in , , ,

Είσαστε ελεύθεροι και ασφαλείς

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

stranger

Στο κεντρο παρακαλω..

Βρισκόμαστε στην οδό Αχαρνών ,το κέντρο βρίσκεται σε απόσταση 4,2 km από το σημείο που επιβιβάστηκατε .

Στην πορεία θα συναντήσουμε φανάρια, είναι αυτά με τους φωτεινούς σηματοδότες που απαγορεύουν ή επιτρέπουν τη διέλευση .

Ακόμα στη πορία μας θα συναντήσετε εκατοντάδες πινακίδες με συγκεκριμένες εντολές συνήθως οι εντολές αυτές είναι απαγορευτικές .

Είσαστε ελεύθεροι και ασφαλεις .

Για τα υπόλοιπα περίπου 20 λεπτά θα βρίσκεστε μέσα σε ένα χώρο ένα επί ένα μεταλλικό, σαν ένα μικρό κλουβί, αυτό λέγεται αυτοκίνητο .

Εκτός από τον δρόμο όπου υπάρχουν οι απαγορευτικές πινακίδες θα παρατηρήσετε ότι και στο χώρο που βρίσκεστε υπάρχουν απόαπαγορευτικες πινακίδες όπως απαγορεύεται το κάπνισμα .

Είσαστε ελεύθεροι και ασφαλεις .

Από τις περιοχές που θα περάσουμε θα δείτε διάφορους ανθρώπους διαφορετικής φυλής απ’ τη δική σας αυτό λέγεται πολυ πολιτισμικοτητα.

Η πόρτα σας είναι κλειδωμένη για την δική σας ασφάλεια μιας και σε πολλές περιοχές από αυτές έχουν συμβεί έκτροπα από τους ανθρώπους που έχουν έρθει να κατοικήσουν εδώ .

Αν θέλετε να ανοίξουμε το ραδιόφωνο θα ακούσετε εκπομπές οι οποίες θα έχουν συνήθως περιεχόμενο το οποίο θα σας τρομάζει η με δουρειακο τροπο Θα Σας Δημιουργει Άλλη Μία Απαγόρευση .

Είσαστε ελεύθεροι και ασφαλείς .

Έχει υπολογιστεί ότι γύρω μας συνειδητά και υποσυνείδητα καταγράφονται εκατοντάδες απαγορευτικές εντολές την ημέρα, από το μην περάσεις με κόκκινο, μην παρκάρεις εδώ, μην κατουρήσεις εδώ ,μην έχεις το σκύλο σου μαζί σου ,μην καπνίσεις μέχρι το ότι δεν έχεις το δικαίωμα σε περιοχές οι οποίες δεν είναι πλέον ελληνικές να εκφράσεις ελεύθερα τη γνώμη σου η την άποψή σου και ίσως να προχωρήσεις ελεύθερα στα σοκάκια αυτά .

Είσαστε ελεύθεροι και ασφαλεις .

Στο τέλος της διαδρομής μας θα σας χρεώσουμε περίπου στα 9 €, δεχόμαστε πλέον μόνο κάρτα σε περίπτωση που δεν έχετε κάρτα θα ειδοποιηθεί η αστυνομία να σας συλλάβει .

Είσαστε ελεύθεροι και ασφαλεις . .

Η αλλαγή του τρόπου συναλλαγών έχει γίνει για την δική σας ασφάλεια και μόνο .

Είσαστε ελεύθεροι και ασφαλεις .

Πρέπει ακόμα να σας ενημερώσουμε ότι καταγράφονται με κάμερα όλες οι πορείες μας έτσι ώστε να είστε πιο πολύ ασφαλής, τα δεδομένα της πορείας μας και ο χρόνος διαμονής σας μέσα στο αυτοκίνητο μπορούν να δηλωθούν και να κατατεθούν στη αστυνομία σε περίπτωση που έχετε εγκληματική συμπεριφορά .

Είσαστε ελεύθεροι και ασφαλεις .

Σήμερα η θερμοκρασία είναι στους 18 βαθμούς η ώρα που επιβηβαστήκατε είναι 4.45 το απόγευμα η κυβέρνηση που έχουμε στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να προδιοριστεί άρα μπορούμε να την ονομάσουμε ανύπαρκτη , Η πραγματική διοικούντες της χώρας είναι οι ξένοι , θεσμικοί επενδυτές , επικυρίαρχοι , τράπεζες και τα λοιπά .

Είσαστε ελεύθεροι και ασφαλείς .

Την ίδια στιγμή μέχρι να τελειώσουμε την πορεία μας προς το κέντρο μας σας ενημερώνουμε ότι σε όλο τον κόσμο υπάρχουνε πυρήνες φωτιάς και πολέμου , μια τάση δημιουργίας του τρίτου παγκοσμίου πολέμου και αναμονή για την μεγάλη οικονομική και επισιτιστική κρίση παγκόσμια .


Είσαστε ελεύθεροι και ασφαλείς

Οικονομικα να σας ενημερώσουμε ότι το χρηματιστήριο Αθηνών πνέει τα λοίσθια , οι τράπεζες πλέον έχουν αξία όσο μια τσίχλα κάθε μετοχή τους , ο πολιτισμός τηςχεστρας μας ακολουθεί την απόλυτη πορεία της παγκοσμιοποίησης, κανείς δεν φαίνεται να είναι ικανός να αντιμετωπίσει την προδιαγραμμένη πορεία της εξαφάνισης της χώρας μας .

Είσαστε ελεύθεροι και ασφαλείς

Την απόσταση που θα διανύσουμε για να φτάσουμε στον κέντρο θα μπορούσατε να την έχετε κάνει με ένα ποδήλατο όπου θα κάνατε πάρα πολύ καλό στην υγεία σας και θα ειχατε φτάσει στο ενα τέταρτο του χρόνου από ό,τι να βρίσκεστε φυλακισμένος μέσα σε ένα μεταλλικό κλουβί . Δυστυχώς όμως η διαδικασία του να οδηγείται μέσα στους δρόμους της Αθήνας και ιδίως σε συγκεκριμένα στενά της πόλης θεωρείται ιδιαίτερα επικίνδυνος αν είσαστε έλληνας .

Είσαστε ελεύθεροι και ασφαλείς

Οι ένοπλοι που παρατηρείτε με τα μαύρα μπροστά από κτήρια ,τράπεζες ,σιδηροδρομικούς σταθμούς βρίσκονται εδώ για να φροντίσουν να δυσκολέψουν το έργο των τρομοκρατών και έτσι να έχουμε λιγότερες εκρήξεις και θανάτους από αθώους πολίτες ! Οι τρομοκράτες κατά 99% ανήκουν στην φυλή που ήρθε και σας πήρε μερικά εδάφη μέσα στην πόλη σας ! Αν δεν καταλαβαίνεται γιατί ανατρέξτε πιο πάνω στον τομέα εξήγησης της πολύ πολιτισμικοτητας!

Μην ξεχνάτε ότι αυτό που βιώνεται σήμερα, ότι απαγορευτικό έχει καρφωθεί στη συνείδηση σας και όσο στέρηση ελευθερίας έχετε δεχτεί στην ουσία είναι όλα επιλογές σας .


Γιατί είσαστε ελεύθεροι και ασφαλείς

Φτάσαμε ..καλή σας συνέχεια …αποβίβαση σε 10 δεύτερα παρακαλώ!

Stranger …

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Leave a Reply
 1. ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΠΩΣ: ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΡ ΤΡΟΠΟ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΝ ΛΑΘΡΟΝΤΟΠΙΩΝ ΘΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΩΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ, ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΣ Ή ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ, ΚΑΚΟΒΟΥΛΟ “ΠΡΟΙΟΝ ” ΟΤΙ ΘΑ ΤΡΑΒΗΧΤΕΙ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΞΗ ΝΑ ΤΟΥ ΦΩΡΤΟΣΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΟΠΕΙ ΑΠΟ ΤΩΝ ΠΕΡΙΓΥΡΟ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΗ ΩΣ ΜΙΑ ΑΚΡΑΙΑ ΨΥΧΙΚΑ ΔΙΕΥΘΑΡΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΕΜΨΕΙ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΚΑΤΑΝΟΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ. ΕΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟΤΥΧΟΥΝ ΤΟΤΕ ΒΑΖΟΥΝ ΜΠΡΟΣ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΔΑΞΕ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΣΕ ΜΟΝΙΜΗ ΒΑΣΗ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΠΟΔΗΞΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣΥΝΗΣ ΤΟΥ. ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΝ ΘΡΑΣΗΤΑΤΟ ΤΟΛΜΗΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΗΣ: ΨΥΧΙΚΑ ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΟΣ, ΨΥΧΩΤΙΚΟΣ ΜΕ ΕΜΜΟΝΕΣ, ΠΑΡΑΝΟΪΚΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ. ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΦΥΜΟΤΡΟ ΤΟΥ 21 ΑΙΩΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΠΟΣΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΥΣΗΣ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΡΦΩΜΕΝΗ ΚΑΝΕΙ ΕΝΟΣ M4 ΣΤΟΝ ΚΡΟΤΑΦΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.

  ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ. ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΧΑΖΑ ΑΚΟΥΤΕ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΤΑΙΖΟΥΝ….

 2. Ανεκαθεν κυκλοφορω με μοτοσυκλετα (εχω 3 αυτοκινητα απο smart εως 7θεσιο τζιπ)…ανεκαθεν εχω προβλημα με ζιταδες αρχικα, ΔΙΑΔΕΣ στη συνεχεια….ανεκαθεν εχω προβλημα με μπλοκα της αστυνομιας ακομα και χωρις λογο….συνεχως με σταματανε για ελεγχο και μετα με αφηνουν….αναρχικο στοιχειο, θα πειτε………κι ομως, ειμαι αμισθος δημοσιος λειτουργος (δεν λεω περισσοτερα οποιος καταλαβε καταλαβε), πολυτεκνος πατέρας (4 κορες!!!) και αξιοσεβαστος κοινωνικα….απλως δεν αντεχω τα καλουπια, τους περιορισμους, τα πρεπει, τα μη, τα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ…..ισως ειναι η αμυνα μου στην αλλοτριωση που επιχειρειται ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΕ ΜΕΝΑ!

 3. με βάζεις σε πειρασμό να απαντήσω,,,,
  λοιπόν ας το εξηγήσουμε με μικρές προτάσεις…

  λέξεις κλειδιά που γράφονται σε άλλα χαρτάκια … και εμφανίζονται στο παρόν..
  ότι κάτι στον υπολογιστή μου συμβαίνει κάτι …υπάρχει το ενδεχόμενο πλέον και επεκτείνεται.
  καλά για τον χρόνο , είναι και αυτός ένα μυστήριο που και αυτός που μου το δείχνει με τα λεπτά που τρέχουν…

  και τέλος για τα σημάδια προειδόποιησης και αυτά υπάρχουν πάντα υπήρχαν.
  άλλοτε σωματικά και άλλοτε εικονικά .
  ελευθερία και ασφάλεια…υπάρχει προς το παρόν ,
  και εάν ο νους τρέχει είναι γιατί μέσα στην καρδιά μας είναι δύο…
  άρα όποτε συμβαίνει νοιώθουμε διαφορετικά αντιδρούμε διαφορετικά.
  μην ανησυχείς..
  όλα καλά ΕΙναι..

  ΄

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Τουρκικά ΜΜΕ: « Η Τουρκία ετοιμάζεται να κλείσει τα Στενά » – Ο τουρκικός Στρατός σφυροκόπησε θέσεις του συριακού Στρατού

Είμαστε σίγουροι ότι δεν μας αξίζει…;