12:10 - 13/07/2021

Εμβολιαστικός Ψευδοτοπικισμός. Μην σε συνεπαίρνει η απάτη των “μεταλλάξεων” τους.

Ακούμε τόσους μήνες τώρα για “βραζιλιάνικη” μετάλλαξη, “ινδική” μετάλλαξη, “αγγλική” μετάλλαξη κλπ.

Μην πέφτεις στην παγίδα τους. Αυτή η μέθοδος αποσκοπεί στο να ενισχύσει το δοθέν αφήγημα, ότι οι κατα τόπους μεταλλάξεις προέρχονται από τους ανθρώπους. Είναι μία καθαρά δαρβινιστική και αποσυντονιστική όμως τακτική που θέλει να πάρει την προσοχή σου από το προφανές.

Ότι οι μεταλλάξεις προέρχονται από τα εμβόλια. Και όχι. Δεν ήρθε ένας ινδός απ’ το Ταμίλ Ναντού, να σε κολλήσει μεταλλαγμένο κορωνοϊό στην Κάτω Μαγούλα. Εσύ παρήγαγες την μετάλλαξη με το εμβόλιο που έκανες.

Το να τις κατανομάζουν εθνικά, και γενικά σε άνα σύστημα που σιχαίνονται τα έθνη (διεθνιστές καμπαλιστές είναι αυτοί αμ τι να κάνουμε), το να τα αναφέρουν συνέχεια, πρέπει να σε ανησυχεί. Αναφέρονται σ΄αυτές τοπικιστικά για να ρίξουν στάχτη στα μάτια, να σε απομακρύνουν από το γεγονός ότι ΔΕΝ πηγάζει από την υποτιθέμενη χώρα προέλευσης τους, και ΔΕΝ μεταφέρθηκε μέσω ενός απίστευτου δικτύου μολυσμένων  μέσα από ένα ντόμινο καρμικού επιπέδου γκαντεμιάς.  Έγινε ΕΔΏ, ΤΏΡΑ, και το σημαντικότερο ΕΞΑΙΤΊΑΣ ΤΩΝ ΔΗΛΗΤΗΡΊΩΝ/ΓΕΝΕΤΙΚΏΝ ΌΠΛΩΝ ΤΟΥΣ.

Loading...
Σχετικά με Παναγιώτης Πολίτης

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh