Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

10:12 - 28/01/2021

Η FBI ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ την εγχώρια τρομοκρατία τα τελευταία 80 χρόνια. Τώρα στοχεύει να ορίσει 80 εκατομμύρια ψηφοφόρους ως τρομοκράτες

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2021 από τον: Lance D. Johnson

Μια μελέτη του Κέντρου Εθνικής Ασφάλειας στη Νομική Σχολή του Fordham αποκάλυψε τον διαβρωτικό ρόλο της FBI στην υποκίνηση της εσωτερικής τρομοκρατίας. Η μελέτη διερεύνησε 138 εγχώρια τρομοκρατικά περιστατικά των ΗΠΑ μεταξύ του 2001 και 2012. Κάθε ένα από αυτά τα περιστατικά αφορούσε πληροφοριοδότες της FBI. Οι πληροφοριοδότες δεν παρατήρησαν απλώς τον τρόμο, ούτε προσπάθησαν να τον αποτρέψουν. Αντ’ αυτού, έπαιξαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην εκτέλεση των τρομοκρατικών συνωμοσιών. Βοήθησαν στο σχεδιασμό του τρόμου και παρείχαν στους «συνεργάτες» όπλα, έδωσαν οδηγίες και μάλιστα προχώρησαν στην πρόσληψη ισλαμιστών τρομοκρατών. Αποδεικνύεται ότι η «τρομοκρατία» είναι σπάνια μια αυτο-οργανωμένη συνωμοσία. Αντ’ αυτού, η τρομοκρατία εκτελείται συχνά επειδή υποκινείται, υποβοηθείται και υπονομεύεται από ομοσπονδιακές υπηρεσίες επιβολής νόμου.

Ο νόμος Patriot Act του John Ashcroft/2001 διαμορφώθηκε σύμφωνα με τη νομοθεσία της εσωτερικής εποπτείας Omnibus του Joe Biden του 1994, η οποία εκπονήθηκε μετά τον βομβαρδισμό της Οκλαχόμα του 1994. Μετά την 11η Σεπτεμβρίου, η FBI επανεφεύρεσε και έδωσε νέες προτεραιότητες για να επικεντρωθεί στην εγχώρια επιτήρηση τρομοκρατών, την πρόληψη, την αναστάτωση και την παγίδευση. Σήμερα, ο Μπάιντεν επιβλέπει το μεγαλύτερο κυνήγι μαγισσών στην ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών, δίνοντας τροφή στον αρχικό «πόλεμο κατά της τρομοκρατίας», σε μια προσπάθεια να εξαλείψει κάθε διαφωνία. Σύμφωνα με τον Μπάιντεν, η FBI έχει ήδη προβεί «σε ελέγχους ιστορικού» στα στρατεύματα της Εθνοφρουράς για πολιτική υπακοή στην ορκωμοσία του!

Η FBI θέλει να ορίσει τα 80 εκατομμύρια υποστηρικτών του Τραμπ ως τρομοκράτες, ενώ στοχεύει να καθορίσει την πολιτική διαφωνία ως έγκλημα.

Μετά από χρόνια δημιουργίας εγχώριας τρομοκρατίας, η FBI θέλει τώρα να βάλει στο στόχαστρο 80 εκατομμύρια ψηφοφόρους Τραμπ, χαρακτηρίζοντάς τους επίσης ως τρομοκράτες. Προκειμένου να καλύψει τη συμμετοχή της σε ένα ευρύ φάσμα εγκλημάτων και εγκληματικών δραστηριοτήτων, η FBI σκοπεύει τώρα να στοχοποιεί όποιον διψά για δικαιοσύνη και να παγιδεύει όποιον επιθυμεί οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι να λογοδοτούν για τα εγκλήματά τους. Όποιος τολμά να αναφέρει την φράση εκλογική απάτη είναι πλέον ύποπτος. Όποιος τολμά να καταπολεμήσει την κυβερνητική διαφθορά, την τυραννία και τον πολιτικό έλεγχο πρέπει να θεωρηθεί ως άπιστος που υποκινεί την αναταραχή, την εξέγερση και το χάος. Όποιος βρίσκει το ισχύον καθεστώς ηθικά απογοητευτικό και ότι παραβιάζει το Σύνταγμα των ΗΠΑ πρέπει να γίνει στόχος και να σταλεί σε στρατόπεδα επανεκπαίδευσης. Η FBI γίνεται γρήγορα μια δύναμη σαν την Γκεστάπο, καθώς ο πόλεμος κατά της τρομοκρατίας επεκτείνεται για να αντιμετωπίσει κάθε αντίθεση στην ελίτ και να αφήσει άθικτη την πολιτική τάξη.

Η FBI είναι διεφθαρμένη στον πυρήνα της. Υπόσχεται επιείκεια ή δωροδοκίες σε εγκληματίες εάν γίνουν πληροφοριοδότες. Αυτοί οι πληροφοριοδότες δεν παρατηρούν απλώς κάποια εγκληματική συμπεριφορά. Την ενθαρρύνουν και εφαρμόζουν σεναριογραφικές στρατηγικές για να παγιδεύσουν άλλους. Οι πληροφοριοδότες κατευθύνουν τους στόχους τους και ξεκινούν φλεγμονώδεις πολιτικές ρητορείες για να εξαναγκάσουν τους στόχους τους να ενοχοποιήσουν τον εαυτό τους.

Η μεγάλη τεχνική λογοκρισία του Τραμπ και των υποστηρικτών του είναι μια τακτική επιτήρησης που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία τρομοκρατών από απλούς πολίτες.

Η μεγάλες εταιρείες λογισμικού γνωστές ως Big Tech είναι μέρος της FBI, της CIA και της ευρύτερης κοινότητας παρακολούθησης. Ιστότοποι όπως το Facebook και το Twitter προσφέρουν πολύτιμες πληροφορίες για τις τάσεις και την επικείμενη συμπεριφορά των ομάδων.

Η εκτεταμένη λογοκρισία του Ντόναλντ Τραμπ και των υποστηρικτών του δείχνει πόσο μακριά θα προχωρήσει η κοινότητα πληροφοριών για να απειλήσει, να εξαναγκάσει και να εκφοβίσει τους ανθρώπους να πιστεύουν ότι εμπλέκονται σε εγκληματικές πράξεις, μόνο και μόνο γιατί θέλουν να υπερασπιστούν τις αρχές και τις πεποιθήσεις τους.

Υπάρχουν πολύ περισσότερα πίσω από αυτήν την εκκαθάριση και την λογοκρισία από μια απλή καταστολή του ελεύθερου λόγου. Αυτή η πράξη είναι μέρος ενός πολέμου εναντίον των ίδιων των ανθρώπων, κάνοντάς τους να φοβούνται την φωνή τους, τα γεγονότα και την αλήθεια. Αυτή η λογοκρισία αφορά τη δήλωση ιδιοκτησίας για τις ιδέες, τα πάθη και τους αγώνες των πατριωτών. Η λογοκρισία είναι ένα ταξίδι ενοχής, για να εμποδίσει τους πατριώτες, να τους κάνει να αμφισβητήσουν τις αρχές τους, ώστε να υπακούν τυφλά το καθεστώς. Αυτή η φράση τα συνοψίζει όλα: «Για να μάθετε ποιος κυριαρχεί, απλώς μάθετε για ποιον δεν σας επιτρέπεται να ασκήσετε κριτική.»

Απειλώντας 80 εκατομμύρια υποστηρικτές του Τραμπ για «υποκίνηση εξέγερσης και εμπλοκή σε εγχώρια τρομοκρατία», η FBI προσπαθεί να σιγήσει όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους, αναγκάζοντας τους να αυτολογοκριθούν και να αποποιηθούν τις πεποιθήσεις τους. Εκείνοι που ξεχωρίζουν θα στοχεύονται, θα εγκλωβίζονται και θα γίνουν παράδειγμα. Το κλειδί για να επιζήσουμε είναι να συνεχίσουμε να λέμε την αλήθεια, αλλά να μην αλληλοεπιδράμε με ύποπτους χαρακτήρες που προσπαθούν να μας ωθήσουν να πούμε και να κάνουμε πράγματα που μπορεί να μας ενοχοποιήσουν. Υπό το καθεστώς Μπάιντεν, μιλήστε, διακρίνετε το περιβάλλον σας και προσέξτε την πλάτη σας!

Μετάφραση: Ξένια Ιωαννίδου

Πηγή: Natural NewsΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Applying discount code. Please wait...
Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Xenia Ioannidou
Δασκάλα Εναλλακτικών Θεραπειών, Καλλιτέχνης και Ακτιβίστρια. Τον Μάιο του 2009, συνυπέγραψα μια αγωγή για εσχάτη προδοσία εναντίον των βουλευτών που έφεραν το ΔΝT, την λιτότητα και την αμετάκλητη παραχώρηση των κυριαρχικών δικαιωμάτων των Ελλήνων. Παλεύω για το σωστό και το δίκαιο και το δικαίωμα στην αυτοπραγμάτωση των ανθρώπων & λαών.

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*