17:13 - 02/01/2021

GREAT RESET: Η “Πανδημία” απάτη δίνει στο Πεκίνο φτερά σύμφωνα με τα σχέδια ΑΟΡΑΤΩΝ

GREAT RESET: Η “Πανδημία” απάτη δίνει στο Πεκίνο φτερά σύμφωνα με τα σχέδια ΑΟΡΑΤΩΝ

Η πρώτη παγκόσμια δύναμη μετά την πανδημία Φαντομά, βγαίνει η Κίνα.

Μέχρι το 2028, η Κίνα θα είναι η πρώτη παγκόσμια δύναμη και θα έχει ξεπεράσει τις Ηνωμένες Πολιτείες. Μια αλλαγή στην θέση Παγκοσμιοποίησης που έρχεται 5 χρόνια νωρίτερα, κυρίως λόγω της ταχείας ανάκαμψης της Κίνας μετά την στημένη κρίση του αοράτου-19.

Αυτή είναι η σύνοψη της ετήσιας έκθεσης του Κέντρου οικονομικών και επιχειρηματικών ερευνών (Cebr), που βλέπει την Κίνα ως τη μόνη χώρα στον κόσμο που θα έχει αναπτυχθεί οικονομικά παρά το αόρατο γνωστό ως Covid-19. Ως απόδειξη βλέπουμε το φαινομένο που συμβαίνει εδώ και δεκαετίες με την μετατόπιση της παραγωγής από τα δυτικά προς τα ανατολικά. Αντιμέτωπη με μια παγκόσμια συρρίκνωση του ΑΕΠ 4,4% για το 2020, «η χειρότερη μετά τον Β ‘Παγκόσμιο Πόλεμο», ο Κινέζικος δράκος σημείωσε αύξηση 2% από το -5% στις ΗΠΑ.

Η έκθεση προβλέπει ετήσια αύξηση του ΑΕΠ για την Κίνα 5,7% έως το 2025, και στη συνέχεια «επιβραδύνεται» σε + 4,5% ετησίως από το 2026 έως το 2030. Ταυτόχρονα, η ανάπτυξη στις Ηνωμένες Πολιτείες θα επιβραδυνθεί στο 1,9% από το 2022 έως το 2024, πριν μειωθεί περαιτέρω στο 1,6% τα επόμενα χρόνια.
Πίσω από τις δύο υπερδυνάμεις, ακολουθεί η Ιαπωνία ως η τρίτη παγκόσμια οικονομία. Ωστόσο, σύμφωνα με το Cebr, η Ιαπωνία θα ξεπεραστεί από την Ινδία έως το 2030. Η Γερμανία κινείται έτσι από την τέταρτη στην πέμπτη παγκόσμια οικονομία.

Το Ηνωμένο Βασίλειο αναπτύσσεται οικονομικά και η ευρωζώνη συρρικνώνεται

Η Βρετανία θα πέσει στην έκτη θέση μέχρι το 2024. Παρά την αποχώρηση από την ευρωπαϊκή εσωτερική αγορά που έχει προγραμματιστεί για την 1η Ιανουαρίου, το ΑΕΠ του Λονδίνου, που υπολογίζεται σε δολάρια, θα πρέπει να είναι 23% υψηλότερο από αυτό της Γαλλίας έως το 2035. Σύμφωνα με αναλυτές, η μελλοντική ανάπτυξη στο Ηνωμένο Βασίλειο οφείλεται κυρίως στην ηγετική θέση και ανάπτυξη της ψηφιακής οικονομίας.

Με την πρώτη δύναμη της Κίνας και τη Βρετανία να προορίζεται να αναπτυχθεί, η μελέτη προβλέπει συρρίκνωση στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αντί για την αναβίωση που υποσχέθηκαν οι Βρυξέλλες με το Ταμείο Υποστήριξης, βλέπουν μια καταστροφική μείωση της παραγωγής από 19% το 2020 σε 12% το 2035.

Περάστε και απο εδώ για να καταλάβετε σε βάθος τι συμβαίνει και γιατί πρέπει όλες οικονομίες να καταστραφούν:

ΚΙΝΑ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΣ ΝΟΥ

KORAKAS NEWSTHEODOROS ILIA DRASI

Loading...
Σχετικά με KORAKAS NEWS
Ελλήνας πατέρας, αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...Ο ιστορικός κώδικας των προγόνων μου με οδηγει στην πνευματική ελευθερία του λαού μου! Ανθέλληνες δεν θα βρείτε τρύπα να τρυπώσετε! Το χόμπι μου είναι το καθημερινό ξεβράκωμα των συνομωτών εναντίον της χώρας μου και του λαού μου...

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Γιωργος 01/02/2021 @ 7:26 ΜΜ

    Απλα το αγαπημενο τους παιδι του κουμουνισμου η κινα εγινε τωρα η βαση του εβραιοσιωνιστοσατανιστικου των ισουητων αφου εκμεταλευτηκαν τους ηλιθιους τους αμερικανους και τους βαζανε να πολεμανε αυτους και τους πιο ηλιθιους τους ευροπεους για να γινουν παντοδυναμοι.
    Αφου λοιπον η αμερικη και η αθλια κουμουνιστικη ΕΕ εκανε την δουλεια τους τωρα ολος ο πλανητης θα γινει κουμουνιστικη κινα.παντα το ονειρο των εβραιοσιωνιστοσατανιστων ηταν ο κουμουνισμος.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh