Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

10:06 - 08/09/2015

Γνωστά ΜΜΕ λένε για φυσικές καταστροφές – Προειδοποιούν ή Δημιουργούν Συνθήκες;

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Mega-Tsunami

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Πολλοί έχουν μιλήσει ή προφητεύσει για επερχόμενες φυσικές καταστροφές. Υστερίες δημιουργήθηκαν, αλλά ταυτόχρονα χλευάστηκαν ή διαψεύστηκαν από χιλιάδες άλλους. Τι γίνεται, όμως, όταν γνωστά και μεγάλα κανάλια και ιστοσελίδες όπως Fox News 15//7, The New Yorker 20/7, The Weather Channel 21/7, έρχονται να υποστηρίξουν αυτό που τόσο καιρό κορόιδευαν ή μειδιούσαν;

Ούτε λίγο ούτε πολύ ανακοίνωσαν ότι έρχεται! Έρχεται κάτι μεγάλο. Ένας μέγα-σεισμός-τέρας ο οποίος θα καταστρέψει τις ΗΠΑ του Βορειοδυτικού Ειρηνικού, μάλιστα, θα συνοδευτεί από ένα καταστραοφικό τσουνάμι. Και τα δύο, με τη σειρά τους, θα σκοτώσουν χιλιάδες ή ίσως εκατομμύρια ανθρώπους που ζουν στο προαναφερόμενο επίκεντρο αλλά και σε μεγάλη ακτίνα από αυτό.

Όταν ένας μεγάλος σεισμός συμβεί, σοβαρές επιπτώσεις τον ακολουθούν, όπως ένα τσουνάμι. “Θα μοιάζει σαν ολόκληρος ο ωκεανός να σηκώθηκε για να καταλάβει τη γη”, σε μία διαδρομή από τον Καναδά ως το Σακραμέντο, σε πυκνοκατοικημένες πόλεις όπως Σιάτλ και Πόρτλαντ.

Σύμφωνα με την The New Yorker, που βασίζετε σε υπολογισμούς της FEMA, αυτοί οι τύποι των σεισμών συμβαίνουν σε τακτά χρονικά διαστήματα στο συγκεκριμένο μέρος του κόσμου, περίπου κάθε 240 χρόνια. Ο Michio Kaku, ένας φυσικός και καθηγητής στο City College της Νέας Υόρκης, δήλωσε στο Fox News ότι τα ανησυχητικά αυτά άρθρα δεν υπερεκτιμούν τον κίνδυνο. “Ξέρουμε ότι πρόκειται να συμβεί και μάλιστα με μία ενέργεια 30 φορές … τη μέγιστη ενέργεια του ρήγματος του Αγίου Ανδρέα.”

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι πριν “χτυπήσει” ένας μέγα-σεισμός, υπάρχει ένα κύμα συμπίεσης που ανιχνεύεται από τα ζώα. “Τα ζώα αρχίζουν να δρουν πολύ παράξενα. Το έχουμε δει να συμβαίνει πριν από τους σεισμούς”, δήλωσε ο Kaku. “Και τότε, ένα λεπτό, δύο λεπτά αργότερα, μπουμ!”

Τι συμβαίνει, λοιπόν, Είναι αυτό “το μεγάλο” που περιμένουν ένα φυσικό φαινόμενο που έχουν προβλέψει ύστερα από μελέτες και σημάδια; Είναι πράγματι κάτι που συνέβη ξανά πριν 240 χρόνια περίπου και απλά περιμένουν την επανάληψή του; Μήπως έχει να κάνει με την λεγόμενη επιστροφή-έλευση του πλανήτη Νιμπίρου, όπου κατά το πέρασμά του οι βαρυτικές δυνάμεις θα προκαλέσουν τεράστιες καταστροφές; Μπορεί να συνδέεται άμεσα με προφητείες μέσα από την Αποκάλυψη, ότι λίγο πριν την Δευτέρα Παρουσία θα υπάρξουν μεγάλης συχνότητας και έντασης σεισμοί;

Μήπως είναι όλα αυτά μαζί; Μήπως όλα αυτά είναι ένα και το αυτό; Ίσως… Αλλά…

Θα μπορούσε ή ξαφνική προβολή αυτής της επερχόμενης καταστροφής στις ΗΠΑ του Βορειοδυτικού Ειρηνικού, από μεγάλης εμβέλειας ΜΜΕ να έχουν να κάνουν με έναν “συντονισμό”. Δηλαδή “κάποιοι” δημιουργούν συνθήκες που σκοπό δεν έχουν να προειδοποιήσουν τον κόσμο αλλά να πυροδοτήσουν μία κατάσταση “κραδασμών” και “ταλαντώσεων” μίας “ενέργειας”.

Είναι μία πληροφορία που όταν διαδίδεται από στόμα σε στόμα μπορεί να προκαλέσει μικροπανικούς και υστερίες. Αλλά όταν διαδίδεται από μεγάλα κέντρα ενημέρωσης μπορεί να “τινάξει” τα μυαλά ώστε όλα να συντονιστούν στην ίδια συχνότητα και να είναι αυτά που θα προκαλέσουν και θα επιφέρουν την τεράστια καταστροφή, ενώ δεν υπήρχε καμία περίπτωση να συμβεί.

Μα θα μου πείτε και τι ανάγκη έχουν την ενέργεια του ανθρώπου για να προκαλέσουν έναν μεγα-σεισμό, τη στιγμή που ελέγχουν απόλυτα τον καιρό και τις δυνάμεις της Γης (ίσως και με μία μικρή συμβολή του HAAR)… Ναι, ίσως…

Αλλά… όταν θέλουν να δημιουργήσουν μία παγκόσμια σκεπτομορφή… Για σκεφτείτε το…

Ακούγεται τρελό. Σίγουρα.

Σκεπτομορφές είναι οι οντότητες που παράγουν οι σκέψεις μας, οι οποίες θέλουν να μείνουν ζωντανές. Πολλοί άνθρωποι μπορούν να δημιουργήσουν μία συλλογική σκεπτομορφή. Μία συλλογική σκεπτομορφή μπορεί να αλλάξει την ανθρώπινη συνείδηση σε παγκόσμια κλίμακα. Θετικά αν είναι θετική. Αρνητικά αν είναι αρνητική.

Φανταστείτε να ελέγχει κάποιος αυτή την σκεπτομορφή… Να την χειραγωγεί προς όφελός του…Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

 • Applying discount code. Please wait...
Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Spyros Makris
Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά του είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Υγεία, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Επίσης, έχει συμμετάσχει σε συλλογικά βιβλία, ενώ έχει εκδόσει και κάποια δικά του.

Σχόλια Αναγνωστών (6)

 1. η εικόνα έχει δύναμη ..
  ο έλεγχος “σκεπτομορφΗς” ελέγχεται μέσα από το χαζοκούτι …
  τα παιδιά έχουν την πιο δυνατή ενέργεια δημιουργίας “σκεπτομορφων” …
  πολλή λογικό ακούγεται …
  από την άλλη βρισκόμεθα στην “δυσμενοτατΗ” των θέσεων (από δημοσκόπηση που κάνω ο ίδιος σε εκατοστιαία φυσικά πρόσωπα τυχαία )οι αντΤΗρWπΟΙ να παρακαλάνε για μια καταστροφή ώστε να σταματήσει η αγωνια τους ….
  από την άλλη βρίσκομαι σε μια αισιόδοξη θέση να παρατηρήσω ότι εφόσον αυτό που ζούμε έχει βασική αιτια ύπαρξης “εντRοπικου” χαρακτήρα τότε:
  1)αν υποθέσουμε ότι υπάρχει αυτό το …”κακό:στον κόσμο ..θα υπάρχει και ένα αντιδιαμετρικό “καλο”
  2)η εμφάνιση του “καλού” θα γίνει αντιληπτή μονο εάν υπάρχει μια αντίστοιχη εμφάνιση “κακού”
  3)συνεπώς;;; όλα αυτά που παρατηρούμε με την υπάρχουσα αντιληπτική μας συχνότητα αργά η γρήγορα θα “συνεβαλλουν” στην απόκτηση τις ικανότητας να “συΗχRοVιστουμε” στην ολική εικόνα η οποια εμπεριέχει και τις δυο “άκρες” των βασικών δυνάμεων τις μέχρι πρωτίστως πραγματικότητας μας ….ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΕΤΑΞΥ “ΚΑΛΟΥ ΚΑΚΟΥ”?

  ίσως η διψα για την ολική εικόνα κάνει τους “ανΤΗρωπους” να δημιουργούν μια “σκεπτομορφικΗ” καταστροφική οντότητα ώστε να υπάρξει και μια αντίστοιχη δημιουργική ….

  ας καλωσορίζουμε λοιπόν ότι είναι να γίνει και ας κάνουμε ότι είναι δυνατόν καλύτερο να προετοιμαστούμε ο καθένας ξέχωρα αλλα και όλοι μαζί ….
  ας μην ξεχνάμε ότι σχεδόν σε “ολες” τις καταστροφές ιστορικά μια (έστω) ομάδα λειτούργησε με ΟΜΟΝΟΙΑ…..
  ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ ..ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΕΣ ΠΙΟ “ΦΑΝΦΑΡΙΣΤΙΚΕΣ” ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ …
  ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ?
  ΤΡΕΛΟΣ ΕΙΜΑΙ
  ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΝΤΑ ΗΜΟΥΝ …

  • Ανώνυμος 09/08/2015 @ 4:52 ΜΜ

   ωραιο αρθρο,ωραιο σχολιο…..μπραβο παιδια!
   η ατομικη σκεπτομορφη μας καθοριζει τα παντα,για μας….οσο την καθαριζουμε,και οσο συντονιζομαστε δημιουργειται και η συλλογικοτητα….πολλες συλλογικες σκεπτομορφες σε κοινη δονηση,μπορουν να ενωθουν…………

 2. Ανώνυμος 09/08/2015 @ 11:49 ΠΜ

  ΣΩΣΤΟ, ΙΣΧΥΕΙ….. ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΕΠΤΟΜΟΡΦΗ, Η mOMENTUM Η ΕΓΡΗΓΟΡΟΤΑ
  ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΟΜΩΣ ΣΚΕΠΤΟΜΟ9ΡΦΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΜΟΝΑΧΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΒΟΥΔΙΣΤΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΟΠΟΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΤΩΝ ΑΡΝΗΤΙΚΩΝ ΣΚΕΠΤΟΜΟΡΦΩΝ…….
  ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΕΙ….ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ

 3. ανωνυμος 09/08/2015 @ 2:03 ΜΜ

  ΛΕΝΕ ΑΚΟΜΗ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΥΞΙΣΗ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΑΛΛΩΝ ΔΕΙΚΤΩΝ ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ 2016 ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΑΤΟΜΒΕΣ ΝΕΚΡΩΝ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΓΓΕΙΑΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΕΣ. ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΟ 2020 ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΣΦΑΓΗΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΩΑΣΗΣ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΚΑΡΚΙΝΟΓΕΝΕΣΕΩΝ.
  ΑΝ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΓΕΝΝΗΣΕΩΝ ΣΕ ΕΝΑ ΗΔΗ ΓΕΡΑΣΜΕΝΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ.

 4. Βρασίδας 09/08/2015 @ 2:32 ΜΜ

  Ο Kaku είναι τρελλάρας. Έχει πεί κι άλλα τέτοια. Μην τον ακούτε.

 5. Του κάκου μιλάει ο Κάκου…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*