EIMAΣΤΕ Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

 

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΙΘΑΝΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, ΒΑΣΙΣΜΕΝΟ ΣΕ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΓΙΩΝ & ΟΣΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ. ΩΣΤΟΣΟ, ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΝΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠΟΨΗ. ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ…

Έφτασε η ώρα του Αντιχρίστου , δεν το βλέπετε οι περισσότεροι γιατί το μυστήριο της ανομίας λειτουργεί , οι ψευδοπροφητείες σκανδαλίζουν τον άνθρωπο.Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειες

ΤΙΜΗ 29,00

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 Powered by WebCash


ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ! ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ! ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Προειδοποίηση: Συμβαίνει μπροστά στα μάτια μας.

Ματθ. 24,3            Και ενώ αυτός εκάθητο στον όρος των Ελαιών, τον επλησίασαν οι μαθηταί ιδιαιτέρως και του είπαν· “πες μας, πότε θα γίνουν αυτά και ποιό θα είναι το σημείον, που θα προαναγγέλη την ένδοξον παρουσίαν σου και το τέλος του κόσμου;”

Ματθ. 24,4-5       Και απεκρίθη ο Ιησούς και τους είπε· “προσέχετε μήπως τυχόν σας πλανήση κανείς. Διότι πολλοί θα έρθουν με το ιδικόν μου όνομα και θα λέγουν· εγώ είμαι ο Χριστός και θα παρασύρουν πολλούς στον δρόμον της πλάνης.

Ματθ. 24,6            Θα ακούσετε δε πολέμους και φήμες περί πολέμων, που γίνονται μακράν. Προσέχετε, μη ταράσσεσθε, νομίζοντες ότι αυτά είναι σημεία του τέλους. Διότι πρέπει όλα να πραγματοποιηθούν, αλλά ακόμα δεν θα έλθη το τέλος.

Ματθ. 24,7-8        Διότι θα ξεσηκωθή το ένα έθνος ενάντιον του άλλου έθνους, και το ένα βασίλειον εναντίον του άλλου βασιλείου και θα συμβούν στερήσεις και πείνες και επιδημικές αρρώστιες και σεισμοί εις διαφόρους τόπους.  Ολα όμως αυτά θα είναι αρχή των ταλαιπωριών και πόνων.

Ματθ. 24,9-11          Τοτε θα σας παραδώσουν εις θλίψεις και βασανηστήρια και θα σας φονεύσουν, και θα είσθε οι μισούμενοι από όλα τα έθνη, διότι θα πιστεύετε και θα κηρύτετε το όνομά μου. Και τότε θα κλονισθούν πολλοί εις την πίστιν και θα παραδώσουν στους διώκτας ο ένας τον άλλον και θα μισηθούν μεταξύ των. Και πολλοί ψευδοπροφήται θα ξεπροβάλλουν και θα παρασύρουν εις την πλάνην πολλούς.

Ματθ. 24,12          Και επειδή θα έχη πληθυνθή η αμαρτία και η κακία, θα κρυώση η αγάπη των πολλών προς τον Θεόν και προς τους ανθρώπους. (Η καταπάτησις του νόμου του Θεού, η φαυλότης και η διαφθορά είναι κατάστασις ιδιοτελείας, η οποία συνεπάγεται κατάπτωσιν πνευματικήν, ψύξιν της αγάπης και προς αυτούς ακόμη τους οικείους, απομάκρυνσιν από τον Θεόν και απιστίαν. Η απιστία είναι κατά κανόνα γέννημα της αμαρτίας).

Ματθ. 24,13-14           Εκείνος όμως, ο οποίος κατά το διάστημα των δοκιμασιών αυτών θα δείξη μέχρι τέλους υπομονήν, αυτός θα σωθή. Και θα κηρυχθή αυτό το Ευαγγέλιον της βασιλείας του Θεού εις όλην την οικουμένην, ώστε να είναι η καλή μαρτυρία προς σωτηρίαν δι’ όλα τα έθνη, και τότε θα έλθη το τέλος.

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ www.nikosxeiladakis.gr

8 thoughts on “EIMAΣΤΕ Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

 1. Η αποκάλυψη του Γιάννη says:

  Γράψαν μερικοί τρόλλερ της εποχής μερικές μπούρδες. Τις μπούρδες τις βάφτισαν ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ και τώρα βρίσκεται κάθε χάχανο και κάθε λάχανο να πιστεύει στην κοροϊδία τους!!! χαχαχα! Δεν υπάρχει ο Αντίχριστος βρε λαχανάκια. Διαχωρίστε την φαντασία από την αλήθεια! Κάθε ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ είναι μια σκέτη τρολλιά στο καλύτερο, και ψυχασθένεια στο χειρότερο. Σκεφτείτε λίγο… πόσο πιθανό είναι το ενδεχόμενο ο Γιάννης να είχε ψύχωση και να έγραψε χαζομάρες;;; Αν ζούσε στην εποχή μας ο Γιάννης ο Βαπτιστής, θα τον βλέπαμε σε εκπομπή της Αννίτας Πάνιας να λέει τα τρελά του!! Τι χαβαλέ θα του κάναμε τότε!!! χαχαχα

  • Γεω says:

   Οπότε θα αισθανθείς πολύ μ******Όταν τα δεις μπροστά σου να εξελίσσονται.
   Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μετανιώσεις και να αναγνωρίζει τον Ιησού Χριστό τίποτα άλλο. Και σώθηκες τόσο απλό και όμως τόσο δύσκολο όταν Είσαι εγωιστής

  • κανενας says:

   Η μάζα μισεί όποιον θέλει να είναι “Άτομο”, όποιον θέλει να ακολουθήσει ένα δικό του ιδιαίτερο μονοπάτι, ένα στυλ ζωής.
   Οι μάζες θέλουν να είσαι απλά “ένας σαν και αυτούς”. Ο διαχωρισμός σου τους κάνει να φοβούνται!
   Θέλουν να είσαι πράος, υπάκουος και υπόδουλος.
   Εάν, με κάποιο τρόπο καταφέρεις και τους ξεπεράσεις δεν θα σε συγχωρέσουν ποτέ.”

 2. Και όμως η γη είναι επίπεδη says:

  Ρε το μυαλό σας και 1 £. Aγία γραφή και πράσινα άλογα, θρησκείες = σκοταδισμός, μετά τους μουσουλμάνους οι πιο καθυστερημένοι και κολλημένoι στο μυαλό είναι οι Έλληνες ορθόδοξοι!

 3. Inept says:

  Ο αντίχροστος είναι ένα κατασκεύασμα ως πρόκληση δέους για να σας κατευθύνουν, έχουν πολλά κρυμμένα χαρτιά οι τσομπάνηδες σας θρησκόληπτα προβατάκια

 4. Αερακι says:

  Ολα αυτα που ζουμε ….τα τελευταια χρονια ….μαλλον δεν τα εχουμε καταλαβει….ηδη ζουμε στην εποχη του Αντιχριστου….Δεν γινονται πολεμοι;;; Δεν προσπαθουν να μας παραπλανησουν;;;;;παιζοντας με τα μυαλα μας….Δεν ζουμε στην αμαρτια;;;;Δεν εχουμε αποστατησει;;;; Ποιον ακριβως περιμενουμε ;;;; Αυτο που ειναι ηδη εδω…..Διαβαστε με προσοχη….ολα ει αι προειδοποιησεις…..ανοιξτε τα ματια…τα αυτια της ψυχης….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *