12:04 - 30/04/2017

Εκμυστηρεύσεις-σοκ – Βασίλισσα Ελισάβετ: «Ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος θα ξεκινήσει μέσα στο 2017 – Κάποιος πρέπει να προετοιμάσει την νέα ανθρωπότητα» Βίντεο

Η βασίλισσα Ελισάβετ προκάλεσε κύματα ανησυχίας παντού όταν φέρεται να ανακοίνωσε σε κλειστό όπως πάντοτε κύκλο φίλων  και της οικογένειας της  ότι,  ο «τρίτος παγκόσμιος πόλεμος θα ξεσπάσει φέτος».

Αυτό προφανώς θα γίνει προκειμένου οι Ιλλουμινάτι να επιβάλλουν στην ανθρωπότητα την επόμενη φάση του άρρωστου και άνομου  γενικού σχεδίου τους που αφορά την «υποδούλωση» του πληθυσμού, αναφέρει βρετανικό άρθρο.

«Το 2017 θα είναι ένα πολύ ξεχωριστό έτος. Θα μείνει στην ιστορία ως η αρχή του 3ου Παγκοσμίου Πολέμου», φέρεται να δήλωσε η Βασίλισσα με ένα σαρδόνιο  χαμόγελο, σύμφωνα με το Windsor Castle insider.

Η Βρετανίδα βασίλισσα προέβει στις αποκαλύψεις στην επίσημη δεξίωση των γενεθλίων της που γιορτάζεται επίσημα από το βρετανικό έθνος τον Ιούνιο,  όταν ο καιρός είναι καλύτερος  με στρατιωτική παρέλαση που ονομάζεται «Trooping the Color».

Η 22η Απριλίου όμως είναι η πραγματική ημερομηνία των γενεθλίων της και επίσης γιορτάζεται αποτελώντας  μια μεγάλη ευκαιρία συγκέντρωσης  μόνο των μελών  της βασιλικής οικογένειας και οικογενειακών προσκεκλημένων επισκεπτών που επιλέγονται προσεκτικά μέσα από μια τεράστια λίστα .

«Η βασίλισσα φέρονταν να μιλούσε σαν να γνώριζε τα σχέδια των Ιλλουμινάτι απ΄ έξω και ανακατωτά», δήλωσε στο Windsor Castle insider, ανώνυμη «οικογενειακή» πηγή μιλώντας με την αυστηρή προϋπόθεση της ανωνυμίας.

«Για να κάνει τα πράγματα χειρότερα ( η Βασίλισσα)  φάνηκε να συγκινείται από την πιθανή έναρξη ενός νέου παγκόσμιου πολέμου», δήλωσε η πηγή.

Σύμφωνα με το βρετανικό δημοσίευμα, μέχρι τα τέλη του 2017 ο πλανήτης και ο κόσμος όπως το γνωρίζαμε θα είναι μη αναγνωρίσιμος,  εάν οι Ιλλουμινάτοι συνεχίσουν να κερδίζουν δύναμη.

Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή υπήρξε από καιρό η προτιμώμενη μέθοδος για την ανάφλεξη του τρίτου παγκοσμίου πολέμου , φέρνοντας τη Ρωσία, την Κίνα και τις Η.Π.Α. σε άμεση αντιπαράθεση, προτού φθάσουν στην τελική φάση του γενικού σχεδίου για παγκόσμια κυριαρχία.

Η Βρετανίδα βασίλισσα φέρεται να είπε για αυτό: «Κάποιος πρέπει να προετοιμάσει την νέα ανθρωπότητα που σύντομα θα αναγεννηθεί, και η οποία δεν μπορεί να δημιουργηθεί χωρίς μια περίοδο πλήρους σκότους , με  τις πιο μαύρες νύχτες, όπως αυτές που δεν έχουμε βιώσει ποτέ».

Εκμυστηρεύσεις-σοκ – Βασίλισσα Ελισάβετ: «Ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος θα ξεκινήσει μέσα στο 2017 – Κάποιος πρέπει να προετοιμάσει την νέα ανθρωπότητα» (Βίντεο) - Εικόνα0

Γίνεται κατανοητό πλέον ότι η «περίοδος του πλήρους σκότους » αναφέρεται σαφώς στον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο . Η «νέα αυγή» που η ανθρωπότητα σύντομα θα ξυπνήσει εξηγείται ως απαρχή της «Νέας Παγκόσμιας Τάξης».

Μόνο που αυτοί οι Ιλλουμινάτοι όπως τους ονομάζουν δεν μπορούν και δεν γίνεται να εξουσιάζουν 6 δισ ανθρώπους στον πλανήτη γη και σαφώς και δεν κάνουν κουμάντο αυτοί αλλά άλλες ουράνιες δυνάμεις .

Για όλα τα πράγματα  υπάρχει αιτία και αφορμή και όλα έχουν σκοπό .  Αυτές οι οργανώσεις  όμως εδώ και πολλά πολλά χρόνια φέρονται να καθοδηγούν κυβερνήσεις και πολιτικούς με σκοπό την υλοποίηση ενός και μόνο σχεδίου που αποσκοπεί στην πλήρη υποδούλωση του ανθρώπινου είδους.

Αυτό όμως  δεν πρόκειται να γίνει ούτε εύκολα , ούτε γρήγορα διότι πάντα έχουσι γνώση οι φύλακες.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση πολλοί από  τους παρευρισκόμενους σοκαρίστηκαν  προσπαθώντας  να χωνέψουν μαζί με το επιδόρπιο τους, και τις δηλώσεις της βασίλισσας Ελίζαμπεθ, περί Νέας Παγκόσμιας Τάξης και εποχής  που θα είμαστε τεχνολογικά πρωτοπόροι  και η ανθρωπότητα θα ζήσει ως ένας λαός κάτω από μια κυβέρνηση σε απόλυτη ειρήνη.

Η βασίλισσα «χαμήλωσε» την φωνή της  ενώ εξηγούσε την «ομορφιά» της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, σύμφωνα με την πηγή σαν μην ήθελε να επεκταθεί περισσότερο .

Εκμυστηρεύσεις-σοκ – Βασίλισσα Ελισάβετ: «Ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος θα ξεκινήσει μέσα στο 2017 – Κάποιος πρέπει να προετοιμάσει την νέα ανθρωπότητα» (Βίντεο) - Εικόνα1

Οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι στο δωμάτιο ωστόσο ήταν σιωπηλοί. Έξω από αυτό Βρετανοί αξιωματικοί και στρατιώτες του βασιλικού πυροβολικού (Royal Horse Artillery) καθοδηγούσαν άλογα κοντά στο Κάστρο του Windsor, για να  πραγματοποιήσουν έναν στρατιωτικό  χαιρετισμό με βολές από 41 πυροβόλα .

Η βασίλισσα κατέστησε σαφές ότι δεν έχει «πρόθεση να ανακατατάξει το υπάρχον σύστημα»  μέχρι να ξυπνήσει σε αυτό η «νέα αυγή». Οι ειδήσεις ήρθαν με χαμόγελο από πολλούς παρευρισκόμενους  φιλοξενούμενους, ενώ άλλοι εξακολουθούσαν να κλονίζονται από την «ωμή»  δήλωση της Βασίλισσας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Βρετανίδα μονάρχης σοκάρει τους φίλους της στα γενέθλια της  με ζοφερές προβλέψεις για το επόμενο έτος.

Τον Απρίλιο του 2016 η βασίλισσα προέβλεψε με ακρίβεια ότι το έτος αυτό θα ήταν ένα «annus horribilus» για τις διασημότητες, με έναν ασυνήθιστα υψηλό αριθμό θανάτων διασημοτήτων.

Η βασίλισσα ακούστηκε να εξηγεί ότι «τα τέσσερα εικονίδια πρέπει να πεθάνουν το 2016»,  και αυτά τα τέσσερα εικονίδια θα ήταν πλούσιες, διάσημες, ελεύθερες προσωπικότητες σκέψης που είχαν απορρίψει τις προόδους των Ιλλουμινάτι .

Η ίδια φέρεται να  προειδοποίησε τους φίλους και την οικογένειά της ότι οι θάνατοι διασημοτήτων που έλαβαν χώρα το 2016 θα χρησίμευαν ως προειδοποίηση σε άλλους διάσημους ισχυρούς ανθρώπους, να ενταχθούν στους Ιλλουμινάτι  και να υποταχθούν στη δύναμη της λατρείας … ή να πεθάνουν.

Εκμυστηρεύσεις-σοκ – Βασίλισσα Ελισάβετ: «Ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος θα ξεκινήσει μέσα στο 2017 – Κάποιος πρέπει να προετοιμάσει την νέα ανθρωπότητα» (Βίντεο) - Εικόνα2

Οποιαδήποτε διασημότητα που της «επιτρέπεται» να παραμείνει στο προσκήνιο το 2017 θα ήταν εξ ολοκλήρου «ήπια και ελεγχόμενη». Αυτό φέρεται να είναι άλλωστε ξεκάθαρο μέρος του σχεδίου των Ιλλουμινάτι .

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι ακριβώς είναι αλήθεια και τι μύθος από όλα αυτά , αλλά υπάρχουν πολλές «πληροφορίες» για την βρετανική βασιλική οικογένεια και τις πολλές διασυνδέσεις της με «σκοτεινές οργανώσεις» κατά καιρούς.

Ότι και να φέρεται να  δήλωσε πάντως η Βασίλισσα Ελισάβετ έχει μεγάλη δόση αλήθειας κυρίως από τα γεγονότα που διαδραματίζονται αυτήν την στιγμή σε ολόκληρο τον πλανήτη , από την κορεατική χερσόνησο , την Ουκρανία, τα Βαλκάνια , την Συρία μέχρι την Α.Μεσόγειο. Ο καιρός γαρ εγγύς.

pentapostagma

Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (15)

 1. Μπάρμπα Γιάννης 04/30/2017 @ 12:20 ΜΜ

  …….και αυτό που έχει αρχίσει με τον βομβαρδισμό της Γιουγκοσλαβίας τότε το 99 και συνεχίζεται έως την τελική αναμέτρηση ΗΠΑ-ΚΙΝΑΣ τι είναι?

 2. Oλα ψεματα και ψευτικες ειδησεις

 3. ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ. 04/30/2017 @ 12:28 ΜΜ

  ΜΑΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ, ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΤΕ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΥΦΛΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΓΗΙΝΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΗΛΕΤΡΙΚΑ ΜΕΣΑ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΕΝΑ ΓΕΝΙΚΟ ΜΠΛΑΚΑΟΥΤ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΗΡΟΥΝ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.

 4. Ανώνυμος 04/30/2017 @ 1:00 ΜΜ

  ας της σφυρίξει κάποιος στ αυτί πως όσο και αν τραγουδάν όλοι αυτοί, θα γίνει αυτό που θέλει ή επιτρέπει Ο ΘΕΟΣ, στον ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟ

 5. το θεμα ειναι οτι τα πραγματα σε παγκοσμια κλιμακα ειναι καταθλιπτικα, εξεγερσεις, τρομοκρατια, πεινα, ανεργεια, φτωχεια, δυναμη ισχυος απο πολλους τρελους, ο καιρος και η φυση τρελαθηκε (με το δικιο τους), οι νεοι χανουν το ενδιαφερον τους και γινονται υποχειρια μιας τεχνολογιας που λειτουργει αρνητικα(βλεπε κινητα, κλπ)ο ενας δεν σεβεται τον αλλον,ακους ολο τρελα γεγονοτα στις ειδησεις,(δολοφονιες περιεργες, ατυχηματα, διαφθορες, εξαφανισεις)κλπ. ο καθενας πλεον λειτουργει σαν το ο θανατος σου η ζωη μου, και πιστευω οτι θα πανε ακομα χειροτερα, πολυ χειροτερα τα πραγματα. Αν ο καθενας κατσει και συνδεσει πολλα γεγονοτα θα δει οτι ολα ειναι ελεγχομενα, οτι ολα αποσκοπουν καπου, δεν χρειαζεται η βασιλομητωρ για να πει οτι θα ξεκινησει το κακο….. Το θεμα σε ολα αυτα δεν ειναι τι θα περιμενουμε αλλα πως θα μπορεσουμε να βοηθησουμε να μην χαθουν τα νεα παιδια οι νεες γενιες, πως θα βοηθηθουμε ολοι μας να επιβιωσουμε απο ολη αυτη την ανισοροπια……

 6. Ο 3ος παγκόσμιος πόλεμος δεν έχει αρχίσει ακόμα. Το τι συμβαίνει τώρα, είναι ένα κλίμα ψυχρού πολέμου, με σποραδικές μάχες συνήθως σε τριοκοσμικές και μουσουλμανικές χώρες (με εξαίρεση την πρώην Γιουγκοσλαβία). Ο πόλεμος θα αρχίσει όταν θα γίνει απευθείας πολεμική αντιπαράθεση μεταξύ ΗΠΑ/ΝΑΤΟ και Ρωσσίας/Κίνας και αρχίσουν να μετρούν τα θύματα. Ακόμα δεν έχει γίνει αυτό.

 7. ΑΝΩΝΥΜΟΣ 04/30/2017 @ 4:20 ΜΜ

  αυτη ειναι ετοιμη?
  “ο αγνωστος πολεμος” του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΡΑΙΑΝΟΥ.διαβαστε το διαδωστε το
  Οσα βλεπουμε σημερα.

 8. ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΩΣΕΙ ΚΑΙ Η ΣΑΥΡΑ ΤΟ 17?

 9. ΕΧΟΥΝΕ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΣΚΥΛΑ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ.

 10. Σήμερα είμαι όλο παρατηρήσεις… Τον περασμένο Δεκέμβρη, οι New York Times έγραφαν σε άρθρο τους ότι «αν το 2016 ήταν για την Ευρώπη γεμάτο πολιτικά σοκ, το 2017, θα είναι ακόμα χειρότερο». Η χρονιά των εκλογών.. η Ολλανδία άνοιξε τον χορό, ά! και το τουρκικό δημοψήφισμα. Το timing προβληματίζει. Εκλογές σημαντικές όχι μόνο για την ΕΕ και την Ευρώπη αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο. Εάν κάτι έχει «προγραμματιστεί»… θα μπορούσε να ξεκινήσει ή κατά την ευάλωτη περίοδο εκλογών: Στις 9 Μαΐου θα διεξαχθούν οι προεδρικές εκλογές στη Νότια Κορέα ενώ στις 19 Μαΐου οι προεδρικές εκλογές στο Ιράν… αλήθεια με τα Σκόπια τι γίνεται; Η χώρα είναι από τις 11 Δεκεμβρίου, οπότε διεξήχθησαν οι εκλογές, χωρίς κυβέρνηση- τύποις κυβερνάει η υπηρεσιακή που όμως δεν νομιμοποιείται να λαμβάνει αποφάσεις-… Ή μετά τις εκλογές: ηΤερέζα Μέι προκήρυξε Πρόωρες εκλογές για τις 8 Ιουνίου 2017, κανονικά δεν έπρεπε να διεξαχθούν πριν τις 7 Μαΐου του 2020. Στις 3 Μαΐου η βασίλισσα θα λύσει το τωρινό κοινοβούλιο. Όπως δήλωση η Βρετανίδα πρωθυπουργούς … «και ας αποφασίσει ο λαός». Γιατί να πάει σε εκλογές τώρα, αφού έχει σχεδόν άλλα 4 χρόνια μπροστά της; Στην προκειμένη περίπτωση, σε εκλογές πηγαίνεις όταν είσαι σίγουρος ότι θα κερδίσεις, ή όταν περιμένεις να συμβεί κάτι εξαιρετικά σημαντικό – όχι υποχρεωτικά το Brexit. Εξάλλου, η ίδια είπε πως η απόφαση της χώρας για το Brexit είναι αμετάκλητη, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν πρόκειται να ξαναγυρίσουμε στην ΕΕ». Εκλογές στη Γαλλία (Ολοκληρώνονται στις 18 Ιουνίου με τις Βουλευτικές), στη Γερμανία (24 Σεπτεμβρίου 2017), τι γίνεται στην Ιταλία μετά τον εκλογικό νόμο Italicum; … ενώ εμείς περιμένουμε έως τις 22 Μαΐου για να δούμε τι θα αποφασιστεί …

  • Ανώνυμος 05/01/2017 @ 1:41 ΜΜ

   λοιπον, “ενώ εμείς περιμένουμε έως τις 22 Μαΐου για να δούμε τι θα αποφασιστεί,” και ποτε θα πεσει η κυβερνηση για τις διπλες εκλογες (ιουνιος 2017 / οκτωβριος 2017)…. αν αναρωτιεσαι ακομα για το “Εάν κάτι έχει «προγραμματιστεί»…” να σου φρεσκαρω τη μνημη σου για το τι εχει «προγραμματιστεί» : τι σου ετοιμαζουνε απο το 1988, δες πριν 30 χρονια το Εκονομιστ ! Δες την εικονα εξωφυλλου, δες ολα τα χαρτονομισματα να καιγονται, να καταλαβεις τι μας περιμενει….. geopolitics.com.gr/2017/03/economist-1988.html

 11. ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΑΡΧΙΣΕ 04/30/2017 @ 8:17 ΜΜ

  O Τρίτος παγκόσμιος πόλοεμος δεν έχει ξεκινήσει ακόμα. Θα ξεκινήσει όταν υπάρξει αμεση στρατιωτική αντιπαράθεση και πολεμικές αψιμαχίες μεταξύ ΗΠΑ/Νατο και Ρωσσίας/Κίνας.

 12. Ανώνυμος 04/30/2017 @ 9:19 ΜΜ

  τι δουλεια εχει η εικονα του jesua στο πρωτο βιντεο? αυτοι δεν υποτιθεται οτι τον φοβουνται?

 13. Dr. Van Helsing 05/01/2017 @ 7:00 ΠΜ

  Ε βασίλισσα, τά ίδια σκουλήκια με αυτά που θα φάνε εμάς, θα φάνε και σένα. Η’ η ίδια φωτιά αν προτιμάς την αποτέφρωση. Ούτε την ώρα του θανάτου σου θα έρθει το βασιλικό ιππικό να σε σώσει. Και ενώ είχες την δύναμη να κάνεις τον κόσμο ενα καλύτερο μέρος, έστω να προσπαθήσεις, αρκέστηκες να κόβεις βόλτες στο παλάτι και να μεγαλώσεις(που λέει ο λόγος), τον μαλάκα τον γιό σου, τον Κάρολο τον ντινγκιντάνγκα.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*