08:58 - 26/10/2018

Και κουφοί και τυφλοί και μουγγοί

Μας το λένε καθαρά και με όλη την «ειλικρίνεια» που τους χαρακτηρίζει: μέχρι το 2030 ο ανθρώπινος εγκέφαλος θα μπορεί να συνδεθεί με την τεχνητή νοημοσύνη και η τεχνητή νοημοσύνη με τον ανθρώπινο εγκέφαλο ώστε η τεχνητή νοημοσύνη να αντικαταστήσει τον ανθρώπινο εγκέφαλο και τη σκέψη,, εγκαινιάζοντας έτσι τον λεγόμενο μετάνθρωπο (ή μήπως θα έπρεπε να πούμε «τέρας του Φράνκεσταιν»;),  όπως αναφέρει ο κ. Ray Kurzwiel, ανώτερο στέλεχος της Google.

Εμείς, βέβαια, απορροφημένοι με τα δυσβάσταχτα προβλήματα της ελληνικής πραγματικότητας (που ίσως και να είναι εικονική, αλλά αυτό είναι θέμα για άλλο άρθρο), δεν τους ακούμε και όποιος τους ακούει και το λέει στους άλλους απαντάνε «άσε μας τώρα με αυτά θα ασχολούμαστε; Έχουμε φόρους να πληρώσουμε» ή «καλύτερα να σκέφτεται η τεχνητή νοημοσύνη για’ μας, καλύτερα θα τα πάει από το είδος μας που έκανε τόσους πολέμους και κατέστρεψε τον πλανήτη». Αδιαφορία δηλαδή και ανοησίες από άτομα που δεν κάθισαν ποτέ να ασχοληθούν με τη θέση τους στον πλανήτη αυτό, θεωρώντας ότι ήρθαν μόνο για να τρώνε, κοιμούνται, βλέπουν μέχρι να πεθάνουν τηλεόραση και μολύνουν με την τοξικότητά τους τους υπόλοιπους!

Και, φυσικά πάλι, δεν συνδυάζουμε τις παραπάνω δηλώσεις με το γεγονός (τελεσίδικο πλέον) ότι:

Υποβάθμισαν κάτω από τα βρύα και τις λειχήνες την παιδεία, κατήργησαν σε όλες τις χώρες, συμπεριλαμβανομένης της δικής μας (Ελλάδα=το απόλυτο μπάτε σκύλοι αλέστε της νέας τάξης των πραγμάτων) το μάθημα των αρχαίων ελληνικών, κορόιδεψαν, χλεύασαν και απαξίωσαν τους Έλληνες φιλοσόφους που τα είχαν πει κυριολεκτικά ΟΛΑ, διέστρεψαν και ξαναέγραψαν κατά τα συμφέροντά τους την ανθρώπινη ιστορία και δη την ελληνική, μετακίνησαν βίαια ή επί σχεδίου πληθυσμούς με μόνο στόχο να ανακατευτούν και να ανακατέψουν κάθε πραγματικό πολιτισμό (αποδεδειγμένα και με ιστορικά ντοκουμέντα, από αυτά που δεν έχουν προλάβει ακόμη να καταστρέψουν, όπως πχ έγινε με τους πολύ βολικούς τζιχαντιστές στην Παλμύρα) με κουλτούρες και υποκουλτούρες (οι εγγράμματοι και διαβασμένοι μπορούν να ξεχωρίσουν τη λέξη πολιτισμός από τη λέξη κουλτούρα που δεν είναι σε καμία περίπτωση ταυτόσημες), ώστε να τον διαλύσουν!

Και όλα αυτά γιατί; Για να υποβαθμιστεί ο άνθρωπος και η σκέψη του, η νόησή του και η συνείδησή του και να αντικατασταθεί από ένα άλλο είδος και ποιο άραγε, να αναρωτηθούμε οι ψυλλιασμένοι;

Επίσης, όπως γνωρίζει κάθε στοιχειωδώς μορφωμένο και νοήμον ον του πλανήτη, η βάση του πολιτισμού του είναι ο ελληνικός και η βάση της ανθρώπινης σκέψης είναι η ελληνική και μήπως τα αρχαία ελληνικά είναι η γλώσσα που προκαλεί τις περισσότερες συνάψεις στον εγκέφαλο και διεγείρει τα εγκεφαλικά κύτταρα ώστε να επιτελούν τις ορθές και άπειρες λειτουργίες τους; Μήπως γι’ αυτό λοιπόν τα εξοβέλισαν από την παγκόσμια εκπαίδευση γιατί πολύ απλά δεν θέλουν άλλες γενιές που να μπορούν, έστω και αν δεν το κάνουν πράγματι, να σκέπτονται αφού οι σκεπτόμενοι άνθρωποι είναι ελεύθεροι άρα όχι οι αναλώσιμοι ηλίθιοι δούλοι που οραματίζονται στο «νέο γενναίο κόσμο» τους; (ο μακαρίτης ο Άλντους Χάξλει κάτι γνώριζε όταν τα έγραφε, αφού ανήκε, λένε, στους ιλουμινάτι).

Αλλά είμαστε και τυφλοί! Γιατί δεν βλέπουμε ότι κοροϊδεύουν και χλευάζουν το είδος μας κατάμουτρα, διαστρέφοντας τα πάντα, από τα φύλα, τις σχέσεις, την κοινωνία μέχρι τη φύση, τον καιρό, τα φυσικά φαινόμενα. Μπροστά στα μάτια μας κάνουν σατανικές τελετές, χρησιμοποιούν μαγικά σύμβολα και νούμερα, διοργανώνουν περίεργες -τουλάχιστον- φιέστες (ας θυμηθούμε την τελετή για τα εγκαίνια της σήραγγας στην Ελβετία την 1η Ιουνίου 2016, με την κυρά Μέρκελ πρώτο τραπέζι πίστα).

Μα δεν βλέπουμε και όλο αυτό το συνονθύλευμα από άδεια από ψυχή και ατάλαντα πλάσματα που τα έχουν στήσει στη μουσική βιομηχανία και στην φάμπρικα του Χόλιγουντ για να περνάνε υποσυνείδητα μηνύματα για τον σκοτεινό τους άρχοντα, προτρέποντας τις αθώες ψυχές των παιδιών να τα μιμηθούν για να πέσουν στα δίχτυα του εξίσου; Τραγουδίστριες στυλ Λέιντι Γκάγκα, Κέιτι Πέρι και Ριάνα, από τις νεότερες, ή Μαντόνα, από τις παλιότερες, που εξυμνούν τη λατρεία του σκότους και της χυδαιότητας με τις άσεμνες και αλλόκοτες εμφανίσεις τους (πχ κλείνουν το ένα μάτι, για να προβάλουν το αρχαίο αιγυπτιακό και μυστικιστικό σύμβολο μάτι του Ώρου). Ηθοποιοί σαν την Αντζολίνα Τζολί που έχουν ομολογήσει μπροστά στην κάμερα ότι τα έχουν κάνει στην κυριολεξία όλα, υπηρετώντας τον σατανά, για λίγη εφήμερη δημοσιότητα και μερικά φραγκοδολάρια!

Αλλά ούτε τους υποτιθέμενους πολιτικούς ταγούς δεν βλέπουμε και δεν προσέχουμε παρότι κάνουν ο,τι μπορούν για να μας δώσουν το στίγμα τους: τσιράκια άλλων και υπαλληλίσκοι που πληρώνονται αδρά για να ξεπουλάνε συνειδήσεις και να παραδίδουν ολόκληρες χώρες και λαούς στη ληστρική διάθεση των νεοταξιτών που θεωρούν ότι όλοι είμαστε ιδιοκτησία τους! Για παράδειγμα, δεν βλέπουμε, παρότι το κάνουν φανερά με θράσος, τους μασονικούς τους χαιρετισμούς και τις χειρονομίες τους, όπως τα κέρατα του διαβόλου (εμείς νομίζουμε ότι είναι ένα ακόμη στυλ χαιρετισμού ενώ είναι μια δήλωση υποταγής στον δικό τους «θεό»)!

Και φυσικά, κλείνουμε τα μάτια αφού έτσι μας καθοδηγούν τα ελεγχόμενα από συγκεκριμένα κεφάλαια μέσα μαζικής εξαπάτησης σε όλον τον πλανήτη (όχι μόνο στα καθ’ ημάς και κατά γενική ομολογία αισχρά μέσα), στις στημένες τρομοκρατικές επιθέσεις, τις αιματοχυσίες, τα διάφορα περιστατικά βίας, που μόνο στόχο έχουν να φέρουν πιο κοντά την εγκαθίδρυση μιας παγκόσμιας δικτατορίας με τους ιδιωτικούς τους στρατούς και τα ρομπότ για φύλαξη του κοπαδιού,  με άλλοθι τάχα την ασφάλειά μας και το καλό μας. Μια δικτατορία τόσο διεστραμμένη που και το πιο παρανοϊκό μυαλό δύσκολα μπορεί να συλλάβει!

Και τέλος, είμαστε μουγγοί γιατί το έχουμε βουλώσει και δεν μιλάμε, ούτε καν μας περνάει πια από το μυαλό να διαμαρτυρηθούμε γιατί έχουν περάσει ένα σωρό απάνθρωπους και σχιζοφρενείς νόμους που μας φίμωσαν τη φωνή της πατριωτικής συνείδησης και της ανθρωπιάς, καθώς είμαστε κότες και δεν μας περνάει καν από το νου ότι αν είμασταν αποφασισμένοι και ενωμένοι οι απειλές τους δεν θα μπορούσαν να κάνουν τίποτα.

Και αντί να πολεμήσουμε για το αυτονόητο αφηνόμαστε να μας χλευάζουν, προσβάλλουν, περιπαίζουν και εμπαίζουν. Αντί να υπερασπιστούμε τη ζωή, τα παιδιά (που είναι το μέλλον) και την πατρίδα μας, κλείνουμε το στόμα, βάζουμε την ουρά στα σκέλια και τους κάνουμε τα χατίρια συναινώντας στην εικονική πραγματικότητα που έχουν στήσει.

Και αντί να κραυγάσουμε για αυτή την κόλαση που μας έχουν ήδη δρομολογήσει εμείς ξεσπάμε στα πληκτρολόγια και στη μεγάλη παγίδα που λέγεται social media!

Επειδή μας έκαναν like δυο-τρεις φίλοι νομίζουμε ότι είμαστε μεγάλοι επαναστάτες και έτσι με ξαλαφρωμένη συνείδηση πάμε στο κρεβατάκι μας να ροχαλίσουμε (μεγάλη εφεύρεση αυτό το φέισμπουκ, το καλύτερο αμορτισέρ για τους επίδοξους επαναστάτες… καίει τα λίπη στη στιγμή)!

Η σιωπή όμως, αυτή η οξύμωρα εκκωφαντική σιωπή μπροστά στα εγκλήματα που διαπράττονται σε βάρος μας είναι ασυγχώρητη, γιατί ο σιωπών δοκεί συναινείν!

Σε λίγο ο πλανήτης θα είναι μια μεγάλη φυλακή και η απόδραση θα είναι σχεδόν αδύνατη, υπάρχει λίγος χρόνος ακόμη αν αντιδράσουμε οργανωμένα και ενωμένοι, λύσεις υπάρχουν πάντα για τους σκεπτόμενους, γενναίους και χωρίς έκπτωτη συνείδηση.

Τουλάχιστον, αυτό ελπίζουμε…

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (4)

 1. Γιωργος... 10/26/2018 @ 2:36 ΜΜ

  Άργυρο…έχουμε τελειώσει σαν λαός…όταν θα γίνουνε όλα μπάχαλο…τότε και θα ακούνε και θα βλέπουνε… μόνο της φωνές τους…τότε δεν θα της ακούει …κανένας…όπως στρώνει ο καθένας τους…έτσι και θα κοιμηθούνε…

 2. Γιωργος... 10/26/2018 @ 4:27 ΜΜ

  Όταν…νιώσουν την πραγματικοτητα των γεγονότων στο πετσί τους…μόνο τότε θα βλέπουνε και θα ακούνε…αλλά μόνο η φωνή τους…δεν θα ακούγεται τότε…γιατί άπλα δεν θα υπαρχη κανείς να τους ακούσει…

 3. LUPUS IMMORTALIS 10/26/2018 @ 9:35 ΜΜ

  Αυτό που έρχεται δεν θα΄χει οβίδες και φούρνους. Θα είναι επιστημονική χειραγώγηση του ανθρώπου με τελικό στάδιο τον πλήρη εξευτελισμό του. Σύντομα κοντά μας…

 4. Α να Δ ω Ν 10/28/2018 @ 7:18 ΠΜ

  Αλήθεια
  Ξέχασες
  Τα
  Κλειδιά
  Σού?
  ΑΞΤΚΣ ΑΝΤΊΣΤΡΟΦΑ ΑΙΤΊΑ
  1603002020
  734=
  ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ
  ΣΑΡΞ ΛΟΓΟΣ
  θΕΣΒΙΤΗΣ Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ
  ΑΕΡΟΣΤΑθΜΗ ΕΞΑΡΤΗΜΑ ΓΩΝΙΟΜΕΤΡΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ//ΤΟ ΑΛΦΑΔΙ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh