01:21 - 14/06/2021

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΧΑΡΠΑΣ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟ ΟΜΑΝ ΣΤΙΣ 11/9 Ή 9/11 – VIDEO

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΧΑΡΠΑΣ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟ ΟΜΑΝ ΣΤΙΣ 11/9 Ή 9/11 – VIDEO

Εικόνα: Ένα ταξί παρασύρθηκε από τα νερά πλημμύρας χτυπώντας σε ένα τζιπ κατά τη διάρκεια ισχυρών βροχοπτώσεων στο Ομάν την Παρασκευή 11/6/21.

Με αποτέλεσμα δυο νεκρούς και πολλούς τραυματίες. Η ημερομηνία 11/6 και καθρέφτης 9/11 είναι δεν είναι και τόσο τυχαία αν αντέξουμε να καταλάβουμε το σενάριο καιρικών βομβών που χτυπάνε σχεδόν σε όλες τις ηπείρους.

KORAKAS NEWS

Loading...
Σχετικά με KORAKAS NEWS
Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...!Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, τοτε το μήνυμα έχει δωθεί: Καθημερινό ξεβράκωμα των συνομωτών εναντίον της χώρας μου και του λαού μου...

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. Αριστοφάνης 06/15/2021 @ 12:53 ΜΜ

    Όποιος δεν έχει ζήσει στο Ομάν δεν μπορεί να καταλάβει το πιό απλό πράγμα.
    Κάθε χρόνο τουλάχιστον 2 φορές έχει καταιγίδες που λόγω απουσίας βλάστησης και με τα γυμνά και ψηλά βουνά που έχει παντού γύρω-γύρω, έχει απώλειες ζωής και αυτοκινήτων. Δε φταίει η χάρπα για εκεί, δεν υπάρχει λόγος.

  2. Αριστοφάνης 06/15/2021 @ 12:55 ΜΜ

    Έτσι για την πληροφορία, πολλές φορές οι γείτονες από τα Εμιράτα, αμολάν την αεροπορία για να δημιουργήσει βροχή. Έλα ντε που οι άνεμοι σπρώχνουν προς το Ομάν τα νέα σύννεφα και μαζί με αυτά της Αραβικής θάλασσας ξεσπάει καταιγίδα πάνψ από το Ομάν…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh