να τον κάνει να ξεστρατίσει από τον δρόμο του.
  Εδώ η αγάπη έχει όρια …
  ΗΡΩ

 2. Λίλιθ Λαμασθού says:

  Μαύρα Ρουχαλάκια με: 1) ΝΕW ORDER, 2) Κρανία, 3) Μασονικό Μάτι, 4) Μαύρο Αστέρι. Μάλιστα! Τα κρανία και γενικά ότι έχει σχέση με κόκκαλα, αστρολογικά ταυτίζεται με τον Κρόνο. Ενώ το Μαύρο Αστέρι αντιπροσωπεύει επίσης τον πλανήτη Κρόνο. Στο βίντεο επίσης μας παρουσιάζει την πρόταση: «Τα παιδιά μας δεν είναι πραγματικά τα παιδιά μας.» Αυτή η θεώρηση ήταν πεποίθηση των αρχικών Πεφωτισμένων. Το Μάιο του 1776 ο Άνταμ Βάισχαουπτ ίδρυσε τους «Illuminati» στο Ελεκτοράτο της Μπαβαρίας. Αυτή η ομάδα πρότεινε τα παιδιά να μην τα μεγαλώνουν οι γονείς τους, αλλά να τα παραλαμβάνει το κράτος να τα μεγαλώσει σε ειδικά ιδρύματα! Η Νέα Τάξη επιθυμεί να το υλοποιήσει αργά ή γρήγορα ώστε να μπορούν να τα χειραγωγούν πλήρως από μικρή ηλικία. Χρειάζονται ανθρώπους δούλους που θα ανήκουν στο Παγκόσμιο Κράτος και όχι στους γονείς τους. Μια χαρά σε όλα λοιπόν η Σελίν Ντιόν (Celine Marie Claudette Dion), ξέρει πολύ καλά τι κάνει και έχει μυηθεί στο Κρόνιο Σύστημα και στην Κρόνια αισθητική των Πεφωτισμένων. Το ονομά της στην ουσία είναι Celine = Σελήνη. Η Σελήνη είναι τεχνητό κατασκεύασμα που σε 28 ημέρες κάνει τον κύκλο της, όπως σε 28 χρόνια ο Κρόνος κάνει το δικό του κύκλο. Η κυρία Σελήνη Ντιόν δεν επιλέχθηκε τυχαία.

 3. Ο Μαύρος Όνυξ says:

  Μήπως η σκόνη που έριξε η Celine Dion στα μωρά είναι ο λεγόμενος Black Onyx, δηλαδή Μαύρος Όνυξ. Για καθαρά εγκυκλοπαιδικές γνώσεις, θα σας ενημερώσω ότι ο μαύρος όνυξ χρησιμοποιείται από τους παραδοσιακούς Σατανιστές. Υπάρχει κι ένα σχετικό βιβλίο με τίτλο: «The Onyx Bible of Theistic Satanism». Κοίτα να δείς που ο Σατανισμός είναι περισσότερο διαδεδομένος από ότι φανταζόμαστε. Το PDF είναι εδώ: https://epsat.webs.com/ONYX%20BIBLE%20FINAL%20VERSION.pdf

  • Captain Armada says:

   Ίσως Ηλέκτρα να πρέπει όλοι να ασπαστούμε το Σατανισμό. Φαντάσου αν ήσουν Σατανίστρια το πόσο καλά θα ήσουν και πόσο χαρούμενη θα ένιωθες με όλες αυτές τις ειδήσεις!

 4. Pingback: Τελικά η ιστορία με την «άφυλη» διαφήμιση με την Céline Dion είναι πολύ πιο σκοτεινή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *