Ακολουθηστε το Κατοχικα Νεα στο Τελεγκραμ καναλι του για να κερδισουμε μαζι το δικαιωμα στην Ελευθερια του λογου! https://t.me/+NoMgL8s9g7g1Y2Zk
23:51 - 08/06/2021

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΛΑΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ… ΣΤΙΣ 00.31 ΑΚΡΙΒΩΣ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΑΟΡΑΤΟΣ ΕΞΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΠΝΗΣΕΙ

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΛΑΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ… ΣΤΙΣ 00.31 ΑΚΡΙΒΩΣ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΑΟΡΑΤΟΣ ΕΞΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΠΝΗΣΕΙ

Τα κεφάλια μέσα λοιπόν να μην σας χτυπήσει! Δεν σας έχουν για βλήματα και ούτε για μαϊντανούς, μάλλον ούτε για βλήτα…αλλά κάτι πολύ μηδαμινό και άχρηστο σε αξία. Η ηθική του σατανά αγαπητά Ζομπι θα σας κάνει να καταλάβετε.

Έχουν βρει βλαμένους και τα κάνουν αυτά που κάνουν, γι αυτό δεν υπάρχει καμία σωτηρία!!! Δεν θα γλυτώσετε την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ που σας έχουν έτοιμη από τον Σεπτέμβριο. Αν όμως σας δολοφονουν, και θα το δείτε σύντομα μπροστά σας, τότε να πολεμήσετε ενωμένοι κατά κάθε εχθρικής κρατικής τρομοκρατικής επίθεσης εναντίον του λαού μας. Για αυτούς που ακόμη ζουν και δεν έχουν εμβολιαστεί.

Διαβάστε πιο κάτω πως η ΧΟΥΝΤΑ του ΤΡΙΣ-ΚΑΤΑΡΑ-κουλη σφίγγει την θηλιά γύρω από το λαιμό σας με τα ΜΜΕ να αυτοικανοποιούνται εξπερματώνοντας σαν ΠΟΡΝΕΣ των εξουσιών, με γλυκόλογα για το νέο ωράριο της εστίασης που τους κάνει να χύνουν ασταμάτητα:

“Εστίαση: Το νέο ωράριο που θα ισχύει από την Παρασκευή
Ανάσα για καφέ και εστιατόρια – Χαμόγελα από τους επιχειρηματίες

Η αλλαγή στη νυχτερινή απαγόρευση της κυκλοφορίας από την Παρασκευή (14/5), η οποία θα αρχίζει στις 00.30, φέρνει νέα δεδομένα και στο ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων της εστίασης. Έτσι από αύριο, που η απαγόρευση κυκλοφορίας θα μετατεθεί στις 00:30, αντί για τις 23:00 που ισχύει σήμερα, τα καταστήματα εστίασης θα μπορούν να παρατείνουν την λειτουργία τους.”

Για τους αναγνώστες μας οι εξής οδηγίες και δράστε, μην τον παίζετε, γιατί η κατάσταση είναι πολυ σοβαρή:

-Χέσε την ΜΟΝΑΔΑ και φτιάξε μια ΟΜΑΔΑ
-Οργανώσου τώρα που σας άφησαν μέχρι στις 00.30 έξω, οι ψυχ-ανώμαλοι θα χτυπήσουν πιο σκληρά άμεσα
-Μιλήστε με τους αστυνομικούς φίλους σας για την τεράστια απάτη και ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ της μαύρης σέκτας του σατανά που τους πληρώνει όλους
-Οι αστυνομικοί και στρατιωτικοί φίλοι σας πρέπει να ενημερωθούν!!! Και να εξοπλιστούν για να προστατέψουν τον λαό. Αν δεν γνωρίζουν την σέκτα θανάτου που είναι τόσο αισχρή και αρχίζει να εμβολιάζει και τα ελληνόπουλα για να μας εξοντώσει σαν λαό τελειωτικά.

Μην ξεχνάς ότι ο σατανάς έχει πολλά ποδάρια στην πολιτική εξουσία, όσα και να σπάσει θα βρει άλλα τόσα.

KORAKAS NEWS

Σχετικά με KORAKAS NEWS
Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...!Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, τοτε το μήνυμα έχει δωθεί: Καθημερινό ξεβράκωμα των συνομωτών εναντίον της χώρας μου και του λαού μου...

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*