ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΤΗΝ ΒΑΒΕΛ

Πέρασε ο καιρός και τώρα που όλα είναι πια φανερά στα μάτια σας, καιρός ανάστασης! Είδατε ποιοι μας κυβερνούν και ποιοι μας ποιμαίνουν. Είδατε, ακούσατε με τα αυτιά σας την προδοσία κάθε ιερού και οσίου. Η αλήθεια τους γκρεμίστηκε στα μάτια των Ελλήνων και ως αστέρας της νύκτας έπεσε στην γη.

Τόσα χρόνια, τόσοι αιώνες πέρασαν για να ακουστεί και πάλι στην γη η σάλπιγγα της ανάστασης του έθνους μας. Καιρός ομοψυχίας, αδερφοσύνης και μετανοίας. Εμείς ο ελληνικός λαός κρίνουμε τους άξιους ποιμένες να μας φωτίζουν. Η Ορθόδοξη Εκκλησία είναι Βασιλεύουσα και μπορεί να σώσει τον λαό από τους νόμους του αντίχριστου, της κατάντιας και τους φόρους που οδηγούν στην εξαθλίωση και στην απόλυτη φτώχια και δουλοποίηση. Οι τωρινοί ιεράρχες δεν θέλουν να σώσουν την Ελλάδα! ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΟΙ!

Αν ο λαός με το νόμιμο δικαίωμά του ζητήσει να καθαιρεθούν και να εφαρμοστούν οι Νόμοι της Ορθοδοξίας, όλα θα αλλάξουν. Στο χέρι του λαού είναι όλα πια.

Η φωνή της αφύπνισης…

SOCRATESNIOSNicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


3 thoughts on “ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΤΗΝ ΒΑΒΕΛ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *