12:56 - 25/01/2017

ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΜΕ ΦΟΒΟ…

ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΜΕ ΦΟΒΟ…

2048 : ΤΟ ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 31 ΧΡΟΝΙΑ…

2048: Ο Κόσμος ζει έχοντας αξιοποιήσει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, επιτρέποντας σε προβληματικά μέλη του σώματος να αντικατασταθούν με μηχανικά οι άνθρωποι να μπορούν να ζουν κανονικά την ζωή τους…

Η Τοποθέτηση των εμφυτευμάτων έχει γίνει μόδα και ο κάθε άνθρωπος πλέον, αντικαθιστά τα υγιή όργανα του σώματος του με μηχανικά τα οποία του προσφέρουν πολλαπλές δυνατότητες.

Για να λειτουργεί όμως φυσιολογικά το εμφύτευμα που έχει ο κάθε άνθρωπος, είναι απαραίτητο να παίρνει ένα ειδικό ναρκωτικό το οποίο θα εγγυάται την άριστη λειτουργία του μηχανικού οργάνου.

Τι θα γίνει όμως όταν η κυβέρνηση αποφασίσει να αύξηση την τιμή του ναρκωτικού;

Τι θα γίνει όταν θα μπορεί μέσω τον εμφυτευμάτων να μας ελέγχει;

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΠΗΓΗ

oimos-athina

Διαβάστε περισσότερα

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε …αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (8)

 1. 2
  0
  αλλαξε κατι στα κατοχικα νεα ??
 2. 4
  2
  Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΤΩ !!!!————ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΙ ΟΧΙ ΡΟΜΠΟΤ !!!————ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΩΤΙΣΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΡΟΠΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ !!!!———-ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΞΟΛΟΓΟΥΜΕ !!!——— Ευχαριστουμε και εσενα φιλε ανθρωπε που μας ενημερωνεις !!!
 3. 7
  1
  Η Ν.Τ.Π. δεν είναι κάτι το καινούργιο… μπορεί ο Τζ. Μπους Α΄εκ μέρους των ιουδαιοχαζάρων τραπεζιτών, να την ανακοίνωσε επίσημα στις αρχές της δεκαετίας του 1990… αλλά είναι μια κατάσταση εδώ και πολλών εκατοντάδων χιλιετηρίδων, αν όχι εκατομμυρίων ετών. Στην Ν.Τ.Π. αναφέρονταν σε ομιλίες του και ο Α. Χίτλερ… βέβαια η αναφορά του ήταν για την Τευτονική Ν.Τ.Π. του Μαύρου Ήλιου. Όσα ιερατεία υπάρχουν, άλλες τόσες ως παγκόσμιες προτάσεις, υπάρχουν με την επικεφαλίδα, Νέα Τάξη Πραγμάτων, όπου στην ουσία είναι ένα λειτουργικό σύστημα διαχείρισης του πλανήτη, που για άλλους είναι θετικό και για άλλους είναι αρνητικό, έτσι είναι η φύση των πραγμάτων. Στην αρχαία Ελλάδα δεν μπόρεσαν οι τότε Έλληνες να εφαρμόσουν με επιτυχία την δική τους παγκόσμια πρόταση (Ν.Τ.Π.) και να μετουσιώσουν έτσι τον άνθρωπο σε Έλληνα. Όλως τυχαίως… έχω το Λεξικό της Ελληνικής Αρχαιολογίας, του Αλ. Ραγκαβή εκδ. 1888… θα αντιγράψω χωρίς να αναφέρω την σελίδα …”Μετά την νίκη του δε ο Ζευς ηθέλησεν, ίνα νέαν να εισαγάγει τάξη πραγμάτων, να εξολοθρεύσει το κτηνώδες και τραχύ γένος των ανθρώπων, και να πλάσει έτερον κρείττον αυτού”… Η Ν.Τ.Π. μέσα στις χιλιετηρίδες είναι ένα σκεύος, ένα εργαλείο… αν δεν είσαι άξιος να χειριστής εσύ το σκεύος.. τότε θα βρεθούν άλλοι ανάξιοι και με αυτό το σκεύος θα σε γαμήσουν. Αυτό συμβαίνει στις μέρες μας. Αυτά. Υγ. Η αναφορά στο όνομα του Ζευς (όχι Δία) έχει να κάνει με νομοτελειακό συμπαντικό νόμο της θυσίας, πέρα του γαλαξία μας, που φέρετε να υπάρχουν και εκεί ανθρώπινα όντα, με ανάλογη συμπεριφορά.
 4. 4
  1
  Ευτυχώς δεν πάει τόσο μακρυά η βαλίτσα… Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ…
 5. 14
  1
  Προςωπικα μισω την τεχνολογια. Ευχομαι και ελπιζω να γινει κατι που θα παει την ανθρωπότητα, οχι πολλα, εξήντα, εβδομήντα χρονια πίσω και να μεινουμε εκει. Τοτε που ο άνθρωπος είχε αυτα που χρειαζόταν για να διευκολύνει την ζωή του, χωρις ομως να χάσει την ομορφιά της ζωης. Η τεχνολογια δυςτυχως χρησιμοποιείται εναντιον μας. Προσφέρει ενα καλο και εκατό κακά, γιατι οι ανθρωποι πέφτουν συνεχώς στις καλοςτημενες παγίδες τους πιστεύοντας πως ολα γίνονται για το καλο μας. Ν

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί