Βιάζονται να διαμελίσουν την Ελλάδα; ΒΙΝΤΕΟ της Ευρωπαϊκής Ένωσης μας κόβει εδάφη – Τι απαντούν οι Βρυξέλλες

Αίσθηση έχει προκαλέσει η αποκάλυψη της τοπικής ενημερωτικής ιστοσελίδας στην ελεύθερη Θράκη «thraki Νεα»,σχετικά με την απουσία της ακριτικής μας περιοχής από χάρτη που δόθηκε στη δημοσιότητα από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Ως αφορμή παρουσιάστηκε το πρόγραμμα για την ανάπτυξη των δικτύων wifi από δήμους.

Στον χάρτη οι διαφορές είναι εμφανείς για πολλές περιοχές, πχ Πελοπόννησο, Χαλκιδική, όμως η περιοχή της Δυτικής Θράκης, δεν έχει τη χρωματική απόχρωση που έχουν οι άλλες περιοχές του δικτύου wifi.

Το »thraki Νεα» επικοινώνησε με το γραφείο της Ευρωπαϊκή Επιτροπής στην Αθήνα, θέτοντας το ζήτημα.

Όπως αναφέρει η ενημερωτική ιστοσελίδα της Θράκης, από το γραφείο τονίζεται μεταξύ άλλων το εξής:

«Ο χάρτης που εμφανίζεται στο εν λόγω video είναι εικονιστικά σχηματοποιημένος και όχι χάρτης ακριβείας. Συνεπώς θεωρείται ότι όλη η επικράτεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης απεικονίζεται στον χάρτη».

Μήπως θέλουν την Θράκη «τουρκική». Θα ακολουθήσουν και άλλα «αποκομμένα» εδάφη στους χάρτες «μη ακριβείας» των Βρυξελλών;

Τα σχόλια δικά σας:

el.gr

Loading...

3 thoughts on “Βιάζονται να διαμελίσουν την Ελλάδα; ΒΙΝΤΕΟ της Ευρωπαϊκής Ένωσης μας κόβει εδάφη – Τι απαντούν οι Βρυξέλλες

  1. John says:

    Βιάζονται να μας αποτελειώσουν με ΠΥΡΗΝΙΚΑ; ΒΙΝΤΕΟ-ΠΡΟΚΛΗΣΗ της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της Gestapo/CIA και του ΝΑΤΟ δείχνει Ελλάδα και Κύπρο σβησμένες από το χάρτη – Κυνική ομολογία από Washington, Βερολίνο και Βρυξέλλες για τα μελλοντικά σχέδια των ερπετοσιωΝΑΖΙ εναντίον ΡΩΣΙΑΣ-ΚΙΝΑΣ!!!!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *