Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

14:47 - 04/12/2015

THE EVENT!! – ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ!!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

gegonos

Δεν θα βρεθούν τέτοιες πληροφορίες στο ελληνικό διαδίκτυο. Κάποια sites στην Ελλάδα το γνωρίζουν αλλά δεν το λένε! Υπάρχει υπόνοια ότι, αυτά τα sites που το γνωρίζουν δεν μιλάνε εσκεμμένα γιατί λειτουργούν ως Δούρειοι Ίπποι, προκειμένου να αναγνωρίσουν το έδαφος στην Ελλάδα, να τσιμπήσουν τους αγνούς και πατριώτες και ζηλωτές Χριστιανούς ώστε να γνωρίζουν ΠΟΣΟΙ είναι οι «επικίνδυνοι».

Όλα προέρχονται από το εξωτερικό και είναι μετάφραση/ερμηνεία των κυριότερων νοημάτων.

Όποιος εννοήσει, ας εννοήσει!

Δεν θα γίνει ανάλυση στο παρόν αλλά μόνο δίδονται τα κυριότερα μηνύματα. Τα γεγονότα θα συμβούν πολύ γρήγορα…

Ετοιμάζεται το μεγαλύτερο, κατ’ αυτούς, γεγονός της ιστορίας της ανθρωπότητας!

The Event!

Στα ελληνικά το βαφτίζουμε «Το Γεγονός».

Καμία σχέση με ό,τι ξέραμε μέχρι τώρα και ασχολούμασταν (πόλεμοι, λαθρομετανάστευση, θρησκείες, μίζες, διεφθαρμένες κυβερνήσεις, κρίση, πείνα κ.ά.). Όλα τα προβλήματα είχαν σκοπό να μας αποσπάσουν την προσοχή και να ετοιμάσουν το έδαφος γι’ αυτό το Event.

ΤΙΠΟΤΑ δεν ειπώθηκε δημόσια και ΤΙΠΟΤΑ δε θα ειπωθεί μέχρι να γίνει το EVENT!

NΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ!

Το παρόν στέλνεται ΑΠΑΞ, για ευνόητους λόγους.

Επειδή το θέμα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ, έγινε προσπάθεια να αποσταλεί η κύρια ιδέα και οι περιγραφές των επιμέρους γεγονότων και κεφαλαίων του Event.

Το παρόν είναι μόνο ορεκτικό. Αδυνατώ να τα καταθέσω όλα γιατί δε θέλω και απαιτούνται ώρες μετάφρασης. Νομίζω ότι αρκούν να αφυπνίσουν, όποιον θέλει να αφυπνιστεί.

Αν γίνουν και όταν γίνουν, ας ψάξει ο καθένας να βρει πηγές και πνευματική βοήθεια γιατί ΑΝ γίνει, μπαίνουμε 100% στην περίοδο του αντίχριστου. Μπορεί τώρα να βαδίζουμε στα χρόνια του αντίχριστου αλλά ΑΝ τα όσα διαβάσετε παρακάτω, τότε το ποσοστό γίνεται 100%.

Αποστέλλεται σχετικά «αγχωμένα» λόγω χρόνου. Ελπίζω να αρκεί η πληροφόρηση. Όποιος θέλει κι άλλα, ΑΣ ΨΑΞΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.

OΛOI, κυριολεκτικά ΟΛΟΙ θα αναγκαστούν και θα καλεστούν να πάρουν θέση. ΟΛΟΙ οι άνθρωποι του πλανήτη, μηδενός εξαιρουμένου.

Δεν χωράνε πια δικαιολογίες για κανέναν και καμία αποποίηση ευθυνών (δεν μου είπαν, δεν κατάλαβα, αυτός έτσι, εκείνος αλλιώς, μα δε βλέπεις αυτοί τι κάνουν, αφού αυτός κάνει έτσι εγώ γιατί, δεν ξέρω-δε γνωρίζω κλπ.).

ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

Η πλάνη είναι η μεγαλύτερη σε όλη την ιστορία της ανθρωπότητας, εξ ου και η αναφορά του Κυρίου στο Ευαγγέλιό Του «θα προσπαθήσει να πλανήσει, ει δυνατόν, και τους εκλεκτούς».

Μη ζητάτε ημερομηνίες και χρονοδιαγράμματα.

Κατά τα φαινόμενα, έχουμε μπει στην τελική ευθεία πραγματοποίησης του Event και ο αριθμός των ημερών είναι διψήφιος ((98-99%). Ίσως και μονοψήφιος, αλλά ΚΑΝΕΙΣ δεν το γνωρίζει παρά μόνο «αυτοί».

Όποιος θέλει ας κοροϊδέψει ελεύθερα.

Όποιος θέλει ας το δημοσιεύσει.

Μην ψάχνετε για λογικές λύσεις. Η μοναδική λύση προέρχεται άνωθεν, από τον Παντοδύναμο Ιησού Χριστό και τη μετάνοια του ανθρώπου. Κυρίως των Ελλήνων!!

Είμαστε ανήμποροι κυριολεκτικά, μόνο ο Κύριος μπορεί να τα διαλύσει αν του το ζητήσουμε ατομικά, συλλογικά ή πανεθνικά. Αυτό το τελευταίο φαντάζει αδιανόητο αλλά ας γίνει έστω ατομικά…

ΑΡΧΗ

Το Event είναι η ανύψωση της ανθρωπότητας σε άλλες συχνότητες, επίπεδα συνείδησης, ενέργειας και ακτινοβολίας. Την ημέρα αυτή ΟΛΟΣ ο πλανήτης θα βομβαρδιστεί με ακτινοβολίες «αγάπης», αυτοσυνείδησης, σε 5-διάστατες καταστάσεις (5-D), αντί της τρισδιάστατης (3-D) πραγματικότητας που ζούμε τώρα.

Οι άνθρωποι θα ζήσουν (κατ’ αυτούς) πρωτόγνωρες πνευματικές καταστάσεις, αυτοσυνειδησία, πνευματική εγρήγορση, αφύπνιση, έντονα συναισθήματα.

Σημάδια:

Κάποιοι θα νιώσουν ένα τσουνάμι συναισθημάτων.
Πιθανόν κάποιοι να νιώσουν ότι όλα είναι διαφορετικά.
Άλλοι θα νιώσουν ότι ζουν σε άλλη διάσταση-συνείδηση.
Μερικοί θα νιώσουν χαμένοι-αποδιοργανωμένοι και αποπροσανατολισμένοι (που είμαι, τι κάνω, ποιος είμαι).
Κάποιοι θα νιώσουν ότι περπατούν πάνω σε νερό ή στον αέρα.
Μπορεί να υπάρξει αίσθηση για μειωμένη τροφή και ύπνο (σωματικά).
Τα χρώματα μπορεί να φαίνονται πιο έντονα.
Το προσωπικό των Σωμάτων Ασφαλείας, οι στρατιώτες-αστυνομικοί κλπ. θα νιώσουν έντονα την ανάγκη να πετάξουν τα όπλα τους και να γίνει ειρήνη σε όλη τη γη.

Όλοι οι κάτοικοι της γης θα νιώσουν και θα καταλάβουν ότι κάτι γίνεται ή έγινε. Εκατομμύρια άνθρωποι δε θα μπορούν να εξηγήσουν τι έγινε και τι νιώθουν.

Το μενού περιλαμβάνει και ανύψωση/αρπαγή… ανθρώπων! Κυρίως αγνών ανθρώπων (κατ’ αυτούς) και αρκετά… παιδιά! Δηλαδή, εξαφανίσεις ανθρώπων, αρπαγή στον αέρα, ίσως επιστροφή τους με αλλαγμένα-πειραγμένα μυαλά και συνειδητότητα…

Όλα θα γίνουν με χρήση μυστικής έως τώρα υπεραναπτυγμένης τεχνολογίας, διαστημοπλοίων (ψάξτε για το διαβόητο Σχέδιο Συγκομιδής). Πρόκειται για στείρα και ξεφτιλισμένη απομίμηση της αρπαγής πιστών στον Ιησού Χριστό ανθρώπων, όπως το αναφέρει ο Απ. Παύλος στην Προς Θεσ. Β’ επιστολή του.

Εκατομμύρια Χριστιανοί θα πλανηθούν! Μαζί και οι… ηγεσίες των Εκκλησιών, οι οποίες θα ωθούν τους πιστούς για επαναπροσέγγιση της πίστης και επανεξέτασης των θρησκειών. Ο Χριστός θα… επανεξεταστεί για το αν είναι πραγματικά Θεός και αν… χρειάζεται πλέον!

Η αλληλουχία των γεγονότων του The Event, περιλαμβάνει:

-Το Event θα ανακοινωθεί από όλες τις τηλεοράσεις των κρατών της γης την ίδια μέρα και ίδια ώρα! Κάποιοι «τοποθετημένοι» από τώρα έχουν έτοιμα κείμενα και θα μιλήσουν στο αποσβολωμένο-υπνωτισμένο κοινό όπου θα αναλύσουν τι συμβαίνει και περί τίνος πρόκειται.

-Σύλληψη κορυφαίων παραγόντων της πολιτικής, στρατιωτικής, οικονομικής και θρησκευτικής ζωής του πλανήτη (Ρότσιλντ, Ιλλουμινάτι, Μασόνοι, νυν και τέως Πρόεδροι Δημοκρατίας, Πρωθυπουργοί-Υπουργοί, Βασιλιάδες και Βασίλισσες, τραπεζίτες, θρησκευτικοί και στρατιωτικοί ηγέτες). Το ΣΟΚ θα είναι τεράστιο για τις μάζες που θα νομίζει ότι επήλθε επιτέλους δικαιοσύνη. Το ΣΟΚ των αποκαλύψεων/σκανδάλων των συλληφθέντων θα είναι τεράστιο για τις μάζες, που θα απαιτήσουν θυμωμένα και τυφλά τιμωρία και απαλλαγή απ’ αυτούς ΤΩΡΑ. Αυτό το ΤΩΡΑ θα εκμεταλλευθεί κατάλληλα για να οδηγηθούν οι λαοί κατάλληλα εκεί που «θέλουν κάποιοι».

-Το πιθανότερο σενάριο είναι (κατ’ αυτούς) ν’ αρχίσει στις 07:00-09:00 ώρα Ανατ. Ακτής ΗΠΑ (Νέας Υόρκης και Ουάσινγκτον), μέρη με τις μεγαλύτερες και περισσότερες συλλήψεις. Συλλήψεις θα γίνουν και σε Λονδίνο, Ρώμη, Βατικανό, Βερολίνο, Βρυξέλλες και άλλες πόλεις-κέντρα αποφάσεων. Περαιτέρω αυτό σημαίνει απογευματινές ώρες Ελλάδας-Ευρώπης (14:00-18:00) και το πιθανότερο να γίνει ημέρα Παρασκευή πρωί (ώρα ΗΠΑ). Δηλαδή Παρασκευή απόγευμα στην Ευρώπη.

-Θα ανακοινωθεί από ουδέτερα και «αδιάφθορα» άτομα σε κάθε χώρα και όχι διεφθαρμένους υπάρχοντες πολιτικούς, στρατιωτικούς, δημοσιογράφους κλπ.

-Κύριο νόημα των τηλεοπτικών ανακοινώσεων: «Δεν είναι πραξικόπημα, ούτε στρατιωτικός νόμος. Κανείς δεν αναλαμβάνει την ηγεσία της χώρας. Οι συλλήψεις που θα ανακοινωθούν θα είναι νόμιμες και θα παρουσιαστούν αποδείξεις (τρανταχτές και εξοργιστικές). Θα ανακοινωθούν νέες εκλογές. Τα χρήματα στις τράπεζες θα είναι ασφαλή. Το υπάρχον διεφθαρμένο χρηματοπιστωτικό-τραπεζικό σύστημα πρέπει να επανεκκινηθεί (reset) για να καταργηθούν διεφθαρμένα προγράμματα, να αναδιανεμηθεί-διαμοιρασθεί το κλεμμένο χρήμα στους ανθρώπους, όπου και ανήκει. Τα κλεμμένα χρήματα ανήκουν σε όλους τους ανθρώπους της γης. Τα χρήματα αυτά έχουν κλαπεί από εσάς μέσω φόρων και άλλων έμμεσων μορφών φορολόγησης, ανά τους αιώνες, και τώρα θα αναδιανεμηθούν σε κάθε άνθρωπο του πλανήτη αμέσως μόλις το τραπεζικό σύστημα αρχίσει να επαναλειτουργεί! Κανένας σκληρός νόμος δεν θα σας επιβληθεί και η μοίρα σας είναι στα χέρια σας, μέσω δημοκρατικών διαδικασιών».

-Μαζί με τις συλλήψεις των σκοτεινών στελεχών του ισχύοντος διεφθαρμένου Federal Reserve Banking System, θα ανακοινωθεί και το…

-Κλείσιμο των τραπεζών, σε θέμα λίγων λεπτών ή ωρών. Οι λαοί θα πιαστούν στην αμεριμνησία και αμέλεια, καθότι θα έρχεται Σαββατοκύριακο, με τις τράπεζες φυσικά κλειστές! Μπορεί να γίνει και Δευτέρα πρωί γιατί το Bank story μέχρι τώρα αγαπά τις Δευτέρες. Ωστόσο, επειδή όλα γίνονται βάση ημερομηνιών, Πέμπτη αργά το βράδυ και ξημερώματα Παρασκευής συνελήφθη, δικάστηκε και σταυρώθηκε εν τάχει ο Χριστός, ο φερόμενος ως προδότης και βλάσφημος από την ιερατική κάστα. Ως βλάσφημοι και προδότες-υπεύθυνοι θα θεωρηθούν τώρα οι Μασόνοι, οι Ιλλουμινάτι, οι πρώην και νυν πολιτικοί-τραπεζίτες-στρατιωτικοί! Εξ ου και η σύλληψή τους αργά την Πέμπτη ή την Παρασκευή το πρωί (ώρα ΗΠΑ και απόγευμα στην Ευρώπη).

-Αν ανακοινωθεί τεχνηέντως Bank Holiday σε δυτικές χώρες είναι κακός οιωνός.

-Οι τράπεζες όλου του κόσμου θα μείνουν κλειστές για 3 έως 15 μέρες, αναλόγως τις εξελίξεις, την πρόοδο των σχεδίων τους και τις αντιδράσεις των λαών (τις οποίες όντως φοβούνται και αδυνατούν να προβλέψουν).

-Τα Χριστούγεννα του 2015 πέφτουν ημέρα Παρασκευή… (αυτό είναι σφήνα!)

-Κλείσιμο τραπεζών για 3 έως 15 μέρες. Συνιστούν προετοιμασία με ό,τι είναι αυτονόητο (τροφές, νερά, ενέργεια, θέρμανση, καθαριότητα κλπ.) Τα supermarkets θα αδειάσουν μόλις ο πανικός «συνειδητοποιηθεί» από τις μάζες, όταν ανακοινωθεί το κλείσιμο των τραπεζών. Τα μετρητά θα περνάνε, όπως και ο χρυσός, το ασήμι και άλλα ακριβά μέταλλα. Όσοι έχουν μετρητά και χρυσό στα χέρια τους σε οποιαδήποτε μορφή (λίρες, κοσμήματα, πλάκες κλπ.) θα επιβιώσουν τόσο σ’ αυτό το κρίσιμο διάστημα αλλά και μετά…

-Το reset των τραπεζών θα γίνει την ίδια μέρα με το Event. Το reset είναι κατ’ αυτούς το πιο απαραίτητο ίσως μέρος της γήινης διαδικασίας.

Μέρα 1η
Όταν ασκηθεί μεγάλη πίεση στο Αμερικανικό Federal Reserve να ξεπληρώσει το χρέος στους πολίτες των ΗΠΑ και όταν αποκαλυφθεί ότι δεν έχει αυτά τα χρήματα, θα καταρρεύσει επίσημα! Ως τσουνάμι, θα πυροδοτήσει μια αλυσιδωτή αντίδραση στην διαβόητη BIS (Bank of Interantional Settlements) στην Ελβετία, στο ΔΝΤ, την Παγκόσμια Τράπεζα (World Bank) και άλλες μεγάλες κεντρικές τράπεζες, οι οποίες θα χρεοκοπήσουν- καταρρεύσουν.

Η ακραία αστάθεια θα επιφέρει κατάρρευση του χρηματιστηρίου σε παγκόσμια κλίμακα! Οι μετοχές θα κλείσουν-μηδενιστούν, μαζί και η Wall Street της Νέας Υόρκης. Μηδενισμός όλων των τραπεζικών χαρτιών! Σκοτεινοί τραπεζικοί λογαριασμοί θα μηδενιστούν και θα κλείσουν. Όλοι οι λογαριασμοί της «Cabal» θα μηδενιστούν και θα κλείσουν. Θα παγώσουν τα πάντα (χρεωστικές κάρτες, δάνεια, υποθήκες).

Μέρα 2η – 7η
Με κλειστές τράπεζες, αβεβαιότητα και σύγχυση θα βασιλέψουν. Πολλές επιχειρήσεις θα κλείσουν ενώ άλλες όχι. Μερικές θα δέχονται τα μετρητά ενώ άλλες θα δέχονται χρυσό ή ασημένια νομίσματα. Τέρμα οι πιστωτικές κάρτες, το σύστημα δεν θα τις δέχεται. Η διανομή των αγαθών πολύ πιθανόν να διαταραχθεί γι’ αυτό συνίσταται προετοιμασία σε τροφές, καύσιμα, νερό κ.ά.

Μετά την 7η μέρα
Ένα νέο οικονομικό και χρηματοπιστωτικό σύστημα θα συστηθεί, επικαλυπτόμενο και βασισμένο στο χρυσό! Αυτός ο χρυσός είν’ αποθηκευμένος σε μυστικές τοποθεσίες, προς το παρόν. Το δολάριο, το ευρώ, η αγγλική λίρα, το ελβετικό φράγκο, το γιέν και το κινέζικο Yuan θα αποτελέσουν τη βάση του νέου συστήματος. Ήδη το Κινεζικό Yuan συμπεριλήφθη στη λίστα του ΔΝΤ, μόλις πριν από λίγες μέρες (αρχές Δεκ 2015)!

Οι τράπεζες που είχαν διασυνδέσεις με τις σκοτεινές ελίτ και το Federal Reserve θα καταρρεύσουν. Οι λοιπές, όσες «απείχαν» απ’ αυτούς, θα ξανανοίξουν. Δεν θα επιβάλλουν όμως τόκους. Όλο το λογιστικό σύστημα των τραπεζών θα είναι καθαρό και διάφανο, διαθέσιμο προς το κοινό.

Το ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. Δεν θα υπάρχει Χρηματιστήριο στη νέα εποχή που επαγγέλλονται γιατί ήταν εξέδρα διαφθοράς και εκμετάλλευσης των χρημάτων και του πλούτου των λαών και της γης.

Οι οικονομικές υπηρεσίες των κρατών, οι λεγόμενες ΔΥΟ για τους Έλληνες, θα καταργηθούν τελείως και δεν θα υπάρχουν! Οι εφοριακοί θα χάσουν τις δουλειές τους 100%. ΟΛΟΙ.

-Αμέσως μετά το άνοιγμα των τραπεζών, το ΝΕΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ θα είναι σε ισχύ. Παγκόσμια και σε όλες τις χώρες. Το νόμισμα θα υποστηρίζεται, ξανατονίζεται, από τον χρυσό. Εξ ου και η μεγάλη συσσώρευση χρυσού από πολλές χώρες (Ρωσία, Κίνα).

-Δημιουργία νέων κυβερνήσεων. Οι παρούσες διεφθαρμένες κυβερνήσεις έχουν όριο ζωής, όριο από τον ίδιο «σκηνοθέτη» που τις χρησιμοποίησε για το «έργο» του και τώρα τις καταργεί. Είναι λυπηρό που δισεκατομμύρια άνθρωποι έπεσαν στην παγίδα του κομματισμού, ειδικά εδώ στην Ελλάδα. Αδαείς, «μοσχάρια», βολεμένοι, στρουθοκαμηλίζοντες και οδυρόμενοι…

-Διαγραφή των εθνικών χρεών των κρατών! Όλα τα χρέη, κι αυτό της Ελλάδας, θα σβηστούν! Μάταιοι και χαμένοι τόσοι κόποι και θυσίες πολιτών. Στη νέα εποχή που ετοιμάζεται δε θα χρωστάει κανείς σε κανέναν γιατί όλα θα είναι ελεύθερα και διαθέσιμα σε όλους.

-Ένα απόθεμα της τάξης των 300 τρις δολαρίων περιμένει κάπου, το οποίο θα διαμοιρασθεί σε όλα τα κράτη και τους… πολίτες της γης, για επανεκκίνηση και αρχή εκ του μηδενός των ΠΑΝΤΩΝ. Δεν θα γίνει κανείς πλούσιος αλλά όλοι θα έχουν τα βασικά για αξιοπρεπή διαβίωση. Επέρχεται ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΜΟΣ του πλούτου της γης για δικαιοσύνη και κατάργηση των πολέμων, της φτώχειας, των ασθενειών.

-Το ποσό αυτό έχει «αποθηκευτεί» από κάποιον Γάλλο Saint Germain, εδώ και 300 χρόνια περίπου (εδώ μιλάμε για μετενσάρκωση ανατολικών θρησκειών) και μαζί με τα χρήματα που κλάπηκαν από τα σκοτεινά τραπεζικά καρτέλ, τώρα «επιστρέφονται» στην ανθρωπότητα. Ο δε Saint Germain ανήκει κι αυτός στην Galactic Confederation και θα επιστρέψει κι αυτός (μετενσάρκωση) μαζί με τους άλλους πεφωτισμένους αδελφούς του της Πεφωτισμένης Αδελφότητας (Ascended Brotherhood), το Βούδα, το… Χριστό, τον… Αρχάγγελο Μιχαήλ κ.ά. (Θυμάται κανείς ότι στο Παρίσι υπάρχει μια πάμπλουτη ποδοσφαιρική ομάδα ονόματι Paris Saint Germain; Η οποία ανήλθε στο προσκήνιο ποδοσφαιρικά αμέσως μετά την εξαγορά της από πάμπλουτους Άραβες πετρελαιάδες;).

-Στη διαδικασία μετάβασης τον πρωταρχικό ρόλο έχει η νεοσυσταθείσα Τράπεζα στην Ασία ASIS και η ομάδα των BRICS (Βραζιλία, Ρωσία, Ινδία, Κίνα, Νότ. Αφρική). Η Κίνα και η Ρωσία ενεργούν προς την εδραίωση της νέας τάξης πραγμάτων, παρόλη την κατ’ επίφαση «χριστιανική ορθόδοξη» αντίληψη των πραγμάτων, κυρίως εκ του Πούτιν. Ο τελευταίος αποτελεί το κρυφό χαρτί της νέας τάξης πραγμάτων και προωθεί τα σχέδιά της, παραπλανώντας τον Χριστιανισμό παγκόσμια και παραλύοντάς τον με όνειρα τύπου «Κωνσταντινούπολης», «θα πάρουμε την Αγια Σοφιά», «η αρκούδα βρυχάται», «ο ηγέτης Πούτιν τα πήρε» και πολλά άλλα. Δεν υπάρχει τίποτα τέτοιο και όλα είν’ απάτη. Όλοι είναι ηθοποιοί ενός έργου τεραστίας απάτης με τον ίδιο σκηνοθέτη! Το κακό έχει εισχωρήσει στις Εκκλησίες και τους ηγέτες της (Πατριαρχείο Μόσχας, Κωνσταντινούπολης, Ιεροσολύμων, Βατικανό). Πολλοί Χριστιανοί θα λυπηθούν διαβάζοντας το παρόν αλλά πρέπει να ειπωθεί (ο Θεός δεν ενδιαφέρεται για κτίσματα ούτε για την Αγια Σοφιά, παρά μόνο για την μετάνοια του ανθρωπίνου γένους. Το απέδειξε και στους Εβραίους όταν γκρεμίστηκε συθέμελα ο ναός του Σολομώντα δύο φορές εξαιτίας της απιστίας και σκληροκαρδίας τους. Νομίζουν οι αφελείς Χριστιανοί ότι η Αγία Σοφία είναι η ονείρωξη του Χριστού;; Αλλού είναι ο Θεός! Ας μελετήσουν νυχθημερόν το Ευαγγέλιο με αγαθή προαίρεση και πρόθεση να μάθουν και να εννοήσουν).

-Ίδρυση παγκόσμιων πνευματικών κέντρων (πόλεων) για όλη την ανθρωπότητα. Ήδη κάποιες πόλεις έχουν ορισθεί για το σκοπό αυτόν με πνευματική πρωτεύουσα του κόσμου την Ιερουσαλήμ. Ακολουθεί η Αστάνα στο Καζακστάν κ.ά.

-Εμφάνιση ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ δυνάμεων, μορφών και οντοτήτων, προκειμένου να αναλάβουν το έλεγχο της ανθρωπότητας με ειρηνικούς σκοπούς και προθέσεις και την εγκαθίδρυση νέας και παγκόσμια υπερκυβέρνησης, η οποία θα «ψηφιστεί» από όλες τις νέες κυβερνήσεις στον ΟΗΕ! Galactic Confederation, The Pleiadians, The Ashtar Command (o Μαϊτρέγια), The Ascended Brothers, The Workers of Light. Όλοι αυτοί θα εμφανιστούν σταδιακά μετά το Event για να διαφωτίσουν την ανθρωπότητα προς ένα νέο και λαμπρό μέλλον, γεμάτο χαρά, ειρήνη, ευημερία, ανάπτυξη νέων τεχνολογιών, ειρήνευση του πλανήτη από τις έως τώρα μάστιγες (θρησκευτικοί διχασμοί, πόλεμοι, ανισότητες…).

-Οι παραπάνω υποτιθέμενοι εξωγήινοι παρακολουθούσαν (κατ’ αυτούς) την ανθρωπότητα εδώ και 25.000 χρόνια και τώρα αποφάσισαν να επέμβουν άπαξ δια παντός, αφού εμείς (οι γήινοι) βγάζουμε τα μάτια μας μόνοι μας.

-Μετά το Event, θα παρουσιαστούν άμεσα περί τις 6.000 νέες τεχνολογίες που θα λύσουν όλα τα δεινά της γης. Ελεύθερη και δωρεάν ενέργεια για όλους τους κατοίκους του πλανήτη, κίνηση αυτοκινήτων με νερό, τηλεμεταφορά, κίνηση αυτοκινήτων αντιβαρύτητας κλπ! Υποτίθεται, όλες αυτές οι νέες τεχνολογίες ήταν συγκεκαλυμμένες από τη σκοτεινή ελίτ των Ιλλουμινάτι, Μασόνων, Τραπεζιτών κ.ά., οι οποίοι δεν ήθελαν το καλό και την πρόοδο της ανθρωπότητας, ενώ τώρα «αποκαλύπτονται και ελευθερώνονται» δωρεάν από τη Γαλαξιακή Ομοσπονδία, τους Pleidians, τον Ashtar Commander…

-Νέες κοινωνίες, νέα μέτρα και σταθμά, νέοι κανόνες ζωής και εργασίας σε όλες τις χώρες. Μείωση ωρών εργασίας όλων των ανθρώπων της γης (3-10 ώρες εβδομαδιαίως) και παράλληλη ενεργοποίηση όλων των δημιουργικών ταλέντων των ανθρώπων. Θα ζητηθεί απ΄όλους να «καταθέσουν» τα ταλέντα τους, τις δεξιοτεχνίες και δημιουργικές ικανότητές τους προκειμένου οι νέες κοινωνίες ν’ αναπτυχθούν σε νέα πιο υγιή και πνευματική βάση.

-Καθαρισμός τροφών και νερού του πλανήτη για όλους (απαγόρευση χημικών και γενετικά μεταλλαγμένων-τροποποιημένων προϊόντων).

-Εκπαίδευση και δημιουργία νέων σχολείων τύπου Harry Potter (μύηση των παιδιών σε περισσότερο πνευματικές γνώσεις, μαγείας, πανθρησκείας, πανσεξουαλισμού κλπ.)

-Κατάργηση όλων των θρησκειών και εγκαθίδρυση μίας και μόνης, βασισμένης σε κοινές πνευματικές αρχές και την ειρηνική συνύπαρξη των κρατών. Κατάργηση του πολέμου και εγκαθίδρυση παντοτινής ειρήνης και παραδείσου στη γη, για πάντα.

ΤΕΛΟΣ

ΑΠΟ ΕΜΑΙΛΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (66)

 1. Τωρα ησυχασα!

 2. Βασίλης 12/04/2015 @ 3:22 ΜΜ

  Μου αρέσει αυτό που πίνετε. Που μπορώ να πάρω και εγώ λίγο; Περιγράφετε πράγματα που (για μένα τουλάχιστον, τον ασεβή) δεν γίνονται ούτε σε 100 χρόνια, όχι σε 10 μέρες. Από την άλλη λέω μακάρι να γίνουν αλλά χλωμό το βλέπω. Τουλάχιστον είναι μια νότα αισιοδοξίας μέσα στην παραφωνία των καταστροφών που διαβάζουμε συνέχεια.

 3. ΚΑΝΕΝΤΑ 12/04/2015 @ 3:27 ΜΜ

  ΑΡΕΣ ΜΑΡΕΣ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΕΣ

 4. Ανώνυμος 12/04/2015 @ 3:37 ΜΜ

  Νικο μια ερωτηση. Εσυ πιστευεις στο αρθρο που ανεβασες και στα οσα διαβασες;

 5. Νικο τι ειν αυτό? δικο σου δεν είναι…. ποιος τα εκανε όλα ενα?

 6. Μερικά θα ήτανε καλό να γίνουν.
  Μόνιμη ειρήνη δεν είναι δυνατό να υπάρξει. Ούτε μόνο μιά θρησκεία είναι δυνατό να υπάρξει.
  Στη διαδικασία να επιβάλεις οτιδήποτε θα χρησιμοποιήσεις βία οπότε τι μόνιμη ειρήνη; Οι πεποιθήσεις των ανθρώπων είναι κοινές για όλους αλλά ο καθένας ενεργοποιεί και υποστηρίζει ότι επιλέγει. Η επιλογή μπορεί να είναι είτε συνειδητή είτε ασυνείδητη.

  Η ανάπτυξη της συνείδησης είναι δικιά σου επιλογή, με τεχνολογία ή χωρίς. Διότι είσαι ο δημιουργός ολόκληρου του σύμπαντός σου. Ναι και σε σένα το λέω πού έχεις επιλέξει μέχρι τώρα να είσαι θύμα και έρμαιο αυθεντιών έξω από σένα, ναι εσύ έχεις δημιουργήσει κι αυτές τις αυθεντίες ως τέτοιες.

  Εγώ βλέπω ότι αυτή την στιγμή η ανθρωπότητα έχει επιλέξει να εκφραστεί ως άτομα αλληλοσυνδεόμενα με τα πάντα πιό συνειδητά, τα οποία σέβονται πρώτα τον εαυτό τους και δημιουργούν την ζωή τους όπως αυτοί οι ίδιοι επιλέξουν συνειδητά πιά, ακόμα και αν οι επιλογές τους μπορούν να ερμηνευτούν ως πόλεμος.

  Ηλίας Α. Λυμπέρης

 7. σαν συνολο το αρθρο ειναι αλλοπροσαλο στη κεντρικη ιδεα του , αντικρουομενο και μαλλον σχιζοφρενικο.καποια κομματια του ειναι αληθεια.σα καμια περιπτωση δεν το παιρνεις στα σοβαρα παντως…

 8. Ανώνυμος 12/04/2015 @ 4:13 ΜΜ

  α ρε κακομοίρη… τι τραβάς κι εσύ…!!!

 9. βασιλης 12/04/2015 @ 4:16 ΜΜ

  χμμμ,,,, αλογο κλανει

 10. Ανώνυμος 12/04/2015 @ 4:28 ΜΜ

  Για της 23 του Σεπτεμβρη τα ιδια λεγανε..

 11. Το κακο που ειναι; Ο λακος στην φαβα δηλαδη – που ειναι;

  Δεν το διεκρινα..

 12. Ολα καλα, αλλα μολις επεσε το ονομα Saint Germain, καποιος αρχιζει να σκεφτεται NESARA, παραπληροφορηση απο Cobra, φωτογραφικες συνθεσεις σαν αυτη:
  http://2.bp.blogspot.com/-XQbfJYrUu8Y/VkqGPLTf6GI/AAAAAAAAD1M/IY-C3ICdlug/s400/DJ.jpg
  Μετα ειναι και ο Neil Keenan που ανακηρυχθηκε ως Number 1, δηλαδη ο ανθρωπος που θα αναλαβει να μοιρασει τον Ιανουαριο του 2016 στον κοσμο τα Quadrillions απο τα Global Collateral Accounts.
  Για προσεξε και την ημερομηνια: Παρασκευη 1/1/2016 η αλλιως 1/1/9 η αλλιως 119.
  http://www.oom2.com/t34101-neil-keenan-nominated-for-n1-with-full-authority-to-disburse-gca-for-free-energy-other-humanitarian-purposes#78047
  Μας φερνεις σε δυσκολη θεση, τι να πρωτοδιαλεξουμε…

 13. Ανώνυμος 12/04/2015 @ 4:51 ΜΜ

  Δε κατάλαβα που είναι το πρόβλημα αν αφυπνιστούμε. Μήπως οι θεωρίες περί Χριστού απλά θα πιάσουν πάτο και θα δούμε την πραγματική αλήθεια;

 14. Ένας ακόμα 12/04/2015 @ 4:54 ΜΜ

  Κυκλοφορει το σεναριο αυτο πανω απο δυο χρονια …μερικα σχετικα links :

  https://www.youtube.com/watch?v=jYZlIe7fFCk Δημοσιευση 31/082013

  universalblessing.blogspot.gr/2013/06/blog-post_1.html Δημοσιευση 01/06/2013

  galaxiaki-omospondia-fwtos.gr/category/%CF%84%CE%BF-%CE%B3%CE%B5%CE%B3%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CF%83/ Δημοσιευση 3/2014,εχει κατεβει το βιντεο αλλα το παραθετω ως πληροφορια

 15. Εκτός του οτι όλα αυτά φαντάζουν ουτοπικά.. Που βλέπετε σε αυτά κάτι κακό?

  • Γεώργιος 12/04/2015 @ 7:57 ΜΜ

   Μαριαλένα, αυτά είναι η αρχή του τέλους. Έχει κι άλλο παρακάτω, απλώς ίσως κάπως έτσι αρχίσει η εποχή του Αντιχρίστου, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Με μία λέξη, δηλητήριο…

 16. Ανώνυμος 12/04/2015 @ 4:57 ΜΜ

  Stranger θα σου πω κάτι που μου συνέβη εχθές πρώτη φορά. Ήμουν στην εργασία μου,πρωί. Όταν ξαφνικά νιώθω μια δόνηση στον εγκέφαλο μου και αρχίζω να να κάνω κάτι που δεν έχω δώσει εντολή δεν το θέλω δεν το κάνω εγώ το είναι μου.Ενιωθα να μου παραβίαζουν τον σκληρό δίσκο του εγκεφάλου μου.Αυτό κράτησε δευτερόλεπτα.Σοκαριστικα και εξοργιστικα. Πήγα στην τουαλέτα να ρίξω λίγο νερό στο πρόσωπο μου και όταν κοιταχτικα στον καθρέφτη χαμογελουσα χωρίς να το νιώθω.σήμερα έκανα εξετάσει μήπως και το πάω για κανένα εγκεφαλικό… Ο γιατρός μου λέει όλα καλά.

  • Ανώνυμος 12/04/2015 @ 7:45 ΜΜ

   Ψάξε για “Παροδικό ψυχωσικό επεισόδιο”

  • ΝΕΜΕΣΙΚΟΣ 12/06/2015 @ 4:24 ΠΜ

   μην μπεις στον κοπο να πας σε τρελιατρους.. θα σου πουν πως εισαι ψυχωσικος άνθρωποι κλειδωμένοι στις 3δ που κοιμούνται δλδ ύπνο βαθύ και με μαστουροχαπα(με το αζημιοτο παντα) θα σε βαλουν και εσενα σε ναρκη….. ψαξε μεσα σου να δεις τι έπαιξε, από ποια πηγή πήρες μήνυμα, διαλογισου πάνω σε αυτο που εγινε, ζήτα και θα πάρεις.

 17. Ανώνυμος 12/04/2015 @ 5:12 ΜΜ

  Ρε παλικαρε στο αρθρο που εγραψες μπερδεψες μεσα το σχεδιο “αντιχριστος” το σχεδιο “αρπαγη” το σχεδιο διαλυσης τραπεζικου συστηματος και διαμοιρασμου του πλουτου και των χρηματων και το σχεδιο “ελευθερη και καθαρη ενεργεια για ολους” .
  Εχεις μπερδεψει τα μπουτια σου και το ενα που γραφεις ακυρωνει το αλλο. Ολα αυτα τα παραπανω ειναι τελειως διαφορετικα σχεδια που σκεφτηκαν πριν απο δεκαετιες σχετικα με το μελλον.
  Βεβαια τα τελευταια χρονια προσπαθουν να τα εφαρμοσουν σιγα σιγα με την σειρα , αναταραχη των θρησκειων και πτωση του χρηματοπιστωτικου συστηματος, ελευση εξωγιηνων ωστε να μας δωσουν και καλα ολες αυτες τις γνωσεις που μας κραταγαν κρυφες ολα αυτα τα χρονια και να εχουμε μια “δικαιη” ανακατανομη γνωσεων και πλουτου!
  Οσον αφορα τις θρησκειες αναφερες στον χριστιανισμο. Σε αλλες οπως ο βουδισμος ή διαφορετικες τι θα γινει?
  Σχετικα με το χρηματοπιστοτικο συστημα, το ξερεις οτι το πραγματικο χρημα ειτε αφορα χειροπιαστο χαρτι ειτε σε χρυσο ειναι μονο γυρο στο 20% και το υπολοιπο ειναι απλως νουμερα? αρα πως θα γινει ανακατανομη του πλουτου? και πως θα παρω ολα αυτα που εχουν οι μεγαλοι? προσπαθεις να πεις οτι θα παρουμε με το ετςι θελω απο τον μεγαλο που εχει πχ 200 στρεμματα γης και θα τα μοιρασουμε σε μικρους ωστε να παρουν και αυτοι ενα μεριδιο πχ 15 στρεμματα. Τι θα γινει οταν θα ερθει η σειρα να δωσουν οι μικροι που θα εχουν 20 στρεμματα σε αυτους που δεν εχουν τιποτα? δηλαδη εσυ πιστευεις οτι ολα αυτα θα γινουν με ενα τσακ και χωρις να πεσει ουτε μια σφαλιαρα?
  Οσον αφορα την ελευθερη σε προσβαση και δωρεαν ενεργεια και τις πολεις του μελλοντον ειμαι ακομα σε “βρεφικο” σταδιο. Ολα αυτα τα εχουν μελετησει για το παρα πολυ μακρινο μελλον.

  Υ.Γ ολα αυτα μπορουν να γινουν πολυ πιο γρηγορα απ οτι φανταζομαστε ΜΟΝΟ με καποιο τραμακτικο πολεμο ή καποιο αλλο τρομακτικο παγκοσμιο γεγονος που θα αναγκασει το χρηματοπιστοτικο συστημα να κανει reset . Με απλα λογια να γυρισουμε στην λυθινη εποχη αλλα με τις γνωσεις που εχουμε τωρα…

 18. TO OTΙ ΝΑ΄ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ.

 19. Απογοητευτηκα απο το αρθρο!!!!

 20. Γκαλζου 12/04/2015 @ 5:35 ΜΜ

  Επειδή το θέμα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ, έγινε προσπάθεια να αποσταλεί η κύρια ιδέα και οι περιγραφές των επιμέρους γεγονότων και κεφαλαίων του Event.

  Το παρόν είναι μόνο ορεκτικό. Αδυνατώ να τα καταθέσω όλα γιατί δε θέλω και απαιτούνται ώρες μετάφρασης. Νομίζω ότι αρκούν να αφυπνίσουν, όποιον θέλει να αφυπνιστεί.

  ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΩΡΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗΣ ΝΑ ΑΞΙΖΑΝ ΤΟΝ ΚΟΠΟ..?

  ΕΝΑ ΠΟΤ-ΠΟΥΡΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ, ΑΠΛΑ ΕΝΩΜΕΝΟ ΣΕ ΕΝΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΑΚΡΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ…
  ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΨΑΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΟ, ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΟ ΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΩΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.
  ΕΠΙΣΗΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΑ ΝΑ ΨΑΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛ΄ΑΥΤΑ ΕΝΑ ΠΡΟΣ ΕΝΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΔΕΜΕΝΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΟΝΟ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ.
  ΤΕΛΙΚΑ ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΑΛΙΟΜΕΤΑΦΡΑΣΗ…1% Ή 2% ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ, ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ…

 21. πια σωτηρία και απο ποιόν χριστό περιμένεις ήθελα να ηξερα θα σε καντηλιαζα αλλα σέβομαι μερικους εδώ μεσα γιατι για ολα αυτα που βλεπεις γυρω σου και σε ενοχλουνε να ξερεις πως φταιει η θρησκεια και η δικια σου και ολων. ετσι τα γμας και τα κοροϊδεύεις ολα αυτα που γραφεις

 22. Ανώνυμος 12/04/2015 @ 5:37 ΜΜ

  απλα αμερικλανιες.βαρετοι που ειναι αυτοι οι μασονοι βρε παιδακι μου.!

 23. Ανύπαρκτος 2Ε 12/04/2015 @ 5:39 ΜΜ

  Έπρεπε να είχαν γίνει όλα αυτά από το 2012… Αλλά ωραίο κείμενο για όποιον θέλει να ψαχτεί και να ανοίξει λίγο το νου του…

 24. Να προσεύχεσαι να γίνει το γεγονός για να σωθεί η ανθρωπότητα. Πάμπολα ελληνικά σιτε μιλούν γι αυτο απλά εσύ το ανακάλυψες τώρα. Αλλα ως γνωστός μπουρδολόγος και καταστροφολόγος δε ξέρεις τι λες για ακόμη μια φορά.

 25. Μπούρδες, as usual!!!

 26. Φίλε Νίκο, ένας αχταρμάς πολλά μαζί δηλαδή που δεν …..συνάδουν το ένα με το άλλο. Και μιλάω για όλους τους ψαγμένους.
  Παρά λίγο να χαζέψω με όλα μαζί. Δεν κολλανε όλα.
  Ας προσέχουμε λίγο νομίζω όλοι…πονηροί καιροί γαρ.

 27. Ανύπαρκτος 2Ε 12/04/2015 @ 6:21 ΜΜ

  Α και κάτι ακόμη… Εάν δεχτούμε ότι υπάρχει ψυχή (εγώ το πιστεύω) τότε μπορεί ηδη να γίνεται συγκομιδή σε “επίπεδο ψυχών” και απορρόφηση “ενέργειας ψυχών” και μετενσάρκωσής τους πάλι στη Γη, όχι απαραίτητα σε σώμα ανθρώπου… ή και μεταφοράς τους κάπου αλλού η και μηδενισμός… Το θέμα της ψυχής θα πρέπει να γνωρίσουμε και να μάθουμε τι γίνεται “εκεί” και όχι μόνο στα “υλικά θέματα τα της Γης” γιατί εδώ σε έναν 80-90 χρόνια κατά μεσο όρο το πολύ τελειώνουμε. Από εδώ χρειζόμαστε όσες περισσότερες γνώσεις και πληροφορίες γίνεται και όσο πιο αληθείς γίνεται…Το εάν θελήσουν να μεταφέρουν τα είδη (χλωρίδα πανιδα) του πλανήτη κάπου αλλού όπως είναι αυτό είναι κάποιο θέμα… Ισως οι συγκεκριμένοι δεν έχουν την τεχνολογία δημιουργία νέων ειδών από το “μηδέν” ή κάποιος άλλος λόγος υπάρχει… Πάντως αυτός ο κόσμος είναι μεγάλη απάτη το μόνο σίγουρο… Και για να γλυτώσουμε αυτή την απάτη θα χρειαστεί αφύπνιση από όλους (μάλλον αδύνατον για να μην πω τελείως) ή βοήθεια από κάποιους άλλους ανώτερων αυτών εδώ που κανονίζουν τη μοιρα της Γης. ΑΝΦΙΒΑΛΛΩ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙ ΕΙΠΑ… ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ…

 28. Ανώνυμος 12/04/2015 @ 6:32 ΜΜ

  ” Galactic Confederation, The Pleiadians, The Ashtar Command (o Μαϊτρέγια), The Ascended Brothers, The Workers of Light. Όλοι αυτοί θα εμφανιστούν σταδιακά μετά το Event για να διαφωτίσουν την ανθρωπότητα προς ένα νέο και λαμπρό μέλλον, γεμάτο χαρά, ειρήνη, ευημερία, ανάπτυξη νέων τεχνολογιών, ειρήνευση του πλανήτη από τις έως τώρα μάστιγες (θρησκευτικοί διχασμοί, πόλεμοι, ανισότητες…).”

  Πριν κάτι χρόνια έπεσε στα χέρια μου ένα βιβλίο του Texe Marrs με τίτλο'” τα απόκρυφα μυστικά της μασονίας” {1991},όπου ο συγγραφέας, μεταξύ άλλων αναφέρει τον Μαιτρέγια σαν τον αντίχριστο ο οποίος θα εμφανιστεί μετά από ένα οικονομικό κραχ ….αυτό ξεχάστηκε κάπου στο πίσω μέρος του μυαλού μου και να σου τώρα ξανά ο τύπος στο παρόν άρθρο να έρχεται να διαφωτίσει την ανθρωπότητα προς ένα νέο και λαμπρό μέλλον…γεμάτο χαρά ειρήνη ευημερία κλπ,κλπ…
  Αυτά…

 29. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΙΝ ΤΟΝ Γ.ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟΗ ΜΕΤΑ.

 30. ορθοδοξος ελληνας 12/04/2015 @ 6:44 ΜΜ

  Οταν λες πως θα κατηγορηθουν δηθεν οι μασονοι και οι illuminatti,τι ακριβως εννοεις;;;;;;δηλαδη θα ειναι τα θυματα μιας πλεκτανης;;;;;;;;

  • Ανθρωποι, αναλώσιμοι, που χρησιμοποιήθηκαν… αυτοι που θα ερθουν μετα θα είναι το κάτι άλλο

 31. ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΚΟ ΛΥΚΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΚΥΡΩΝΩ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗΣ ΘΕΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΧΡΟΝΩΝ;ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΩΝ;ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ……

 32. Αγγελική 12/04/2015 @ 7:01 ΜΜ

  ο εποχή του αντίχριστου είναι ο παράδεισος επι της γης? και γιατί δεν μας το λέτε τόσο καιρό και στεναχωριόμαστε άδικα? και το μυαλό μου είναι θολό πω πω πω !!!!!!!!

 33. Ανώνυμος 12/04/2015 @ 7:01 ΜΜ

  Γιατί σβήστηκε το σχόλιό μου.δεν βόλευε μήπως;

 34. Μια φορά και έναν καιρό ήταν η κοκκινοσκουφίτσα... 12/04/2015 @ 7:03 ΜΜ

  Ωραίο το παραμυθάκι σου, αλήθεια μόνος σου το σκέφτηκες?

 35. Ανώνυμος 12/04/2015 @ 7:06 ΜΜ

  Η ΥΠΕΡΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;

 36. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟ ΚΑΚΟ?

 37. Ανώνυμος 12/04/2015 @ 7:13 ΜΜ

  ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΤΟΥ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΑΡΘΡΟΥ .

  Α) <>
  ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
  ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ Ο ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Ο ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΚΑΙΝΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ .
  Β) Ο ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΣ ΟΛΟΥ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ / ΕΥΣΕΒΕΙΣ ΠΟΘΟΙ………..ΤΗΝ ΛΙΛΙΘ …..ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΕ ; ; ;! ! ! !

 38. Ανώνυμος 12/04/2015 @ 7:21 ΜΜ

  Ρε παλικαρε στο αρθρο που εγραψες μπερδεψες μεσα το σχεδιο “αντιχριστος” το σχεδιο “αρπαγη” το σχεδιο διαλυσης τραπεζικου συστηματος και διαμοιρασμου του πλουτου και των χρηματων και το σχεδιο “ελευθερη και καθαρη ενεργεια για ολους” .
  Εχεις μπερδεψει τα μπουτια σου και το ενα που γραφεις ακυρωνει το αλλο. Ολα αυτα τα παραπανω ειναι τελειως διαφορετικα σχεδια που σκεφτηκαν πριν απο δεκαετιες σχετικα με το μελλον.
  Βεβαια τα τελευταια χρονια προσπαθουν να τα εφαρμοσουν σιγα σιγα με την σειρα , αναταραχη των θρησκειων και πτωση του χρηματοπιστωτικου συστηματος, ελευση εξωγιηνων ωστε να μας δωσουν και καλα ολες αυτες τις γνωσεις που μας κραταγαν κρυφες ολα αυτα τα χρονια και να εχουμε μια “δικαιη” ανακατανομη γνωσεων και πλουτου!
  Οσον αφορα τις θρησκειες αναφερες στον χριστιανισμο. Σε αλλες οπως ο βουδισμος ή διαφορετικες τι θα γινει?
  Σχετικα με το χρηματοπιστοτικο συστημα, το ξερεις οτι το πραγματικο χρημα ειτε αφορα χειροπιαστο χαρτι ειτε σε χρυσο ειναι μονο γυρο στο 20% και το υπολοιπο ειναι απλως νουμερα? αρα πως θα γινει ανακατανομη του πλουτου? και πως θα παρω ολα αυτα που εχουν οι μεγαλοι? προσπαθεις να πεις οτι θα παρουμε με το ετςι θελω απο τον μεγαλο που εχει πχ 200 στρεμματα γης και θα τα μοιρασουμε σε μικρους ωστε να παρουν και αυτοι ενα μεριδιο πχ 15 στρεμματα. Τι θα γινει οταν θα ερθει η σειρα να δωσουν οι μικροι που θα εχουν 20 στρεμματα σε αυτους που δεν εχουν τιποτα? δηλαδη εσυ πιστευεις οτι ολα αυτα θα γινουν με ενα τσακ και χωρις να πεσει ουτε μια σφαλιαρα?
  Οσον αφορα την ελευθερη σε προσβαση και δωρεαν ενεργεια και τις πολεις του μελλοντον ειμαι ακομα σε “βρεφικο” σταδιο. Ολα αυτα τα εχουν μελετησει για το παρα πολυ μακρινο μελλον.

  Υ.Γ ολα αυτα μπορουν να γινουν πολυ πιο γρηγορα απ οτι φανταζομαστε ΜΟΝΟ με καποιο τραμακτικο πολεμο ή καποιο αλλο τρομακτικο παγκοσμιο γεγονος που θα αναγκασει το χρηματοπιστοτικο συστημα να κανει reset . Με απλα λογια να γυρισουμε στην λυθινη εποχη αλλα με τις γνωσεις που εχουμε τωρα…

  Αααα επισης δεν κανουμε και διακριση στα σχολια…

 39. Κύριος Δ. 12/04/2015 @ 7:33 ΜΜ

  ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΡΘΕ Η ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΞΥΠΝΗΣΕ. – ΝΙΚΟΛΑ , ΞΥΠΝΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ , ΕΙΝΑΙ ΔΕΥΤΕΡΑ , ΞΥΠΝΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ” ΣΧΟΛΕΙΟ”-, ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ……………………………….

 40. Ανώνυμος 12/04/2015 @ 7:39 ΜΜ

  Ναί το είδα το <> τον Οκτώβριο και περίμενω 0-6 μήνες(σ’αυτό το χρόνο έγιναν και τα προηγούμενα) για την εμφανισή του Πλανητίκά.

 41. πωςςςς, σε ιουδαϊκη ιστοσελιδα μπήκα, μάλλον το πεδίο τα ΄πεξε, γύρισε και αυτό στο μαντρί των θρησκειών

 42. ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ..ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ !

 43. αναγνωστρια 12/04/2015 @ 8:37 ΜΜ

  marialena!!
  ΤΟ ΚΑΚΟ!!ΨΑΞΕ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗΣ!!ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΚΑΡΙΣΤΕΙΣ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ!!!ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΝΕ ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ!!!ΨΑΞΕ!!ΨΑΞΕ!!ΟΥΤΟΠΙΚΑ ΕΕ ΝΑΙ ΛΙΓΟ!!ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΚΑΛΑ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ!!Ο ΠΑΝΣΕΞΟΥΑΛΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ
  ΚΑΛΟΣ?ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΩΡΑ,ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΦΥΣΙΚΟΣ,ΑΝΤΙΘΕΤΟΣΜΕ ΤΗ ΦΥΣΗ,ΑΣΕ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΟΙ ΗΘΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ!!
  STRANGER!!ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗΣ!?!ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ!!

  • Ίσως δε διάβασα σωστά το κείμενο αλλά δεν είδα να αναφέρεται πουθενά η λέξη πανσεξουαλισμός. Εάν δε λάβουμε υπόψην μας τα περι εξωγήινων και συγκομιδής όλα τ άλλα για τα οποία κάνει λόγο περιγράφουν ενα είδος ανθρωπιστικής κοινωνίας. Παρακολουθώ χρόνια τον stranger και πιστεύω οτι μας δίνει μπόλικη “τροφή για σκέψη”. Το συγκεκριμένο κείμενο είναι απλά άλλο ένα ενδεχόμενο, μια πιθανότητα.

 44. Ο Άγιος Πέτρος 12/04/2015 @ 8:39 ΜΜ

  Η πτώση στα 3 χρόνια άφησε σημάδια.
  Η ΝΤΠ αποφάσισε να ανοίξει τον παράδεισο στη Γη. Οι αλήτες θα με καταστρέψουν.

 45. Ανώνυμος 12/04/2015 @ 9:04 ΜΜ

  ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Μου κάνατε όλοι (και οι σχολιαστές μαζί) τον εγκέφαλο,
  πατσά ψιλοκομμένο.

  Μαζεύω εγκεφαλικά κύτταρα απ’ το πάτωμα.

 46. ΑΑΑΑΧΧΧΧΜΜΜΜΜΜ……καληνυχτα, ωραιο παραμυθακι τυφλα να’χει η γιαγια μου

 47. αρχικά καλησπέρες strangero-παραξενιάρη-άγνωστε. Κατόπιν θα πώ μεγάλο μπράβο που το κοψες το ρημάδι, και μεις προσπαθούμε να πούμε κι είμαστε σταθερά στο πακέτο την μέρα, τη μαλακία μου μέσα. Τρίτο -και επί του θέματος- ρε σεις μάγκες και μαγκίτισσες να πούμε μην σχολιάζετε αρνητικά. Όσοι μπαίνουν καιρό και διαβάζουν και ξέρουν την πάγια τακτική του Νίκου να μην ανεβάζει ότι απλά είναι σύμφωνο με όσα ξέρει και πρεσβέυει, αλλά γενικότερα την πληροφορία και εμείς υποτίθεται κάνουμε το ξεσκαρτάρισμα, δεν θα πρεπε και να κάνουν αγενή σχόλια. Ομολογώ βέβαια πως αυτά μπορεί να ναι και πραχτοράκια που απλά ιδρώνουν για το ψωμί και το παντεσπάνι τους. Νικόλα έχεις την μπάλα και κατεβαίνεις ατρόμητος (και με καινούριους πνεύμονες που το κοψες το ρημάδι) απ το χώρο της σέντρας. Παίξε μπάλα ρε μάγκα.

 48. ανωνυμος 12/04/2015 @ 9:51 ΜΜ

  Marialena,
  πολλα θαυμαστικα, πολυς πανικος ρε παιδι μου… Και ο πανσεξουαλισμος και οι ηθικες αρχες που καταστρεφονται, και οι εξωγηινοι….
  Μαλιστα…Οτι αυτη τη στιγμη ζουμε σε εναν πλανητη που διεπεται απο τις ηθικες αξιες, (με πιο…..συστημα αξιων, θυμιστε μου ακριβως, εφτασε η χωρα μας στα χαλια που εφτασε?) οτι η σεξουαλικοτητα κινειται σε φυσιολογικα πλαισια (δεν υπαρχουν παιδεραστες, δεν υπαρχουν βιαστες, δεν υπαρχουν κτηνοβατες, δεν υπαρχουν ανωμαλιες καθε ειδους δηλαδη) και θα ερθουν οι….εξωγηινοι και το event να μας χαλασουν την κοινωνια?! Με δουλευετε? Κι οσο για τη συγκομιδη, για ψαξε μετρα ποσοι αυτοκτονησαν απο απελπισια, εδω σ’αυτη τη μικρη παραδεισενια χωρα, τα τελευταια χρονια…Αυτο δεν ηταν συγκομιδη? Δεν ειδα να επαναστατει κανεις. . . Δεν ειδα να επαναστατει κανεις για τους ανεργους, τους αστεγους, τους φτωχους…..Δεν ειδα να επαναστατει κανεις με την καταλυση του Δημοκρατικου πολιτευματος στη χωρα μας, απο αριστερο μαλιστα κομμα. . . Το EVENT μας μαρανε….
  Προσωπικα, οσοι εξωγηινοι και να ρθουν, τη πατησαν, γιατι δεν εχω να μου παρουν τιποτα πλεον. Ουτε πατριδα, ουτε ελπιδα, ουτε ονειρα, ουτε χρηματα, ουτε περιουσια, ουτε πιστη, κι ισως πια ουτε καν ψυχη. Προλαβαν αλλοι.

 49. Ότι του φανεί του Λολοστεφανή!..

 50. ανωνυμος 12/04/2015 @ 10:08 ΜΜ

  Λαθος το σχολιο marialena. Παει στην “αναγνωστρια” που απαντησε στο σχολιο σου, εχοντας το ονομα σου πανω-πανω και με μπερδεψε. Σορρυ.

 51. Ανώνυμος 12/04/2015 @ 10:12 ΜΜ

  ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΠΛΟΣ ΣΕ ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ…

 52. Σιωπηλή 12/05/2015 @ 12:26 ΠΜ

  Κ. Νίκο, εμένα μου άρεσε το άρθρο σου!
  Πάντα , μα πάντα αλλού θες να πας το θέμα δε δίνεις μασημένη τροφή………..ίσως να κάνω και μέγα λάθος,όμως αυθόρμητα μου
  ήρθε στο νου κάτι που πριν μέρες η ομάδα των κατοχικών είχε αναρτήσει με μια ερώτηση σχετικά με το αν κάποιοι είχαν απώλεια-κενό χρόνου και τί ένιωσαν μέσα από αυτό!
  Στην αρχή του άρθρου σου αναφέρεις κάτι{ για μία 5η΄ } διάσταση που μάλλον θα βιώσουμε………
  Δεν είμαι σε θέση και δε μπορώ να κρίνω αν ήταν για καλό ή για κακό αυτό που συνέβη σε κάποιους από εμάς ,αλλά ίσως κάτι να αρχίζει να αλλάζει γύρω μας.
  Αν παρατηρήσουμε λίγο καλύτερα το σώμα μας , τη ψυχική μας διάθεση , τα συναισθήματα μας, τη διαίσθηση μας , το μυαλό μας και τη σκέψη μας , θα ανακαλύψουμε πραγματικά θησαυρούς από εκείνη την ημέρα. Θέλει λίγη παραπάνω σημασία- προσοχή…………

 53. Αν έχουμε διαβάσει «Σωστά» τα άρθρα που αναρτήθηκαν εδώ στα ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ……

  “Και μου λέει: Μη σφραγίσεις τα λόγια της προφητείας αυτού του βιβλίου· επειδή, ο καιρός είναι κοντά” (Αποκάλυψη 22:10). Η δεύτερη προειδοποίηση απευθύνεται προς τον απόστολο Ιωάννη και τους άλλους θρησκευτικούς διδάσκαλους που ακολούθησαν. Η Αποκάλυψη είναι ένα δύσκολο βιβλίο και η φυσική τάση είναι να “σφραγίσεις τα λόγια”, διδάσκοντας ότι οι προφητείες είναι δυσνόητες και ανούσιες για εμάς σήμερα. Κατ’ αυτόν τον τρόπο όμως χάνουμε την ευλογία που έχει ο Θεός για εμάς: “Μακάριος αυτός που διαβάζει, κι αυτοί που ακούν τα λόγια της προφητείας, και τηρούν τα γραμμένα μέσα σ’ αυτή” (Αποκάλυψη 1:3). Οι θρησκευτικοί ηγέτες που δεν θεωρούν ότι κατανοούν πλήρως την Αποκάλυψη δεν πρέπει να φοβούνται να ενθαρρύνουν το ποίμνιο τους να μελετά τις προφητείες. Μπορούμε να εμπιστευτούμε το Άγιο Πνεύμα να μας διδάξει ότι χρειαζόμαστε.

  “Give me control of a nation’s money and I care not who makes it’s laws” — Mayer Amschel Bauer Rothschild

  Μία μελέτη της NASA που δημοσιεύτηκε το 1988 αποκάλυψε λεπτομέρειες σχετικά με το μυστηριώδη πλανήτη Χ. Από τότε τα δημοσιεύματα πάνε και έρχονται.
  Κατά τύχη; …..την ίδια χρονιά το περιοδικό ECONOMIST κυκλοφόρησε το παρακάτω εξώφυλλο

  https://socioecohistory.files.wordpress.com/2014/07/theeconomist-phoenix_get_ready_for_world_currency_by_2018.jpg?w=420&h=579

  τίτλος “Get ready for a world currency“.

  Το νόμισμα που φοράει ο Φοίνικας στο λαιμό του αναγράφει 2018. Προχωρούν στην υλοποίηση του «σχεδίου Φοίνιξ», με περάτωση το 2018 (30 χρόνια μετά!!!). ο Φοίνικα αναδύεται από τις στάχτες των καμένων χαρτονομισμάτων (διαφόρων χωρών).
  Η Barbara Walker Bush, έγραψε στο αποκρυφιστικό βιβλίο της “Now Is The Dawning” (σελ. 281), πως οι Αιγύπτιοι πίστευαν ότι ο Φοίνικας ήταν ο αντιπρόσωπος του θεού ο οποίος « αναλήφθηκε στον ουρανό με τη μορφή ενός πρωινού αστέρα, όπως ο Εωσφόρος , μετά την ανάφλεξή -θυσία του θανάτου του και της αναγέννησης … »
  Ο Manly Palmer Hall, ένας τέκτων 33ου βαθμού,έγραψε στο “The Secret Teachings of All Ages” (Έκδοση 2003, το αρχικό κείμενο δημοσιεύθηκε το 1928)
  “………. θα έρθει καιρός όπου η μυστική σοφία θα είναι και πάλι η κυρίαρχη θρησκευτική και φιλοσοφική παρόρμηση του κόσμου. Ο καιρός θα είναι ανά χείρας όταν θα ηχήσει ο χαμός του δόγματος. Ο μεγάλος θεολογικός Πύργος της Βαβέλ, με τη σύγχυση των γλωσσών του, χτίστηκε από τούβλα λάσπης και το κονίαμα λάσπης. Ωστόσο, από τις κρύες στάχτες των άψυχων θρησκειών, θέλει εγερθεί φοίνικας όπως τα αρχαία μυστήρια. ”

  Φωτογραφία

  http://ec.nikkeibp.co.jp/item/image/h_236610.jpg

  Στο περιοδικό ECONOMIST που κυκλοφόρησε το 2015 – δηλαδή φέτος – ο Αυλητής φαίνεται να σημαδεύει σε ένα πινακάκι το οποίο αν παρατηρήσετε προσεχτικά δείχνει ένα νόμισμα σε ελεύθερη πτώση ενώ στο πάνω μέρος του πίνακα αναγράφεται PANIC FEDERAL RESERVE λίγο παραδίπλα τα αρχικά CHI (μάλλον ΚΙΝΑ – CHINA).
  Γιατί το συνδέω με τη Κίνα, γιατί το πινακάκι είναι εμφανές ότι περιβάλλεται από «Κινέζους».
  Λίγο παραδίπλα το φαντασματάκι που κρατάει ένα περιοδικό που γράφει HOLIDAY (παραπέμπει σε Καλοκαίρι). Και εδώ έρχεται μία σοβαρή παρατήρηση:
  11 και 14 Αυγούστου η Κίνα αποφασίζει να υποτιμήσει το νόμισμά της.
  Καταρρέουν οι ασιατικές αγορές

  euro2day.gr/markets/asia/article-market/1356031/katarreoyn-oi-asiatikes-agores.html

  και ερχόμαστε στη Μαύρη Δευτέρα – Black Monday (24/08/2015)

  en.wikipedia.org/wiki/2015_stock_market_selloff

  αλλά τι σχέση έχει το φαντασματάκι (Ghost);

  Ghost Festival (28/08/2015) & Chinese Ghost Month(14 Αυγούστου έως και 12 Σεπτεμβρίου 2105)
  Ο μήνας των θυσιών προς τους αποθανόντες και τα πνεύματα.
  Η ημέρα του Φεστιβάλ ορίζεται ως η 15η μέρα (14η στη νότια Κίνα) του 7ου μήνα του σεληνιακού Κινέζικου ημερολογίου.
  Την ημέρα του φεστιβάλ ΚΑΙΝΕ μεταξύ άλλων, ψεύτικα χαρτονομίσματα HELL MONEY – SPIRIT PAPER MONEY!!!!!!!!!!!

  Οπότε τι μας μένει;
  World Warning 2/The Coming Chaos/The Collapse

  https://youtu.be/02L2enJvPe4

  Μετά το πείραμα της Κύπρου – Ελλάδας (Capital Controls κτλ) αρκετά κράτη έχουν προετοιμαστεί και προσαρμοστεί για έναν επικείμενο τερματισμό του Διεθνούς τραπεζικού συστήματος και τον ουσιαστικό αφανισμό όλων των τραπεζικών καταθέσεων. Στον αέρα πλανάται ……. Έως τέλος του έτους, μπορεί και νωρίτερα.

  ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ, δεν θα γίνει κάτι τέτοιο εντός του 2015.
  Επικίνδυνη ημερομηνία είναι η 14/8/2016 «Judicie Anno Mundi» (Ημέρα της Κρίσης) και γύρω από αυτή. Μην ξεχνάμε ότι το εβραϊκό έτος 5776 ή ” Anno Lucis ” ξεκίνησε τη δύση της 13ης Σεπτεμβρίου 2015 και ολοκληρώνεται τη δύση της 2ας Οκτωβρίου 2016. Αυτό όμως είναι ένα άλλο μεγάλο θέμα…………..

  Όσον αφορά πάλι το εξώφυλλο του ECONOMIST (2015) μία τελευταία παρατήρηση…..
  Κάτω αριστερά όπως βλέπουμε τη φωτογραφία, διακρίνεται ένα αμερικανικό ντραμς και μία αγγλική ηλεκτρική κιθάρα να το έχει διαπεράσει το τύμπανο που αναγράφει 50th.
  Παραδίπλα η Γη σε σχήμα μπάλας του ράγκμπι.

  The 2016 Super Bowl, also known as Super Bowl 50, is set to take place on Feb. 7, 2016 at Levi’s Stadium in Santa Clara, California. The NFL refer to the game as “Super Bowl L,” dropping the Roman numerals, which have been used to describe the previous 49 Super Bowls.
  L = 50
  Η έναρξη του σούπερ μπολ του 2016, επίσης γνωστό ως σούπερ μπολ 50, θα διεξαχθεί στο στάδιο Levi’s (το σπίτι της ομάδας San Francisco 49ers), στην Σάντα Κλάρα της Καλιφόρνια στις 7/02/2016
  Προσοχή στις ημερομηνίες 01 και 02 Φεβρουαρίου Groundhog’s Day ημέρες ανθρώπινων θυσιών για τους Σατανιστές – illuminati.

 54. Ανώνυμος 12/05/2015 @ 5:02 ΜΜ

  Μάλιστα, καταλήγουμε σ’ ένα σενάριο multiple choice.
  ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ;

  1. Παγκόσμιος πόλεμος
  2. Πείνα
  3. Οικονομικό κραχ
  4. Πανδημία
  5. Νιμπίρου
  6. Εξωγήινοι
  7. Αντίχριστος
  8. (βάλτε ότι θέλετε)
  9. (και συνεχίστε να βάζετε)

  εκτός…. από τα αυτονόητα!!!!!!!

  Η επανάσταση του αυτονόητου, δεν προβλέπετε σε κανένα σενάριο.

  Όλοι οι άνθρωποι επιθυμούμε τα ίδια (χαρά, ευτυχία, ευ ζην)
  αλλά τελικά περιμένουμε απλά να μας αλέσουν.
  ΓΙΑΤΙ;;;;
  Άγνωστο!!!!

  Αυτονόητα, που είστε;;;;;;;;;
  (Κι ύστερα μου λες, δεν μας αξίζει να πεθάνουμε με το χειρότερο τρόπο)

  Κακό ψόφο να ‘χουμε και θα τον έχουμε.

  (Εν τω μεταξύ στην χώρα των Μνημονίων, οι φιλάνθρωποι Ελληναράδες,
  με την πελώρια ευσπλαχνία και φυσικά την τεράστια αλληλεγγύη,
  κάνουν ότι λαμογιά του κατέβει, για να επιβιώσουν ο ένας στην καμπούρα του άλλου)

  Θα τα πούμε κάποτε, σε μια άλλη καλύτερη γη,
  για όσους παραμείνουν Άνθρωποι…

 55. Φίλη από τα παλιά 12/06/2015 @ 12:29 ΠΜ

  Όλα αυτά που γράφει το άρθρο τα έχει γράψει πριν από 4-5 χρόνια στο blog του ο Γιώργος Κοεμτζόπουλος στο atrmine 5000. Και ο Sain Germain όπως αναφερόταν εκεί είναι ο Άγιος Γερμανός. Όποιος έχει όρεξη να διαβάσει είναι γύρω στις 22 σελίδες.

 56. Αναστασία 12/07/2015 @ 1:55 ΠΜ

  Σχεδόν ολόκληρο το κείμενο είναι αναπαραγωγή απο το blog του γνωστού συνομοσιωλόγου-ουφολόγου David Wilcock. Το είχε ανεβάσει το 2011 και έλεγε οτι αυτό περιμένουμε το 2012. Μετά καθώς δεν έγινε τίποτα και μετά απο καιρό σιωπής επανέρχεται υποστηρίζοντας οτι απλά υπήρξε καθυστέρηση και δεν δίνει πια ημερομηνίες αλλά δεν παίρνει τιποτα πίσω. Οποιος θέλει να το ψάξει το blog του ειναι το divinecosmos.com

 57. Ανώνυμος 12/08/2015 @ 8:09 ΜΜ

  64 σχόλια και το 98% περιπαιχτικά και χλευαστικά.

  Το 3% του “πληθυσμού” το απέρριψε χειμαρωδώς.

  Ούτε καν ένας λόγος περίσκεψης, αναμονής, εξέτασης, “μήπως”, “βρε λές;”, “να δούμε ρε συ”¨.

  Χαίρομαι ιδιαίτερα…!!!

  Κλαίω κάπου-κάπου και ο κλαυσίγελος στο μεγαλείο του αλλά χαίρομαι στο τέλος…

 58. Ανώνυμος 12/08/2015 @ 9:01 ΜΜ

  64 σχόλια και το 98% περιπαιχτικά και χλευαστικά.

  Το 3% του «πληθυσμού» το απέρριψε χειμαρωδώς.

  Ούτε καν ένας λόγος περίσκεψης, αναμονής, εξέτασης, «μήπως», «βρε λές;», «να δούμε ρε συ»¨.

  Χαίρομαι ιδιαίτερα…!!!

  Κλαίω κάπου-κάπου και ο κλαυσίγελος στο μεγαλείο του αλλά χαίρομαι στο τέλος…

 59. ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ILLUMINATI ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΩ ΦΙΛΟΙ ΕΙΣΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ;

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*