Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

22:59 - 12/09/2021

Γιατί το Πεντάγωνο ετοιμάζετε ενάντια στην αποκάλυψη των ζόμπι;;;

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Γιατί το Πεντάγωνο ετοιμάζετε ενάντια στην αποκάλυψη των ζόμπι;;;

Το Πεντάγωνο ετοιμάζετ ενάντια στα ζόμπι αλλά ποιος ειναι ο λόγος. Την ίδια στιγμή που το όχι τόσο Αμερικανικό Ιδρυμα Ροκφέλερ έχει αναπτύξει το σενάριο του Lockstep, κάτι άλλο συμβαίνει.
Αυτό συνέβη το 2010 και από εκείνη τη στιγμή και μετά, το Πεντάγωνο ξαφνικά πιστεύει ότι αξίζει να ετομαστούν ενάντια στην απειλή των ζόμπι.

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι δεν υπάρχουν συμπτώσεις, τιποτα δεν υπάρχει ή συμβαίνει τυχαία στην σημερινή εποχή, εκτός από το Ισραήλ, γνωρίζουμε ότι η σημερινή πανδημία ΦΑΡΣΑ του κορονοϊού συνεχίζεται εδώ και πολύ καιρό επειδή οι μαύρες εξουσίες επαναλαμβάνουν την είδηση μονοπωλίου.

Δυστυχώς, ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού είναι είτε πολύ ηλίθιο είτε πολύ φοβισμένο για να διαπιστώσει ότι τον εξαπατούν οι εκπαιδευτές όλων των αποχρώσεων.

Όταν κοιτάξουμε την εποχή που δημοσιεύτηκε το σενάριο Lockstep που συνέγραψε τυχαία ο Εβραίος μελλοντολόγος Peter Schwartz, κάτι άρχισε να συμβαίνει και στο αμερικανικό Πεντάγωνο.

Γιατί το Πεντάγωνο των ΗΠΑ εμπλέκεται με την επίθεση ζόμπι αμέσως μετά την κυκλοφορία του σεναρίου Lockstep; Επίσης τυχαία την ίδια χρονιά που το Χόλιγουντ άρχισε να παράγει την ταινία World War Z.
Φαίνεται ξεκάθαρα ότι έχουμε φτάσει στην καμπή της ανθρωπότητας σε έναν άρρωστο κόσμο που νοσει σοβαρα και ότι συμβαίνει κάτι ιδιαίτερο με τα εμβόλια που προσφέρονται, αλλά ποιες θα είναι οι συνέπειες των εμβολίων δεν είναι απολύτως σαφές. Όλα μοιάζουν να είναι σαν την Αλίκη στον Κόσμο των Θαυμάτων…

Ένας μαζικός θάνατος τα επόμενα χρόνια ίσως να μην φαίνεται λογικός αυτή την στιγμή, αλλά ποια είναι η λογική και ποιοι δείχνουν τον σωστό δρόμο της ορθολογίας;;;

Είναι ο σημερινός κόσμος λογικός; Οταν η λογική του σημερινού κόσμου εμβολιάζει τα παιδάκια με πειραματικά εμβόλια που δεν είναι εμβόλια αλλά γενετική θεραπεία; Οι λέξεις δεν είναι λογικές αλλά ούτε τα επιχειρήματα, η επιστήμη του κόσμου είναι ανίκανη να σκεφτεί λογικά ή να αποδείξει σε ένα διάλογο γιατί γίνονται οι επιλογές που γίνονται;;;

Πως φτάσαμε στο σημείο η λογική να λέει ότι χρειαζόμαστε χημικά πειραματικά εμβόλια που δεν είναι εμβόλια αλλά γενετική θεραπεία; Και αν κάνεις την θεραπεία χάνεις την δουλειά σου ή πρέπει να αποδείξεις ότι είσαι υγειής για να μπορέσεις να φας; Δεν σου επιτρέπει η σημερινή κυβέρνηση του κοσμου, ενα 20% όλων των ψηφοφόρων, να πας στο εστιατόριο να γεμίσεις την κοιλιά σου με φυσικό φαγητό (και όχι χημεία) και μιλάνε για λογική;;;

Αυτο που βλέπουμε και το θεωρούμε κοινωνία, ή ο κόσμος και τι θα πει ο κόσμος, θα καταρρεύσει. Ερχεται χάος και μέσα από το χάος η τάξη. Οι κοπελίτσες δεν θα ξαναγεννήσουν παιδιά. Η γενετική θεραπεία θα αλλάξει μια για πάντα την γονιμότητα του κόσμου, ειδικά από την άποψη του προγράμματος μείωση και αποπληθυσμός της ευγονικής τεχνολογίας από τα ιερατεία.
Το εμβολίο μπορεί να λειτουργεί με το 5G, αλλά … ποιος είμαι εγώ για να μιλήσει για την λογική;;; Η Amazon, οι οποίοι ενημερώθηκαν στις 2 Σεπτεμβρίου, θα πρέπει να χτυπήσετε το κεφάλι σας στο τοίχο να δειτε αν διαβάζετε σωστα αυτά που βλέπετε. Στα αγγλικα πιο κάτω δείτε την τελευταία πρόταση…

Το άρθρο 42 αφορά τη μηχανή ξυλείας του Αμαζονίου και αν κοιτάξετε την ενότητα 10, θα πέσετε από την καρέκλα σας.

42.10. Acceptable Use; Safety-Critical Systems. Your use of the Lumberyard Materials must comply with the AWS Acceptable Use Policy. The Lumberyard Materials are not intended for use with life-critical or safety-critical systems, such as use in operation of medical equipment, automated transportation systems, autonomous vehicles, aircraft or air traffic control, nuclear facilities, manned spacecraft, or military use in connection with live combat. However, this restriction will not apply in the event of the occurrence (certified by the United States Centers for Disease Control or successor body) of a widespread viral infection transmitted via bites or contact with bodily fluids that causes human corpses to reanimate and seek to consume living human flesh, blood, brain or nerve tissue and is likely to result in the fall of organized civilization.

42.10. Αποδεκτές χρήσεις. Κρίσιμα Συστήματα Ασφάλειας. Η χρήση υλικών Lumberyard από εσάς πρέπει να συμμορφώνεται με την Πολιτική Αποδεκτής Χρήσης AWS. Τα Lumberyard Materials δεν προορίζονται για χρήση με συστήματα ζωτικής σημασίας ή κρίσιμα για την ασφάλεια, όπως χρήση σε ιατρικό εξοπλισμό, αυτοματοποιημένα συστήματα μεταφοράς, αυτόνομα οχήματα, έλεγχο αεροσκαφών ή εναέριας κυκλοφορίας, πυρηνικές εγκαταστάσεις, επανδρωμένα διαστημόπλοια ή στρατιωτική χρήση σε σύνδεση με ζωντανές μάχες. Ωστόσο, αυτός ο περιορισμός δεν θα ισχύει σε περίπτωση εμφάνισης (πιστοποιημένου από τα Κέντρα Ελέγχου Νοσημάτων των Ηνωμένων Πολιτειών ή διάδοχο σώμα) μιας εκτεταμένης ιογενούς λοίμωξης που μεταδίδεται μέσω δαγκωμάτων ή επαφής με σωματικά υγρά που προκαλεί αναζωογόνηση ανθρώπινων πτωμάτων και επιδίωξη κατανάλωσης ζωντανή ανθρώπινη σάρκα, αίμα, εγκέφαλο ή νευρικό ιστό και είναι πιθανό να οδηγήσει στην πτώση του οργανωμένου πολιτισμού.
Ας ελπίσουμε ότι η τελευταία πρόταση είναι πραγματικά ένα αστείο του Αμαζονίου γιατί αλλιώς θα μπορούσε να υπάρχει κάτι πολύ ιδιαίτερο στο εμβόλιο, ένα “κάτι” που προκαλεί την καταστροφή του μυαλού μας και θα επιστρέψουμε μόνο στο ζωικό μας ένστικτο. Το περίεργο σε όλα αυτά, φυσικά, είναι ότι το CDC έχει ήδη προειδοποιήσει τους Αμερικανούς ότι έρχεται μια αποκάλυψη ζόμπι και έχει δώσει ακόμη και οδηγίες στους πολίτες για το πώς να επιβιώσουν.

Όπως πάντα, το μέλλον έχει τις απαντήσεις στις ερωτήσεις του τώρα, αυτό δηλαδή που ζούμε τώρα.

Δείτε το βίντεο που εξηγει εν συντομία τι συμβαινει

Πράγματι, είναι κυριολεκτικά στους όρους και τις προϋποθέσεις για τη χρήση του Lumberjack Engine. Από όσο καταλαβαίνουμε, είναι ένα είδος μηχανής λογισμικού για την προώθηση των παιχνιδιών στον υπολογιστή που οι άνθρωποι μπορούν στη συνέχεια να φτιάξουν μόνοι τους σε αυτή τη βάση.

Και φυσικά θα πουν κάποιοι ότι ήταν για το χιούμορ. Δεν πρέπει ποτέ να το χρησιμοποιείτε σε συγκεκριμένες συνθήκες, εκτός από τη στιγμή που τα ζόμπι ζωντανεύουν και αρχίζουν να τρώνε άλλους ανθρώπους, πράγμα που σημαίνει ότι αυτό δεν θα συμβεί ποτέ.

Οι μεγάλες εταιρείες δεν είναι γνωστές για το χιούμορ τους. Ούτε το Πεντάγωνο είναι γνωστό ότι βασίζεται επάνω σε μια φάρσα και του αρέσει να διεξάγει ασκήσεις εναντίον των ζόμπι.

Το γεγονός είναι ότι το Πεντάγωνο άρχισε να δημιουργεί ασκήσεις ζόμπι ακριβώς την ίδια στιγμή που το ocδρυμα Ροκφέλερ δημιούργησε το σενάριο Lockstep και το γεγονός είναι ότι το Πεντάγωνο δεν πρόκειται να εξασκηθεί μόνο ενάντια σε ζόμπι.

KORAKAS NEWSΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με KORAKAS NEWS
Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

Σχόλια Αναγνωστών (3)

 1. Παναγιώτης Πολίτης 09/12/2021 @ 11:14 ΜΜ

  μάλλον είναι άλλο ένα false flag. θα μας βάλουν να σφαζόμαστε μεταξύ μας. και θα μας λένε ότι οι συνάνθρωπποι μας είναι ζόμπις. δείτε ένα επεισόδιο της σειράς supernatural. κάπου στην 4η σεζόν. που ο καβαλάρης του πολέμου της Αποκάλυψης. έκανε τους κατοίκους ενός χωριού, να βλέπουν ο ένας τον άλλο σαν ζόμπις με μαύρα μάτια. κάτι τέτοιο επιχειρούν και εδώ πέρα… . μπορεί να ρίξουν και χημικό παράγοντα παραισθήσεων… .

 2. hidden character 09/13/2021 @ 2:16 ΜΜ

  Υπάρχει ήδη pdf αρχείο του πεντάγωνο που ονομάζετε CONOLAN-8888 το οποίο έχει αποχαρακτιριστει και υπάρχει να το κατεβάσετε που αναλύει τις τακτικές και το σχέδιο έναντι σε zombie attack.

 3. hidden character 09/13/2021 @ 2:17 ΜΜ

  Υπάρχει ήδη pdf αρχείο του πεντάγωνο που ονομάζετε CONPLAN-8888 το οποίο έχει αποχαρακτιριστει και υπάρχει να το κατεβάσετε που αναλύει τις τακτικές και το σχέδιο έναντι σε zombie attack.
  *αυτό που σου έστειλα Νικο

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*