Κάρτες τραπέζης με τσιπάκι RFID για να σας κλέβουν τα λεφτά εύκολα.Βίντεο

Κάρτες τραπέζης με τσιπάκι RFID για να σας κλέβουν τα λεφτά εύκολα.Βίντεο

Η διαδικασία διεύρυνσης της Νέας Παγκόσμιας Τάξης έχει αρχίσει να γίνεται αισθητή για να το δουν ορατά, όχι μόνο μέσω τη δυνατότητας της άρνησης της ελευθερίας, αλλά και μέσα από τον έλεγχο των δεδομένων της ιδιωτικής ζωής του ατόμου.

Κάρτες τραπέζης με τσιπάκι RFID για να σας κλέβουν τα λεφτά πανεύκολα.Για δήθεν πιο ασφαλής συναλαγές και αγορές και όμως μπορούν να σε κλέψουν όλα τα λεφτά της κάρτας και να σας χρεώσουν και από πάνω σε λίγα δευτερόλεπτα.

Θυμηθείτε τους πολιτικούς μας που θα μας δώσουν την εντύπωση ότι όλα θα είναι μια χαρά, και ότι δεν υπάρχει τίποτα για να κρύψουν!

Μας λένε ότι με την εν λόγω τεχνολογία η ζωή μας θα είναι πολύ καλύτερη. Αλλά είναι πραγματικά ;

” ο άνθρωπος δεν μπορεί να αγοράσει ή να πουλήσει, εκτός από αυτός που έχει το χάραγμα, ή το όνομα του θηρίου, ή τον αριθμό του ονόματός του.” Αποκάλυψη 13:17

ΠΗΓΗ

®1Greek Σκέψου….δεν είναι παράνομο ακόμη

Αναδημοσίευση(17/05/2015)

3 thoughts on “Κάρτες τραπέζης με τσιπάκι RFID για να σας κλέβουν τα λεφτά εύκολα.Βίντεο

 1. ΠΡΟΣ ΠΗΓΗ says:

  Το πρόβλημα, δεν είναι ότι ”και καλά” θα χει τον αριθμό κάποιου ”δηθεν θηρίου” το πρόβλημα είναι ότι αποκτούν άμεσο έλεγχο/ πρόσβαση στα περιουσιακά μας στοιχεία, μέσω ηλεκτρονικής διακυβέρνησης κ.α. και παραδίνουμε την ελευθερία μας έτσι. Αυτό είναι το πρόβλημα.
  Όσες ”βιβλικές” αναφορές κι αν κάνετε, οι βιβλικές αναφορές, δεν βοηθάνε στο να ξυπνήσει ο άλλος, απλά σας παίρνει ”στα ψηλά” και το προσπερνάει.
  Μήπως να δοκιμάζαμε την τακτική της ανάλυσης/ εξήγησης; Μπας και πιάσει παραπάνω τόπο;

  • ΠΡΟΣ ΠΗΓΗ says:

   Π.χ. στην Αυστραλία, αν χρωστάς και έχεις απλήρωτο λογαριασμό στο κινητό, μόλις περάσει η προθεσμία, κλείνουν όλοι σου οι λογαριασμοί, το ρεύμα κλπ. κλπ. επειδή σαν βλάκας, τους έδωσες άμεση ηλεκτρονική πρόσβαση και τα σύνδεσες όλα με το κινητό. Αυτά φέρνει η ηλεκτρονική διακυβέρνηση…
   Πείτε τους για το πως θα ναι η φορολογική ενημερότητα, συνδεδεμένη με ενημερότητα υγείας, που θα υποχρεούνται να κάνουν εμβόλια για να μπορέσουν να χουν και τα εμβόλια αυτά, περισσότερο βγήκαν για να εξαρτώμαστε από φάρμακα κπα.
   Αυτά πείτε τους, για να καταλάβουν και να ξυπνήσουν!
   Φτάσαμε 2016 και ο κόσμος, όταν ακούει ΝΤΠ, ακόμα το θεωρεί, θεωρία συνομωσίας, έλεος πια!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *