Η Μαρξιστική Προπαγάνδα στη Παιδεία.

Η Μαρξιστική Προπαγάνδα στη Παιδεία.

Εδώ και δεκαετίες, με μεθοδικό τρόπο, οι έχιδνες του Μαρξισμού παρεισέφρεαν και καταλάμβαναν όλες τις καίριες θέσεις στη Παιδεία.

Σήμερα, τα παιδιά μας υφίστανται πλύση εγκεφάλου και σχηματίζονται πάνω σε ρυπαρές ακροαριστερές αντιλήψεις.


Denta Seal

Θρέψη των δοντιών σας σε μικροεπίπεδο

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αλλάξτε το μέλλον σας

Ένστικτα, διαισθήσεις και προαισθήματα πηγάζουν από μια βασική ιδιότητα του χρόνου, η οποία καθίσταται προφανής μέσω της πρόσφατης επιστημονικής εργασίας (1996-2000) του δρ. Garnier Malet. Η ροή του χρόνου δεν είναι σταθερή. Επιταχύνεται μέσα σε μη αντιληπτά ανοίγματα, τα οποία επιτρέπουν την ανταλλαγή πληροφοριών με το παρελθόν και το μέλλον. Καρπός αυτής της ανακάλυψης, το βιβλίο «Αλλάξτε το μέλλον σας μέσα από τα ανοίγματα του χρόνου» των Lucile και Jean-Pierre Garnier Malet, μας παρέχει τη γνώση για να δημιουργούμε και να επιλέγουμε, ανά πάσα στιγμή, το βέλτιστο μέλλον μας.

Με πρακτικές οδηγίες, οι συγγραφείς καθοδηγούν τον αναγνώστη στην αξιοποίηση αυτής της θεμελιώδους ιδιότητας, της Διττότητας του Χρόνου, έτσι ώστε όχι μόνο να ανακαλύψει τον σκοπό της ύπαρξής του, αλλά και να βρει μια νέα ισορροπία, τροποποιώντας κατάλληλα το μέλλον του πριν ακόμη το ζήσει!

Ένα επιστημονικό βιβλίο μεγάλης εμβέλειας, ωστόσο απλό και πρακτικό. Για τον Έλληνα αναγνώστη, το έργο του δρ. Garnier Malet έχει ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον: δείχνει ότι τα γράμματα της αρχαίας ελληνικής γλώσσας αντιστοιχούν στις γεωμετρικές μορφές των μαιάνδρων του χρόνου, σύμφωνα με τη θεωρία της Διττότητας. Eπομένως, η γλώσσα αυτή έχει συμπαντικές καταβολές -άρα δεν μπορεί παρά να είναι προγενέστερη όλων των άλλων-, γι’ αυτό και κάθε λέξη της κωδικοποιεί το βαθύ νόημα αυτού που εκφράζει.

ΤΙΜΗ 19,00€ + 1.80 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ + Για Αττική 2,10 μεταφορικά- Για Επαρχία 2.60

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

2 thoughts on “Η Μαρξιστική Προπαγάνδα στη Παιδεία.

 1. ΧΑΧΑΧΑ says:

  ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΑ «ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ»…
  Ο «ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ» ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ Η «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΓΟΡΑ» ΠΟΥ ΑΥΤΟΡΥΘΝΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ… ΤΟ 1% ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΨΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΟΛΟΧΑΡΤΟ Η’ ΨΟΦΑΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΣΠΑΡΑΣΟΝΤΑΙ.
  Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ «ΑΚΜΑΖΕΙ» ΕΝΩ ΟΙ «ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΕΣ» ΑΠΕΤΥΧΑΝ.
  ΤΙ ΜΠΕΡΔΕΜΑ! ΠΟΣΟΤΙΚΗ ΧΑΛΑΡΩΣΗ, ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ.
  «ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΙΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ»…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *