Η έλευση της Βιομετρικής: Η Emirates παρουσιάζει το μέλλον της εμπορικής αεροπορίας

H Emirates, ο Premier Partner και ο Επίσημος Αερομεταφορέας της Παγκόσμιας Έκθεσης Expo 2020 του Ντουμπάι, αποκάλυψε στις 28 Απριλίου τον σχεδιασμό και την εμπειρία επισκεπτών του εξαιρετικά μοντέρνου περιπτέρου της,
για την εξάμηνη τεράστια και παγκοσμίου βεληνεκούς έκθεση. O σχεδιασμός του περιπτέρου της Emirates και η εμπειρία των επισκεπτών χαρακτηρίζεται από διαδραστικές τεχνολογίες και σχεδιαστική λογική που εστιάζει στο μέλλον της Εμπορικής Αεροπορίας. Η Emirates έχει ήδη πρωτοτυπήσει, με την κατασκευή του περιπτέρου να πραγματοποιείται από τον Μάρτιο του 2019.

(…)

Οι επισκέπτες του περιπτέρου της Emirates θα μπορούν να εξερευνήσουν ένα βιομετρικό σύστημα επεξεργασίας επιβατών, από άκρο σε άκρο, το οποίο όχι μόνο χρησιμοποιεί αναγνώριση ίριδας, αλλά εξετάζει επίσης την εμφάνιση τεχνολογιών που μπορούν να φορεθούν, καθώς και πολλαπλών βιομετρικών στοιχείων και συστημάτων αναγνώρισης όπως η εγκεφαλική σάρωση και η βιομετρικά αναγνωρίσιμη φωνή.

Τέλος, οι επισκέπτες θα κληθούν να δημιουργήσουν και να διαμορφώσουν το ιδανικό τους αεροσκάφος του μέλλοντος, συνδυάζοντας επιλεγμένες τεχνολογίες και προσωπικές προτιμήσεις για επιλογές φτερών, ατράκτου, κινητήρα και άλλα στοιχεία που θα τους βοηθήσουν να καθορίσουν την δική τους εμπειρία.

Τα σχόλια δικά σας…


Προτάσεις προϊόντων χρήσιμων για το άμεσο μέλλον σου

Combat Fighter

Μάθε πώς να αμύνεσαι σε καταστάσεις ωμής βίας στο δρόμο

Πολλοί πιστεύουν ότι επειδή είναι γυμνασμένοι η επειδή έχουν κάποια μυική δύναμη ότι μπορεί να αντιμετωπίσουν μία ξαφνική επίθεση η οποία δεν θα έχει κανόνες και θα είναι βάναυση όσο ποτέ. Η εμπλοκή σε μάχη του δρόμου είναι το πιο δύσκολο πράγμα και δεν έχει να κάνει τίποτα με οποιεσδήποτε τέχνες μπορεί να νομίζουμε ότι γνωρίζουμε. Η ωμή βία είναι τελείως διαφορετική από μία κατάσταση κινήσεων σε μία προπόνηση. Μπορεί σύντομα να χρειαστεί να αμυνθούμε για τη ζωή μας, μπορεί σύντομα να βρεθούμε σε περιβάλλον όπου Η ωμή βία θα είναι ικανή να σοκάρει και τον πιο εκπαιδευμένο. Μάθε σήμερα πως μπορείς να αμυνθείς σε όλες τις συνθήκες, με ανορθόδοξους τρόπους, σε μία μάχη άνευ κανόνων που ο μόνος στόχος ειναι η νίκη και η επιβίωσή σου..

ΤΙΜΗ 32€ Ηλεκτρονικο προιον για κατεβασμα
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Με πληροφορίες από Tornosnews

el.gr

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *