Τι γίνεται με το Σύμφωνο Μετανάστευσης του ΟΗΕ

Μέσα στις διάφορες «ασυνήθιστες» πρωτοβουλίες του, ο ΟΗΕ αποφάσισε να προωθήσει ένα Σύμφωνο Μετακίνησης (Migration) για τους πολίτες όλων των χωρών της γης. Το περιεχόμενο αυτού του Συμφώνου είναι ουσιαστικά η κατάργηση του «παράνομου» για κάθε μεταναστευτική κίνηση. Με την υπογραφή του η κάθε χώρα αναγνωρίζει το δικαίωμα του καθενός στη μετακίνηση.

Του Ανδρέα Ανδριανόπουλου

Εγκριση αυτού του Pact επιβάλλει στις χώρες σεβασμό δικαιωμάτων των μεταναστών και καθιέρωση απαιτήσεών τους στη φροντίδα, στις όποιες κοινωνικές παροχές, στην προστασία και βέβαια στην απόδοση υπηκοότητας.

Πέραν του ότι ένα τέτοιο Σύμφωνο νομιμοποιεί απόλυτα την προτροπή για hijiria (μετακίνηση / μετανάστευση) που σύμφωνα με το Κοράνι αποτελεί εντολή του Προφήτη, αφαιρεί από τα κυρίαρχα κράτη – παρά κάποιους ισχυρισμούς – το δικαίωμα ανάπτυξης μιας ξεχωριστής μεταναστευτικής πολιτικής. Και το χειρότερο: Κάθε επικριτικό σχόλιο για τη μαζική μετανάστευση γίνεται ποινικό αδίκημα!

Δημιουργείται ένα καθεστώς αλλαγής θεσμικών πλαισίων. Εφόσον ο καθένας έχει δικαίωμα μετακίνησης όπου επιθυμεί, ντε φάκτο έτσι καταργούνται τα κρατικά σύνορα. Εύλογα αναδύονται σύνθετα νομικά και εθνικά ζητήματα. Μαζικές μετακινήσεις, εισβολές, ανεπιθύμητες εθνικές διεισδύσεις περιπλέκονται σε έναν κυκεώνα ερμηνειών και αμφισβητήσεων. Το χειρότερο είναι πως είναι αμφίβολο αν χώρες που θα το υπογράψουν θα το εφαρμόσουν.

Οι μουσουλμανικές χώρες που προΐστανται της σχετικής πρωτοβουλίας θα ανεχθούν ποτέ ελεύθερη πρόσβαση χριστιανικών (η ακόμη και άλλων ετερόδοξων ισλαμικών) πληθυσμών στα εδάφη τους; Το χειρότερο είναι πως καταργούνται παραδοσιακά νομικά θέσφατα και πράξεις παράνομες γίνονται νόμιμες.

Πολλές χώρες αρνήθηκαν το σχετικό σύμφωνο. Ανάμεσά τους η Ελβετία, η Αυστραλία, η Αυστρία, οι ΗΠΑ, η Εσθονία, το Ισραήλ, η Ιταλία, η Βουλγαρία κ.ά. Η Ελλάδα τι θα κάνει; Ποια είναι η θέση των κομμάτων πάνω στο θέμα; Ρωτήστε τους βουλευτές σας. Πριν είναι αργά…

ΠΗΓΗ In.gr,defence-point.gr

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

2 thoughts on “Τι γίνεται με το Σύμφωνο Μετανάστευσης του ΟΗΕ

 1. wooolfos says:

  Λες και δεν φαίνεται που πάει η κατάσταση. Αυτό που βλέπουμε στα έργα, όλοι ανακατεμένοι και εξωγήινοι μαζί να συνυπάρχουν.
  Ούτε Έλληνες, ούτε τούρκοι, ούτε γερμανοί. Γήινοι, χωρίς σύνορα και πατρίδες. Έτσι όπως το βλέπω, είναι αναπόφευκτο!!!

 2. Ευα says:

  Είναι το αποτέλεσμα της παγκοσμιοποίησης ο….. αχταρμάς !!!

  Είναι επιθυμία των ……….προοδευτικών, οι οποίοι θα έχουν εμάς μέσα στον αχταρμά, ενώ οι ίδιοι θα είναι μακριά από αυτόν, προστατευμένοι στο γυάλινο κόσμο τους !!!

  Εννοείται ότι οι λέρες οι δικές μας, που ζούν στον γυάλινο κόσμο τους, θα δεχθούν το σύμφωνο, αφού οι Ελληναράδες θα συνεχίζουν να τους ψηφίζουν για να τους δείξουν την ευγνωμοσύνη τους για την τόσο ισχυρή ασφάλεια που παρέχουν στην χώρα, επομένως και στους πολίτες αυτής !!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *