Διεθνής Έκκληση για την εφαρμογή της 5G

Επείγουσα και σημαντική διεθνής Έκκληση για την εφαρμογή της 5G είναι σε εξέλιξη και θα την βρείτε εδω όπου έχει αναρτηθεί και η ελληνική μετάφραση του κειμένου..

H Έκκληση αυτή θα προωθηθεί στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, στον ΟΗΕ και στις κυβερνήσεις όλων των κρατών την 1η Νοεμβρίου.

Οργανώθηκε και συντάχθηκε από διεθνώς αναγνωρισμένους επιστήμονες και οργανισμούς υγείας αλλά μπορεί να υπογράψει ο καθένας είτε ως πολίτης – ιδιώτης, ή γιατρός, η μηχανικός ανάλογα με τις κατηγορίες που υπάρχουν. Ήδη η έκκληση αυτή έχει υπογραφεί από 8000+ περιλαμβανομένων και οργανώσεων.

Όπως προειδοποιούν οι ειδικοί επιστήμονες:


Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειεςΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

“ Η 5G – η 5η γενιά ασύρματης τεχνολογίας – δεν πρέπει να εφαρμοστεί στην Γη ή στο Διάστημα.
Η ιδέα ότι η ακτινοβολία ραδιοσυχνοτήτων, κοινώς γνωστή ως ραδιοκύματα, είναι κατά κάποιον τρόπο αδύναμη ακτινοβολία και είναι αβλαβής, διαψεύστηκε από τη δεκαετία του ’70 σε εργαστήρια σε όλο τον κόσμο και η βλάβη στον άνθρωπο, τα ζώα και τα φυτά επιβεβαιώθηκε έκτοτε σε πάνω από 10.000 επιστημονικές μελέτες.
Αν εφαρμοστεί η 5G, τα επίπεδα ακτινοβολίας θα αυξηθούν 10 έως 100 φορές, σχεδόν σε μία νύχτα, παντού. Δεν θα υπάρχει κυριολεκτικά καμία θέση στη Γη για να κρυφτείς από αυτήν.

Οι επιπτώσεις των επιπέδων ραδιοσυχνοτήτων που ήδη υπάρχουν, επιδρούν στην υγεία του πληθυσμού και του περιβάλλοντος, όπως αντικατοπτρίζεται στην ποιότητα ζωής:
– στα υψηλά ποσοστά καρκίνου, νευρολογικών ασθενειών, καρδιακών παθήσεων και διαβήτη, ακόμη και σε παιδιά.
– στην μείωση πληθυσμών στα πουλιά, στις μέλισσες και πεταλούδες – Στα ανθυγιεινά δάση, που είναι ορατά και αισθητά παντού.”

Παρακαλούμε θερμά προωθήστε το ώστε να υπογραφεί από όσο γίνεται περισσότερους.
Είναι επείγον για την ζωή του ανθρώπου και του πλανήτη!

ΜΑΣ ΤΟ ΛΈΝΕ ΆΛΛΑ ΔΕΝ ΑΚΟΎΜΕ…ΌΣΟ ΧΑΖΌ ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΟΎΓΕΤΑΙ….ΕΚΤΌΣ ΌΤΙ ΑΥΤΉ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑ,ΜΕΤΑΞΎ ΆΛΛΩΝ ΣΚΟΠΌΝ…. ΕΊΝΑΙ ΒΛΑΒΕΡΉ ΚΑΙ ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΌ ΟΡΓΑΝΙΣΜΌ,ΤΑ ΖΏΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΎΣΗ ………ΤΟ «G» ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΎΝ (ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΑ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑ ΑΥΤΉ) ….ΔΕΝ ΣΗΜΑΊΝΕΙ ΜΌΝΟ GENERATION Η ΓΕΝΕΆ, ΌΠΩΣ ΜΑΣ ΈΧΟΥΝ ΜΆΘΕΙ…..ΆΛΛΑ ΣΥΜΒΟΛΊΖΕΙ ΚΑΙ ΚΆΤΙ ΆΛΛΟ…. ..ΑΠΌ 4G «ΑΛΛΆΞΑΜΕ» ΣΕ 5G…..Ο ΝΟΏΝ ΝΟΕΊΤΩ…..ΚΑΛΉ ΔΎΝΑΜΗ!!!

Loading...

One thought on “Διεθνής Έκκληση για την εφαρμογή της 5G

  1. mnk says:

    Ο τίτλος είναι απολύτως λάθος. Ανάποδος.
    Δεν πρόκειται για «Έκκληση για την εφαρμογή της 5G», αλλά για «Έκκληση για την ΜΗ εφαρμογή της 5G».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *