ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Δευτέρα, 07 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Είμαστε σίγουροι ότι δεν μας αξίζει…;

· Κατοχικά Νέα

black-friday

Δηλαδή αν δεις το πράγμα σφαιρικά είσαι σίγουρος ότι οι πεφωτισμένοι κάνουν λάθος;ότι ίσως τελικά μας αξίζει να μας συμπεριφέρονται σαν ζώα; ότι ίσως τελικά είμαστε όντως το κοπάδι τους ;

Τα πάντα έχουν να κάνουν με ποιες οπτικές γωνίες τα βλέπεις τα πράγματα …αλλοι τα βλέπουν σφαιρικά άλλοι τα βλέπουν μονοχνωτα… δες το παρακάτω βίντεο όπως θέλεις.. πάντως αναρωτήσου μήπως τελικά το σύνολο αυτής της ανθρωπότητας έχει υπογράψει και αποδεχθεί τη σκλαβιά του;

https://www.youtube.com/watch?v=DnObuusAYlU

Stranger…

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

STRANGER-VOICE

Παιδια μην σπρωχνεστε ..θα σωθειτε και θα σωσετε και τα παιδια σας ….με πραξης δοξας !!

ΔΙΕΘΝΗ

Μεξικό: Τραγωδία σε θρησκευτικό πανηγύρι – 10 νεκροί και 81 τραυματίες από έκρηξη πυροτεχνημάτων

ΔΙΕΘΝΗ

Καύκασος: Φονική χιονοστιβάδα στο Μιζιργκί – 11 νεκροί, 6 αγνοούμενοι και επιχείρηση διάσωσης σε ακραίες συνθήκες

11 απαντήσεις στο “Είμαστε σίγουροι ότι δεν μας αξίζει…;”

  1. Τα χαζευα και γω πριν λίγο στο YouTube. Είναι για γέλια και για κλάματα μαζί. Ο πολιτισμός της χεστρας σε όλο του το μεγαλείο. Σου δίνει όμως να καταλάβεις με απόλυτο τροπο, οτι όταν η κοινωνία θα καταρρεύσει ολοκληρωτικά, τι έχει να γίνει. Σε σημείο που σε φοβίζει!

  2. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΕΡΙΕΡΓΕ (Ο ΜΑΡΚΟΣ ΖΑΡΙΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΟ…….ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑ AYTA).

  3. ΕΕΕ!!! ΚΑΙ ΣΥ ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΛΑΟ ΠΟΥ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ I-PHONE ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΖΕΙΣ ΤΟ AMERICAN DREAM. ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ! ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΣΟ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟΚΩΒΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΛΑΝΙΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ [ΕΣΤΩ ΓΙΑ 3 24ΩΡΑ] ΤΟΤΕ ΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΣΕΣ ΚΑΙ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΗΣ.

      • ANDREA ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΟΥ ΕΑΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΧΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ; ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ. ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΠΩΣ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΤ’ ΙΔΙΑΝ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΗ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΑΝ “ΤΥΧΗ” ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΛΗΣΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΡΗΤΟ “ΠΕΣ ΜΟΥ ΓΡΗΓΟΡΑ. Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΔΟΥΛΙΕΣ ΝΑ ΚΑΝΩ.” ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΚΕΙ ΟΙ ΝΕΟΠΛΟΥΤΟΙ ελλληνες ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΜΕΝΑ ΕΝΑΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ “ΚΑΛΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΠΕΡΝΕΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ; ΕΓΩ ΒΓΑΖΩ 1000$ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙ;” ΣΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΛΑΝΙΑ ΗΜΟΥΝΑ ΤΟ 12-13 ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΜΟΔΑ… ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ H&M ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΑΥΤΟ. ΕΑΝ ΘΕΣ ΜΟΥ ΛΕΣ. ΠΑΝΤΟΣ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΑΘΟΣ Ή ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΠΟΥ Η “ΚΡΙΣΗ” ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΑ ΚΑΙ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΗΤΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ [ΔΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΤΣΟΒΩΛΟΥ].

  4. ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ ΜΑΡΑΝΑΝ. ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΧΘΕΣ ΑΚΟΥΓΑ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΘΗΚΕ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΕ ΣΚΑΤΟΧΩΡΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΛΛΗΝΗ. ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑ ΟΛΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ!! ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΕΞΗΓΩ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥΣ (ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΩ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ!!) ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΛΩ ΚΑΤΩ ΜΕ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΑΚΟΥΩ…ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΩ ΠΟΣΟ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΡΥΦΕΡΟΤΗΤΑ!…….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά