01:34 - 30/11/2015

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΕΦΤΑΣΕ – ΜΑΘΕ ΟΣΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΣΤΗ Τ.V.

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

kipros

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΕΦΤΑΣΕ – ΜΑΘΕ ΟΣΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΣΤΗ Τ.V.

Γιατί η Αν. Μεσόγειος έγινε καζάνι έτοιμο να σκάσει;

Γιατί και ποιοι οδήγησαν ελλάδα και κύπρο στα μνημόνια;;

Γιατί ο Γιούνκερ θέλει να βάλει τους Τούρκους στο Αιγαίο;;

Το 1947 στην αρκτική Ρώσοι επιστήμονες ανακάλυψαν μια υποθαλάσσια οροσειρά, που έφτανε μέχρι την Γροιλανδία και την ονόμασαν Λομονόσοφ. Αυτή η οροσειρά γεωλογικά είναι συνέχεια της Σιβηρίας.

Το 1982 υπογράφτηκε στον ΟΗΕ το διεθνές δίκαιο της θάλασσας που καθορίζει τα θέματα της υφαλοκρηπίδας στα 12 ναυτικά μίλια από της ακτές.

Με το διεθνές δίκαιο της θάλασσας δεν έχουν συμφωνήσει και δεν το έχουν υπογράψει δυο χώρες οι ΗΠΑ (λόγω αρκτικής) και η Τουρκία (λόγω Αιγαίου).

Σύμφωνα λοιπόν με το δίκαιο του ΟΗΕ, αν μια χώρα έχει υποθαλάσσια οροσειρά η οποία είναι γεωλογική συνέχεια μιας εξωτερικής γεωλογικής διαμόρφωσης τότε η υφαλοκρηπίδα της επεκτείνεται μέχρι 12 ναυτικά μίλια από το τέλος της υποθαλάσσιας οροσειράς. Επομένως η υφαλοκρηπίδα της Ρωσίας με βάση το δίκαιο φτάνει μέχρι την Γροιλανδία και έτσι όλη η αρκτική της ανήκει.

Στον βόρειο πόλο όμως είναι το 25% των υδρογονανθράκων του πλανήτη και άρα η Ρωσία έχει την δυνατότητα να γίνει η μεγαλύτερη ενεργειακή δύναμη του κόσμου. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν υπέγραψαν το δίκαιο οι ΗΠΑ.

Από την άλλη η Τουρκία γνωρίζοντας ότι αν εφαρμοστεί το δίκαιο δεν έχει υφαλοκρηπίδα που να έχει κοιτάσματα δεν το υπόγραψε και έθεσε θέμα αιτίας πολέμου την εφαρμογή του στο αιγαίο. Επομένως η Ελλάδα αν τολμήσει να το εφαρμόσει, σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν οι Τούρκοι, θα οδηγηθεί σε ΠΟΛΕΜΟ.

Έτσι η Ελλάδα για να μην υπάρξει ποτέ η δυνατότητα να εφαρμόσει το διεθνές δίκαιο οδηγήθηκε στο ευρώ με την προοπτική να δεσμευθεί και να χάσει τα κυριαρχικά της δικαιώματα (με ένα μνημόνιο ας πούμε) άλλα για να γίνει αυτό έπρεπε να χρεοκοπήσει.

Ουσιαστικά όμως οι Ευρωπαίοι και οι Αμερικανοί μέσω της Ελλάδας δημιουργούν τετελεσμένο για την κατάργηση και την μη εφαρμογή του δικαίου έτσι ώστε και η Ρωσία να χάσει την αρκτική.

Αυτός είναι ο λόγος που ο Πούτιν πρόσφερε 25 δις δάνειο τότε ώστε να μην πάει η Ελλάδα στο ΔΝΤ και η Κίνα άλλα τόσα, για να μην χάσει την αρκτική.

Για αυτό τον λόγο χρεοκοπήσαμε και μπήκαμε στο μηχανισμό στήριξης για να μην υπάρξει ποτέ η πιθανότητα δημιουργίας τετελεσμένου στο Αιγαίο για εφαρμογή του διεθνούς δικαίου που θα μπορεί η Ρωσία να το χρησιμοποιήσει στην Χάγη (ως δεδικασμένο) και να κερδίσει την υφαλοκρηπίδα τής αρκτικής.

Όμως ένα μικρό κράτος όπως είναι η Κύπρος στην προσπάθεια της να επιβιώσει (να μην μπλέξει στο ΔΝΤ) τους χάλασε τα σχεδία και έκλεισε διμερή συμφωνία με το Ισραήλ που όμως βασιζόταν στο διεθνές δίκαιο της θάλασσας.

Αυτό όμως ήταν και η ευκαιρία της Ρωσίας για την εφαρμογή του διεθνούς δικαίου της θάλασσας. Για τον λόγο αυτό έχει κατεβάσει τον στόλο της στην μεσόγειο απο τον Νοέμβριο του 2012.

Όμως αυτή την στιγμή το Ισραήλ έχει παγιδευτεί όπως και οι ΗΠΑ στο διεθνές δίκαιο που με αυτό κερδίζει η Ρωσία την αρκτική και αυτό δεν το θέλουν καθόλου. Η Τουρκία απο την άλλη, πνιγμένη κυριολεκτικά απο τα εσωτερικά της προβλήματα (πόλεμος με τους Κούδρους) νιώθει απομόνωση και γαβγίζει.

Έτσι είναι όλοι παγιδευμένοι…μας έσκαψαν το λάκκο και έπεσαν οι ίδιοι μέσα. Έτσι τώρα η Ρωσία για να ισχυροποιήσει την θέση της και την θέση της Κύπρου, αφού ήδη πήρε άδεια με την gazprom για εξορύξεις και μάλιστα εκεί που οι Τούρκοι την θεωρούν δική τους ζώνη. Όμως αν συμβεί αυτό τέρμα η υφαλοκρηπίδα για την Τουρκία και τέρμα η αρκτική για τούς Αμερικανούς και Ευρωπαίους.

Καταλάβατε τώρα γιατί “χτύπησαν” πρώτοι οι Τούρκοι την Ρωσία, καταρρίπτοντας το ρωσικό βομβαρδιστικό ΜΕΣΑ στην Συρία;;

Τρία στοιχεία ακόμα που θα σας βοηθήσουν στην εξαγωγή συμπερασμάτων:

1. Το 2010 το τουρκικό ΓΕΕΘΑ μάζεψε καθηγητές πανεπιστημίων και τους ρώτησε αν τα κοιτάσματα στην ανατολική μεσόγειο δικαιολογούν το ρίσκο του πολέμου και η απάντηση τους ήταν ΝΑΙ.

2. Στις 25 Ιουλίου του 2011 το ΥΠΕΞ της Ρωσίας έβγαλε επίσημη ανακοίνωση που προειδοποιούσε την Τουρκία να μην πειράξει την Κύπρο ειδάλλως……….(δεν το λέω).

3. Θα μεταφερθεί τελικά η κρίση κάπου αλλού, π.χ. στην Συρία;;

Ερώτηση 1η: θα επιτεθούν οι Τούρκοι είτε σε εμάς είτε στους Κύπριους ή στη Συρία με την ανοχή της Αμερικής, μετά τον εγκλωβισμό απο την τεράστια εσωτερική πίεση που έχουν υποστεί απο τους Κούδρους;

Ερώτηση 2η: θα επιτεθούν οι Ρώσοι στην Τουρκία διότι τους “χαλάει την δουλειά;;;

ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΟΜΩΣ:

takaluteraedo.gr

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (9)

 1. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ… ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ! ΝΗΣΑΦΙ… ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΒΑΡΑ ΣΑΣ! ΑΝΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΞΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ!

  • πεστα.εδω δεν εχουμε μυαλο ,ουτε παιδεια για δειγμα και θα παρουμε και τη πολη;;;εδω δεν μπορουμε να πουμε μια καλημερα ο ενας τον αλλον!ας γινουμε πρωτα ΑΝΡΘΡΩΠΟΙ και μετα ας εχουμε (και καλα) διεκδικησεις τις οποιες βεβαια δεν μπορουμε να υποστηριξουμε για πολλους λογους.

  • Μπράβο ρε φίλε! Μας τα έχουνε πρήξει με την Πόλη!!!! Την Ελλάδα μου ολάκερη θέλω και λεύτερη! Αμιγής και μέλλον για τα παιδιά μας!!! Ποιά Πόλη και πράσσειν άλογα! ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ ΟΛΑΚΕΡΗ γαμώ το!!!

 2. ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ 11/30/2015 @ 3:08 ΠΜ

  Τα γεγονότα τρέχουν πιο γρήγορα από ότι περιμέναμε νομίζω…….. μάλλον θέμα λίγων μηνών θα είναι η παγκοσμία ανάφλεξη …..

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ,ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΚΑΤΑ ΡΩΣΣΙΑΣ
  29/11/2015
  ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ,ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΚΑΤΑ ΡΩΣΣΙΑΣ, ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑ ΠΟΡΟΣΕΝΓΚΟ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ..ΜΙΑ ΧΑΡΑ..ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΟΒΩ ΝΑ ΞΑΝΑΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙΤΕ.

  ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟΣ
  -http://www.newrussia.gr/index.php/site/article/anakoinwthhke-synanthshproklhsh-kata-rwssias

  ΕΚΤΑΚΤΟ! Χιλιάδες ρώσοι στρατιώτες και οπλικά συστήματα έχουν αναπτυχθεί στα αρμενο-τουρκικά σύνορα!

  -http://www.pentapostagma.gr/2015/11/%ce%b5%ce%ba%cf%84%ce%b1%ce%ba%cf%84%ce%bf-%cf%87%ce%b9%ce%bb%ce%b9%ce%ac%ce%b4%ce%b5%cf%82-%cf%81%cf%8e%cf%83%ce%bf%ce%b9-%cf%83%cf%84%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%b9%cf%8e%cf%84%ce%b5%cf%82-%ce%ba%ce%b1.html#ixzz3svslk5Dk

 3. γιαννης 11/30/2015 @ 8:33 ΠΜ

  καλημερα καλη εβδομαδα,μας εχουν πριξει με τις προφητειες χωρις να γινεται τιποτα,μονο και μονο για να δημιουργουν ψευτικες ελπιδες στους ελληνες ,να ξεχναμε τον καθημερινο βιασμο που δεχομαστε απο τους πουλημενους πολιτικους που μας κυβερνουν.
  και να κοιμομαστε μια χαρα τα βραδια και να βλεπουμε ονειρα ,οτι οι ρωσοι σκοτωνουν τους τουρκους μας χαριζουν την πολη και αλλα.

 4. ΧΑΤΛΕΡ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΡΑ 11/30/2015 @ 8:55 ΠΜ

  Eχω σκασει στα γελια…

 5. Μόνο άνθρωποι απελπιμενη η πολύ κοντά στην απελπισία μιλούν αρνητικά!

 6. σ’ ότι αφορά τα ζητήματα του δικαίου της θάλασσας, το λιγότερο για το συγγραφέα: άσχετος και σίγουρα αδιάβαστος!!! άλλο χωρική θάλασσα, άλλο υφαλοκρηπίδα και άλλο αποκλειστική οικονομική ζώνη…!
  άλλο 12 ν.μ. και άλλο 200 ν.μ!!
  άλλο ορισμό υφαλοκρηπίδας είχε η δεύτερη συνδιάσκεψη του οηε για το δικαιο της θάλασσας και άλλο η τρίτη…
  σειρά και κοτσάνα!!
  ας διαβάσουμε και κανένα νόμο ή καμιά εργασία και ύστερα ας “πληροφορήσουμε” και τον κόσμο!!!
  και για του λόγου το αληθές είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο και αναμένονται τριμερείς συμφωνίες αοζ!!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*