18:03 - 30/11/2018

ΙΣΡΑΗΛ: «Οι Εβραίοι πρέπει να χαίρονται με την ισλαμοποίηση της Ευρώπης, γιατί αυτή είναι η τιμωρία τους για αυτά που μας έκαναν», λέει γνωστός Ραββίνος

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Οι παγκόσμιες ελίτ μας είναι γενικά πολύ καλές να κρύβουν τα σχέδιά τους από κοιμισμένες και αποβλακωμένες μάζες, εκείνους από εμάς που δεν είμαστε ευλογημένοι με τεράστιο πλούτο και δύναμη. Είναι καλοί, αλλά μερικές φορές ακόμη και αυτοί οι ημίθεοι γλιστρούν και πέφτουν και η αλήθεια για τα σχέδιά τους βγαίνει στην επιφάνεια.

Η Μέρκελ διαμαρτυρήθηκε στον Ζουκερμπεργκ για τις αναρτήσεις από χρήστες του Facebook που ήταν κρίσιμοι για τις ορδές μουσουλμάνων μεταναστών που πλημμυρίζουν τη Γερμανία και άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Αλλά μπορεί να υπάρξει μια πραγματική δημοκρατία όταν δεν επιτρέπεται στο κοινό, που υποτίθεται ότι είναι τελική εξουσία για την κυβέρνηση, να συζητά ειλικρινά τις πολιτικές;

Η ιδέα της Ενσωματώσεις εκατομμυρίων μουσουλμάνων μεταναστών είναι βαθιά αντιλαϊκή απέναντι στους πληθυσμούς των χωρών της ΕΕ, αλλά αυτό δεν πρόκειται να εμποδίσει τους γραφειοκράτες στις Βρυξέλλες να προχωρήσουν στα σχέδιά τους. Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, Επίτροπος της ΕΕ για τη Μετανάστευση και τις Εσωτερικές Υποθέσεις, δήλωσε πρόσφατα ότι οι ηγέτες της ΕΕ «δεν ενδιαφέρονται για το πολιτικό κόστος» επειδή δεν εκλέγονται.

Κατά τη διάρκεια της Μάχης της Βιέννης, ο μεγάλος βεζίρης των εισβολέων Οθωμανών Τούρκων έστειλε έναν απεσταλμένο για να παραδώσει μια κλήτευση παράδοσης στην πόλη. Η κλήτευση διαβάστηκε:

Αποδεχτείτε το Ισλάμ και ζήστε ειρηνικά κάτω από τον σουλτάνο! Ή να παραδώσει το φρούριο και να ζήσει ειρηνικά κάτω από τον σουλτάνο ως χριστιανοί. και αν προτιμά κάποιος, ας φύγει ειρηνικά, παίρνοντας μαζί του τα αγαθά του. Αλλά εάν αντισταθείτε στη Θέληση του Αλλάχ, τότε ο θάνατος ή η κατάχρηση ή η δουλεία θα είναι η μοίρα όλων! Καταπολέμηση και να πεθάνετε! Παραδώστε και ζείτε!

Το πλήθος αποκρίθηκε αμέσως με μια φωνή «Όχι!»

Μακάρι Οι άνδρες της Ευρώπης να Να βρουν το ίδιο θάρρος με τους προγόνους τους και αντιστέκονται στα αιτήματα της παγκόσμιας ελίτ να μην θυσιάσουν τα έθνη τους.

Οι Εβραίοι πρέπει να «χαρούν» που η χριστιανική Ευρώπη χάνει την ταυτότητά της προς χάριν του κατακτητικού Ισλάμ, καθώς αυτό αποτελεί «τιμωρία» για την «κακία» και την «διαφθορά» της, είπε ένας κορυφαίος Ισραηλινός έποικος Ραβίνος.

Σύμφωνα με άρθρο της εβραϊκής ιστοσελίδας YNet news, ο γνωστός Ραββίνος Baruch Efrati, επικεφαλής σχολής yeshiva και Ραββίνος κοινότητας στο οικισμό της Efrat της Δυτικής Όχθης, έκανε αυτά σχόλια σε ένα εβραϊκό δικτυακό τόπο απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την ισλαμοποίηση της Ευρώπης.

«Οι Εβραίοι πρέπει να χαρούμε που η χριστιανική Ευρώπη χάνει την ταυτότητά της ως μια τιμωρία για ό, τι έκανε σε εμάς τα εκατοντάδες χρόνια που ήμασταν εξόριστοι εκεί», είπε ο Efrati.

«Ποτέ δεν θα συγχωρήσουμε τους χριστιανούς της Ευρώπης για τη σφαγή εκατομμυρίων δικών μας παιδιών, γυναικών και ηλικιωμένων .. κατά τη διάρκεια των γενεών, με ένα συνεπή τρόπο που χαρακτηρίζει όλες τις φατρίες (ομάδες) του υποκριτικού Χριστιανισμού.

«Και τώρα, η Ευρώπη χάνει την ταυτότητά της υπέρ ενός άλλου λαού και μιας άλλης θρησκείας, και δεν θα υπάρξουν καθόλου υπολείμματα και επιζώντες από τις προσμείξεις του Χριστιανισμού, και δεν θα είναι σε θέση να εξιλεωθούν για το πολύ αίμα που έχυσαν», είπε.

«Με τη βοήθεια του Θεού, οι ‘εθνικοί’ θα υιοθετήσουν ένα υγιέστερο τρόπο ζωής με μεγάλη μετριοφροσύνη και ακεραιότητα, και όχι σαν τον υποκριτικό χριστιανισμό που φαίνεται καθαρός, αλλά είναι βαθιά διεφθαρμένος», πρόσθεσε ο Ραββίνος.

Εβραϊκή υποκρισία – Πλημυρίστε στην Ευρώπη με τους μετανάστες

Jewish Hypocrisy – Flooding Europe with Immigrants

Jews admit to destroying white race.

The Kalergi Plan – White Genocide?

How Jewish Liberalism destroys Western Civilization and Native Europeans

«Ακόμη και αν είμαστε σε ένα μεγάλο πόλεμο με τους Άραβες της περιοχής για τη γη του Ισραήλ, το Ισλάμ ως ‘εθνική’ κουλτούρα είναι πολύ καλύτερο από τον Χριστιανισμό», συμπέρανε ο Ραββίνος Efrati.

«Παρόλα αυτά, οι Εβραίοι πρέπει να προσεύχονται ώστε η ισλαμοποίηση της Ευρώπης να μην προξενήσει κακό στους Εβραίους της Ευρώπης», κατέληξε*.

Το ξέσπασμα του ραββίνου απεικονίζει δύο σημαντικά σημεία: πρώτον, ότι το εβραϊκό υπεροπτικό μίσος για την Ευρώπη είναι τόσο μεγάλο που προτιμούν να δουν την Ευρώπη να κυριεύεται από το Ισλάμ, που είναι λογικά ο θανάσιμος εχθρός τους, παρά να επιβιώνει και να διατηρεί τη δική της ταυτότητα, και δεύτερον, υπογραμμίζει την πραγματική φύση της εβραϊκής υπεροχής και του ελέγχου των media.

Φανταστείτε αν ένας χριστιανός ιερέας οπουδήποτε, δήλωνε ότι «Ιουδαϊσμός είναι βαθιά διεφθαρμένος και ότι αξίζει στο Ισραήλ να κυριευτεί από τους μουσουλμάνους.»

Τα media θα έπεφταν ομαδικώς πάνω σε αυτόν τον ιερέα που θα στιγματίζονταν ως «αντισημίτης» και είναι σίγουρο ότι θα έχανε την θέση του.

Όμως, ένας κορυφαίος Ραββίνος μπορεί να προβαίνει σε τέτοια σχόλια και όχι μόνο να μην προσελκύσει καθόλου την προσοχή των μέσων ενημέρωσης, αλλά να καλύπτεται και να προστατεύεται από το εβραϊκό κράτος.

*Πάντως θα χρειαστούν περισσότερες προσευχές, καθώς τα πράγματα δεν εξελίσσονται καλά για τους Εβραίους στην ισλαμοποιημένη Ευρώπη. Παρακάτω ένα βίντεο που δείχνει την άνοδο του αντισημιτισμού (εκ μέρους των μουσουλμάνων) στις σκανδιναβικές χώρες, ενώ στην Φιλανδία η αστυνομία συμβουλεύει τους Εβραίους να μην κυκλοφορούν φορώντας το παραδοσιακό σκουφάκι τους και άλλα εβραϊκά σύμβολα.

Antisemitism in Europe | DW Documentary

Γαλλία: Αύξηση του αντισημιτισμού και του φόβου των Εβραίων…

ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟΣ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ (TV100-060517)

Πηγή redskywarning.blogspot.com

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
nikosxeiladakis.gr

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (6)

 1. καλα λεω ότι οι εβραιοι είναι ψυχοπαθεις

 2. Τα ίδια σιωνιστικα συμφέροντα παντιτε 11/30/2018 @ Νοέμβριος 30, 2018 7:16 μμ

  Η επέκταση του Ισλάμ στην ΔΎΣΗ εξυπηρετεί αποκλειστικά και μονο τα συμφέροντα της Παγκοσμιοποίησης . Οι Μουσουλμανοι ερχονται να κατακτήσουν την Ευρώπη  να την καταστήσουν αδύναμη και να την αλλοιωσουν δημογραφικά δια παντός   Η κρίση των προσφύγων με την Αραβικη ανοιξη και την δημιουργια του ISIS ΕΓΙΝΕ για να καλύψει τον πραγματικό λόγο. ΝΑ ΑΝΟΊΞΕΙ ΤΑ ΣΎΝΟΡΑ ΣΕ ΚΆΘΕ ΚΑΡΥΔΙΆΣ ΚΑΡΎΔΙ.. Το ίδιο συστημα  χρησιμοποίησαν με τους Εβραίους της Ευρωπης κατά τη διάρκεια του πολέμου. Επρεπε να τους αναγκασουν ωστε με προθυμια να μετακινηθούν από την Ευρώπη στην Παλαιστίνη και να δημιουργήσουν το Ισραήλ .Και ετσι να προχωρήσεις το σζεδιο των Σιωνιστων Οσοι ηταν εναντίον των σχεδίων αυτων,τους  ονόμασαν   αντισημίτες και τους εκλεισαν το στομα .Όπως ΣΗΜΕΡΑ βαφτίζουν ξενοφοβους και φασίστες όσους αντιτίθενται  στην  λαθρομεταναστικη επελαση…

 3. Αααχχ ! Και είχα μια φαγούρα στα αρχίδια μου ! Σωστός χαζαρος !χαζαρος και να μην λέει ψεύδη ;γίνεται ; όχι βέβαια ! οοουυυ ρε φρικιό !

 4. Εμεις τι να πουμε που μας κανετε χιλιαδες χρονια τα πανδυνα?
  Αλλα ξεχασα εμεις σας εχουμε κυβερνητες απο και βγαλαμε και νομο αντιρατσιστικο για σας.
  Νομιζετε οτι με νομους μπορει καποιος να μην σας συχενεται αλλα αυτο ειναι τουλαχιστον ηλιθιο.
  Καλυτερα να απαρνηθειτε τον διαβολο μπας και γινεται αποδεκτοι αλλιως για παντα θα ειστε καρκινος.

 5. κι εγω – η Ελλάς, δηλαδή – λέω ότι η μανα του ραβινου ειναι σουλτανα (το σ με π)

 6. Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ISIS ΤΙ ΕΙΝΑΙ; ΦΥΣΙΚΑ ΕΒΡΑΙΟΣ. ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ, ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙς ΑΚΡΕΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΕς ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΕΠΙΠΕΔΗ ΓΗ , ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ, ΟΠΛΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑΧΑ ΜΑΣ ΚΑΙΝΕ, ΧΑΑΡΠ, ΣΕΡΝ, ΤΥΦΩΝΕΣ ΤΑΧΑ ΤΕΧΝΗΤΟΥΣ, ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ. ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥς ΕΝΩ ΕΣΥ ΚΟΙΤΑΣ ΕΚΕΙ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*