ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Σάββατο, 05 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Έξω φρενών οι δυτικοί για το ξεμπρόστιασμα του κατηχητικού του Εωσφόρου απο την Μόσχα!

· Κατοχικά Νέα

Έξω φρενών οι δυτικοί για το ξεμπρόστιασμα του κατηχητικού του Εωσφόρου απο την Μόσχα!

Πρωτοφανές!!! Η Ορθόδοξη Ρωσία κατά των σατανιστών του Χάρυ Πότερ. Ρωσική σειρά για νέα παιδιά, με την ευλογία της ρωσικής ορθόδοξης εκκλησίας, αναδεικνύει την μάχη, ανάμεσα στον Χριστό και τον Βελίαρ

H ρωσική σειρά κινουμένων σχεδίων,η οποία περιέχει τον ορθόδοξο μυστικισμό,ως απάντηση στην σατανιστική διδασκαλία των βιβλίων του Χάρυ Πότερ,απευθύνεται στην ορθόδοξη νεολαία και ουσιαστικά αποδομεί,αυτόν καθ’ευατόν τον σκοπό των αντιχρίστων της δύσεως,οι οποίοι σχεδιάζουν την στρατολόγηση στελεχών για την νέα εποχή, μέσω των συγκεκριμένων βιβλίων και ταινιών.Το σενάριο λοιπόν θέλει,μια ομάδα νέων σπουδαστών των στρατιωτικών σχολών της Ρωσίας,οι οποίοι βρίσκονται στο 1ο έτος των σπουδών τους,να αποστέλονται με την ευλογία της ρωσικής ορθοδόξου εκκλησίας,στο βορρά της χώρας,όπου οι δυτικοί,προχωρούν σε μαζική πλύση εγκεφάλου της νεολαίας,με τις ταινίες και τα βιβλία του Χάρυ Πότερ.Σκοπός τους είναι να δημιουργήσουν εντός της ρωσικής κοινωνίας,εστίες αντορθόδοξης και αντιρωσικής προπαγάνδας.

Η ρωσική σειρά αναφέρεται στον αντιχριστιανικό ρόλο του ΝΑΤΟ,οι ήρωες δρουν και στα Βαλκάνια και συγεκριμένα στο Κόσοβο,όπου νατοικοί στρατιώτες ποδοπατούν ορθόδοξους μοναχούς!Η Ρωσία με αυτήν την παραγωγή,κορυφώνει τον ψυχρό πόλεμο κατά των δυνάμεων της δύσης και στον πνευματικό τομέα,υπενθυμίζοντας σε όλους μας,πως απάτριδες,αντίχριστοι σε μια κοινωνία δεν δημιουργούνται από την μια στιγμή στην άλλη,υπάρχουν συγκεκριμένοι μηχανισμοί στρατολόγησης που δρούν για χρόνια και αυτούς τους μηχανισμούς,ρωσικό κράτος και ρωσική ορθόδοξη εκκλησία,είναι αποφασισμένοι να εξοντώσουν.Ευχόμαστε κάποια στιγμή η ρωσική σειρά να προβληθεί και στην Ελλάδα μας,από ιδιωτική φυσικά πρωτοβουλία,ώστε τα ελληνόπουλα να ωφεληθούν και δουν την διαφορά ανάμεσα σε Χριστό και διάβολο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

https://youtu.be/bMfIcObO5rU

dioptra-news
thesecretrealtruth

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Στρατιωτική άσκηση Aurora 26 στη Σουηδία τον Μάιο του 2026ΔΙΕΘΝΗ

Σουηδία: Προετοιμασία για ταφή έως 500.000 ανθρώπων σε σενάριο πολέμου – Τι πραγματικά έγινε στην Aurora 26

Οι ΗΠΑ επαναφέρουν τη Ρωσία στο τραπέζι του G20 και προκαλούν την οργή της ΕυρώπηςΔΙΕΘΝΗ

43.000 drones σε ένα καλοκαίρι: Ο πόλεμος επιστρέφει στο εσωτερικό της Ρωσίας – Καύσιμα, αεροδρόμια και οικονομία υπό πίεση

Ρωσία: Κλείνουν τα παραρτήματα του Goethe-Institut σε Μόσχα, Αγία Πετρούπολη και ΑικατερινούποληΔΙΕΘΝΗ

Η Ρωσία κλείνει τα Goethe-Institut: Η κρίση των drones μετατρέπεται σε διπλωματικό πόλεμο με τη Γερμανία

5 απαντήσεις στο “Έξω φρενών οι δυτικοί για το ξεμπρόστιασμα του κατηχητικού του Εωσφόρου απο την Μόσχα!”

  1. 07/04/1999

    ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ
    ΠΑΡΤΙΖΑΝ – ΑΕΚ 1 -1
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΓΙΔΟΠΟΥΛΟΣ.

  2. Εμείς, οι Δυνάμεις της Αλήθειας, Θα διορθώσουμε την Ρωσία σύντομα και θα ξεπλύνουμε τον πλανήτη από τον μιαρό Χριστιανισμό και τον ποταπό Ισλαμισμό. Οι ιουδαϊκές θρησκείες του Αβραάμ προσβάλουν το ανθρώπινο είδος και δεν έχουν θέση στην Νέα Τάξη Πραγμάτων. All Hail the Dark Side!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά