Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

10:44 - 25/09/2015

Η Cabal και οι Illuminati μαζί με τους συμμαχους τους Δρακονιανους,χειραγωγούν την ανθρωπότητα

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

alliance

Πλήρης έκθεση από τον Corey Goode μετά την συνάντηση που είχε με το “Συμβούλιο των Αποσχισθέντων Αρχαίων Πολιτισμών”

Επτά υπόγειοι πολιτισμοί συνένωσαν τις δυνάμεις τους για να αντιμετωπίσουν μια εχθρική υπόγεια ερπετοειδή φυλή (τους Raptors) και αυτούς που χειραγωγούν την ανθρωπότητα της επιφάνειας.

– Στους κόλπους του Συμβουλίου εκπροσωπούνται 7 αποσχισθέντες πολιτισμοί, περιέργως όμως όχι οι Μάγιας, οι οποίοι έχουν διαδραματίσει θετικό ρόλο στην άμβλυνση των επιπτώσεων από την διαχείριση των εξωγηίνων ομάδων που εκμεταλλεύονται την ανθρωπότητα.

– Τα “Γαλάζια Φτερωτά Όντα” της “Συμμαχίας των Σφαιρών” είναι οι αρχαίοι “Κηδεμόνες” ή “Φύλακες” που επέστρεψαν για να βοηθήσουν την ανθρωπότητα να απαλλαγεί από τους δυνάστες της.

– Ο ανθρώπινος πολιτισμός αποσχίστηκε σε δύο ξεχωριστά τμήματα πριν από χιλιετίες, όταν διάφοροι πολιτισμοί είχαν ακμάσει και εξαφανιστεί, ως αποτέλεσμα κατακλυσμιαίων γεγονότων, πόλεμων, εισροής προσφύγων από άλλους πλανήτες, και γενετικά πειράματα άλλων εξωγήινων πολιτισμών. Στο τεράστιο εσωτερικό της Γης, ένας άλλος πολιτισμός που αποσχίστηκε από την ανθρωπότητα βρήκε εκεί καταφύγιο και άκμασε για χιλιετίες, διατηρώντας τις αρχαίες μορφές γνώσης και τις γραμμές αίματος που ανάγονται σε χρόνο πριν από τις κατακλυσμιαίες αλλαγές στην επιφάνεια.

Στην έκθεσή του ο Goode, περιγράφει τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με ένα Συμβούλιο που εκπροσωπεί επτά αρχαίους ανθρώπινους πολιτισμούς, το οποίο περιέγραψε ως “Συμβούλιο των Αρχαίων Αποσχισθέντων Πολιτισμών της Γης”. Περιγράφει την μεγάλη ιστορική προοπτική του Συμβουλίου και γιατί περιοριζόταν στο να αποφεύγεται η αλληλεπίδραση με την ανθρωπότητα της επιφάνειας στο πέρασμα των χιλιετιών.

Ο Goode περιγράφει τη δυσπιστία του Συμβουλίου με την ανθρωπότητα της επιφάνειας, η οποία έχει ελεγχθεί και χειραγωγείται από μυστικές κοινωνίες (Cabal / Illuminati) που ευθυγραμμίζονται με μια επεμβατική εξωγήινη ομάδα, τους “Δρακονιανούς”, οι οποίοι εκμεταλλεύονται την ανθρωπότητα της επιφάνειας.

Για να προστατεύσουν τον εαυτό τους από τις επιθετικές και πολεμικές δραστηριότητες της ανθρωπότητας της επιφάνειας και από μια μη ανθρώπινη υπόγεια φυλή που ονομάζονται “Raptors”, οι αρχαίοι αποσχισθέντες πολιτισμοί έπρεπε να προσποιούνται ότι είναι θεοί και / ή εξωγήινοι, για να αποκρύψουν την πραγματική τους ταυτότητα.

Ο Goode αρχίζει την έκθεσή του με μια λεπτομερή εξήγηση σχετικά με τις συνθήκες και τα γεγονότα που οδήγησαν σε αυτή τη συνάντηση με το “Συμβούλιο των Αρχαίων Αποσχισθέντων Πολιτισμών της Γης”. Περιγράφει πώς ένα διάλειμμα στις σχέσεις μεταξύ των διαφόρων μυστικών διαστημικών προγραμμάτων, η εισροή εξαιρετικά προηγμένων όπλων και η εμφάνιση των “Γαλάζιων Φτερωτών Όντων” της “Συμμαχίας των Σφαιρών”, οδήγησε τους αρχαίους πολιτισμούς της Γης στη στρατηγική ανάγκη της ενίσχυσης της συμμαχίας μεταξύ των.

Το πρώτο τους βήμα ήταν να σχηματίσουν ένα Συμβούλιο από επτά διαφορετικές ομάδες, οι οποίες είχαν διαφορετικές οπτικές γωνίες και ξεχωριστές πολιτικές φιλοσοφίες. Περιέργως, αυτό το σχετικά νέο Συμβούλιο, δεν περιλαμβάνει εκπροσώπους από τον αρχαίο πολιτισμό των Μάγιας, οι οποίοι έχουν διαδραματίσει πολύ θετικό ρόλο στην άμβλυνση των επιπτώσεων που υφίστανται οι άνθρωποι από τις εξωγήινες ομάδες που τους εκμεταλλεύονται.

Η νέα αυτή συμμαχία θα επιτρέψει στους αρχαίους πολιτισμούς της Γης να αντιμετωπίσουν τις αυξανόμενες επιθετικές ενέργειες των Illuminati και της Cabal, καθώς και των εξωγήινων συμμάχων τους υπό την ηγεσία των Δρακονιανών. Οι τελευταίοι, με την ενθάρρυνση των Raptors, άρχισαν να επεκτείνονται στο εσωτερικό της Γης, γεγονός που οδηγεί σε εδαφικές απώλειες των αρχαίων πολιτισμών της Γης. Οι Raptors περιγράφονται ως όντα με “ειδεχθή ερπετοειδή χαρακτηριστικά, καθώς και με ένα λοφίο από φτερά που διασχίζει κάθετα την λιπόσαρκη πλάτη τους”.

Ο Goode περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια, πώς οι υπόγειοι πολιτισμοί της Γης θεωρούν τους εαυτούς τους φυλετικά καθαρούς, σε αντίθεση με την ανθρωπότητα της επιφάνειας.

Ο καθένας περιγράφει τις αντιλήψεις τους για όλους εμάς στην επιφάνεια ως απολίτιστους βάρβαρους, άρρωστους και γενετικά ακάθαρτους. Ανέφεραν ότι ήταν οι μόνοι που είχαν διατηρήσει τα διάφορα πρωτότυπα ανθρώπινα bloodlines στον πλανήτη..

Μετά το κύμα προσφύγων από τους γύρω πλανήτες, άρχισε να αναμειγνύεται το γενετικό τους υλικό με τους ανθρώπους της επιφάνειας, με αποτέλεσμα να κυριαρχήσουν στον πλανήτη σαν την πανούκλα.

Ο Goode αναφέρεται σε τέσσερις καταστροφές στην επιφάνεια της Γης, που οδήγησαν στο σχηματισμό των αποσχισθέντων υπόγειων πολιτισμών:
Στα τελευταία 20 εκατομμύρια χρόνια, που είχαν δημιουργηθεί και αναπτυχθεί οι αρχικές γραμμές αίματος του ανθρώπου στην Γη, συνέβησαν τέσσερις μεγάλοι κατακλυσμοί, που είτε είχαν αλλάξει τον άξονα, την περιστροφή ή την τροχιά της Γης γύρω από τον Ήλιο

Κάθε φορά που ένα από αυτά τα γεγονότα συνέβαινε, η “ελίτ” ή η κάστα των ιερατείων, διατηρούσε την γενετική τους γραμμή καθαρή μέσα από την απομόνωση τους κάτω από το έδαφος. Αυτές οι μικρές ομάδες επέζησαν ενώ οι αντίστοιχες της επιφάνειας εξαφανίστηκαν.

ΕΙΣΒΟΛΗ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ

Ο Goode αναφέρει ότι πρόσφυγες από άλλους κόσμους είχαν πλημμυρίσει την επιφάνεια της Γης και αναμίχθηκαν με το επιζώντα πληθυσμό. Όλο και πιο προηγμένες ομάδες άρχισαν να καταφθάνουν από το απώτερο διάστημα κατά τη διάρκεια και ή και μετά από αυτά τα κατακλυσμιαία γεγονότα. Αυτές οι νέες ομάδες άρχισαν να εκμεταλλεύονται την κατάσταση, προσπαθώντας να χειραγωγήσουν τη γενετική των κατοίκων αυτού του ηλιακού συστήματος. Σύνθετοι εξωγήινοι μεταφέρθηκαν με αυτούς τους πρόσφυγες εδώ κατά κύματα, ύστερα από κατακλυσμούς που συνέβησαν στους πλανήτες τους. Οι πρόσφυγες αυτοί ήταν γενετικά όμοιοι με τους αρχικούς ανθρώπους της Γης, αλλά ήταν πολύ πιο επιθετικοί.

Οι αρχαίοι πολιτισμοί της Γης γνώριζαν για τους “Κηδεμόνες” ή “την αρχική Builder φυλή” που ο Goode έχει περιγράψει σε ένα αριθμό επεισοδίων της Gaiam
TV.

Οι υπόγειες ομάδες υποστήριξαν ότι υπήρξε ένας αρχαίος πολιτισμός που είχε προστατεύσει αυτήν την περιοχή του γαλαξία για δισεκατομμύρια χρόνια. Αυτός ο πολιτισμός αναφέρεται ως “οι Φύλακες”, και το μυστικό διαστημικό πρόγραμμα που αναφέρεται σε αυτούς ως “Αρχαίος Αγώνας των Φυλάκων” Αυτός ο πολιτισμός των “Φυλάκων” ήταν εξαιρετικά προηγμένος. Δεν υπήρξαν εξωγήινες ομάδες που κατόρθωσαν να παραβιάσουν την μικρή αυτή περιοχή του διαστήματος.

Η ανθρωπότητα της επιφάνειας είναι τώρα μια απειλή: Οι επιζώντες αυτών των κατοικημένων κόσμων που μεταφέρθηκαν στη Γη ήταν εξαιρετικά επιθετικοί και άρχισαν να αναπαράγονται και να διασταυρώνονται με τους αρχικούς ανθρώπους της επιφάνειας της Γης. Οι υπόγειες ομάδες είδαν αυτό το νέο είδος μιγάδων ως απειλή για την ύπαρξή τους. Αυτή η νέα μικτή φυλή είναι ο πληθυσμός της επιφάνειας του πλανήτη σήμερα.

Η αρχαία ανθρώπινη κοινωνία εξήγησε γιατί έπρεπε να εξαπατήσουν την ανθρωπότητα της επιφάνειας, προκειμένου να αντιμετωπίσει τις ατζέντες των εξωγήινων. Συνέχισαν να εμφανίζονται σε ορισμένους μακρινούς γενετικούς των συγγενείς στην επιφάνεια σαν θεοί και ανέβασαν δασκάλους, για να τους βοηθήσουν να αναπτύξουν τον πολιτισμό τους και τον εαυτό τους πνευματικά. Αυτό έγινε με την ελπίδα ότι θα μπορέσουν να ξεπεράσουν το επιθετικό μέρος του γενετικού τους προγραμματισμού. Η προσπάθεια αυτή συνεχίζεται μέχρι σήμερα.

Αποφάσισαν να αρχίσουν να προβάλλουν τον εαυτό τους σαν εξωγήινους από άλλα αστρικά συστήματα, όταν η ανθρωπότητα της επιφάνειας έγινε πιο εξελιγμένη τεχνολογικά. Και θα συνεχίσουν να το κάνουν αυτό, για να κρατήσουν την προσοχή των ανθρώπων που έρχονται σε επαφή μαζί τους προς τα αστέρια, αντί να κοιτάζουν κάτω από τα πόδια τους.

Παρά την άφιξη της “Συμμαχίας των Σφαιρών”, που τους θεωρούν σαν τους αρχαίους “Φύλακες”, δεν διατηρούν την αισιοδοξία ότι ο πολιτισμός της επιφάνειας θα χάσει την επιθετικότητα του. Αυτές οι υπόγειες ομάδες έχουν την εντύπωση ότι ακόμα και μετά από ένα γεγονός αποκάλυψης και την παύση της χειραγώγησης μας από τους εξωγήινους και την απομάκρυνση τους από το ηλιακό μας σύστημα, θα χρειαστούν ακόμη πολλές γενιές για να θεραπευτούμε και να εξελιχτούμε ως πολιτισμός. Μόνο τότε θα είμαστε σε θέση να έχουμε ανοικτή επαφή με τον πολιτισμό τους ως ίσοι.

© Πνευματικά Δικαιώματα: Michael Salla, Ph.D.

Nicos Kastanias

exopolitics

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (15)

 1. Dr.Van Helsing 09/25/2015 @ 11:24 ΠΜ

  Πρίν χρόνια είχα επισκεφθεί τις Μυκήνες.
  (Μετά πήγαινα τακτικά). Λοιπόν εκεί, μου είχαν δώσει στην είσοδο με το αντίτιμο του εισιτηρίου που πλήρωσα, εκτός απο το εισητήριο και ένα φυλλάδιο με χάρτη, φωτό, ιστορικά κλπ στοιχεία, αρκετά καλός οδηγός. Αφού κατάφερα να κλείσω το στόμα μου που είχε ανοίξει απο την έκπληξη με αυτό που αντίκρυσμα, άρχισα την περιήγηση. Αλλά εδώ δεν θα μπώ σε λεπτομέρειες για τις Μυκήνες. Το μόνο που θα πώ πρίν αναφερθώ στο δια ταύτα είναι
  Συνεχίζεται…

 2. beforeitsnews.com/alternative/2015/09/september-24th-false-tsunami-alert-for-east-coast-not-adding-up-preparation-for-a-huge-false-flag-3219102.html

  zengardner.com/our-galaxy-awakens/

  beforeitsnews.com/opinion-liberal/2015/09/greg-hunter-global-economy-imploding-now-warren-pollock-2513842.html

  beforeitsnews.com/prophecy/2015/09/a-toxic-tsunami-bomb-will-be-generated-in-the-gulf-of-mexico-activated-artificially-sent-towards-louisiana-west-texas-coast-mississippi-alabama-and-the-florida-pan-handle-2473248.html

  beforeitsnews.com/alternative/2015/09/the-stock-markets-of-the-10-largest-global-economies-are-all-crashing-3219218.html

  beforeitsnews.com/alternative/2015/09/listen-to-this-alarming-hidden-message-obama-speech-to-pope-children-of-god-including-christians-wth-video-blow-your-mind-speech-3218772.html

  beforeitsnews.com/conspiracy-theories/2015/09/final-warning-dollar-collapse-begins-september-28-2471858.html

 3. hellasforce.com/2015/09/24/%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%80%CE%BF%CF%8D%CF%84%CE%B9%CE%BD-%CE%BF%CE%BC%CF%80%CE%AC%CE%BC%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82-28-%CF%83%CE%B5%CF%80%CF%84%CE%B5%CE%BC/

  hellasforce.com/2015/09/25/%CE%BC%CE%B7-%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%85%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%B9%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%B1/

  hellasforce.com/2015/09/25/%CE%B4%CE%B5%CE%B9%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CF%80%CF%81%CF%89%CF%84%CE%BF-%CE%B2%CE%B9%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BF-star-wars-%CF%84%CF%89%CE%BD-360-%CE%BC%CE%BF%CE%B9%CF%81%CF%8E%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%BF/

  hellasforce.com/2015/09/24/%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CE%BD%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AC-%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BB%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%BF/

  https://www.youtube.com/watch?t=19&v=ks1CWCa_O6w
  (paizei)?????

 4. Dr.Van Helsing 09/25/2015 @ 1:19 ΜΜ

  Συνέχεια… είναι ότι ο τόπος εκεί έχει μια πολύ άγρια ενέργεια. Το Βασίλειο των Κτηνών το ονόμασα και με την ιστορία του τόπου ,ε, δέν απέχει και πολύ. Να πάτε αν δέν έχετε πάει. Άγριος τόπος άγριων ανθρώπων, αλλά τα κτίσματα τους, η διαμόρφωση της πόλης, … , τι Εϋφυία.
  Τέλος πάντων – στο δια ταύτα τώρα –
  στον οδηγό λοιπόν αναφερόταν σε – με Φωτογραφίες υπ’όψιν – διάφορα αγαλματίδια που βρέθηκαν σε ανασκαφές στο Ιερό της πόλης τα οποία εκτίθονταν στο μουσείο του Άργους οπώς ανέφερε ο οδηγός. Μιλάω πρίν 10 χρόνια, τώρα μπορεί να εκτίθενται εκεί. Έχω χρόνια να πάω. Το ενδιαφέρον όμως έχει να κάνει με τα αγαλματίδια εδώ. Ανθρώπινο σώμα με φιδίσιο κεφάλι σε πολλές παραλλαγές , κουλουριασμένα φίδια, φιδόμορφα αγαλματίδια με διάφορες όψεις, αλλά φιδόμορφα έτσι, φιδόμορφα αλλοιώς, φιδόμορφα γενικώς. Πολλά. Σε διάφορα σχήματα μικρού μεγέθους. Σαν να μην υπήρχε δηλαδή και μια αλεπού π.χ ή μια γάτα ή ένα κατσίκι ρε αδερφέ, ενα κάποιο άλλο ή άλλα ζώα ή ερπετά για να απεικονιστούν. Φίδια φίδια φίδια!!
  Το αστείο και περίεργο της υπόθεσης?
  (Αυτά εκτίθενται σε μουσείο έτσι; επίσημα)
  Οτι αγαλματίδια φτιαγμένα πριν 3.000 χρόνια , και οι εικόνες που έχουμε τώρα εμείς για τους ερπετοειδείς,
  έχουν μια ομοιότητα που εκπλήσσει.
  Ψάξτε το. Θα μείνετε άφωνοι.
  Όταν είδα τις φωτογραφίες τότε στον οδηγό απο τα ευρήματα απο το ΙΕΡΟ της πόλης, ήταν η πρώτη φορά που είπα μέσα μου, “ρε σύ μπας και οτι έχεις διαβάσει ως τώρα (για τότε) , μήπως δεν είναι τελικά μόνον παραμυθάκια και συμβολισμοί αλλά τελικά αυτά τα όντα υπάρχουν στην πραγματικότητα”? Με πραγματικά έντονη αμφιβολία για τις αμφιβολίες μου.
  Ερευνήστε το, ψάξτε το ,έχει υλικό.

  • Σιμωνίδης 09/26/2015 @ 1:24 ΜΜ

   Κάνεις λάθος,η Μυθολογία αλλά και πολλά αγαλματίδια δείχνουν λεωντόμορφους”δαίμονες”,Λυκάωνες,Κυνοκέφαλους,αλλά και ερπετά φιλικά στον άνθρωπο π.χ. Κραναός Κέκρωπας.
   Μήπως λες αυτόν την σφραγιδα λίθο που δείχνει Λιοντάρια αλλά μοιάζουν με ερπετά?
   http://users.sch.gr/anpapad/deigmatikes/minoan/doianoiaf3a.htm

 5. ανωνυμος 09/25/2015 @ 1:23 ΜΜ

  ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΗ ΠΑΔΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΣΕΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΜΥΚΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΣΗΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΙΘΙΟΠΙΑ΄΄΄….Η΄ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ΄΄

  ΜΑΡΙΛΕΝΑ

 6. Το είδα κι εγώ 09/25/2015 @ 2:28 ΜΜ

  Φτάσαμε στην Κνωσό νύχτα. Έβρεχε θυμάμαι κι έτσι ψάξαμε να βρούμε κάπου να κρυφτούμε. Στο σπίτι του Κρητικού, μάθαμε πρώτη φορά για τους Aricambus. Πρόκειται για παλιά φυλή από το νότιο μέρος του Πορθμού του Μεγελάνου, όπου υπάρχει και η πύλη εισόδου τους στη γη. Από εκεί φύγανε κι από κει μπαινοβγαίνουν. Στην Κρήτη όμως δεν ξαναπάτησαν κι αυτό είναι καλό, διότι οι άνθρωποι τους ξέχασαν.
  Αφού σταμάτησε η βροχή, βγήκαμε έξω, αλλά από το πολύ ρακί, δεν μπορέσαμε να πάμε και μακριά. Έτσι λοιπόν ξαναγυρίσαμε μέσα να δούμε λίγο τηλεόραση. Εκεί μάθαμε ότι ο Πάπας ήταν καταζητούμενος από την Ιντερπόλ, αλλά δεν το πιστέψαμε. Τι να πιστέψεις πια δεν ξέρεις.

 7. Το είδα κι εγώ 09/25/2015 @ 2:32 ΜΜ

  Μια άλλη φορά πάλι στην Αμοργό, καθόμασταν κάτω από ένα ρείκι προσπαθώντας να διαβάσουμε το κοράνι. Δύσκολο πράγμα γιατί ήταν στα Αραβικά. Ευτυχώς κάτι Σύριοι που πέρναγαν κολυμπώντας για Ιταλία, μας μετέφρασαν κάτι στα ρώσικα (είχαμε μαζί μας μια χορεύτρια), κι από εκεί μάθαμε τελικά τις ομοιότητες με την Αγία Γραφή, αλλιώς θα είχαμε άγρια μεσάνυχτα ακόμα

 8. ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑΝΕ ΤΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΦΤΕΡΩΤΑ ΟΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΑΧΙΑ ΤΩΝ ΣΦΑΙΡΩΝ, ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ, ΤΗΝ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ, ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΦΩΤΕΙΝΩΝ ΟΝΤΩΝ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΙΝΤΙΓΚΟ, ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΠΛΗ ΜΗΤΡΑ, ΕΕ ΚΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ……

 9. ΣΩΤΗΡΙΑ 09/25/2015 @ 6:00 ΜΜ

  παιδιά δεν ξέρω αλλά όλα αυτά με τους δρακονιανούς και τα συναφή πολύ ταινία του σπίλμπεργκ μου κάνει κι όχι αλήθεια.νομίζω ότι αυτά περί δρακονιανών και ερπετοειδών και λοιπών είναι εκ του πονηρού.. οι δαίμονες εξάλλου μπορούν να πάρουν διάφορες μορφές. η μάχη είναι πνευματική, μην περιμένετε να μας την πέσουν τέρατα.γίνεται εδώ και τώρα και πάντα για τον καθένα μας. είναι ίσως βολικό να μας φταίνε διάφορα τέρατα κι όχι το τέρας που κρύβουμε μέσα μας που το ταίζουμε πλουσιοπάροχα. γιατί το να καθαριστούμε και να τσαλαπατήσουμε τον κούφιο μας εγωισμό πονάει πολύ, αλλά….

 10. Λοιπον , επειδη αρχιζω και κουραζομαι με αυτη τη συγκεκριμενη θεωρια , θα ηθελα να υποβαλλω μερικα ερωτηματα οπως:
  Αν οι δρακονιανοι κτλ εχουν αρχαια υπερτεχνολογια , γιατι δε μας τελειωνουν μια και καλη , ειδικοτερα στους παλαιοτερους χρονους και να επικρατησουν εδω (στην επιφανεια) η να δημιουργησουν νεους δουλους? Γιατι κανεις δεν απανταει σε αυτο το απλο ερωτημα?

  (τα υπολοιπα ερωτηματα οταν και αν βρεθει καποιος να μου απαντησει , και αναλογως το ευρος πληροφοριων που θα καλυψει – για να κανω και εγω το “plot twist” που πιστευω προσωπικα)

 11. Ανώνυμος 09/25/2015 @ 10:16 ΜΜ

  Μην κουραζεται ο καθενας. Ο corey goode ειναι ενας κλασσικος απατεωνας και μυθομανης. Ηταν στο forum του project Camelot και απο εκει εχει ξεσηκωσει “πληροφοριες”. Τα εισαγωγικα ειναι κυριολεκτικα γιατι οποιαδηποτε τετειες πληροφοριες ειναι μπουρδες. Ειχε ξεσηκωσει βασικα το hacking που ειχε κανει ο Gary McKinnon. Επισηςδεν εχει να επιδειξει ΚΑΜΙΑ απτη αποδειξη γιαυτα πουλεει, οπως πχ. καποιοι αλλοι whistleblowers.Αν ειχε θα τον ειχε ψαρεψει αμεσσα ο Paradigm Research Group.
  …στην blacklistμαζι με: Τον απατεωνα της post new age, David Wilcock, που το παιζει και lecturer, Salla (ειναι και ακαδημαικος τρομαρα μου, αλλα απο το σπιτι του στην Χαβαη, του εχει στριψει τελεθως στα γεραματα, ενω ειχε αρχισει καπως πιο συμμαζεμενα), Blake Cousins του third phase of moon, που τα εχει υπερκονομησει και εχει στο ενεργητικο του καμια 20αρια hoaxes, Ταιλερ του secureteam10, που μετα το υποτιθεμενο μαζικοufo sighting στο L.A. οπου αποδειχθηκε …πτωση αλεξιπτωτιστων σε σταδιο της πολης …δεν εχει κατεβασει ακομα το βιντεο για να περνει κλικς (και αρα χρηματα) και πολλοι αλλοι οπως ο dr.Greer που του εχει στιψει τελειως πλεον. Αυτα προς το παρον

 12. bibliotecapleyades.net/vida_alien/alien_galacticfederations.htm

 13. Μα ειλικρινά ρε παιδιά, ακόμα ανεβάζετε αυτόν τον πουλημενο αλήτη που βγάζει τόσα λεφτά από τις διαλέξεις που κάνει όπως και ο David Icke και ο Fullford και τόσοι άλλοι που πρόσφατα ανεβάσετε. Μα κάτσετε να ακούσετε τι λεει; Δηλαδή θα πρέπει να πιστέψουμε ότι κάποια ορνηθοιδη φάρα ήρθε να μας προστατεψει; Εσείς δεν είστε που μας λέτε ότι ο πλανήτης είναι υπό τον έλεγχο των δρακονιανων; τι μας λετε τωρα;
  Δεν καταλαβαίνετε ότι όλοι αυτοί είναι σταλμενοι για να μας καθησυχάσουν έτσι ώστε να μην δράσουμε και να περιμένουμε για κάποια εξωπλανητικη παρεμβαση; Μια παρεμβαση που δεν πρόκειται να γίνει ποτέ, έτσι ώστε να περάσουν τα σχέδια τους;
  Αυτός ο ηλίθιος μας λέει παρόμοιες προφητείες από το 2012 τουλάχιστον και τιποτα μα τιποτα δεν έχει αλλάξει. Αυτός δεν ήταν με τον Fullford που μας ελεγαν από το 2012 ότι οι μαχητές του φωτός ξεκαθάρισαν και καλά υπόγειες εγκαταστάσεις και ότι ήταν τοτε θέμα ημερών και η αλήθεια θα έβγαινε στο φως της επικαιρότητας; Και ειχαμε και εξωγήινους που μας έλεγαν ιστορίες με αρκούδες στα ιστολόγια τους;
  Και δεν φτάνουν όλες αυτές οι μαλαμιες που μας λέει, ορκίζεται Και στον Θεό του στο τέλος κι από πάνω. Αυτό ήταν το κερασάκι για μένα.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*