00:17 - 28/05/2020

Η ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗ ΜΕ ΑΡΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ (BINTEO)

Μόλις έκλεισε ένας κύκλος, ένα ακόμα στάδιο μιας μεγαλύτερης ατζέντας. Στην Ελλάδα (όπως και σε όλο τον κόσμο) η εμπροσθοφυλακή των αγγελιοφόρων του “ιού”, αφού αποκαλύφθηκαν, ο ένας μετά τον άλλον, αποσύρονται στο παρασκήνιο. Είναι όλοι αμετανόητοι για τις πράξεις τους αλλά σταθεροί στις θέσεις τους για την ανάγκη για μια νεα κανονικότητα. Και μέτρα που ήρθαν για να μείνουν…

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Εριχθόνιος 05/28/2020 @ 1:39 ΠΜ

    Μας φλόμωσε επί 2 μήνες στις μπούρδες και στα ψέματα .. Μέχρι το ποίημα που είπε , ψέμα ήταν .. Το ποίημα αυτό ΔΕΝ ανήκει στην ποιητική συλλογή του Ελύτη ..

  2. Τσιοδρα και η παρα σου ετοιμαστείτε για δικη!!!!!Δεν θα γλιτώσετε!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh