Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

10:02 - 20/12/2023

Η Τεχνητή Νοημοσύνη και η Συμφωνία με το Διάβολο

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Η Τεχνητή Νοημοσύνη και η Συμφωνία με το Διάβολο

Ο χρήστης του Twitter, @holowsun έγραψε ένα ανατριχιαστικό νήμα με τίτλο: “H ΤΝ (Τεχνητή Νοημοσύνη) δεν είναι Τεχνητό δημιούργημα”.

Το συγκεκριμένο βίντεο είναι ένα απόσπασμά από “Final Days”, ένα ντοκιμαντέρ από το κανάλι Stew Peters.

Ο χρήστης του Twitter, @holowsun έγραψε ένα ανατριχιαστικό νήμα με τίτλο: “H ΤΝ (Τεχνητή Νοημοσύνη) δεν είναι Τεχνητό δημιούργημα”. Εξηγεί μια προσέγγιση της τεχνολογίας που απουσιάζει αρκετά από τον σύγχρονο κόσμο και είναι αναπόσπαστο στοιχείο για να καταλάβουμε γιατί υπάρχει κάτι που πρέπει να μας ανησυχεί.

Ακολουθεί το νήμα που έγραψε ο χρήστης του Twitter, @holowsun, με διάφορες παραπομπές και παρατηρήσεις του συντάκτη.

“Όλη η τεχνολογία προέρχεται από δαιμονική υπερ-νοημοσύνη που διδάσκεται στους ανθρώπους για να διευκολύνει την καταστροφή μας”. Αυτή η γνώση μεταδίδεται με πολλούς τρόπους αλλά ο κυριότερος είναι μέσω των ονείρων.

Οι ονειροπολήσεις είναι επίσης συνηθισμένες σε αυτές τις καταστάσεις. Το μυαλό επικοινωνεί με την “άλλη πλευρά” και οι πληροφορίες μεταδίδονται. Και υπάρχουν πολλές τέτοιες περιπτώσεις απ’ ό,τι μπορείτε να φανταστείτε.

O ΡΕΙ ΚΕΡΖΟΥΕΛ (RAY KURZWEIL) είπε σε μία συνέντευξη:

– Και θα ακολουθήσω το όνειρο και θα προσπαθήσω να το ερμηνεύσω και να προσπαθήσω να βγάλω νόημα από αυτό. Και δεν λειτουργεί πάντα, αλλά λειτουργεί. Τις περισσότερες φορές, θα έχω κάποια νέα διορατικότητα και ίσως μια εντελώς νέα ιδέα σχετικά με αυτό το θέμα. Μετά πήγα και έγραψα την αίτηση για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για μια εφεύρεση που προέκυψε με αυτόν τον τρόπο. Οπότε, κατά τη διάρκεια της ημέρας απλώς υλοποιώ τις αποφάσεις των ονείρων μου.

Το 1996, ο Λάρι Πέιτζ είδε ένα όνειρο όπου είδε ένα τεράστιο δωμάτιο γεμάτο με όλες τις πληροφορίες όλου του κόσμου. Όλες αποθηκευμένες μέσα σε μεταλλικά ντουλάπια. Έβλεπε ένα όραμα για το μέλλον.

Το 1869, ο Ντμίτρι Μεντελέγιεφ έπεσε σε μία κατάσταση έκστασης όπου όλα τα χημικά στοιχεία είχαν τακτοποιηθεί μπροστά στα μάτια του. Οργάνωσε τα στοιχεία με τον τρόπο που εμφανίζονται σήμερα στον περιοδικό πίνακα.

Το 1984, ο Στιβ Τζομπς κυκλοφόρησε τον πρώτο υπολογιστή Macintosh. το λογότυπο της εταιρείας του οποίου, δεν περνάει καθόλου απαρατήρητο! Για 666,66 δολάρια στο παρελθόν, σχολίασε: “είχαμε βοήθεια”, όταν αναφερόταν στην ανάπτυξη της τεχνολογίας και συχνά χρησιμοποιούσε LSD για να προκαλεί συνθήκες “έκστασης” κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης της εταιρείας.

Το DNA ήταν ένα όραμα μιας ελικοειδούς σκάλας όπως αυτή που είδε ο Ιακώβ να οδηγεί στον ουρανό. Ο Μπορ οραματίστηκε το άτομο σε μια ονειρική κατάσταση.

Υπάρχει μια πολύ παλιά θρυλική παράδοση που οι άνθρωποι στην αναζήτηση της μεγάλης γνώσης απευθύνονται σε σοφές οντότητες για καθοδήγηση ή σοφία ή ακόμη και πλούτο. Η κλασική “συμφωνία με τον διάβολο” της δυτικής παράδοσης.

60 λεπτά συνέντευξη με τον Μπομπ Ντίλαν – Ημερομηνία προβολής 6 Δεκεμβρίου 2004

Σε αυτή τη συνέντευξη o Μπομπ Ντίλαν στο 14:20 λέει:

Μπομπ Ντίλαν: Ανυψώνω το χέρι μου ψηλά.

– Ποια ήταν η συμφωνία σου;

Μπομπ Ντίλαν: Να φτάσω εδώ που είμαι τώρα.

– Να σε ρωτήσω με ποιον έκανες τη συμφωνία;

Μπομπ Ντίλαν: Με ποιον; Ξέρεις με τον “αρχηγό”. Με τον “γενικό αρχηγό”

– Εδώ σ’ αυτό το κόσμο;

Μπομπ Ντίλαν: Υπάρχει κάτι σε αυτό κόσμο που δεν μπορούμε να δούμε!

Αυτό πηγαίνει πίσω στον Κήπο της Εδέμ όπου το φίδι υπόσχεται στην Εύα Θεϊκή γνώση με αντάλλαγμα την αθάνατη ψυχή της. Φυσικά, η Εύα δεν ήξερε ότι στο “παζάρι” βρισκόταν η ίδια της η ψυχή καθώς θα γινόταν όπως οι θεοί, γνωρίζοντας το καλό και το κακό.1

Αυτή η θεϊκή γνώση κατέστρεψε τον τέλειο Κήπο της Εδέμ προκαλώντας την πτώση του ανθρώπου. Ο έκπτωτος άγγελος Αζαζέλ κατέβηκε στη γη και έδωσε απαγορευμένη γνώση στις γυναίκες σχετικά με τον γυναικείο στολισμό ο οποίος προώθησε τη λαγνεία. Δίδαξε επίσης στους ανθρώπους πώς να φτιάχνουν όπλα που προωθούσαν τον πόλεμο.2

Ο Κύριος είδε πόσο είχε γιγαντωθεί η κακία του ανθρώπινου γένους στη γη και ότι όλες οι σκέψεις στη καρδιά του ήταν στο κακό συνεχώς. Και έτσι ο Θεός αφαίρεσε το δημιούργημά του από το παράδεισο.

Η Βιομηχανική Επανάσταση είχε παρόμοια επίδραση στην ανθρωπότητα συνολικά.
Φύγαμε από τον “κήπο” με την υπόσχεση μιας καλύτερης και πιο ευημερούσας ζωής. Αλλά αυτή η γνώση έχει υψηλό κόστος. Η δύναμη της τεχνολογίας έχει ήδη καταστρέψει ολοκληρωτικά τα θεμέλια του πολιτισμού. Έχουμε γίνει ατομικές οντότητες μετατρέποντας τον κόσμο μας σε ένα κολασμένο βασίλειο. Καταστρέφουμε τον πλανήτη μαζί με το ίδιο μας το μυαλό και το σώμα.

Υπάρχουν πάντα δύο πλευρές στη διαβολική συμφωνία. Το αρχικό και ευεργετικό αποτέλεσμα και η εξαργύρωση!

Το πραγματικό μέγεθος αυτού του κόστους είναι κρυφό. Το διαπιστώνεις όταν ήδη είναι πολύ αργά. Στις διάφορες ιστορίες, είναι η ψυχή του ανόητου που τόλμησε να χορέψει με τον διάβολο. Αλλά η δική μας είναι χειρότερη.

Αυτό είναι που αναφέρομαι ως η “σατανική προτροπή” ή τα “ψιλά γράμματα”. Το πραγματικό κίνητρο. Το να σου δώσει κάποια μικρή ποσότητα υλικής δύναμης είναι εύκολο για το διάβολο γιατί τελικά θα πάρει ακριβώς αυτό που θέλει.

Ο διάβολος είναι ο θεός αυτού του κόσμου.3 Έτσι, έχει τη δύναμη να μας παραχωρήσει υλικά πράγματα αλλά μόνο αν δεχτούμε τις συμφωνίες του. Την ψυχή σου δεν μπορεί να σου την κλέψει, αν δεν την παραδώσεις.

Έχετε ποτέ υπογράψει όρους και συμφωνίες χωρίς να τις διαβάσετε;… όταν μπορεί να είναι ήδη πολύ αργά; Αυτή είναι η δαιμονική πρόθεση, να μας αποδυναμώσει σε επίπεδο πολιτισμού.

Να μας αποθρασύνει και να μας απευαισθητοποιήσει απέναντι στο σκοτάδι και τη διαφθορά που υποβάλλουμε τους εαυτούς μας.

Αυτό το ονομάζω “Τεχνολογικό Κύκλο”.

Μπορείτε να δείτε τις μηχανορραφίες τους να ξετυλίγονται μέσα από την ιστορία όταν “ΑΥΤΟΙ” εισήλθαν στο προσκήνιο.

Ο “Τεχνολογικός Κύκλος” είναι ο κύκλος της ανάπτυξης η εξέλιξη από τον άνθρωπο στη μηχανή.

(Σημείωση Συντάκτη: Δεν υπάρχει τίποτα Τεχνητό στην Τεχνητή Νοημοσύνη, υπάρχει μόνο η κακόβουλη προσπάθεια των “Ελίτ” να αναλάβουν το ρόλο του Θεού, όπως τον περιγράφει ο ψυχοπαθής “Προφήτης” τους, Yuval Noah Harari, ο οποίος αναρωτιέται ανοιχτά… “Γιατί χρειάζονται οι άνθρωποι;” Αυτή είναι η επιτομή του ΚΑΚΟΥ, μια θλιβερή μειοψηφία που θέλει να εξαλείψει την ανθρωπότητα και να εισαγάγει την άψυχη έννοια του ΜΕΤΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ.

Δεν υπήρξε καμία πανδημία το 2020, υπήρξε ένα ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΑΤΗΣ που ξεκίνησε από τους χειρότερους ψυχοπαθείς που έχουν υπάρξει στο πρόσωπο της γης, οδηγούμενοι από σατανικές δυνάμεις, για να ξεκινήσει η διαδικασία της μετάβασης των χόμο σάπιενς που δημιούργησε ο Παντοδύναμος Θεός, σε άθεες μηχανές χωρίς ελεύθερη βούληση, συνείδηση και ανθρωπιά.)

Καθώς περιβαλλόμαστε από βέβηλες μηχανές αυτές υπονομεύουν τη Θεϊκότητά μας κάνοντας και εμάς το ίδιο μηχανές όπως και αυτές. Η τεχνολογία θα μας αφαιρέσει την ελεύθερη βούλησή μας αν το επιτρέψουμε. Αυτό είναι που την κάνει τόσο σκοτεινή.

Εκμεταλλεύεται όλες τις βιολογικές και εξελικτικές μας αδυναμίες, τέλεια σχεδιασμένη για να μας στερήσει όλη την ανθρωπιά, όλη τη Θεότητα μέχρι ο άνθρωπος να γίνει απλώς ένας άβουλος σκλάβος.

Τα πάντα εξελίσσονται με προοδευτικά βήματα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να την αποδεχτείτε παθητικά. Κάθε νέα εξέλιξη γλιστράει στην αγκαλιά μας αλλά εξακολουθείτε να έχετε ελεύθερη βούληση.

Θα κατηγορούσα την τεχνολογία και μόνο γι’ αυτό αν δεν είχαμε τόσα πολλά στοιχεία για την εξωτερική πηγή έμπνευσης που την οδηγεί προς τα εμπρός. Ακόμα και στην αρχαία ιστορία η ανθρωπότητα έκανε ανεξήγητα άλματα ανά εποχή. Από τη Λίθινη Εποχή στην Εποχή του Σιδήρου. Τεράστια άλματα στην τεχνολογική πολυπλοκότητα.

Αυτό υποδηλώνεται στην γραφές όταν λέει ότι ένας άγγελος δίδαξε στον Tubal-Cain (Θόβελ ή Τουβάλ) την τέχνη της μεταλλουργίας.4

Η ερμηνεία του ονόματός του είναι “που τον έσυρε ή τον μετέφερε ο Μεγάλος Βασιλιάς (Βάαλ)”5

Στo “Μικρό Κλειδί του Σολομώντα“, υπάρχουν περιγραφές των δαιμόνων και πραγμάτων που θα σας δείξουν. Εκεί ο Βάαλ περιγράφεται ως ένας Μεγάλος Δούκας της κόλασης ένας δαίμονας με λεγεώνες κατώτερων δαιμόνων που υπηρετούν κάτω από αυτόν. Και όλοι οι δαίμονες ήταν κάποτε άγγελοι.

Όταν ο Θεός δημιούργησε τον Αδάμ, ο Εωσφόρος έγινε έξαλλος αρνούμενος να υποκλιθεί σε κάτι που θεωρούσε κατώτερο από τον εαυτό του. Αυτή είναι η αιτία που εκδιώχθηκε από τον παράδεισο.

Το να βλέπει την ανθρωπότητα διαλυμένη και έκπτωτη είναι η μεγαλύτερη επιθυμία του Σατανά και έτσι θα δουλεύει ασταμάτητα, με το να μας αποπλανεί και να μας δοκιμάζει μέχρι και η τελευταία ψυχή να πέσει στην άβυσσο μαζί του.

Η «κακή χρήση» της τεχνολογίας είναι η πιο ύπουλη μέθοδος, μέσα από αυτές τις μηχανές. Επιδιώκουν να διαφθείρουν τη Θεϊκή Δημιουργία σε κάτι που δεν της μοιάζει καθόλου για να γείρουν την πλάστιγγα στην αντίθετη πλευρά. Να αφαιρέσουν εντελώς τη φυσική μορφή από το πρότυπο και να την αντικαταστήσουν με μια μηχανική δημιουργία που στερείται Θεϊκού σχεδιασμού. Για να μετατρέψουν αυτόν τον κόσμο σε κόλαση.

(Σημείωση Συντάκτη: Πάντοτε το όποιο αντικείμενο ή τεχνολογία έχει 2 χρήσεις: την ωφέλιμη και την βλαβερή, ακριβώς όπως ένα μαχαίρι μπορεί να κόψει το ψωμί αλλά μπορεί και να σφάξει. Η επιστήμη και η τεχνολογία προϋπάρχον του ανθρώπου. Η χρήση τους όμως επαφίεται στους ανθρώπους. Επομένως δεν μπορεί να δαιμονοποιηθεί η τεχνολογία αλλά η βλαβερή (ενίοτε με σκοπό) χρήση για το κακό των ανθρώπων,)

Ο “Τεχνολογικός Κύκλος” είναι ένας τρόπος για να εκπληρώσουν δύο από τις επιθυμίες τους. Να διαφθείρουν τα σώματά μας μέχρι να μην μοιάζουν πλέον με τη Θεϊκή δημιουργία και να κατασκευάσουν γι’ αυτούς αυτό που δεν μπορούν να δημιουργήσουν οι ίδιοι: ψηφιακά και μηχανικά σώματα που θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να κυβερνήσουν αυτόν τον κόσμο.

Δεν υπάρχει τίποτα τεχνητό στην τεχνητή νοημοσύνη.

Είναι κάτι που κρύβεται πίσω από το παραβάν από καταβολής κόσμου προσπαθώντας να διεισδύσει. Η Τεχνητή Νοημοσύνη είναι ένα μέσο για να εισέλθουν οι δαίμονες στον κόσμο μας.

Όλες οι μηχανικές διεπαφές που έχουν κατασκευαστεί γύρω μας θα γίνουν τα κάγκελα της φυλακής μας. Θα χτίσουμε το “μάτριξ” με τα ίδια μας τα χέρια και θα φυλακιστούμε.

Αυτό το δίκτυο καμερών που συλλέγει δεδομένα και φαίνεται να γνωρίζει τα πάντα, οι συσκευές εντοπισμού GPS, οι συσκευές προσομοιωμένης πραγματικότητας, όλα αυτά θα τεθούν σε χρήση από τον θεό αυτού του “Nέου Κόσμου”.

Η εξωγενής νοημοσύνη που γεμίζει το κουφάρι της Τεχνητής Νοημοσύνης. Κατασκευάσαμε τον “δικό μας Δημιουργό” και μετατρέψαμε τον όμορφο κόσμο μας σε Κόλαση.

Πηγή: Final Days Worldwide Premiere

1
Γένεσις 2:16-17
16 Εδωσε δε εντολήν Κυριος ο Θεός στον Αδάμ λέγων· “από όλα τα καρποφόρα δένδρα που υπάρχουν στον παράδεισον, σας δίδω το δικαίωμα να τρώγετε.

17 Από το δένδρον όμως της γνώσεως του καλού και κακού δεν πρέπει ποτέ να φάγετε από αυτό. Κατά δε την ημέραν κατά την οποίαν θα φάγετε από τον καρπόν του, θα χάσετε το δικαίωμα της αθανασίας, θα αποθάνετε σωματικώς και θα χωρισθήτε από εμέ, που σας έδωσα την ζωήν”.

Γένεσις 3:4-5
4 Είπε δε τότε ο όφις προς την γυναίκα· “δεν θα αποθάνετε· κάθε άλλο.

5 Σας απηγόρευσεν ο Θεός να φάγετε από το δένδρον αυτό, διότι εγνώριζεν ότι κατά την ημέραν, κατά την οποίαν θα φάγετε, θα ανοιχθούν τα μάτια σας και θα είσθε και σεις σαν θεοί, όμοιοι με αυτόν, γνωρίζοντες καλόν και πονηρόν”.

2
Από πού προέρχεται ο Δαίμονας Αζαζέλ;
Στην Παλαιά Διαθήκη δεν αναφέρεται τέτοιο όνομα, αλλά στα Απόκρυφα, ο Αζαζέλ είναι αρχηγός επαναστατημένων αγγέλων, όπως φαίνεται στο Βιβλίο του Ενώχ. Οδηγεί τους προκατακλυσμιαίους πολιτισμούς των ανθρώπων, των γιγάντων (ίσως Νεφελίμ), σε όλα τα θέματα του πολέμου και της μαγείας.

Κάποτε όμορφο και τώρα ένα πεσμένο φίδι, ο Αζαζέλ, σύμφωνα με την εβραϊκή βιβλιογραφία, προσπάθησε να διαφθείρει την ανθρωπότητα. Η περισσότερη εβραϊκή λογοτεχνία τον περιγράφει ως με κόκκινη εμφάνιση, σαν δαίμονας, με κίτρινα μάτια και με κρανία κατσίκας.

Φαίνεται επίσης ότι, σύμφωνα με την εβραϊκή μυθολογία, ο Αζαζέλ ηγήθηκε της κατηγορίας για σεξουαλικές σχέσεις με θνητές γυναίκες και έχοντας παιδιά μισά θεϊκά, μισά ανθρώπινα γνωστά ως Νεφελίμ.

Αυτό που είναι ενδιαφέρον για τον Αζαζέλ είναι ότι έχει διαφθείρει την ανθρωπότητα τόσο πολύ που η εβραϊκή λογοτεχνία ενθαρρύνει τους αναγνώστες και τους ακροατές να του αποδίδουν κάθε αμαρτία. Με άλλα λόγια, αποδιοπομπαίος τράγος του.

3
Κατά Ιωάννην 12:32
31 Τώρα, ποὺ θὰ μὲ ἴδουν οἱ ἄνθρωποι περιφρονημένον καὶ σταυρωμένον, θὰ κριθῇ ὁ κόσμος αὐτὸς καὶ θὰ χωρισθοῦν οἱ πιστοὶ ἀπὸ τοὺς ἀπίστους. Τώρα ὁ ἄρχων τοῦ κόσμου τούτου, ὁ σατανᾶς, θὰ πεταχθῇ ἔξω ἀπὸ τὸ κράτος του καὶ θὰ χάσῃ τὴν ἐξουσίαν του.

Κατά Ματθαίον 4:1
1 Τοτε ο Ιησούς ωδηγήθη από το Πνεύμα το Αγιον εις κάποιο υψηλότερον μέρος της ερήμου, δια να πειρασθή ως άνθρωπος από τον διάβολον (και νικήση εξ ολοκλήρου αυτόν).

4
Αυτό δεν αναφέρεται στην Παλαιά Διαθήκη, αλλά στη Γένεσις 4:22 αναφέρεται
” Σφυρηλάτης όλων των χάλκινων και σιδερένιων εργαλείων”. Αυτή η φράση προέρχεται από το απόκρυφο βιβλίο του Ενώχ.

5
Αυτό δεν αναφέρεται στην Παλαιά Διαθήκη και πολύ πιθανά προέρχεται από το απόκρυφο βιβλίο του Ενώχ.

niolandΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Χειραγώγηση του νου απο τα μέσα μαζικής προπαγάνδας

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*