18:46 - 11/10/2017

Ελλάδα και Κύπρος χέρι-χέρι στη νέα εποχή – Τα πάντα αλλάζουν ταχύτατα

Ελλάδα και Κύπρος χέρι-χέρι στη νέα εποχή – Τα πάντα αλλάζουν ταχύτατα

Του Άρη Δημόπουλου

Για όσους νόμιζαν πως μόνο το ελληνικό κράτος “πάει μπροστά” εναρμονισμένο με τις υποδείξεις της παγκόσμιας αρχής, σας παρουσιάζουμε το παράδειγμα της Κύπρου, που εισέρχεται με τη σειρά της ταχύτατα στη νέα εποχή.

Η ψηφιοποίηση των πάντων για το νησί της Αφροδίτης αποτελεί κύρια προτεραιότητα, με την παγκόσμια αρχή να έχει ήδη ρίξει “τα δίχτυα” πάνω από την Ελληνοκυπριακή κοινότητα.

Ίντερνετ των πραγμάτων (ή αλλιώς 5G), βιώσιμες επιχειρήσεις και ευρυζωνικά δίχτυα οπτικών ινών, εισβάλλουν στις ζωές χιλιάδων Ελλήνων, τώρα πλέον και στην Κύπρο, που φυσικά δεν θα έμενε έξω από το “μεγάλο παιχνίδι”.

Εξάλλου , όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, οι πιέσεις είναι ασφυκτικές προς τους Ελληνοκύπριους επιχειρηματίες για άμεση μετατροπή των επιχειρήσεών τους σε ψηφιακές, δίχως να δίνεται καμία απολύτως βαρύτατα στην ασφάλεια ή τον τρόπο συναλλαγών της “επόμενης μέρας”.

“Η ψηφιακή μετατροπή όλων των επιχειρήσεων είναι ουσιαστικά ο μόνος τρόπος επιβίωσης μίας επιχείρησης σε ένα πολύ ανταγωνιστικό περιβάλλον. Πιο απλά αυτό συνεπάγεται την χρήση όλων των σύγχρονων εργαλείων που μπορεί να μας προσφέρει η τεχνολογία και η ενσωμάτωσή τους στην καθημερινότητά μας. Η ψηφιακή μεταμόρφωση μας αφορά όλους.

Δεν είναι αυτά τα πράγματα για λίγους. Ωστόσο 100% προστασία δεν υπάρχει πουθενά”, τόνισε σε τηλεοπτικό σταθμό ο Βασίλης Νικολαϊδης, Διευθυντής πωλήσεων της εταιρείας PRIMETEL

Ως λέξη κλειδί αναφέρεται και πάλι το internet of things (ίντερνετ των πραγμάτων), μία νέα διαδικτυακή σύνδεση που καταργεί κάθε είδος προσωπικών δεδομένων και συνάμα παρέχει συνεχή σύνδεση των συσκευών οπουδήποτε κι αν βρίσκεται κάποιος.

Προσέξτε στο 4:32 και έπειτα, την επισήμανση του ομιλητή για όλα όσα έρχονται την επόμενη πενταετία και δεν αφορούν κάποιο “προοδευτικό ευρωπαϊκό κράτος”, αλλά την Κύπρο.

“Όλες οι συσκευές μας, όλα τα πράγματά μας, θα είναι συνδεδεμένα με το διαδίκτυο. Ακόμη και η πισίνα ή το ψυγείο του καταστήματος, όλα αυτά θα μπορούν να στείλουν δεδομένα στο διαδίκτυο”.

Μας θυμίζει κάτι;

el.gr

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε …αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. 7
    0
    οι οπτικές ινες δεν ειναι επιβλαβης για τον άνθρωπο ειδη υπαρχουν απλα δεν πανε κατευθείαν σε καθε σπιτι εδω υπαρχει τεχνολογια ακομα και απο τα κανονικα χάλκινα καλώδια να περνανε ταχύτητες 1 gbps αλλα δεν θελουνε να τις φερουνε αυτες της ταχύτητες με καλώδια γιατι δεν θα μπορουνε να παρακολουθούνε τα παντα οπως θα μπορουνε με το 5g, η google τωρα σταμάτησε της οπτικες ινες και στρεφετε στο 5G και διστιχος αυτο το 5G ειναι απο τον ουρανο skynet https://www.youtube.com/watch?v=c–I3XBGK9s
  2. 4
    0
    Οκ εγώ θα ξεκινησω συνδέοντας τη λεκανη της τουαλέτας. Εκει να δεις δεδομενα….

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί